Ann Helen Moen

A SPLASH OF FRUITS!

 • Publisert: 16.04.2017, 20:37
 • Kategori: Sponset
 • Back again.

  Det er ikke så lenge siden jeg var her inne å tipset dere om Twistshake tidligere, og nok en gang skal jeg skryte av dem. Nå har de E N D E L I G kommet med Sippy Cup for de litt større barna. Naomi får fremdeles litt velling ved legging, så den andre flasken vi mottok er enda flittig brukt, men nå er denne fantastiske koppen kommet, og mamman i hus er F O R E L S K E T !

  Den er så uendlig enkel å bruke, og designet er så enkelt! Vi har nok av treningskopper til Naomi i hus, men endelig en som er designet for å holde friske bær og frukt, slik at barnet får det beste. 

  Naomi var i ekstase når jeg fylte i den første gang, og hun kunne ikke få koppen fort nok.  Jeg har i den forbindelse også fått gleden av å dele en rabattkode med dere. For jeg vil absolutt anbefale denne smarte koppen til dere. 

  Dere kan lese litt mer om den her! 

  Rabattkoden er wildlittlecubs20 og gir 20% rabatt på hele sortimentet. Det betyr at du kan kjøpe den flasken du ønsker, sippy cup eller en av de andre produktene de har. Helt opp til deg!

  // Dette er en annonse hvor jeg har fått sponset produktet, men er selvsagt skrevet med mine ord og meninger!

 • Publisert: 16.04.2017, 20:37
 • Kategori: Sponset
 • 1 kommentarer
 • En ny favoritt, også til deg! (Rabattkode)

 • Publisert: 11.01.2017, 11:00
 • Kategori: Sponset
 • Wow, nå er det en stund siden jeg har skrevet her inne. Jeg er ikke 100% tilbake på bloggen, men noen tilbud er for gode til ikke å dele. Så da sprer man gleder hvor enn man kan. 

  I går var jeg ekstra spent da jeg trappet ned på postkontoret, spent på Naomi's vegne. På postkontoret ventet nettopp en pakke fra Twistshake

  " WITH PASSION FOR BABIES"

  video:img0013  video:img0012

   

  Det er jo uten tvil at du har hørt navnet før, og det er fordi de vet hva de driver med. 

  Første gang jeg hørte om dem, en god stund tilbake, var jeg skeptisk, men etter all den positive anmeldelsen de har fått har jeg blitt mer og mer nysgjerrig. Så da de tok kontakt var jeg ikke vanskelig å spørre. 

  Det som har gjort meg mest nysgjerrig er uten tvil denne flasken geniale konsept for å hindre klumper i flasken. Nå når Naomi er så stor og hun får velling før legging, er det utrolig vanskelig å få ristet andre typer flasker godt nok for å slippe klumper. 

  Så når jeg så den fantastiske løsningen som twistshake har på sine flasker ble jeg fort fan, uten å en gang ha prøvd.   Jeg må nok ærlig si at det var mammaen i hus som var mest spent, men lillemor smilte fra øre til øre da hun så hva som lå på bordet til henne. Ikke bare fordi fargen var nydelig, men det var rett før leggetid og øynene hennes lyste opp da hun innså at det var en ny flaske. 

  Etter en bruk er vi solgt, og kjenner jeg meg selv rett blir de flaskene vi har fra før aldri brukt igjen. Jeg er helt solgt, og jeg elsker at med flasken følger alt som trenger med. Flaske, flaske-smokk tilegnet alder på barnet og egen boks til oppbevaring av morsmelkerstatning, grøt-pulver eller annen småsnacks du ønsker å ha med deg. 

  Flasken kommer i tre forskjellige størrelser, med fire forskjellige smokk-størrelser, i 10 forskjellige farger. Om du ikke finner akkurat du leter etter her, så finner du det ingen plass. Flaskene er så klart anti-kolikk, og er ufattelig lett og vaske ettersom det ikke er mye krinker og kroker. Dette gjør også at flasken er lettere å holde, både for den voksne og den lille. 

  Nå har de også kommet ut med et nytt produkt, nemlig smokk og smokkeholder, og for å spare penger kan du kjøpe slike pakker hvor du får flere flasker i en pakke, alt etter eget ønske, både størrelse og farge. 

  Å for å spare enda mer, har jeg fått gleden av å dele en rabattkode med mine lesere.

  Nå får du nemlig -20% på hele sortimentet til Twistshake . 
   


