Ann Helen Moen

Januar skrivebordsbakgrunn

 • Publisert: 31.12.2012, 18:42
 • Kategori: Skrivebordsbakgrunner


 • Trykk på bildet for å få rett str. 

 • Publisert: 31.12.2012, 18:42
 • Kategori: Skrivebordsbakgrunner
 • 3 kommentarer
 • En effektiv dag i Villa Moen-Bårholm

 • Publisert: 31.12.2012, 13:19
 • Kategori: Hverdag
 • I dag har jeg hatt en kjempe effektiv dag, og klokken er bare 13.00.
  Vi stod opp i 8-tiden. Siden Per skulle på jobb, og jeg som en reddende engel jeg er, skulle kjøre ham på jobb, tok han stellet på guttene. Slik at jeg fikk dra meg i 20 min ekstra. Heiv meg fort inn i dysjen, før det var full påkledning på alle mann, og ut dørene. Per begynte på jobb klokken 9, så etter han var kjørt var det rett hjem og bake brød til lunsj.
  Brødet hevet og i mellomtiden ble både det ene og det andre gjort. Vi har lekt med Duplo, hevet rundt på bamser, ryddet og strødd Duplo over hele stuegulvet. Vi har hørt på Kardemommeby cd'en mens vi har danset og mamma har tatt ned juletreet. Har ikke pakket julen helt bort, bare treet som er nede. Begynte å gå meg på nervene at Mathias aldri kunne la julekulene henge i fred, så da tok jeg rett å slett hele treet ned. Slipper fristelsen å stå forran ham konstant.
  Jeg har også fått vasket en maskin med ullklær, hengt dem opp og brettet håndklær. Nå er også første maskin med babyklær satt til vask, og en ny lys vask står klar. Sorterte klærne slik at jeg vasker klær opp til str. 62 foreløbig. Kjenner jeg meg selv rett blir det sikkert en del flerne maskiner i dag med mer babyklær og andre ting.
  Etter at juletreet var nede måtte en liten støvsugerrunde til. Guttene hjalp også. Syntes det er så morsomt å gå med støvsugeren. Mamma's små hjelpere!

  Rundt halv 12 var brødet klart, og guttene fikk servert en god lunsj. Som alltid er det makrell i tomat som er hit'en. Slukte hver sin dinomino yoghurt også før det var klart for hvilen. Så nå ligger guttene strekk ut, og sover så søtt. Jeg måtte desverre krype til korset i dag og skru på sidene på sengene igjen. Vi har styrt på i over en måned nå, og hver kveld bruker de opptil en time før de sovner, fordi de springer rundt å leker. Så siden vi ikke har nok rom til å la dem ha hver sitt, må vi nok gi opp "juniorsengen" enda en liten stund. I tillegg så klarer de ikke sovne i sengene når de skal ha hvilen sin, de må gås tur med i vognen. Desverre så sier bekkenet mitt blankt nei til den utfordringen, så da må man tenke. Men det ser ikke ut som om det gjorde noe for puddingene når jeg la dem. De rallet en liten halvtime før de sluknet. Så ikke verdens undergang å få på sidene på sengen igjen. Så krysser vi fingrene for at ting går like vellykket i kveld. Da skal vi nemlig spise hos ett vennepar, så vi tar med reisesenger og legger dem der.

  Siden vi skal over på middag har jeg fått gleden av å bake kake. Så nå er første kakebunn av O'boy kaken i ovnen. I stedet for å lage langpanne, som ikke ser like pent ut, deler jeg "deigen" i to, og steker den i to omganger i vanlig rundt kakeform. så bruker jeg kremen også som mellomlag mellom kakebunnene (: Har prøvd dette en gang tidligere, og håper det blir like vellykket denne gangen ;) Fingers crossed.

  Når andre bunn er i ovnen har jeg planer om å ta frem vaskekosten. Få gått over gulvet nå mens guttene sover. Er enkelte ting som ikke støvsugeren tar, så da må det vaskes ;)
  Ellers blir det å lage middag, hente Per på jobb og gjøre oss klar til i kveld. Tenk at vi befinner oss på den siste dagen i 2012. I morgen er det 2013, et fantastisk år i vente!

