Ann Helen Moen

Hvor mange av dere har bare nappet med dere Omega-3 fra butikkhyllen?

 • Publisert: 26.08.2013, 22:51
 • Kategori: Produktomtale
 • Nå tenker jeg det er noen spente folk som sitter bak dataskjermen og venter på at jeg skal oppdatere bloggen. (Tar ikke meg selv høytidelig altså ;) hihi)


  Jeg nevnte tidligere i forrige uke at jeg hadde noe helt spesielt å fortelle når det kom til hvordan jeg hadde tid og krefter til å klare alt hverdagen byr på som både samboer, mamma, student, venninne og kollega. Jeg har et helt fantastisk produkt jeg mer en gjerne vil anbefale på det sterkeste til alle der ute, ikke bare mammaer, men alle! 

  Hvor ofte tar du ikke deg selv å si at du er sliten, trøtt, slapp og helst skulle hatt en kvil på sofaen etter middagen. Hvor ofte skulle du ikke ønske at du kunne "slumre" alarmen om morgenene i et par timer ekstra. For ikke å glemme å nevne at du nærmest må hive i deg 3 kopper kaffe for å klare å ta morgenstellet å få barna i bhg før klokken er blitt 10. 
  Når var det sist du tok en dupp på sofaen? Sist du tenkte "please, vær så snill å sov i 10 min. til da, klumpen" når minstemann våkner etter en 10 min dupp?
  Gjerne du sliter med å holde deg våken på skolen? Eller rett å slett syntes det er vanskelig å holde energinivået oppe lenge nok til å yte 100% på jobb, selv om det bare er 30 min til du slutter?

  Her er svaret på dine problemer (Ja, jeg skriver under på og er så sikker i min sak, at jeg kan bekrefte dette):

  Jeg har vært så heldig få lov til å ikke bare teste Eqology sin Multichi energy, men har også muligheten til å være med å selge dette flotte produktet i tillegg til andre.

  Jeg kan veldig gjerne fortelle dere litt mer om produktet:
  Multichi Energy kan gi deg energi og bidra til å balansere og rense kroppen din. Over 20 urter, satt sammen på en unik måte, kan gi deg fornyet energi hver dag. I tillegg til Multichis brede urtesammensetning har vi lagt til de aktive ingrediensene artisjokk og gurkemeie. På denne måten kan man oppnå både ny energi og rensing av kroppen fra ett og samme produkt. Prikken over i-en har vært å legge til en ingrediens i Multichi Energy som ofte blir omtalt som verdens sterkeste antioksidant, nemlig acaibæret.

  Multichi Energy har et høyt innhold av adaptogener, som blant annet stimulerer og balanserer de fysiologiske prosessene til kroppens indre organer. Samtidig styrker den immunforsvaret og stimulerer sentralnervesystemet.
  Nå har både jeg og min samboer, Per, gått på Multichi energy i overkant 2 uker. De sier at den beste effekten kommer etter 3 mnd, men allerede etter kun en uke merket vi en god forbedring. Så om vi allerede nå har merkbar effekt, bare tenk deg hvordan effekten blir om 10 uker. Det er deilig å være opplagt på skolen, holde energinivået trutt og gjevnt igjennom hele skoledagen, og alikevel glede seg til å komme hjem å lage middag og leke med barna. Ikke bare det å føle en har nok energi til å holde ut til barna legger seg, men og kunne bruke energi på hverandre som kjærester etter en lang dag. Det er veldig lenge siden jeg og Per har vært så lekne med hverandre som vi har vært i det siste (å da tenker jeg ikke bare i senga!). haha
  Hver dag får jeg en kommentar om hvor tungt det må være å klare alt, eller hvordan jeg klarer det. Å jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å kunne si at "nei, det er fantastisk". Ja, pynt på hverdagen du Ann Helen, tenker du nok nå. Ingen kan ha det så bra, eller se så positivt på livet uten at det skjuler seg noe bak. 

  Jo, det kan jeg. Selvfølgelig har vi alle tyngre dager, og noen dager våkner du rett å slett på feil fot. Jeg er og vil alltid være et B-menneske, å det vil aldri bli lett for meg å komme meg opp om morgenene, men forskjellen nå er at jeg har fått kroppen opp av sengen og inn på badet, så står jeg der (som regel! Ingen regel uten unntak: dameuken) med ett smil om munnen og gleder meg til å ta fatt på dagen. Jeg gruer meg aldri til hva dagen har å by på, og det er svært sjeldent jeg bare vil at dagen skal rase forbi. Misforstå meg rett, verden blir ikke perfekt om du begynner på dette produktet, men jeg skal ærlig innrømme at den gjør hverdagen mye lettere. 