  (trykk på bildet for å komme til nettsiden)

   

  @twistshake @mammamoen #twistshake">#twistshake #mammamoen #rabattkode #wildlittlecubs

 • Publisert: 11.01.2017, 11:00
 • Kategori: Sponset
 • 1 kommentarer
 • Kreative Kids - KreaKid

 • Publisert: 21.09.2016, 20:00
 • Kategori: Sponset
 • //Sponset

  WOW! Endelig litt etterlengtet tid bak tastaturet. For de av dere som følger meg på instagram, har muligens fått med dere at jeg har lovt dere ett flott innlegg om pakken Felix Vilhelm fikk i postkassen for noen uker siden.  Som dere sikkert klarer å se på bildet, var det en ganske ivrig Felix som var å hentet pakken sin i postkassen, for før jeg viste ordet av det hadde han, sammen med spente storebrødre, klart å røske opp hele pakken. FØR mamma hadde fått tatt bilde av den! Jeg tar det som ett godt tegn, å iveren la seg ikke etter en smugtitt i pakken. Jeg prøvde å poengtere at vi måtte vente til etter middag, men hu mor forstod vel godt at det var det ingen sjans for at skjedde. 

  Så sammen satte vi oss ned på gulvet, alle mann alle, og fikk sett hva som gjemte seg. Felix var selvfølgelig stoltest, for det var veldig viktig for alle å vite at denne pakken var hans. Han kunne dele, men det var han som bestemte! 


  KreaKid

  Først av alt kan jeg gjerne fortelle litt hva KreaKid er. Mange har tidligere vært borti eller hørt om slike bokser som vi kan bestille hjem hver gang i måneden. Det finnes så mye der ute; bokser med sminkeprodukter, bokser for de med kjæledyr og ikke minst mat-kassene som kommer en gang i uken. Denne boksen derimot er skreddersydd til barnets alder, og er en boks med to aktiviteter og ett eksperiment. Den er for å fremme barnas selvtillit, motorisk utvikling og gir deg og barnet mulighet til å ha litt god kvalitetstid sammen. Boksen kan reguleres etter alderen på barnet ditt, og går i fra 3-8 år. 
  Det følger med alt du trenger til alle tre oppgavene, og bruksanvisningen er lett og følge. 

  Det skal sies at vi fikk en litt utfordrende start da guttaboys her i hus klarte å rive ut alt blande både bruksanvisningene og alle delene som var i de tre posene. Så ikke bare ble det en aktivitet for Felix, men litt av en aktivitet for hu mor når hun måtte prøve å legge de rette tingene oppi hver pose igjen! 

  KreKid posen kommer i slutten av måneden, og det jeg liker godt med KreaKid er at det er ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap. Her hjemme har vi noen måneder hvor økonomien er trangere enn andre, og det er ikke alltid så kjekt å binde seg over lengre tid. Dermed syntes jeg at denne passer for de fleste. I tillegg er prisen svært overkommelig, og du får mye kjekt for pengene. 

  Å det er ikke til å legge under en stol at gjengen bak KreaKid gjør en fantastisk jobb. For hver boks noen kjøper GIR de en KreKid-boks til ett asylbarn i samarbeid med Redd Barna. Ett motto som de lever etter er; Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe! 

  Ett avsnitt tatt ut av nettsiden til KreaKid som omfatter nettopp dette arbeidet de har med Redd Barna, har jeg valgt å ta med: 

  Kreativitet er viktig for barns utvikling. Det bygger selvtillit, glede, stolthet og ikke minst, det er gøy. Og er det noen som trenger litt av dette så er det alle asylbarna som sitter på mottak rundt om i landet vårt. Vi ønsker å gi tilbake til samfunnet fra dag en. Derfor har vi inngått et samarbeid med Redd Barna. For hver boks vi selger gir vi ett kreativt prosjekt til asylbarna. Prosjektene overleveres sammen med Redd Barna til asylmottakene en gang i måneden. 

  Den første leveringen ble gjort 12. februar 2016. En stor eske full av lysende snømannprosjekter ble overlevert en glad og stolt barneansvarlig på et asylmottak her i Oslo. Vi gleder oss allerede til neste overlevering!

  Vi håper det gjør dere glade at dere er med på å gjøre en forskjell.

  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Kjøp en, gi en!


  Temaet for August: Insekter

  Her hjemme har den interessen for insekter vært det store i hele sommer, så når de åpnet posene med de forskjellige aktivitetene lyste alle tre guttene opp. Marihøner, edderkopp, bier, sommerfugl og andre insekter over alt. Helst ville de alle tre gjøre alt på en gang, men vi måtte spre aktivitetene litt ut, og har per dags dato noe igjen. Først ut var det å få testet ut undersøkelses-beholdere med forstørrelsesglass. Felix falt helt for dette, og allerede dagen etterpå hadde han det med seg i barnehagen. Om jeg ikke tar helt feil, har de også den siste måneden hatt stor fokus på insekter, så det passet perfekt. 

  Det tok heller ikke så lang tid før han så marihøne tatoveringen, og du kan si at det var noen litt sjalu storebrødre som ikke forstod helt hvorfor bare Felix fikk! Men de forstod vell egentlig at de bare måtte gi seg da jeg poengterte nok en gang at det var Felix som fikk pakke denne gangen. 
  Så den dagen ble det litt sen middag til guttenes glede. Vi satte oss ned og fikk klippet og limet, undersøkt og kost oss. God kvalitetstid! 