  Så håper jeg dere får en fantastisk nyttår alle sammen! :D 
   

 • Publisert: 31.12.2012, 13:19
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunden

 • Publisert: 31.12.2012, 11:35
 • Kategori: Q&A
 • - Hva er ditt drømmebosted?

  svar: Et stort hus litt utpå landet. Stor hage med epletre og huskestativ

  - Hva er ditt drømmereisemål?

  svar: Maldivene

  - Skal dere bygge eget hus en gang?

  svar: Jeg håper inderlig det! :D

  - Hva jobber Per- Christian med?

  svar: Per-Christian jobber som IT-Konsulent

  - Kan du fortelle litt om din og PC sin love-story? :D

  svar: En tidlig junidag i 2010 var det en kjekkas som skrev til meg på facebook. I en privatmelding skrev han helt ut av det blå, "Du er nydelig (:". 

  Som alle andre 20-åringer ville vært, var jeg en smuule skeptisk på hvem som bare skriver sånn uten å kjenne noen. Jeg hadde ingen kjennelse til denne mannen annet enn at jeg kunne se på etternavnet at han var storebroren til en jeg viste hvem var. Jeg takket så klart, og spurte hva i all verden som gjorde at han skrev det. Så ut i fra det begynte vi å snakke sammen. Litt småflørting var det, og jeg traff han på byn en dag. Men bare uker etterpå fant jeg ut at jeg var gravid, så kontakten røk, og vi snakket ikke sammen lenger. 

  Så begynte det å nærme seg termin med stormskritt. Nyttår var akkuratt over, og vi var kommet inn i 2011. Plutselig tikket det inn enda en privat melding på facebook. Han var hyggelig, overrøset meg med komplementer, og var ikke sky med å flørte litt. Selv var jeg ikke akkuratt i flørte humør når magen stod på spreng. Vi snakket sammen nesten hver dag, og hver dag var han like sjarmerende og søt mot meg. 

  Da guttene var født slo ihvertfall ikke tanken inn å møte noen ny mann. Vi snakket fremdeles sammen, men ettersom at jeg hadde guttene å ta meg av, dabbet det litt av. 

  så begynte rutinene på guttene å komme, og jeg fikk mer tid til meg selv. Jeg følte meg straks mye mer vell med meg selv, og jeg forstod at det var noe med denne mannen som sjarmerte meg i senk. Han ga liksom aldri opp. Selv om han viste jeg satt hjemme med to nyfødte gutter, så skremte ikke det ham. Så sakte men sikkert sklei jeg rett inn i fella, og lot meg sjarmere i senk. En liten timinutters chat på facebook utviklet seg til timelange skype-dater. Han bodde på dette tidspunktet i Irland, så all kontakt vi hadde var over nett/mld. 

  Det var en gang i Mai at han spurte om han kunne få treffe meg når han kom hjem på sommerferie. Uheldigvis så skulle jeg til mamma i Oslo på samme tidspunkt. Vi køddet egentlig da vi "avtalte" å møtes en dag i Oslo. Han reiste som regel med RyanAir, og dermed mellomlandet på Rygge. Før vi viste ordet av det var det ikke lenger spøk, og vi hadde avtalt å møtes. Hotellrom var bestilt, og mamma satte mer en gjerne barnevakt for de to søte små. 

  Juni kom og dagen kom. Etter ett år skulle jeg treffe ham igjen. Vi hadde jo flørtet som galne på facebook/skype, og jeg var en smule forelsket, men alikevell ganske stresset over situasjonen. Hva skjedde nå? Skulle jeg gi ham en klem når jeg så han? Skulle vi kysse? Skulle vi håndhilse. Jeg husket jeg bare ble flau over å tenke på det. 

  Men da jeg så han stå på Oslo S klaffet bare alt. Alt kom naturlig, og ingenting var kleint og flaut. Vi hadde et fantastisk døgn i Oslo. Så reiste jeg hjem til mamma på Gjøvik, mer forelsket enn noen gang. Ja, rosa skyer og flyvende elefanter - forelsket! haha. 

  Når det gjaldt guttene hadde jeg egentlig en plan om at jeg skulle være helt sikker på oss før jeg introduserte dem for Per. Det skulle gå en stund før han fikk treffe dem. Men plutselig stod han der på togstasjonen og ventet på meg på Gjøvik. 

  Jeg pakket guttene i vognen og tenkte at det ordner seg. Det var jo tross alt han som tok initiativet til å komme. Så det var klart at han hadde ingen problemer med å treffe dem. Han var rett å slett helt motsatt. Han ville gå med vognen, hjelpe til når de gråt, og bare koste seg. Som om jeg ikke var forelsket nok fra før sier du. haha. 

