Ann Helen Moen

"..I'm nothing if I set you free"

 • Publisert: 28.05.2013, 13:01
 • Kategori: Musikk
 • For en liten tid tilbake la jeg ut en video hvor jeg sang. Det begynner å bli en stund siden, og tenkte det var på tide men en ny liten sang. Jeg skrev for et par uker siden på facebook siden min om folk var intresserte i å høre nok en gang hvor fantastisk* jeg synger, og det var dere. Så here it goes.

  *fantastisk som i, jeg tror ihvertfall jeg kan synge. Men viktigst av alt, jeg liker å synge! hihi

  Denne gangen valgte jeg å covre den nydelige låten til den norske/islandske gruppen Ask:Embla; Father's Eyes. Jeg valgte å covre den versjonen de spilte i studioet med Thomas og Harald i Senkveld. Det finnes desverre ingen instrumentale versjoner av denne sangen enda, og ettersom at jeg verken kan spille gitar, piano eller noe som helst annet, så valgte jeg å synge"over" i stedet. Jeg føler meg ikke såå pass trygg at jeg kunne sunget den akustisk, så får jeg heller bruke stemmen hennes til å "gjemme" meg litt bak heller ;) hehe. 

  Hope you enjoy, 'cus I'm about to piss my pants!

   

   

  Så håper jeg dere klarte å sitte igjennom hele UTEN å dekke til dere øyra og banne høyt om at noen skal slå videoen av for dere! ;)
  Det er så klart lov å være ærlig, men hadde blitt veldig glad om det kunne holdes på et  konstruktivt nivå (: 

 • Publisert: 28.05.2013, 13:01
 • Kategori: Musikk
 • 9 kommentarer
 • Da synger jeg kun for dere

 • Publisert: 04.10.2012, 18:43
 • Kategori: Musikk
 • Husk at jeg for tiden er fult i gravide hormoner. Så vær snill med meg. Skriv gjerne konstruktiv kritikk. Har dere ikke noe fint og si, så trenger dere ikke si det. 
  Og ja, jeg er fullstendig klar over at slutten ikke er heelt harmonisk. haha. Bomma på et par rene noter der. Så trenger gjerne ikke nevne det. Jeg bare orket ikke å spille det inn på ny for å fikse det. haha.   

  Så her er den. Overse også det trøtte trynet mitt! ;)

  Alt jeg gjør for å "oute" meg selv altså! haha

  DETTE ER DRITFLAUT !!!  

 • Publisert: 04.10.2012, 18:43
 • Kategori: Musikk
 • 23 kommentarer
 • Utleverer meg selv

 • Publisert: 04.10.2012, 12:09
 • Kategori: Musikk
 • Nå vil jeg ta steget å utlevere meg selv på en veldig sårbar måte. Som noen av dere sikkert vet, og andre ikke, så har jeg en stor interesse for sang. Jeg har ved flere anledninger fått muligheten til å være med å synge refrenget til noen kompiser. Noen bra, noen ikke så bra. 

  Jeg har ingen superduper-MariahCarey-ChristinaAguilera-stemme, men jeg liker å synge, og syntes alltid det er like spennende å kunne få lov å synge for folk.
  Jeg er fult klar over at noen liker stemmen min, og andre ikke. Noe som absolutt er lov.

  Så etter nøye omtanke vurderer jeg å legge ut en cover jeg har gjort på Kate Voegele's versjon av Hallelujah. Så lurer jeg på, er dette noe dere vil høre?

  Om det ikke virker intressant i det hele tatt, så vil jeg slippe å drite meg loddrett ut. haha.

  Så hva sier dere?  


  Se lille magen. Her var jeg faktisk nærmere 4 mnd på vei med Mathias og Oliver <3 

  Liker dere å synge?  

 • Publisert: 04.10.2012, 12:09
 • Kategori: Musikk
 • 10 kommentarer
 • PIP Festivalen - Sverige

 • Publisert: 02.06.2012, 11:49
 • Kategori: Musikk
 • 12.07.2011

  

  Herregud, som tiden går. Følte det var i går jeg stod med tårer i øynene mens Paramore spilte Misery Business på scenen i Sverige. Tenk at jeg har stått knappe 50 meter i fra en av verdens tøffeste damer. Jeg klarer ikke å forstå det. Det er uvirkelig for meg. Når jeg nå ser igjennom bildene fra turen er det eneste jeg klarer å tenke er "Du må kødde med meg. Det er noen som har lånt kameraet mitt og tatt bilder". Jeg lever enda på rusen etter konserten. Det var helt fantastisk, og Hayley Williams må være den råeste dama på hele planeten. 
  Hun entret scenen i en tofarget bukse og knall rødt hår. Se på dama. Er det rart rødt hår plutselig er et must. Hvem vil ikke se så bra ut som hun. Jeg for min del hadde lett byttet. 
  Men desverre så var det noen nedturer i løpet av Sverige-turen også.