  Her har vi laget egne memory-kort hvor han har fått limt på insekter og tegnet litt. I tillegg så viser han stolt frem tatoveringen sin. Akkurat lik pappa sier han! 

  Stolt kar som viser frem de skumle insektene til mamma!

   


  En glad og fornøyd gutt som storkoste seg. Mamman var også veldig fornøyd med hvordan hele oppsettet ved boksen var, og alt i alt er vi mer en fornøyd alle mann. Vi har enda en aktivitet igjen, lage bie. Dette sparer vi til en litt regntung dag, som vi ikke har sett på en tid her i Stavanger. Som mamma i hus ser frem til, jeg elsker høsten, og skal si at jeg syntes det er deilig å se at høstmørket er på vei igjen!

  Nettsiden til KreaKid finner dere HER!
  Instagram-siden til KreaKid finner dere HER!
   

  For å følge oss på instagram, trykk HER!   

 • Publisert: 21.09.2016, 20:00
 • Kategori: Sponset
 • 1 kommentarer
 • Sofia Moore, jeg er forelsket i deg!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • //sponset

  Tenk at jeg skulle dytte deg inderst i skapet, og ikke ta deg ut på lenge.
  Det var ikke meningen, men da du kom på døra mi passet det ikke. Du passet ikke.
  Nå, etter snart 4 måneder i hardkjør kunne vi begge stolte tre ut av skapet.
  Nå begynner det er nærme seg 6 måneder siden jeg fikk en nydelig ballkjole fra Sofia Moore. Valget falt på en nydelig midnatts-blå ballkjole fra den klassiske kolleksjonen. Spent satt jeg i sofaen hjemme og ventet på den flotte St. Lucia kjolen som jeg hadde store planer om å bruke i min bonusmamma's bryllup som skulle stå i Mai i år. Jeg tror jeg satt litt for mye i sofaen og ventet for da kjolen kom var det veldig trist at den ikke passet. 

  Jeg la den fint inn i skapet og gikk all in for å kunne passe den til bryllupet. Så med hardtrening i gang var det bare å gi alt for at den endelig skulle passe til den store dagen. Treningen gikk supert, men i dette tilfellet kanskje litt for godt! Da dagen plutselig var her, og kjolen skulle på oppdaget jeg dessverre at puppene hadde forsvunnet med mye annet, og til min store forskrekkelse var nå drømme-kjolen blitt litt stor i utringningen. Jeg hadde selvfølgelig ikke prøvd kjolen på før dagen før, og fikk dermed ikke fikset den til dagen. Shame on me!

   

  Så nok en gang måtte jeg bare la min kjære Sofia Moore ballkjole ligge igjen i skapet, mens jeg tok på meg en annen for å feire dagen til natts ende. Heldigvis har jeg nå fått fikset den, om det bare er midlertidig, så kan den nå brukes, og hva passet ikke bedre enn å ta den på for å vise dere. Hvem blir ikke forelsket i en slik kjole sier bare jeg. Den sitter perfekt på kroppen uten å skjære ubehagelig inn noen plass. Den strammer på de rette plassene og til min store glede er den "padded" i brystene, noe som gjør at selv jeg med "mamma-pupper" kan slenge fra meg bhen og la jentene hvile godt i kjolen. 

  En annen ting som får meg til å få stjerner i øynene er at det godt og tykt stoff, så ingen ufrivilling nipple-slip eller vising av undertøy bakfra. Den klumper seg dermed heller ikke rart over gode valker eller annet, og selve snittet på akkurat denne kjolen er helt fanatstisk. Det er sydd profesjonelt, og alle folder i stoffet er lagt perfekt for å få den rette silhuetten. 

  Det er vell ikke vanskelig å forstå at jeg smiler bredt nå når kjolen ENDELIG passer!! Åh, for en glede! 

   

  Noe som også er veldig viktig når jeg velger å bestille slike ballkjoler på nett er at nettsiden virker profesjonell og at oppsettet på nettsiden gir meg lyst til å handle. De har så uendelig mange fine ballkjoler, og det var vanskelig å velge ut bare en som favoritt. De har ett kjempe godt oppsett for å se hvilken størrelse du skal bestille og vær utrolig nøyaktig når du måler, slik at du ikke ender opp som meg.
  Å for å gjøre ting enda bedre så kan du også bestille skreddersydd etter dine størrelser. Det er vell ikke bare meg som ikke er en standard størrelse på hele kroppen, og ingenting er som å endelig ha en skikkelig kjole som passer perfekt både over bryst og hofter! 

  Nå som bryllupssesongen er i full blomst, hva er vell bedre enn å kunne få en skreddersydd ballkjole til begivenheten. Nå får du ved bruk av min rabattkode -15% ved kjøp av en skreddersydd ballkjole hos Sofia Moore

  Rabattkoden er gyldig frem til den 31/8-2016!


   

  Min kjole kan du finne HER!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • 2 kommentarer
 • hits