  Etter den helgen var jeg solgt. Jeg var hos han i Dublin en helg i Juli, og allerede da var det bestemt. Han skulle flytte hjem. Ikke bare hjem til Stavanger, men inn med meg og guttene. For noen kan det virke som om ting gjerne gikk litt for fort, og det gjorde gjerne det. Men det gikk i vårt tempo. 3 Oktober 2011 kom mannen min hjem til Norge for godt! Etter det har vi levd lykkelig sammen. Nå venter vi en etterlengtet sønn sammen, og koser oss ihjel som en familie <3  - Var begge svangerskapene uventet eller var noen planlagte (skjønnes at de selvsagt er ønsket uansett!! <3)?

  svar: Første svangerskapet var ikke planlagt i det hele tatt! Veldig, veldig ønsket :D Andre svangerskapet var planlagt og etterlengtet! (:

  - Hva skulle Felix hett om han var jente?

  svar: Sophia Vilhelmine <3 Gjerne det kommer ei jente senere! ;)

  - Har dere et ok forhold til tvillingene sin pappa?

  svar: Jeg vil si et veldig godt forhold. Alle kommer godt overens, og vi samarbeider utrolig bra sammen når det kommer til guttene <3

  - Hvorfor vil du bli eiendomsmegler? (har lurt på det selv -lett å få jobb å sånn?).

  svar: Fordi det er utfordrende. Jeg får møte nye mennesker omtrent hver dag. Sist men ikke minst, jeg får jobbe i høye hæler og blyantskjørt ;D haha
  Om det er lett å få jobb tørr jeg ikke svare på rett å slett. Men håper da det når jeg er ferdig utdannet ;)

  - Hvordan takler PC rollen som stefar for guttene?

  svar: Veldig bra! ;)

  - Hvordan ser drømmehuset ditt ut?

  svar: Noen ganger er det et funkishus med store vinduer, andre ganger har jeg lyst på gammel romantisk hus med hvit stakitt-gjerde og stor hage. Det blir spennende å se hva vi ender opp med.

  - Når skal dere GIFTE dere???? <3 Du blir nydelig i brudekjole <3 <3 <3

  svar: Om ca. 4 år vil jeg tro. Vil ha hele utdanningen i orden og hus/leilighet i orden. Jeg skal ha mitt drømmebryllup, noe som tilsier at jeg kommer til å bruke en hel del penger på å få det slik jeg vil. Så vil ikke "kaste penger ut vinduet" på en dag før grunnlaget i livet er satt! Tusen takk! :D Jeg håper ihvertfall det selv! :D

  - Skulle du vilja blir stor bloggare ?

  svar: Jeg jobber ikke for det, nei. Men om jeg plutselig en dag skulle bli "stor" så gjør ikke det noe (: 

  - Hvordan kom du fram til navnene på guttene?

  svar: Jeg og bf til tvillingene hadde våre diskusjoner når det kom til navnevalg. Jeg kunne tenke meg litt "internasjonale" navn, mens pappen var fast bestemt på å ha et norsk navn. Jeg har siden jeg var liten hatt Marcus på listen min, desverre var dette litt for amerikansk for bf. Så samme dag som ord.ul kom vi til enighet med Mathias. Siden jeg tenkte det var mer eller mindre "likt". Jentenavn hadde vi vært enige om siden vi begynte å snakke om navn. Plutselig dukket det opp TO gutter på skjermen, og vi måtte atter en gang ut i havet å finne guttenavn. Helt plutselig kom bf på Oliver. Og siden den dagen har de vært Mathias og Oliver. Siden vi kom på Mathias først ble Tv1 Mathias og Tv2 Oliver. 

  Nå denne gangen var jeg fast bestemt på Felix som guttenavn fra begynnelsen av. Heldigvis var det et av favoritt navnene til Per også, så vi var enige ganske kjapt. Verre å finne jentenavn, men så ble det gutt denne gangen også gitt :D

  - Hvordan møttes du og Per-Christian?

  svar: Han tok kontakt på Facebook :P

  - Hva sier guttene om at du har en baby i magen?

  svar: De sier ikke så mye. Tror ikke de forstår det enda.

  - Hvordan fortalte du at guttene skulle bli storebrødre?

  svar: Jeg sa bare at nå skulle de bli storebrødre. De forstår ikke så mye av det, så trengte igrunnen å fortelle det på en spesiell måte :P

  - Hva sa familien til at du skulle ha en baby til?

  svar: Noen tror jeg satt å ventet på at det skulle skje, mens andre igjen syntes gjerne det var litt tidlig. hehe.

