Ann Helen Moen

En stor takk til Star Tour og Likenshare

 • Publisert: 06.05.2015, 20:49
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • Nå er det allerede gått fire dager siden vi kom hjem fra Mallorca. Som jeg nevnte i første innlegget om turen, så var det til tider ganske utfordrene, og kommer ikke til å pynte på sannheten bare fordi vi vant denne turen. Det er krevende å reise med tre små barn når du ikke bare er gravid, men vugger fra side til side pga vondt bekken. Jeg føler jeg er på størrelse med en hval, selv om jeg fint klarer å se at jeg er gjennomsnittet stor for ei som er 30 uker på vei. 
  Felix er også kommet i "bestemme alt selv eller starte 3. verdenskrig"-stadiet, og det hjelper ikke akkuratt på. Mathias og Oliver er som alle andre 4-åringer. Utrolig utspekkulerte og skylder og bisler på hverandre i hytt og pine. Hver gang noen gråter og jeg spørr HVA som skjedde, er det alltid det samme svaret; "Det var ikke meg!". Så du kan si at en sliten mammakropp ikke akkuratt hjelper situasjonen. På ferien var det intet unntak. Det ble gjerne hakket værre i og med at vi var en hel uke OPPI hverandre. ikke hverdagskost her i hus. Vi er stolte foreldre av barnahagebarn! haha.

  Men nå handlet ikke denne ferien om å teste min tålmodighet på utenlandsferie. Denne turen var for at vi som familie skulle teste hvordan det er på Star Tours Blue Village hotell. For at ting skulle gå opp i opp med graviditeten så falt valget på Blue Village Alcudia Pins
  Jeg skrev en oppsummering på førsteinntrykket i forrige innlegg, og det inntrykket holdt seg vedlike hele turen. Rommene var store og gode, noe vi var kjempe fornøyde med. Så når været ikke var vår beste venn, var det greit å oppholde seg på rommet. Buffeen skuffet litt etterhvert, men vi fant alltid noe vi likte, noe som var utrolig greit med tre små. Jeg er så glad for at det var buffe-restaurant på hotellet. Å slippe å måtte vente på maten med tre utålmodige var verdt hele all inclusive'n. Det skal sies at det gikk mye i pannekaker til frokost, hamburger og pomfri til lunsj og helst hamburger og pomfri til middag. Is var de så stolte over å få lov å springe å hente selv flere ganger i løpet av bare en time. hehe. 

  Skal det være noe som var en smule negativt så var det først å fremst at de så tidlig i sesongen ikke hadde varmet basseng. Det var veldig frustrerende for tre små som hadde gruelig lyst å bade, men som fikk blå lepper med en gang tåa ble dyppet oppi. Det ble mye skriking og kaving når de ikke helt forstod hvorfor de ikke kunne bade.
  Ikke hadde alle restaurantene på hotell-området åpnet enda, siden det var så tidlig i sesongen. Det var kun buffe-restauranten som var åpen + tapas-restauranten som ikke falt helt i smak (se gjerne forrige innlegg for oppsummering). Dagen vi reiste åpnet alle restaurantene på området, været var helt fantastisk og det var oppimot 30 varmegarder i skyggen. 

  Alt i alt kan vi vell i grunnen ikke si annet enn at vi har vært veldig fornøyde med hotellet og oppholdet generelt. Noen ting støtte vi på, men kort oppsumert sitter vi med en følelse av at det var kjekt å reise, og skulle vi noen gang finne på å reise med barn via Star Tour igjen vil det uten tvil være på ett Blue Village hotell med all inclusive. Det var uten tvil verdt det, og oppi alt familiekaoset koste vi oss også. 

  Avslutter med ett klissete bilde av meg og min kjære <3  #likenshare #startour #testfamilie #mammamoenreiser #alcudiapins

  LES GJERNE OM FØRSTEINNTRYKKET HER!!

