Ann Helen Moen

En normal uke for Mamma Moen

 • Publisert: 29.08.2013, 13:20
 • Kategori: Hverdag
 • Her er en typisk uke for meg! Annenhver langhelg (tors-sønd.) har pappan til Mathias og Oliver dem, men ettersom at han er midt i oppussing/selge-modus er det ikke mye til "hjem" lenger, så da er puddingene her hjemme, også har han de evnt. bare på dagtid (: 
  Jeg jobber ikke hver lørdag, men ca. 2 ganger i mnd (:
  Så jeg studerer, jobber på Baby Miljø deltid, er mamma, skriver blogg, lager blogg-design, jobber med EQ, er kjæreste og danser salsa. Noen syntes vel gjerne det er stressende, men jeg syntes det er utrolig givende å ha så mye å gjøre. Jeg blir jo utrolig mange erfaringer fattige. Å så klart kommer mammarollen først, tett etterfulgt av studiene som har så mye å si for vår fremtid. Jeg velger alltid barna mine forran noe annet. Også er jeg også samboer/kjæreste/forloved, noe som ligger på første plass med mine tre små trollunger <3
   
  Men slik ser en normal uke ut for meg! :D
  Hvordan ser din ut?  

 • Publisert: 29.08.2013, 13:20
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Et lite tilbud

 • Publisert: 28.08.2013, 20:43
 • Kategori: Eqology
 • Som enkelte av dere sikkert har fått med dere, har jeg de siste dagene anbefalt Eqology sine produkter, både som kunde og som distributør. Enkelte av dere har gjerne hatt noen spørsmål ang. priser. Jeg ser at noen reagerer over at prisen er litt høy. Det er fult forståelig, men enkelte har gjerne ikke forstått hva prisen betyr.

  Er det noe vi alle kan skrive under på, så det er at helse er viktig. Aldri før har helsen vært dårlige, både med tanke på sykdommer og overvekt. Mange av grunnene til at enkelte problemer kan oppstå er rett å slett fordi vi har for lite vitaminer, mineraler og essensielle oljer i kroppen. Enten ved at kroppen ikke klarer å produsere nok selv, eller at vi rett å slett er for dårlige til å ta vare på kroppen vår ved glemme å tilføye nettopp disse byggestenene. 

  Aldri har fokuset på kropp, trening og helse vært større. Noe av det som ofte blir tatt opp i media er estetisk, mens det viktigste er kroppens helse. Nylig er det kommet en reklame på tv hvor de nevner: "selv om hjertet slår i takt, er ikke alltid kroppen i balanse". Dette var riktig nok en reklame om diabetes, men alikevel så sentral i det å måtte ta vare på helsen sin. Enkelte mangler har ikke tydelige og spesifikke symptomer, og det er dermed ofte vanskelig å vite hvor mye en mangler av alt. Det er bevist at vi ikke klarer å produsere nok av noen av de viktigste mineraler, vitaminer og essensielle oljer (som Omega-3), og det er dermed viktig at vi tilføyer dette igjennom kosten/kosttilskudd. Det er nettopp det EQ everyday plus er. Det er en 100% naturlig sammensetning av de vitaminene, mineralene og essensielle oljene kroppen ikke klarer å produsere nok av. Hva skal du da gjøre. Svært få av oss spiser fisk 3 ganger i uken, eller har makrell på skiva hver dag hele året. Vi bor også i Norge, og har dermed for få soldager (og fridager i året til å nyte de vi har til maksimum!) til å kunne produsere nok D-vitamin. Det er dermed utrolig viktig å få i seg denne, og andre vitaminer i seg. En annen viktig vitamin er vitamin K2. Svært få vet at det er en av kroppens viktigste byggestener. Det er nettopp en av de vitaminene som har mest å si på skjelettet vårt. Vitamin K2 reduserer avleiringer av Kalium i blodårene våre og hjelper kaliumet å finne veien til skjellettet, noe som er utrolig viktig i kroppens kamp mot benkjørhet. 
  Tenkte også å nevne noe om EQ's produkter som definitivt gjør produktene bedre enn andre: 

  "Produktene våre innen helsekost, nutricosmetics og hudpleie er utviklet i samarbeid med ledende naturmedisinere, homeopater og biokjemikere. Utvikling og produksjon foregår i Norge og EU, og følger GMP-standard (Good Manufacturing Practice)."