  - Hvordan er dette svangerskapet i forhold til det som var sist med tvillingene? Er de like eller har de noen forskjeller?

  svar: Det er helt annerledes. Denne gangen har jeg fått servert morgen(heledagen!!)kvalme, ryggproblemer fra starten av, bekkenproblemer fra uke 16, en del hodepine og i tillegg være mye sliten og trøtt. Forrige svangerskap var som en drøm. Ingen plager whatsoever. En del kynnere bare. Det har jeg denne gangen også.

  - Har du noen matretter eller andre ting du bare MÅ ha og andre du ikke kan fordra nå?

  Svar: Nei, i grunnen ikke. Eneste er at jeg i begge svangerskapene mine ikke kunne fordra bacon-os de tre første mnd. Ble skikkelig dårlig når noen steikte bacon.

  - Hvordan kom dere frem til navnet?

  Svar: Svar lenger oppe ;)

  - Hvordan trur du/dere det blir å ha tre barn? Hvordan blir det med tvillingene når de er så små, sjalusi osv?

  Svar: Det blir nok en smule kaotisk og stressende, men vi har så uendelig masse kjekt i møte. Det kommer til å bli tøft, men fantastisk! 

  Når det kommer til sjalusi så blir det spennende å se. De har jo vært to fra begynnelsen, så de er vant med å få delt oppmerksomhet. De elsker babyer, og tror ikke det blir noe annet med vår egen ;) Den tid vil vise! 

  -Hvordan takler du økonomisk å ha 2 sønner, snart 3? Har du problemer med økonomien?

  svar: Vi har ingen problemer. Vi har det til tider litt tøft, men vi klarer oss fint økonomisk. Hadde vi sitti i en kjempe økonomisk krise hadde vi nok ventet med flerne barn. Vi klarer oss fint. Vi kunne hatt det 10 ganger bedre, men jeg bekymrer meg ikke (:

  -Er guttene mamma- eller pappadalt?

  svar: Begge deler vil jeg påstå. Men de som er øverst på tronen er nok morfaren og farfaren. Desverre mistet de nettopp farfaren, men vi har mange gode minner og dele med dem om ham (:

  -Hadde du håpet på en jente denne gang?

  svar: Jeg skal ikke lyge. Det hadde vært kjempe kjekt å få en jente denne gangen, og før ul. håpet jeg at det skulle gjemme seg en liten jente inni der. Men da vi fikk se nurket hadde det ingen betydning. Vi var i ekstase over at det var frisk, og kjempe glade for en gutt til! :D

  - Gutte- og jentenavn du liker godt?

  svar: 

  Guttenavn: Mathias, Oliver, Felix, Matheo, Maximillian, Storm, Loke, Emilian, Leo, Leon, Lukas, Oscar, William, Trym, Leander, Wilhelm og Thayer. 

  Jentenavn: Sophia, Vilhelmine, Evelina, Lucy, Lilly, Vilje, Adine, Isabella/Bella, Ella, Emily, Rikke, Hedda, Mie, Othelia og Sophie.

  - Blogger du følger?

  svar: Jeg følger så utrolig mange. Kan lage eget innlegg om hvilke blogger som inspirerer meg mest og som jeg bare måå lese ;)

  - Kan vi få headertips i et eget innlegg?

  svar: Ja, kan vell fikse noe slik i fremtiden ;) hehe

  - Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

  svar: Ehm.. Nei, er ikke spesielt på den skjorte-fronten.

  - Hvordan klarer du deg økonomisk i hverdagen?

  svar: Greit! (: Vi er ikke rike, men ikke fattige ;)

  - Hva inspirerer deg?

  svar: Så mye. Mine barn. Mine foreldre. Venner. Tv-serier og filmer. Blader og kjente personer. Jeg henter inspirasjon fra alle kanter i grunnen (:

  - Hvem er ditt forbilde?

  svar: Min mor og min bonusmamma (:

  - Har du et reisemål?

  svar: En dag skal jeg slikke sol på Maldivene ;)

  - Jeg er litt sær av meg og syns 20 år er litt ungt for å få barn. Hva fikk deg til å ta det valget i så ung alder?