   

 • Publisert: 06.05.2015, 20:49
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 1 kommentarer
 • Når ting endelig roer seg

 • Publisert: 28.04.2015, 23:13
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • Ting roet seg faktisk etter alt stresset med å reise.

  Vi kom oss helskinnet opp på hotellrommet etter vi hadde fått i oss noe mat. Vi var kjempe heldige som fikk en god og relativt stor to-roms. Tenkte å komme med en god oppsummering på første inntrykket av hele hotellet nå, for så å komme med en oppsummering av hele uken når vi er kommet oss hjem. Vi er jo tross alt en testfamilie, så tenkte dermed å ta utnytte av dette, og komme med en ærlig tilbakemelding av hva jeg/vi har opplevd. 

  HOTELLROMMET:

  Vi ble møtt av ett ganske stort og lyst hotellrom. Vi var så heldige å fikk ett to-roms, noe som var utrolig deilig mtp legging av barn, og at vi voksme kan få litt tid for oss selv på kveldstid. Guttene var også helt i hundre når de innså at de alle tre skulle dele en dobbelseng. Vi har også fått et godt og stort baderom, med badekar. Dette har vært en lifesaver ettersom at det har vært ganske kaldt i bassengene, og det er dermed ett godt lokkemiddel for å få kalde og sutrette barn opp fra bassengområdet. Vi har også et lite kjøkken med de viktigste nødvendighetene som komfyr, minikjøleskap, vask, vannkoker og mikrobølgeovn. Vi har i grunnen ikke hatt så stor nødvendighet av dette ettersom vi har all inclusive her på hotellet, men det hadde komt veldig nyttig for seg om ikke. 
  Vi har også fått en stor balkong/terrasse, som vi er så heldig å ha mesteparten av dagsolen på. Her har guttene sprunget frem og tilbake og rundt om kring, og har dels utsikt til lekeplassen, siden vi har endeleilighet, noe som de syntes er kjekt. Litt uheldig er at vi ikke har så godt utsikt over hele terrassen da det er max 50 meter over til nabohotellet, så vi føler oss en smule iaktatt kan en si. Selve rommene er garantert nylig renovert da de har lyse fine farger, og ser utrolig stilrent og nydelig ut. Helt likt so på bildene på nettsiden, noe som absolutt er en pluss. Badet er nok ikke like oppgradert da det både er ganske slitte fliser og litt demonterte stikkontakter på veggene. Men dette overlever vi. Vi er bare sjeleglad for ett badekar! (:

  Oppsummeringen så langt er god, og føler absolutt at rommet lever opp til forventningene.

   

  BASSENGOMRÅDET: 

  Det er så utrolig mange kjekke basseng. Hotellet har fire forskjellige basseng hvor ett er et baby-basseng med to små sklier. Dette ligger litt uheldig til nå på våren ettersom det ligger så tett på hotellet at det er skygge over det mesteparten av formiddagen, noe som ikke akkuratt hjelper på temperaturen i det. Det er også ett annet basseng hvor det kun måler 0,25 meter, men uten sklier eler slik, men har et lite tak over, slik at det er kjempe praktisk for spedbarnsforeldre. Tredje bassenget er ett barnebasseng med sklier, og en slik tønne som samler vann og heller det over barna flere ganger i løpet av dagen. Dette ligger rett ved hovedbassenget som både har trapper, og slik helning. Dette har vært kjempe praktisk for barna som er på hotellet, slik at de kan gå ut så langt de klarer/vil uten at det blir enten for dypt eller for grunt for enkelte. Dette bassenget har også en stor sklie som er for de større barna (og voksne), men er inndelt slik at de som sklir ikke ender med å skli rett i uskyldige forbipasserende. Det er også mer en nok solsenger, å vi har vært veldig heldige å alltid fått solsenger nær basseng-kanten mtp ungene. Uheldigvis for oss som reiser på denne tiden av året, er ikke bassengene oppvarmet, og dette har for oss bydd på litt store utfordringer med små barn som så svært ønsker å bade, men blir fort veldig frustrerte når de innser at vannet er ganske kaldt. 