  Jeg kan snakke i evigheter om effekten disse produktene har på kroppen i lange baner, men det vil alikevl ikke gi dere den "wow"-effekten som jeg så veldig gjerne vil at dere også skal oppleve av å gå på disse produktene. Jeg vil dermed gi de 3 første av dere et lite tilbud om du kjøper EQ Everyday Plus 3 mnds abonnoment i dag til 599,- pr. måned FÅR du et EQ Everyday Kit av meg GRATIS! Pakken er verdt 399,- Du sparer dermed 699,- de 3 månedene. Det blir ikke bedre enn dette!!

  Så ta ett steg for helsen din. Ingen andre kan ta vare på din helse, den er du alene om. For ikke å snakke om å stå frem som et forbilde for dine barn eller andre familiemedlemmer! 

  Når du bestiller HER og trykker neste for å fullføre bestillingen vil det komme opp en rute hvor du må sjekke av at du er ny kunde og fylle inn min sponsor ID.
  Dette  er veldig viktig for at jeg skal kunne se hvem du er og om du var en av de tre første! ;)

  Det vil da se slik ut. Der fyller du ut denne koden: 1187546

  DO IT! :D   //annonse

 • Publisert: 28.08.2013, 20:43
 • Kategori: Eqology
 • 0 kommentarer
 • Lange dager med spennende innhold

 • Publisert: 27.08.2013, 20:10
 • Kategori: Studentlivet
 • I dag har dagen vært lang, men alikevel bare rast forbi. Første time i dag begynte ikke før 10.15, og jeg hadde dermed tid til å levere puddingene i barnehagen. Det er en stund siden sist, og syntes det var godt å kunne levere de igjen. De er så vidt komt inn døren før de springer av gårde å setter seg klar for frokost! Er så deilig å vite at de trives i barnehagen (: 

  Vi begynte første time med matematikk. Jeg tror jeg har undervurdert matten en del. Jeg kjenner godt at det er fire år siden jeg sist hadde matte, og skulle i grunnen ønsket at jeg aldri skulle hatt det igjen. Selv var jeg en av dem som gledet seg. Jeg har i grunnen alltid likt matematikk, men at det skulle bli så vanskelig å huske tilbake til likninger, funksjoner og andre "lette" matte oppgaver, hadde jeg aldri trodd. Heldigvis er jeg ikke den første som gir seg. Jeg skal på ett tidspunkt mestre matematikken, og forhåpentligvis kommer jeg på rett kjør. Jeg venter vell i grunnen på at bøkene mine skal komme. Bestilte dem på nett (billigere) forrige mandag, og hadde håpt at jeg skulle hatt dem til nå. Slik at jeg slipper å snylte på mine kjære medelever. haha.

  Siste time sluttet 16.00, men siden vi holdt på med oppgaver på grupperom valgte noen av oss å gå ti minutter før. Jeg hadde et møte i sentrum rett etter skolen, og ville dermed være sikker på at jeg rakk det. Så vell i byn var det bare å sette seg på en koselig tyrkisk kafe hvor jeg bestilte meg en god kopp mocha før min kjære Ida dukket opp.
  Vi hadde ett spennende møte om Eqology, og krysser fingrene for at hun gjerne blir en av oss ;)