  svar: Det var som nevnt tidligere ikke planlagt at jeg skulle bli gravid da jeg var 20. Men så ble de slik, og jeg vsite allerede fra dag en at abort ikke var et alternativ for meg. Jeg hadde trygge og gode rammer rundt meg, en stabil inntekt og utdanning og falle tilbake på senere om det skulle være det. Jeg viste at jeg kunne gi det barnet en god oppvekst, og at dette barnet kunne gi meg så utrolig mye glede. Plutselig viste det seg å være to, og gleden var dobbel så stor. Jeg tok det valget rett å slett fordi det var det rette for meg (:   - Koffer Felix? :)

  svar: Siden jeg leste bloggen til Martine når hun gikk gravid med Felix forelsket jeg meg totalt i det navnet, og siden det har det vært brent i minnet mitt. Så da vi denne gangen ble gravide, var det aldri et annet alternativ en Felix for meg om det ble gutt. Heldigvis var Per enig at det var et fint navn (:

  - Kordan reagerte barnefar på å få barn nummer 3, ettersom han leve et liv som "pappa" te to?

  svar: Han var i ekstase. Å være reserve pappa for to har bare gitt han et større ønske om å en dag å bli pappa selv. (:

  - Hadde du noe følelse på kjønn før du fikk vite at det var gutt?

  svar: Jeg hadde ingen formening. Eller jeg håpte litt på jente siden jeg har to gutter fra før. Men klarte ikke å slå meg til ro at jeg bar på en jente. Så følte vell inderst inne at det var en gutt, for jeg ble ikke overrasket da det tittet frem en liten utstikker mellom bena ;)

  - Forstår Mathias og Oliver at de ska få en lillebror?

  svar: Nei, tror igrunnen ikke det. At de forstår at noe skal forandre, tror jeg. Men hva som kommer er jeg ganske sikker på er ukjent for dem :P

  - Ka tenke du om søskensjalusi, og ka e eksempler for kordan du vil takla det?

  svar: Hva jeg tenker om søskensjalusi? Tenker ikke så mye på det. De har alltid vært to, og vet at de må dele med hverandre. Så det blir spennende å se. Jeg tenker at den ting tar vi når den ting kommer. Jeg kommer til å være ganske bestemt på at babyen ikke bare er mitt ansvar. Der pappan kan trø til, skal han hjelpe til, nettopp slik at jeg får tid til guttene. Jeg vil ikke at de skal føle at Felix stjeler meg fra dem. Jeg vil fremdeles være like mye deres mamma som Felix's. (:

  - Hadde du ett lite ønske om ei jente, ettersom du har to gutter?

  svar: Så klart. Men når alt kommer til alt, hadde det ingen betydning! Jeg har nå en sprell levende frisk gutt i magen, og kunne ikke vært mer glad :D

  - Om mange år, kunne du tenkt deg til og med barn nummer 4? (Såklart om økonomi og boplass sa jatakk)

  svar: Ja, om en del år kan jeg se for meg at det kan komme en attpåklatt. Jeg gir ikke opp jenta så fort ;)

  - Cravings dette svangerskapet?

  svar: Neh. Ikke egentlig.

  - Kordan e det med jobb/skole nå?

  svar: Akkuratt nå er jeg 50% sykemeldt fra jobb pga. rygg og bekken. Men når jeg går i permisjon er jeg "ferdig" med jobben. August 2013 begynner jeg næmlig på skolen igjen.

  - Kordan blir det med jobb/skole etterpå?

  svar: Begynner på BI - Eiendomsmegling høsten 2013 ;) GLEDER MEG! :D 

  - Hvordan reagerte du da du fekk vite at du bar tvillinger?

  svar: Det for utallige mange tanker igjennom hodet mitt. Jeg tenkte "hvordan i all verden skal jeg klare dette alene". Jeg var ikke sammen med bf og kjente angsten i et par sekunder. Men i det jeg så verdens største glis, kunne jeg ikke annet enn å glede meg! :D

  - Var du langt på vei?

  svar: Jeg var på ord. ul da jeg fant ut at det var tvillinger. Så jeg var 18 uker på vei :P

  - Hvor langt på vei var du da du fant ut du var gravid på ny og hvordan reagerte du?

  svar: Jeg var 4-5 uker på vei da jeg fant ut at jeg ventet Felix. Jeg gråt av glede!! :D

  - Kan du vise lift interiør og slit?

  svar: Ja, jeg kan godt komme med litt mer interiør-ting på bloggen! Syntes det er galkjekt med interiør! 