  Alt i alt, så er bassengområdet kjempe fint og kjekt for barnefamilier. Uheldigvis er det ganske kaldt nå på denne tiden av året. Noe som har vært kjipt for våre små som uheldigvis har arvet noe av fryse-egenskapene til mor. Jeg syntes det er grusomt kaldt, men jeg er veldig frysen av meg. Så vi bruker barna og Per som en "måler" til akkuratt denne oppsummeringen. hehe.
  ALL INCLUSIVE: 

  Vi var ganske enige om at når vi skulle reise som en familie, ville vi gå for all inclusive. Noe som gjorde planleggingen lettere. Med tre barn som har forskjellige matbehov for hver dag var dette det enkleste valget vi tok med hele ferien. Her på Alcudia Pins har de en buffee-restaurant hvor all mat blir laget. Frokost, lunsj, mellommåltider og middagen. Dette har vært helt fantastisk mtp ungene. De har kunnet spise hva de vil, og hvor mye de vil. Å det beste er at vi ikke trenger å vente på maten, og dermed ha tre illsinte, sultne unger skrikende i alle retninger. Det har vært kjempedeilig å kunne slippe å tenke noe mer over mat enn at det er åpent. Personalet er helt supre, og vi føler oss ivaretatt og velkomne. De tuller med ungene og er svært raske med å rydde av bordet. Hele settingen viker seriøs, hygienisk og ryddig. 
  Det er utrolig mye kjekt å velge mellom, selv om vi alle sammen er vanedyr, og ender som regel opp med det samme. Godt utvalg i varmretter, salater, frukt og desserter. De har også egen "benk" med lokal mat (for de som tørr smake på det! hehe. #kresen). 

  Også inkludert i all inclusive'en er det egen liten bar hvor du kan bestille hva du vil av drikke, og kan forsyne deg av så masse is, slush og milkshake du måtte ønske. Dette har vært kjempe hendig når du har med deg tre små som må bestikkes litt innimellom. Bare i dag hadde de 3 is hver og en slush på mindre enn en time. Alt for å opprettholde idyllen. 

  De har jo også andre restauranter på området. Nå er ikke vi her i høysesongen, så det er dermed kun en annen, sett bort i fra hoved-restauranten, som har åpent. Som en del av all inclusive tilbudet har vi to dager hvor vi kan spise på den andre åpne restauranten, Tavern by the sea. Så i går booket vi bord for å spise der i dag. Her også ble vi møtt av en herlig atmosfære og kjekke ansatte, men kan desverre ikke si at jeg personlig var så fornøyd med maten. Det var kun tapas å velge for oss voksne, å slik en kresen sjel som jeg er var det kun en av de 5-6 rettene vi fikk servert som falt i smak. Ikke forstod jeg helt hvor logikken var heller da guttene fikk sin mat når jeg og Per fikk forretten. Så lenge før hoveddelen av tapasen kom, var guttene allerede ferig og ganske lei av å vente. Heldigvis fikk de dessert mens vi fikk hoveddelen, men de ble fort lei, og ville ikke ha halvparten av desserten. Så du kan si at jeg gikk ihvertfall derifra nokså like sulten som jeg var når jeg kom. Kjipt for meg, men det kan mer en gjerne være at det faller i smak hos folk som er en smule mer gira på tapas enn meg. Per likte i grunnen nærmest alt vi fikk servert, men også han gikk derifra sulten. 