  Jeg var hjemme fra møtet rundt 18.00. Så jeg fikk koset litt med verdens beste gutter før det var sovetid. Vi har fått en fin rutine hvor jeg synger for guttene før de legger seg. Å i det siste har de virkelig fått sansen for sangen "trollemor". De synger med begge to, og det er deilig å ha den mamma/tvilling-tiden sammen før de legger seg! <3

  Men dagen stopper ikke der. Nå sitter jeg spent å venter på nok en god venninne av meg, og skal snart ha enda et møte. Kjenner jeg har sommerfugler i magen. Jeg gleder meg, nettopp fordi jeg er så utrolig sikker på dette prosjektet, og som andre gleder, har en veldig lyst å kunne dele slike ting med verdens beste venninner. Ingenting hadde vært kjekkere (:

  Wish me good luck! ;)   Hvordan har din dag vært?

 • Publisert: 27.08.2013, 20:10
 • Kategori: Studentlivet
 • 0 kommentarer
 • Hvor mange av dere har bare nappet med dere Omega-3 fra butikkhyllen?

 • Publisert: 26.08.2013, 22:51
 • Kategori: Produktomtale
 • Nå tenker jeg det er noen spente folk som sitter bak dataskjermen og venter på at jeg skal oppdatere bloggen. (Tar ikke meg selv høytidelig altså ;) hihi)


  Jeg nevnte tidligere i forrige uke at jeg hadde noe helt spesielt å fortelle når det kom til hvordan jeg hadde tid og krefter til å klare alt hverdagen byr på som både samboer, mamma, student, venninne og kollega. Jeg har et helt fantastisk produkt jeg mer en gjerne vil anbefale på det sterkeste til alle der ute, ikke bare mammaer, men alle! 

  Hvor ofte tar du ikke deg selv å si at du er sliten, trøtt, slapp og helst skulle hatt en kvil på sofaen etter middagen. Hvor ofte skulle du ikke ønske at du kunne "slumre" alarmen om morgenene i et par timer ekstra. For ikke å glemme å nevne at du nærmest må hive i deg 3 kopper kaffe for å klare å ta morgenstellet å få barna i bhg før klokken er blitt 10. 
  Når var det sist du tok en dupp på sofaen? Sist du tenkte "please, vær så snill å sov i 10 min. til da, klumpen" når minstemann våkner etter en 10 min dupp?
  Gjerne du sliter med å holde deg våken på skolen? Eller rett å slett syntes det er vanskelig å holde energinivået oppe lenge nok til å yte 100% på jobb, selv om det bare er 30 min til du slutter?

  Her er svaret på dine problemer (Ja, jeg skriver under på og er så sikker i min sak, at jeg kan bekrefte dette):

  Jeg har vært så heldig få lov til å ikke bare teste Eqology sin Multichi energy, men har også muligheten til å være med å selge dette flotte produktet i tillegg til andre.

  Jeg kan veldig gjerne fortelle dere litt mer om produktet:
  Multichi Energy kan gi deg energi og bidra til å balansere og rense kroppen din. Over 20 urter, satt sammen på en unik måte, kan gi deg fornyet energi hver dag. I tillegg til Multichis brede urtesammensetning har vi lagt til de aktive ingrediensene artisjokk og gurkemeie. På denne måten kan man oppnå både ny energi og rensing av kroppen fra ett og samme produkt. Prikken over i-en har vært å legge til en ingrediens i Multichi Energy som ofte blir omtalt som verdens sterkeste antioksidant, nemlig acaibæret.