  - Hva er Per-Christian's tre beste egenskaper? 

  svar: Han er en fantastisk stepappa, han elsker meg ubetinget og sist men ikke minst, han er en reser på husarbeid :D 

  - På hvilke måter er tvillingene like og ulike?

  svar: Åh, det er så masse. De er jo i grunnen veldig like utseendemessig, men personlig så er de helt ulike. Noen ting er vanskeligere å forklare enn andre. Mathias er en kysseperson, mens Oliver liker å gi lange klemmer. Oliver får raseri-anfall, mens Mathias er litt mer medgjørlig når han er sint. Oliver er flinkere å dele, og lar broren vinne oftere, mens Mathias er en smule bedre å trøste. Oliver er flink å irritere med vilje, mens Mathias "orker" liksom ikke å stresse. Det er så mangt! :P 

  Fornøyd med svarene? Lærte du noe nytt om meg ;)? 
   

 • Publisert: 31.12.2012, 11:35
 • Kategori: Q&A
 • 2 kommentarer
 • Jeg lever

 • Publisert: 30.12.2012, 14:49
 • Kategori: Hverdag
 • Nok en gang ble bloggen satt til side når kreftene ikke helt strekker til alt. I julen så har dagene gått i ett. 
  Jeg sa jeg var tilbake på bloggen for fult for en liten stund siden, men igjen kom bloggtørken. Jeg som har så mye kjekt å skrive om også.
  Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hvilke innlegg som kommer. Gjerne jeg får litt mer skrivelyst da, når jeg har alt på "papiret". hehe.
  Vi har i desember fått gjort unna en del. Så noen innlegg er planlagte, men kommer meg aldri inn på bloggen for å skrive dem.

  Her er ihvertfall en liste over hva dere har i vente:

  - Svar på spørsmålsrunden
  - Vi har vært på photoshoot med guttene
  - Oppdatering på julen
  - Guttene's "nye" soverom
  - Vårt "nye" soverom
  - 32 ukers magen ;) 

  Så får vi krysse fingrene for at jeg med dette kommer sterkere tilbake. 

  Takk til dere søte små som fremdeles, midt i min bloggtørke, er inne på bloggen min! Dere er best :D

  Stakkars hoppekua som blir most under min tunge, gravide kropp! haha

  Hvordan har deres jul vært?
   

 • Publisert: 30.12.2012, 14:49
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Me&I <3

 • Publisert: 28.12.2012, 15:25
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg tenkte å tipse deg om en bra og morsom måte å tjene litt ekstra penger på. Nemlig å bli en superselger for me&i som jeg har samarbeidet med.

   

  Me&i søker akkurat nå nye selgere runt om i landet, og for mine lesere, dvs for Deg, har de et unikt tilbud:

  Om du starter som selger når vårkolleksjonen slippes 30. januar får du velge 1 valfritt plagg av vårens fantastiske kolleksjon.

  Du kan leie kolleksjonen første sesongen for 1500 kr og du blir fulgt opp av et fantastisk team. Du kan velge mellom å selge hele me&i kolleksjonen eller kun dameklærne.

  En fantastisk måte å få en ekstra inntekt og ha det morsomt på en gang. Jeg kan absolutt anbefale det utifra min erfaring med me&i :-)

  Om du har spørsmål, send en mail til lisbeth.nilsen@meandi.no  eller gå inn på hjemmesiden www.meandi.no

  Hvis du vil benytte deg av tilbudet, skriv navnet på min blogg i søknaden.

     Fine guttene mine i Me&I-genserne sine :D 

 • Publisert: 28.12.2012, 15:25
 • Kategori: Anbefalinger
 • 2 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 31

 • Publisert: 25.12.2012, 14:12
 • Kategori: Statusrapporter
 • Var 31 uker i går på selve julaften, dermed kommer statusrapporten en dag på etterskudd ;)

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 31 + 1 Uker
  - Igjen til termin: 9 + 2 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, hodet er nå nedover! 
  - Hodet festet: Nei, det er det ikke.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Både også. Vil ikke han skal komme før tidligst uke 36, men enkelte ganger skulle jeg ønske det var allerede i morgen! 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 65,4kg (: 
  - Vann i kroppen: Nope, ikke enda (: 
  - Søvn: Får sove hele netter, men tar en god stund før jeg klarer å sovne når det er full rulle! 
  - Neste kontroll: Jordmor 8. Januar.
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vogn, vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men måtte desverre gi etter for sykemelding på fredag og er nå sykemeldt 50%. 
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del kynnere til dagen.  
  - Tungt: Både og. Vond rygg og bekken får meg til å føle som om jeg veier 100kg. Dager jeg er god, føler jeg meg lita og lett (: 
  - Høygravid: Nei. Gi meg 3 uker ;) 
  - Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt på. Tenkte å begynne på den rundt uke 34 ;) 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i går (31 uker): 