  Ellers på området er det også en coffee-shop hvor du kan få kjøpt lunsj-mat, is og kaffe. Vi har spist is her en dag, men ettersom at dette ikke inngår i all inclusive'en, blir det nok det som er inkludert på oss fremover. (:
  BAMSEKLUBBEN: 

  Vi viste fra vi bestilte bamseklubben til Mathias og Oliver, at det kunne bli forgjeves. På søndagen var første dagen i bamseklubben, som guttene hadde snakket non-stop om i flere uker. Det ble en litt hardere affære en kanskje ønskelig. De ble veldig usikre når de innså at jeg ikke skulle bli værende. heldigvis var de så flinke de som var der at de etterhvert ble sittende mens jeg kunne gå. Ble en smule usikker når bamseklubben var i en inneklemt, trang kjeller, men innså senere at bamseklubb-huset er for tiden under oppussing, og at dette bare var midlertidig. 
   Når jeg kom å hentet dem fortalte de om hvor kjekt det var, men var veldig bestemte på at det holdt bare med den ene dagen. De har ikke vært tilbake siden. Men nå fikk vi prøvd det også, og det passa ikke helt for dem enda.    LEKE MULIGHETER:

  Set store her nede for gutted har vært lekeplassen som er her. Det er ikke store greiene, men det fungerer for guttene. Et lite klatrestativ med to sklier i forskjellige størrelser på et liten inngjerdet område. De har også i løpet av oppholdet satt inn noen biler guttene kan skue seg selv rundt i, og det har vært stas. Selv om det fort oppstår mye frustrasjon når ting må deles på. Jeg skulle jo veldig gjerne ønsket at lekeplassen var litt større, mtp at dette er ett Blue Village hotell, som skal være barnevennlige hoteller. Heldigvis har de en nokså stor og grei, inngjerdet, fottballbane som har blitt brukt flittig av gutta. 

 • Publisert: 28.04.2015, 23:13
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 1 kommentarer
 • Dette vet jeg ikke om jeg gjør igjen..

 • Publisert: 27.04.2015, 21:57
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • Nå har det gått to hele dager siden vi ankom Mallorca og Blue Village Alcudia Pins. Det har vært to flotte dager hvor jeg har fått bearbeidet hele reise-opplevelsen, og som neesten høygravid var det litt av en opplevelse. Nå skal vell kanskje alt jeg sier tas med en klype salt, ettersom at mine uttalelser kanskje kan være påvirket av en stor dose hormon-cocktail. Dette er jo noe som jeg selv aldri vil tilstå er tilfelle, alt jeg sier er ALDRI overdrevet og ting var faktisk så fantastisk/fælt som jeg beskriver. 

  Det hele begynte jo med at jeg og Per måtte dra oss opp av sengen så uhumant tidlig som 04:30 for å få de siste tingene på plass, og ikke minst få laget noe matpakker til turbotrollene til reisen. Når klokken nærmet seg 05:00 var det på tide å vekke dem. Hvem skulle tro at unger som selv ofte våkner klokken 05:00 å tror det er morgen, kan være så morgengretne når mamsen kommer å vekker dem?! 

  Det viktigste var vell at vi faktisk kom oss avgårde tidsnok. Vi klarte å komme oss helskinna igjennom sikkerhetskontrollen også. Selv om Felix viste seg fra sin "beste" apekatt-side, og underholdt hele sikkerhetskontrollen når han sprang bak kontrollbordet og måtte geleides tilbake til en litt småflau mamma. Hengende etter armene i benken, klatrte jeg å nykke ham med meg før latteren sakte døde ut blant trøtte sikkerhetsvakter. Godt at det finnes morgenglade mennesker ;)

  14lGZgK0oh(Her har vi endelig komt oss forbi sikkerhetskontrollen, og inntar dagens første måltid)


  Den lette biten var å underholde guttene frem til vi boardet flyet, og faktisk helt til flyet lettet. Da ble ting fort veldig vanskelig. Vi hadde delt oss slik at Felix satt med meg, mens Per hadde Mathias og Oliver på hver sin side. Heldigvis for meg og Felix havnet vi vedsiden av en veldig hyggelig eldre mann, som mer en gjerne holdt Felix i hånden ved letting, og holdt ut med all styret hans over alt. Flyturen varte i over 3 timer, men jeg skal ærlig si at det føltes uendelig mye lengre. Mathias og Oliver oppførte seg over all forventning, og klarte å opprettholde et utrolig greit humør uten mye klaging hele turen. Felix derimot, forståelig nok for en trøtt 2-åring, syntes det var vanskelig å holde seg aktiv sittende. Han skulle helst å sprunget frem og tilbake i midtgangen, og sjarmert alle passasjerene. Men jeg vet (av erfaring) at ikke alle er like gira på å ha en 2-åring høy på søvnmangel springende opp og ned midtgangen. Noen mennesker vil bare slappe av, uansett hvor sjarmerende og nydelig Felix er ;) 