  Multichi Energy har et høyt innhold av adaptogener, som blant annet stimulerer og balanserer de fysiologiske prosessene til kroppens indre organer. Samtidig styrker den immunforsvaret og stimulerer sentralnervesystemet.
  Nå har både jeg og min samboer, Per, gått på Multichi energy i overkant 2 uker. De sier at den beste effekten kommer etter 3 mnd, men allerede etter kun en uke merket vi en god forbedring. Så om vi allerede nå har merkbar effekt, bare tenk deg hvordan effekten blir om 10 uker. Det er deilig å være opplagt på skolen, holde energinivået trutt og gjevnt igjennom hele skoledagen, og alikevel glede seg til å komme hjem å lage middag og leke med barna. Ikke bare det å føle en har nok energi til å holde ut til barna legger seg, men og kunne bruke energi på hverandre som kjærester etter en lang dag. Det er veldig lenge siden jeg og Per har vært så lekne med hverandre som vi har vært i det siste (å da tenker jeg ikke bare i senga!). haha
  Hver dag får jeg en kommentar om hvor tungt det må være å klare alt, eller hvordan jeg klarer det. Å jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å kunne si at "nei, det er fantastisk". Ja, pynt på hverdagen du Ann Helen, tenker du nok nå. Ingen kan ha det så bra, eller se så positivt på livet uten at det skjuler seg noe bak. 

  Jo, det kan jeg. Selvfølgelig har vi alle tyngre dager, og noen dager våkner du rett å slett på feil fot. Jeg er og vil alltid være et B-menneske, å det vil aldri bli lett for meg å komme meg opp om morgenene, men forskjellen nå er at jeg har fått kroppen opp av sengen og inn på badet, så står jeg der (som regel! Ingen regel uten unntak: dameuken) med ett smil om munnen og gleder meg til å ta fatt på dagen. Jeg gruer meg aldri til hva dagen har å by på, og det er svært sjeldent jeg bare vil at dagen skal rase forbi. Misforstå meg rett, verden blir ikke perfekt om du begynner på dette produktet, men jeg skal ærlig innrømme at den gjør hverdagen mye lettere. 

  Jeg vil dermed anbefale dette på det sterkeste. Så trykk inn HER og kom igang. Få din nye start på livet!
  Jeg vil absolutt anbefale EQ everyday plus pakken hvor du i tillegg får LifeForce og VitaStrong. Her er alt av vitaminer, omega-3* og mineraler som kroppen din måtte trenge.

  Hvor mange av dere har bare nappet med dere Omega-3 fra butikkhyllen?

   

  De av dere som tar Omega-3 tabletter, hvor mange er det som tar møller's tran sine som så beleilig står i hyllen ved kassen på Rema? 

  Du tenker ikke over hva den koster, eller hvorfor det skulle være ett problem å hive den med resten av varene dine. Jeg skal aldeles ikke rakke ned på Møller's tran, for det er gode Omega-3 kilder. Hovedforskjellen på andre merker (derav Møllers tran's) er renhetsskalaen på omega-3. Ved å se på en renhetsskala (totoxskalaen) kan du se at LifeForce har et lavt tall på DHA og EPA fettsyrene (de gode fettsyrene). Jo lavere tall, jo renere omega-3. Møllers tran har 13.6 mot EQ og LifeForce som har en renhetsskala på 9! De har den reneste omega-3'en på det norske markedet. I tillegg henter de omega-3'en fra havfisk og dermed IKKE oppdrett. 
  Du tenker gjerne at det er enklere å bare røske den med seg på butikken enn å måtte bestille over nett. De har et godt tilbud om du velger å bestille ett 3 mnds. abonnoment. Du får et kitt som varer i 1 mnd, hvor du får tilsendt en pakke hver mnd i 3 mnd. Dette for å få best mulig effekt. Prisen for dette er 599,- pr. mnd. Etter de 3 mnd, om du ikke er fornøyd (noe jeg vil garantere at du vil være om du tar det hver dag!) så kan du rett å slett melde deg ut. Velger du å fortsette (noe jeg er sikker på du vil) vil du motta en ny pakke hver mnd, til samme lave pris. Du kan så klart velge å kjøpe kun for en mnd, men da vil prisen være 699,- og du vil sitte med et tap, ettersom jeg er 100% sikker på at du kommer til å ville fortsette.
  Er du intressert i å få en våknere og gladere hverdag, gå inn her!
  Det er ikke ofte jeg anbefaler ting, men når jeg virkelig kan gå god for produktet, ønsker jeg ikke å sitte alene på hemmeligheten. Den er for god!
  Jeg får heller ikke noe for å skrive om dette. Det er min helt personlige mening, og den er ikke kjøpt. Jeg har selv kjøpt dette kittet, med mine egne penger! ;)
  Ikke vent. Ta steget i dag og få en bedre hverdag!
  Mamma Moen approved!!