  <3 

  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 25.12.2012, 14:12
 • Kategori: Statusrapporter
 • 2 kommentarer
 • Her er det rolig

 • Publisert: 17.12.2012, 11:25
 • Kategori: Hverdag
 • Da var jeg endelig tilbake. 
  Hadde en ukes ufrivillig bloggpause da kropp og sinn rett å slett ikke orket annet. På mandag var jeg tilbake i full jobb, noe som gjorde at jeg rett å slett ble helt utslitt. Når arbeidsdagen var over, og ungene var pakket i seng, orket jeg rett å slett ikke å blogge.
  Det har skjedd en del denne uken da, så jeg har en del å dele med dere. Så det kommer denne uken.

  Nå i dag er jeg som sagt 30 uker. Beklager for at jeg ikke kom ut med statusrapport på 29 uker, jeg hoppet over den uken.
  Nå derimot er jeg tilbake. Jeg er 50% sykemeldt, noe som passer meg supert.

  I dag har jeg en fridag, både jeg og guttaboys. I det vi skulle kle oss for barnehagen kjente jeg at begge var en smule varme, og ikke helt i 100. Så da bestemte jeg meg for å holde dem hjemme. Like så greit når jeg selv har "fri". Så nå er Ole Brum satt på, og guttene koser seg med filmen. Så håper bare en utslitt mamma, at de er "snille" i dag ;)   Ser at det har komt inn en del spørsmål i forbinnelse med spørsmålsrunden. Du har enda mulighet til å spørre. Svarer på spørsmålsrunden i løpet av onsdagen! :D 
  Trykk HER! for å stille dine spørsmål (:  

  Ha en fortsatt fin dag :D 

 • Publisert: 17.12.2012, 11:25
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 30

 • Publisert: 17.12.2012, 10:20
 • Kategori: Statusrapporter
 •  Da var jeg endelig 30 fullgåtte uker, og går dermed inn i min 31 uke i graviditeten! Spennende :D 

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 30 Uker
  - Igjen til termin: 10 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, hodet er nå nedover! 
  - Hodet festet: Nei, det er det ikke.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Både også. Vil ikke han skal komme før tidligst uke 36, men enkelte ganger skulle jeg ønske det var allerede i morgen! 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 65,4kg (: 
  - Vann i kroppen: Nope, ikke enda (: 
  - Søvn: Får sove hele netter, men tar en god stund før jeg klarer å sovne når det er full rulle! 
  - Neste kontroll: Jordmor 8. Januar.
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vogn, vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men måtte desverre gi etter for sykemelding på fredag og er nå sykemeldt 50%. 
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del kynnere til dagen.  
  - Tungt: Både og. Vond rygg og bekken får meg til å føle som om jeg veier 100kg. Dager jeg er god, føler jeg meg lita og lett (: 
  - Høygravid: Nei. Gi meg 4 uker ;) 
  - Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt på. Tenkte å begynne på den rundt uke 34 ;) 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i dag (30 uker): 


  <3 

  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 17.12.2012, 10:20
 • Kategori: Statusrapporter
 • 3 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE

 • Publisert: 06.12.2012, 12:00
 • Kategori: Q&A
 • Da tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Får en del spørsmål om det å være tvillingmamma og gravid i kommentarfeltet, ofte de samme spørsmålene. Hva er ikke bedre da enn å spørre meg, slik at jeg kan svare på det på bloggen, så får alle med seg svaret. Er det noe spesielt du lurer på? Spør i vei, jeg biter ikke. 

