Ann Helen Moen

TIL SALGS!

 • Publisert: 08.10.2013, 13:56
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • Besafe Izi Combi X3 (uten isofix): 2000,- pr. stol (Har to stk!)

  Denne stolen kan snus begge veier, og barnet kan dermed sitte bakovervendt (fra 0-18kg. Anbefalt) eller fremovervendt (fra 9-18kg).
  Stolen er brukt i underkant av 2 år, og har IKKE vært utsatt for kollisjon. De er fint brukt, og alt av utstyr + bruksanvisning medfølger. 
  Selges fordi guttene har byttet over til en annen bilstol. En kjempe grei stol, som Mathias og Oliver satt kjempe godt i! 
  Det er også en stol jeg anbefaler videre som ikke bare forbruker, men også forhandler. Jeg er sertifisert BeSafe forhandler og kan dermed både montere stolen for deg, og vise hvordan det blir gjort, ved kjøp.
  Fargen er ikke helt lik som på bildet. Den er samme hovedfarge (mørk grå, litt dårlig bilde), men med røde striper i stedet for hvite. 

  Har som sagt TO stk, og de selges for 2000,- pr. stol! 


  JONES & JONES - NINA DRESS 800,-


  Selger min ubrukte Jones and Jones Nina dress. Har aldri fått anledning til å bruke den og det er derfor jeg velger å selge den. Den er kun prøvd, men ble så totalt forelsket i den at jeg tok av lappene på, uviten om at jeg aldri ville finne rett tid å bruke den. Så jeg håper gjerne noen av dere kanskje vil bruke den for det den e verdt! Nydelig kjole!

   

  Ta gjerne kontakt på mail: annhelen.moen@hotmail.com

   

 • Publisert: 08.10.2013, 13:56
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • 4 kommentarer
 • Selger vår flotte City Cross

 • Publisert: 17.09.2013, 13:46
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • SOLGT!

  Finnkode: 44054066

  Da har jeg å mannen mannet oss opp til å selge den flotte City Crossen til Felix. Det er med ett litt tungt hjerte at vi må gi den videre til noen andre som synets den er like flott. Vi har nemlig forelsket oss helt i en annen vogn, å for å ha råd til ny må vi desverre selge den vi har. Det er litt skummelt å gå fra noe så flott og trygt som Emmaljunga og over til moderne og nydelige Stokke. Nærmere sagt Stokke Crusi.  
   Som de fleste av dere vet så jobber jeg, og har jobbet nå i 7 år, på Baby Miljø i Stavanger. Dette er en barneutstyrsbutikk hvor vi selger alt fra vogner, til barnemøbler til bilstoler. Det farlige med å jobbe i slike butikker er at det finnes så utrolig mye fint, noe som ikke er særlig godt for lommeboka. Helst ville jeg nok beholdt Emmaljunga vognen i tillegg til ny. Men med studentlommeboka som jeg har, har vi desverre ikke råd til å beholde to vogner på dette toidspunktet. Så da trør vi på ukjent farvann og prøver noe nytt! 

  Så om du skulle kjenne noen som er på utskikk etter en flott, god (vunnet f.eks foreldre og barn forbruker-test) og nokså ny vogn til en billigere pris, ta mer en gjerne kontakt. Enten via finn-annonsen (link)  eller på mail: annhelen.moen@hotmail.com

  Det er INGEN verdens ting galt med vognen, den er fint brukt og alt er på stell. Det er som sagt ikke derfor vi selger den (:  Så hyl mer en gjerne ut om DU eller noen du kjenner er intressert!

   

 • Publisert: 17.09.2013, 13:46
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • 4 kommentarer
 • TIL SALGS

 • Publisert: 18.06.2013, 23:09
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • Ettersom at barna vokser er masse av utstyret som ikke lenger blir brukt av oss, men som er i kjempe stand. Det er dyrt å få barn, å vet selv hvor deilig det er å ha muligheten til å kjøpe brukt. Så jeg tenkte at det dermed gjerne er folk her inne som er intressert i å kjøpe fint brukt barneutstyr til en god pris. 

  Er du intressert i noe så send en mail med produkt til annhelen.moen@hotmail.com

  1. Caboo Close Bæresjal NÅ: 600,- NYPRIS: 899,- SOLGT

  Kun brukt 4-5 ganger i begynnelsen når Felix var bitteliten, så det er veldig fint brukt. Velger å selge dette fordi jeg sliter ganske mye med ryggen, og dermed var bæresele ett bedre alternativ for meg. 
  Felix satt kjempe godt i det, og sovnet fort. Noe som var kjempe ettersom at han slet en del med låsninger de første ukene. Så fikk armene slippe unna ;)

  2. Medela Calma flaske 2 stk NÅ: 100,- NYPRIS: 320,- SOLGT

  Redningen vår når det kom til flaskemating. Som noen av dere vet så slet jeg en del med ammingen, og da var denne flaska super. Den har en helt unik "flow" som gjør denne flaska nærmest tilnærmet brystet. Noe som gjør at barnet blir minst mulig forvirret om du delammer. Grunnen til at jeg skal selge disse er fordi de ikke tar mer en 150ml, og nå som Felix er 4 mnd drikker han en del mer en det pr. måltid. Kjempe flasker, og anbefaler dem til alle jeg treffer!