  Igjen, trykk HER for å bestille. Velg DENNE pakken. Bruk kode: 1187546 for å bestille! :D

  Skulle det være noe som helst du lurer på, ta mer en gjerne kontakt i kommentar-feltet, på mail: annhelen.moen@hotmail.com eller ta kontakt på min facebook-side

  // annonse 

 • Publisert: 26.08.2013, 22:51
 • Kategori: Produktomtale
 • 5 kommentarer
 • Hyttetur til Kvitsøy

 • Publisert: 25.08.2013, 20:19
 • Kategori: Hverdag
 • I helgen har vi storkost oss. På lørdag reiste jeg, minsten og min kjære over til Kvitsøy for å være med et vennepar av oss. (Bloggen til Cassandra finner du her!) De har næmlig en familiehytte som ligger der, og da de nevnte at hytten var ledig den helgen hev vi oss mer en gjerne på. De to eldste guttene ble plassert hos morfaren, noe de gledet seg halvt i hjel til! 
  Så lørdags formiddag var det bare å pakke bilen klar, avlevere de to eldste hos en spent morfar og Amalie (min lillesøster som er like gammel som Mathias og Oliver) og kjøre avgårde.
  Vi tok båten over til kvitsøy, og bare en liten time senere var vi på plass.

  For å si det slik, der vi skulle bo er ikke noe jeg vil kalle en hytte, det er mer ett hus. Et fantastisk sjarmerende og stor hus. Da vi kom var hjemmelaget blomkålsuppe og krabbe m/ brød klart, og vi kunne hive innpå. Allerede ved lunsj.bordet bestemte vi oss for å ta oss en tur ut med båten, fiske litt og trekke krabbeteinene. Så jeg tok på med bæreselen og bar lillebror ned til båten (det var så kort stykke at vogna kunne fint stå igjen oppe ved huset). Vi satte oss godt tilrette og på med redningsvester. Så bar det ut på det store hav.

  Jeg kjente god at det er alt for mange år siden jeg sist var ute på bøljan blå for å fiske, og jeg kjente jeg savnet det ganske så masse. Ihvertfall når jeg dro opp både makrell og sei (:
  Det var en del bølger, men til vår store forventning, sovnet Felix av dette egentlig ganske momentant. Nå viste vi at det var midt i "kvilen" hans, og dermed kom det ikke som ett sjokk at så snart vi var ett stykke utpå, så sovnet han av bølgene som kom skvulpende. Deilig!

  En hel balje med krabber, 4-5 makrell, 1 sei, 1 hyse og halvannen time senere var vi tilbake på land. Det var næmlig på tide å gi påfyll på lillebror! (: 
  Så da var det ikke annet enn å komme oss inn i hus og nyte resten av ettermiddagen med våre søte små!

  Da barna var lagt for kvelden var det vår tur å stå for maten. Vi tilberedte en helt fantastisk kylling med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og hjemmelaget bretagne-saus med sjampinjong. Jeg vil si jeg er god å lage mat, men hjemmelagde sauser er aldeles ikke min ting. Her går det (desverre) i pose-sauser, mn gjerne med en liten twist. Så da jeg merket at jeg hadde klart å glemme å pakke med min kjære toro-bretagne kjente jeg hjertet sank og middagen så mørk ut. Men det varte ikke lenge, kjære Cassandra kom til unnsetning og viste meg at å lage bretagne-saus fra bunnen av, virkelig ikke er et stort prosjekt. 
  For å si det slik; ALDRI har jeg smakt bedre saus. Herlighet så deilig! Så det ble en helt fantastisk middag på oss, og vi satte oss gode og mette tilbake.