  Vi kjørte hjemme ifra tirsdagskveld rundt 18.00. Kjøreturen bort gikk utrolig greit. Jeg sov når Ida kjørte og omvendt. Kjørte litt feil, men ingenting vi ikke tok igjen. Så etter 12 timer var vi endelig fremme og tenkte at vi bare skulle komme oss inn på campingen, slå opp teltet og sove noen timer. Campingen hadde åpnet dagen før, så vi parkerte bilen og tuslet oss mot inngangspartiet, men den gang ei. Innsjekkingen begynte ikke før 12. Såklart. Vi var der rundt 06.30. Etter litt frem og tilbake, diskutering og tenking, bestemte vi oss for å kjøpe oss noe frokost før vi fant ut det neste. Så vi svingte nedom McDonalds og hadde frokostmenyen. Kjempe sunt. Jaja, er du på festival, så er du på festival. 
   Etter frokosten kjørte vi tilbake til parkeringen og sov i bilen. Der ble vi liggende til rundt 10.30, og bestemte oss for å kjøre mot hovedinngangen for å løse inn billettene. 

  Da vi endelig kom oss opp mot hovedinngangen sa de at vi kunne løse inn billetten ved campingen. Så vi tusslet ned igjen til bilen og kjørte bort. Neida, ingen innsjekk her. FUCK YOU. 
  Men vi fikk lov til å jukse litt, så vi kom oss inn til slutt. Da var det bare å slå opp teltet og .. faen, campingstoler og alkohol. Hvor hadde vi det? Nei, det hadde vi glemt. Jaja, på butikken med oss. Noen redbull (til søstra) 10 Heineken og 12 cidere (til oss eldre jenter), litt mat og tre campingstol rikere og vi returnerte smilende tilbake til campen. Vi drakk, og drakk, og drakk, og drakk. Ingen bemerkelig mer beruset enn for noen timer siden ebgynte vi sakte men sikkert å tenke på å sjekke ut festivalplassen. Når du da har helt nedpå 7 (små) heineken og 2 cidere, blir ølvommen bemerkelig mye større, og når du da ikke begynner å bli full, så tar det på kroppen. Så jeg fikk gleden av å være skikkelig oppblåst hele resten av kvelden. Ikke serlig deilig. Men igjen, sånn blir det når enn spiser junk on the road når enn tror en er laktoseintolerant, skal ha mensen og ølet ikke gjør det bedre. Så litt laber kastet jeg på meg noen klær og vi trampet opp mot det som skulle bli en av de største øyenblikkene i livet mitt. 
  PARAMORE entrer scenen, og livet mitt forandrer seg drastisk med første tone.

  FY FAEN for en konsert. Fantastisk er alt jeg har å si. Absolutt ikke siste gang jeg bruker masse penger for å se dem igjen.  På vei bort måtte vi ha et klesskift. Vondt å kjøre mange timer i jeans. 

  Meg og Stine (lillesøster)

  Ida og Stine, klar for camping og festival

  Klar for festival med hengepupper. hahahah

  Deilige Ida

  Sommer, sol, øl og musikk. 

  Posing må til.


  Nå var vi kule. Pis

  SOMMER

  Ready to rock! 

  Også gikk "Camp Smile" rundt å ga folk smilyer på magen. Det gikk 3 dager før det var helt borte. 

  Ready to party

  Ida's mage ble ikke like søt sån min ;d haha

  Har en ikke heilspeil og ikke klarer å bestemme seg for hva enn skal ha på seg, så blir det bilder ;D 

  ...
  

  Ida klar for Paramore, Pendulum og Ke$ha

  På vei til festivalområdet


  Stine, fit for fight

  Vi kjenner ikke henne ... Mongo

  Rett før Paramore går på scenen. SPENT 

  Bare litt folk. 

  <3 <3 

  Råeste dama i universet. 

  Hayley <3 

  <3

  <3

  PARAMORE <3 

  <3  Yupp, skikkelig konsert blir avslutta med konfetti !! 

  FESTIVALSKO <3 

  Måtte selvfølgelig ringa å skrøyta til kjæresten :D 

  Pendulum var også bra! 

  Ke$ha var helt ok. Stemmen hørtes ut som en fjortenårings, men utrolig fett sceneshow. 
  Men å rope GET LAID når du avslutter en konsert hvor det befinner seg 10 åringer er gjerne ikke serlig lurt. 
  Gaga #2 ! 
  
  Sååå begynte ting å gå til helvette... 
  Halvannen time fra grensen ryker CLUTCHEN!!! 
  Mer om det siden. Så nå sitter jeg her hjemme, ENDELIG, med svensk leiebil! 

 • Publisert: 02.06.2012, 11:49
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • hits