  3. Dr. Brown flasker (store og små) NÅ: 20,-/15,- pr. stk. NYPRIS: 120,-/100,- - KUN SMÅ IGJEN!

  Disse flaskene er fra når Mathias og Felix var små. De eneste flaskene vi brukte til guttene frem til de var 1 år. Har vært kjempe fornøyd med de, og det var disse flaskene vi brukte i begynnelsen med Felix, men byttet til Medela når jeg hadde planer om å delamme, for å "tulle" minst mulig med ammingen. Skulle over på disse igjen når jeg ikke lenger delammet, men ettersom at Felix var blitt så vandt med typen på smokken til Medela bare "ollet" han seg ved mating med disse igjen, så vi gikk over på Avent Natural sine flasker. Disse flaskene må ha nye smokker/tutt, så de selger uten smokk. Men disse får du kjøpt så å si på alle barneutstyrsbutikker. Fås med forseglingslokk og topplokk. Flasker utformet MOT kolikk! 15,- pr. flaske (SMÅ) og 20,- pr. flaske (STORE). 

  4. Cosyfix ammepute NÅ: 600,- NYPRIS: 975,- SOLGT!


  Ettersom at ammingen ikke gikk helt som jeg hadde ønsket og håpet, fikk jeg kun brukt denne ammeputen 3-4 ganger. Kjempe genial ammepute som sitter utrolig godt på kroppen. Hadde det ikke vært for ammeproblemer og at jeg for det meste lå å ammet hadde den blitt mer flittig. DRITDEILIG! Believe me. hehe

  5. Avent Elektrisk Brystpumpe NÅ: 400,- NYPRIS: 1298,- SOLGT

  Denne er blitt brukt flittig både denne gangen og når jeg fikk Mathias og Oliver. Kjempe brystpumpe som jeg uten problemer kan anbefale videre. Kjempe avlastning for såre bryster eller for å lage et lite lager i frys/kjølen. Kommer med manuell brystpumpe-del som gjør at du kan bruke den manuelt. Jeg har ikke brukt den med silikon-innlegget, så det er så godt som nytt. Kommer også med den lille flasken som jeg kun har brukt til lagring da Mathias og Oliver ikke drakk fra andre flasker enn Dr. Brown. Så den er veldig fint brukt. 

  6. Medela brystskjold NÅ: 50,- NYPRS: 130,- SOLGT


  Kjøpte dem når ammingen begynte å bli vond, men fikk kun muligheten til å prøve dem en gang før jeg ga opp alt. Oppbevaringsboks medfølger. Str. M. Brukte samme merket med tvillingene, og vil absolutt anbefale dem fremfor andre merker. Oppbevaringsboksen er også kjempe genial! 

  7. Stokke Sleepi Seng NÅ: 2000,- NYPRIS: 5399,-  SOLGT


  Nå som vi flytter har vi valgt å kjøpe nye juniorsenger til guttene, og sitter da med to fantastisk nydelige senger som skal selges. Har hatt disse sengene til alle guttene, og minsten skal snart i sin store seng ettersom at han begynner å bli så stor at han stanger i mini-utgaven. Dette er senger som varer fra 0-3 år, og om du kjøper junior-kitet, kan sengen brukes opp til 10 år. En skikkelig ivistering. Dette er senger som holder seg kjempe godt, og det er ingen skader på sengene. Den ene er brukt i 2,5 år, mens den andre er brukt i ca. 2 år. Det er ingen forskjell på de selv om den ene er brukt lenger. Kanon gode senger. Eneste grunnen til at jeg selger disse er fordi jeg er ett menneske med stort behov for forrandring. haha. Også vil jeg gi guttene noe nytt å glede seg til ved flytting. Beholder lillebror's stokke seng, ettersom at jeg er totalt forelsket i de. Igjen, kjempe geniale senger!! (Dette er inkl. hjul og madrass)

  8. DryKid Overmadrass Oval (Passer i Stokke-sengen) NÅ: 300,- NYPRIS: 849,- SOLGT

  Har en slik overmadrass ettersom jeg beholder den ene til Felix. Geniale overmadrassen som passer ypperlig i stokke sengene. Dette er en overmadrass kombinert med tisseunderlag, så slipper du det klamme tisselakene som gjør at barnet ligger i en dam. Denne overmadrassen har en fantastisk egenskap, og skal kjøpe nye til guttene som passer i de nye juniorsengene. Anbefales på det sterkeste! Har hatt så bruk for dem! Vi har enda ikke begynt med pottetrening her hjemme, så de er foreløbig ubrukt som tisselaken og kun som overmadrass! 

  Er det noe her du kunne tenkt deg? Kan sendes (utenom sengene så klart). Kjøper betaler frakt.
  Send en mail på annhelen.moen@hotmail.com om det er noe du lurer på.

 • Publisert: 18.06.2013, 23:09
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • 0 kommentarer
 • hits