  Vi forstod jo ganske fort at grunnen til at lille trulte var vanskelig å aktivisere og i dårlig humør, var fordi han var ganske sliten og trøtt. Så heldigvis etter mye bæring og byssing sovnet han endelig i armene mine en time før landing. Han sov jo så godt, så når "fest-setebelte" lyset kom på var vi så heldige å få lov å låne ett slik spedbarnsbelte, slik at vi slapp å vekke Felix for landingen. (NB! Dette var så klart på helt eget ansvar, og er ikke noe som alle flyselskaper ville sagt ja til, mtp at Felix er fylte 2 år!)
  Han ble så klart vekket når jeg tok på ham beltet og kapteinen begynte å snakke over høytaleren, men han holdt seg rolig i fanget mitt hele landingen.

  Jeg trodde jo selvfølgelig at den vanskelige delen var overstått, men du kan trygt si at vi ble ganske mye mer stresset på flyplassen når vi skulle hente bagasjen. Vi så fort at bagasjen skulle være på bånd 7, men lite viste vi hvor innviklet det var å komme seg ditt, og hvordan ting fungerte når vi hadde tatt med oss vognen som spesialbagasje. Vi trodde så klart at vognen ville komme på "spesialbagasje-båndet" som var det første vi møtte på. Lite viste vi at bånd 7 var forbeholdt utenlandsreiser som må innom/forbi tollen, og at spesialbagasjen som tilhører denne gruppen blir fraktet direkte ditt. I tillegg var det svært dårlig skiltet (syntes jeg) og det endte med at Per sto helt i den ene enden å ventet på vognen, mens jeg trodde jeg stod i verdens lengste kø for å komme meg til bånd 7. Jeg ringte Star Tour for å få hjelp, hvor det forståelig nok, var veldig vanskelig å forklare over tlf hvor vi skulle. Jeg følte at hver flyplass-ansatt jeg så gikki motsatt retning, og med 3 barn på slep var det veldig vanskelig å måtte prøve å ta dem igjen, så det hele endte ganske på trynet. Plutselig så jeg en stakkars dame nesten gå på trynet fordi en blå liten sko lå midt i veien. Den var vist Felix sin. Han begynte faktisk å bli en smule drilei av å sitte oppi bagasjetrallen, og syntes dermed det paste seg å kaste skorne sine rundt på flyplassen mens storebrødrene sprang stolper i mellom å hadde noe som kan minne om tikken. Så du kan si at jeg var en smule dritlei, varm, forbanna og forvirra. HELDIGVIS bare ved en tilfeldighet så jeg skiltet som reddet dagen vår. Fra hvor vi kom i fra, og hvor vi hadde stått (som faktisk tilslutt viste seg å være køen for leie av bil) var det et annet skilt som dekket over det livsviktige skiltet. Jeg ringte til Per og fikk han over til andre enden hvor vi faktisk skulle være, og der var all bagasjen vår. Vogna i prampacken stod bare å ventet mens våre to kofferter var de siste på båndet. Noe som er fult forståelig mtp at vi brukte over en halvtime bare 20 meter i fra, på å stå å se temmelig nydelige (les: fullstendig LOST) ut.