  Spør om hva som helst. Trenger aldeles ikke å bare være om Mathias og Oliver, eller graviditeten. Er det noe du virkelig lurer på, så skyt løs (:

  Hva lurer du på? (:
   

 • Publisert: 06.12.2012, 12:00
 • Kategori: Q&A
 • 11 kommentarer
 • God morgen

 • Publisert: 05.12.2012, 11:12
 • Kategori: Hverdag
 • I dag har det i grunnen vært noe helt annet enn en god morgen! Jeg var så utrolig trøtt når Per kom inn med gutta i 7 tiden, og det hjalp lite på at de ikke skulle slappe av/sove inne med meg. De bare ollet og styrte på, og jeg kjente at sinnamamma kom snikende frem. Stakkars små, alt de får servert av å til. haha. 
  Jeg har ihvertfall hatt tålmodighetsnivået til en fjortenåring med mensen. Det gikk desverre ut over guttene, og har fått litt av noen kjenneprekner for vær en liten ting de har gjort som de ikke har lov til. De for sin del, kunne ikke brydd seg mindre. Noe som gjorde at jeg i grunnen ble enda mer frustrert. Så jeg pakket på dem jakkene og vinterskona og kjørte dem i barnehagen. Så slipper de å sitte hjemme med en trøtt, sliten og sinna mamma. haha.
  Så frustrert som jeg var kjørte jeg bort til butikken etter jeg hadde sagt hadet til puddingene i barnehagen, og kjøpte meg en relativt usunn frokost! Fælt, I know. Men noen ganger er det bare det som fungerer for å senke mitt stressnivå :P
  Så nå skal jeg sitte her å kose meg, se film og slappe litt av før jeg åpner skjønnhetssalongen min. Jeg har store planer nemlig, om å få lagt ny neglelakk, skrubbe ansiktet, dysje, ta på ansiktsmaske og smøre hele meg inn i god fuktighetskrem!

   

  Ha en god dag videre alle sammen :D 

   

 • Publisert: 05.12.2012, 11:12
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Gravidshoot

 • Publisert: 03.12.2012, 18:32
 • Kategori: Magebilder
 • Hadde en liten mini-shoot med meg selv i dag. Så tenkte jeg at jeg kunne dele et lite knippe med bilder som jeg tok. 
  Kameraet jeg bruker er et litt for gammel Canon EOS 1000D!  ALLE BILDENE EIES AV MEG, ANN HELEN MOEN!
  ALL KOPIERING VIL BLI POLITIANMELDT!  

 • Publisert: 03.12.2012, 18:32
 • Kategori: Magebilder
 • 18 kommentarer
 • Statusoppdatering & Magebilde uke 28

 • Publisert: 03.12.2012, 14:17
 • Kategori: Statusrapporter
 •  Endelig er jeg kommet til siste og 3. trimester. De siste 12 ukene skal jeg virkelig prøve å nyte <3 

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 28 Uker
  - Igjen til termin: 12 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Nei, han ligger litt overalt! 
  - Hodet festet: Nei, det er det ikke.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som også kjennes/sees på utsiden! 
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Nei, ikke i det hele tatt! Kan holde seg der inne en god stund til :D 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 62kg (: 
  - Vann i kroppen: Nope, ikke enda (: 
  - Søvn: Så mye enn kan få med to gutter på 22 mnd! ;) 
  - Neste kontroll: Jordmor i morgen (: 
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vogn, vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Nei, enda litt tidlig, men har begynt å kjenne "spenningen". Forhåpentligvis holder melken seg borte et par uker til <3
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men måtte desverre gi etter for sykemelding sist fredag, og er nå 100% sykemeldt frem til neste mandag. 
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del kynnere til dagen.  
  - Tungt: Både og. Vond rygg og bekken får meg til å føle som om jeg veier 100kg. Dager jeg er god, føler jeg meg lita og lett (: 
  - Høygravid: Nei. Gi meg 6 uker ;) 
  - Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt på. Tenkte å begynne på den rundt uke 34 ;) 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men eller normalt (: 

  Magebilde fra i dag (28 uker): 
  <3 

  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?  

 • Publisert: 03.12.2012, 14:17
 • Kategori: Statusrapporter
 • 13 kommentarer
 • Desember skrivebord

 • Publisert: 01.12.2012, 12:00
 • Kategori: Skrivebordsbakgrunner
 • Da har jeg også denne gangen laget skrivebord for måneden vi befinner oss i. Nå er vi kommet til siste måneden i 2012. Tenk dere det. Vi har kun 31 dager igjen før et nytt år. 
  Jeg har denne gangen valgt å lage to forskjellige. Selv kommer jeg til å bruke den blå varianten med frost. 
  Slå dere løs. Her er det bare å bruke de begge.

  (Trykk på bildet for å få rett størrelse. Jeg bruker 1280 x 800px)


  (Trykk på bildet for å få rett størrelse. Jeg bruker 1280 x 800px)  Likte dere dem?

   

 • Publisert: 01.12.2012, 12:00
 • Kategori: Skrivebordsbakgrunner
 • 11 kommentarer
 • hits