  Jeg vil dermed anbefale dette på det sterkeste. Så trykk inn HER og kom igang. Få din nye start på livet!
  Jeg vil absolutt anbefale EQ everyday plus pakken hvor du i tillegg får LifeForce og VitaStrong. Her er alt av vitaminer, omega-3* og mineraler som kroppen din måtte trenge.

  Hvor mange av dere har bare nappet med dere Omega-3 fra butikkhyllen?

   

  De av dere som tar Omega-3 tabletter, hvor mange er det som tar møller's tran sine som så beleilig står i hyllen ved kassen på Rema? 

  Du tenker ikke over hva den koster, eller hvorfor det skulle være ett problem å hive den med resten av varene dine. Jeg skal aldeles ikke rakke ned på Møller's tran, for det er gode Omega-3 kilder. Hovedforskjellen på andre merker (derav Møllers tran's) er renhetsskalaen på omega-3. Ved å se på en renhetsskala (totoxskalaen) kan du se at LifeForce har et lavt tall på DHA og EPA fettsyrene (de gode fettsyrene). Jo lavere tall, jo renere omega-3. Møllers tran har 13.6 mot EQ og LifeForce som har en renhetsskala på 9! De har den reneste omega-3'en på det norske markedet. I tillegg henter de omega-3'en fra havfisk og dermed IKKE oppdrett. 
  Du tenker gjerne at det er enklere å bare røske den med seg på butikken enn å måtte bestille over nett. De har et godt tilbud om du velger å bestille ett 3 mnds. abonnoment. Du får et kitt som varer i 1 mnd, hvor du får tilsendt en pakke hver mnd i 3 mnd. Dette for å få best mulig effekt. Prisen for dette er 599,- pr. mnd. Etter de 3 mnd, om du ikke er fornøyd (noe jeg vil garantere at du vil være om du tar det hver dag!) så kan du rett å slett melde deg ut. Velger du å fortsette (noe jeg er sikker på du vil) vil du motta en ny pakke hver mnd, til samme lave pris. Du kan så klart velge å kjøpe kun for en mnd, men da vil prisen være 699,- og du vil sitte med et tap, ettersom jeg er 100% sikker på at du kommer til å ville fortsette.
  Er du intressert i å få en våknere og gladere hverdag, gå inn her!
  Det er ikke ofte jeg anbefaler ting, men når jeg virkelig kan gå god for produktet, ønsker jeg ikke å sitte alene på hemmeligheten. Den er for god!
  Jeg får heller ikke noe for å skrive om dette. Det er min helt personlige mening, og den er ikke kjøpt. Jeg har selv kjøpt dette kittet, med mine egne penger! ;)
  Ikke vent. Ta steget i dag og få en bedre hverdag!
  Mamma Moen approved!!

  Igjen, trykk HER for å bestille. Velg DENNE pakken. Bruk kode: 1187546 for å bestille! :D

  Skulle det være noe som helst du lurer på, ta mer en gjerne kontakt i kommentar-feltet, på mail: annhelen.moen@hotmail.com eller ta kontakt på min facebook-side

  // annonse 

 • Publisert: 26.08.2013, 22:51
 • Kategori: Produktomtale
 • 5 kommentarer
 • BUZZADOR: VEET

 • Publisert: 07.05.2013, 10:47
 • Kategori: Produktomtale
 • I dag fikk jeg mail at jeg var med i den nyeste kampanjen som Buzzador er ute med nå. Nemlig å prøve ut diverse Veet produkter. 
  Så nå sitter jeg spent å venter på produktene i posten.
  Har tidligere prøvd Veet, og hatt blandede følelser. Elsker virkelig å vokse øyenbryna, men har vært litt skeptisk til bruk på andre steder på kroppen, men nå skal jeg virkelig ta sats å prøve å se. Tidligere har jeg kun brukt hårfjerningskremene, mens denne gangen er jeg så heldig å få prøve Veet Easy Wax Electric Roll-on. Helt i ekstase. I tillegg til Veet Precision Wax and Care, som er for ansiktshår. Dette blir spennende!
  Jeg vet at flerne av mine bekjente har prøvd andre Veet produkter, både i samarbeid med Buzzador og privat, som har vært kjempe fornøyd. Så nå får vi se om det er noe for meg. Gjerne jeg hiver hele høvelen ut etter dette! ;)  Er du en buzzador?
  Har du vært med i kampanjen med Veet?
  Legg gjerne igjen mailadressen din om du vil bli en Buzzador, så skal jeg invitere deg!  

 • Publisert: 07.05.2013, 10:47
 • Kategori: Produktomtale
 • 0 kommentarer
 • hits