  Meen derifra kom vi oss ganske helskinna ut til bussen og fikk med oss både barn og bagasje uten store hindringer. Nå gjenstod bare EN TIME på bussen igjen før vi skulle være vell fremme på Alcudia Pins. EN TIME! Det var jeg ikke forberedt på. Ikke at jeg skal påstå å si at jeg hadde tatt meg tid til å lese for å se hvor lang tid bussreisen tok, men jeg hadde ikke sett for meg det. En time på bussen bare meg og Per, ingen problem. En time på bussen med allerede drittleie og trøtte barn var jeg ikke forberedt på. Det ble mye sjokolade på den turen for ungene kan en si. I bribed my kids for all it was worth! Så det så.

  (Så her satt vi da, en halv pose Maltesere fattige)

  Så etter en halv pose med Maltesere og en time på bussen overlevde vi, og ankom hotellet med nytt mot. Dette kunne vi nokså like godt bare kastet i bosset og hengt utfor prekestolen. For da dørene åpnet seg inn til den flotte resepsjonen var alt vi så et hav av mennesker. Barn skrek i hytt og pine (dette inludert mine egne, believe me!), bagasje stod over alt, og folk stod i kø for å sjekke seg inn. 

   Nærmere 45 min tok det å endelig komme seg fram til skranken. ENDELIG skulle vi få komme oss opp å rommet, ta av oss reiseklær og hoppe i sydentøyet og hente opp litt ny energi. Neida, jeg bare tuller. Her får vi beskjed om at det vil ta 30 min før rommet vårt er klart, men vi kan ta med oss bagasjen ned på ett oppbevaringsrom hvor vi betaler ca. en halv euro for ett skap (som forsovit bare rommet EN av våre kofferter), før vi kunne gå opp å spise i mellomtiden. Du kan si at jeg følte hele verden bare gikk i mot meg. Det var jo ikke serlig godt å stå i nesten 45 min med noe som føltes en poppeklar mage med tidenes bekkenstreik og tre drittsure unger rundt meg. Meen, vi overlevde. Vi tok bagasjen med oss opp til restauranten og fikk i oss litt mat. Heldigvis var køen svært mye mindre når jeg gikk ned andre gangen og endelig fikk romnøkkelen. 

  Det skal sies at alt gikk jo fint tilslutt, og enkelte ting med reisen gikk over ALL forventning, men jeg skal ærlig si, at dette vet jeg ikke om jeg gjør igjen. (Altså neesten høygravid på tur med to på 4 år og en på 2 år). 

  Følg oss mer en gjerne på instagram: @mammamoen 

  #StarTour #Likenshare #MammaMoenReiser #AlcudiaPins 

 • Publisert: 27.04.2015, 21:57
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 2 kommentarer
 • So much to do, so little time

 • Publisert: 24.04.2015, 09:11
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • WOW! 

  Jeg tror jeg bare må sitte her å få kontroll på hjernen min igjen. Om mindre enn 20 timer sitter vi på flyet til Mallorca, og jeg kjenner at jeg er kjempe stressa. Klokken er nå bare ca. 09.00 på morgenen før avreise, men alikevel ser jeg ikke helt enden av denne pakkingen. Det er mye som skal pakkes og huskes på når enn skal reise med 4 barn. Okei, greit ett av de er voksen og kommer seg noenlunde rundt selv uten min hjelp. hehe.

  Det er kun 4 timer til jeg må ut dørene, og på den tiden må alt være pakket og klart. Er noenlunde ferdig med guttene sin koffert, men til gjengjeld har jeg ikke en gang begynt på vår koffert. Nei, jeg får hive meg rundt og få alt ferdig til klokken 13.00. Da skla jeg til manuellterapauten å få litt behandling av bekken. etterpå er det på jobb. Kjenner at det kanskje ikke var helt planlagt å reise så tidlig etter kveldsvakt. Etter jobb så er det rett ut til ei venninne å hente noen klær før det bærer hjem og rett i seng. 

  Vi skal være på flyplassen senest 05.30 i morgen tidlig, noe som betyr at vi må opp og hoppe ganske tidlig i morgen tidlig. Så det betyr for denne mamman, at hun har svært lite lyst å stå å pakke til langt ut på nattestimene etter jobb.

  Nei, jeg får dra det trøtte trynet mitt ut av sofaen og komme meg i pakkingen. WISH ME GOOD LUCK!

  #likenshare #startour #testfamilie #snartavreise

 • Publisert: 24.04.2015, 09:11
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 2 kommentarer
 • 11 dager til avreise

 • Publisert: 14.04.2015, 12:02
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • Jeg tar meg selv i å bare riste på hodet. Hvordan kan dagene bare fly forbi, mens svangerskapet går uendelig sent? 
  Jeg føler at svangerskapsukene ALDRI blir ferdig, og jeg sitter i en smørje hvor termin føles lenger og lenger borte for hver dag den kommer nærmere. Alikevell er det plutselig blitt BARE 11 dager til avreise.

  Den 25. April klokken 08.40 setter vi flysnuten fra Sola flyplass til Alcudia, Mallorca. Hvor ble forberedelsesdagene av? Vi har tonnevis me ting som skal i orden før vi reiser, og jeg føler at dagene bare blir spist bort. Jeg har altså klart å rote bort minnekortet til kameraet (eller det er garantert ungene som har rota det bort, men sånn går det når mamsen bare lar det stå "fristende" i dataen), guttene må ha litt sommerklær. Her er det mest Mathias og Oliver som må ha nytt, Felix har arvet en del fra dem, så han skal klare seg. Vi må hamstre inn på badebleier til minsten. Jeg har verken bikini som passer, heller særlig med sommerklær og vi trenger solkrem og andre nødvendigheter til late dager i solen.
   Det vi har kontroll på er heldigvis det aller viktigste, pass! Vi fikk fikset nye pass til alle tre barna for ett par uker siden, så vi kommer oss ihvertfall avgårde. hehe.
  Det er nesten slik at jeg ikke vil tenke på alt pakkestyret, redd for å få angst! haha. Men så er jeg en sånn "i siste liten" type jente. Så du skal se at jeg står å kaver med pakking, vasking av klær og handling av nødvendigheter de to siste dagene! Totally me (:

  HELDIGVIS for oss er det all inclusive, så jeg slipper å tenke på mat og drikke, turbotvillingene har også fått tilsendt bamse-pakken sin, så nå blir det kjekt for dem med egen ransel, caps og t-skjorte. De er så søte og spør nesten hver dag "korti skal me til Spania, mamma?". Noen som gleder seg, og det skal bli så kjekt å få ta de med på dette. Er så spent på hele opplevelsen. Kommer det til å bli kaos med masse sure unger, slitne foreldre og hetetokter eller blir vi overrasket av glade barn og foreldre med litt ekstra energi. Å hvordan kommer flyturene til å bli? Det er over 2 år siden Mathias og Oliver flydde sist, og da var det bare bort til Oslo. Felix var bare liten baby når han reiste sist. Da var vi på vei til Litauen. Han oppførte seg som en engel, det har tvillingene også gjort når vi har flydd med dem, men nå skal vi tross alt fly i nærmere 4 timer. Å mine barn har like mye ro i kroppen som vinden på vestlandet. Yupp, fant ikke en bedre metafor. Nei, vi krysser fingrene og får bare være ekstra flinke med å forberede oss med både ting de kan styre på med på flyet.

  Tenk det! Om 11 dager er vi HER:

  Å dere skal selvfølgelig få lov å være med. Hele turen går faktisk ut på at vi, eller jeg, skal gi en oppsummering/vurdering av hva vi som familie syntes. Er du spent på hva som skjuler seg bak idylliske bilder fra nettet, og er spent på hva en helt normal (og kaotisk) småbarnsfamilie syntes om Star Tours Blue Village hotell Alcudia Pins? Følg med her på bloggen og på instagram. Skal oppdatere dere så mye jeg kan. Dette blir spennende :D
   

 • Publisert: 14.04.2015, 12:02
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 1 kommentarer
 • hits