  Vi spiste ute, og ble sittende en stund før frysepinnen (les: MEG!) syntes det var på tide å trekke innover. Da vi samlet oss ved spisebordet inne var det dukket for kortspill. Hver gang vi reiser sammen en plass ender som regel kvelden med at vi sitter å spiller kort. Utrolig kjekt, å vi blir alle fire noen ganger "over-the-top" engasjert! haha. Så vi ble sittende en stund å spille kort, spise snop og hadde oss noe godt  glasset/kaffekoppen ;)

  1. Meg og min kjære venter på båten som skal ta oss til Kvitsøy / 2. Felix på båten bort
  3. Mamsen og Felix på fisketur / 4. Min kjære som nyter en pils på fisketuren / 5. Tore er styrmann  

  Vi valgte å ikke reise for sent inn til Stavanger igjen i dag. Tore skulle på Robbie Williams konsert og vi måtte hjem til de to eldste. Så da vi stod opp var det rett å slett bare å få i oss en god frokost og rydde/vaske før vi pakket i bilen igjen og suste over fjorden. 

  Vi har hatt en helt fantastisk overnatting på Kvitsøy, og håper inderlig at det ikke blir siste gang! Vi var også veldig heldig med været, og det var sommer både på lørdagen og søndagen. Helt fantastisk! 


  Hva har du gjort i helgen?
  Har du noen gang vært på Kvitsøy?
   

 • Publisert: 25.08.2013, 20:19
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Deilig å være "stressa"

 • Publisert: 23.08.2013, 13:50
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg har alltid vært en person sim liker å stresse (les: sunn stress, kontrollert stress) og ha mange baller i luften. Jeg får konstant spørsmål om hvordan jeg klarer å studere, jobbe, blogge, lage bloggdesign på bestilling, være kjæreste og ikke minst det viktigste; være mamma til tre små prinser!
  I tillegg å glede meg til starte i enda en liten "jobb" og begynne å trene!

  For meg er det det selve "styret" som holder meg i gang, men jeg skal ærlig si at jeg har ett lite hemmelig triks som gjør at jeg får dagene til å gå rundt. Jeg ser at det er en del som er veldig nysjerrig på hva denne hemmelige ingrediensen er, men velger å enda holde den litt hemmelig!

  Som jeg har nevnt tidligere vil jeg dele denne med dere på mandag! (;

  Ellers er det ganske gøy å være tilbake på jobb! (;

  Er du tilbake på jobb eller skole?
  Gjerne du er tilbake til begge deler du også? (:

 • Publisert: 23.08.2013, 13:50
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • Starten på et helt nytt liv

 • Publisert: 21.08.2013, 19:04
 • Kategori: Hverdag
 • Som dere har fått med dere har det blitt litt lite blogging på meg den siste tiden. Jeg kan foreløbig ikke nevne helt hvorfor, men det er en grunn til det. Å da snakker jeg ikke bare om at permisjonslivet mitt er ferdig og at jeg har begynt på skolen. Jeg har nemlig blitt involvert i ett utrolig spennende prosjekt. Det er ikke direkte knyttet opp til bloggen, men dere kommer nok til å legge merke til det en del her inne. 

  Jeg har fått begynt på ett fantastisk produkt, som gjør at jeg nå kan fungere som både student, trebarnsmamma, kjæreste, venninne, arbeidskollega og selger. 

  Det er så utrolig spennende, og gleder meg masse til å kunne dele dette med dere, ettersom at jeg vet det er mange der ute som sliter med det samme som jeg gjorde.

  STAY TUNED!!
  Jeg regner med at allerede på mandag kan jeg "røpe" den store hemmeligheten på hvordan jeg klarer ALT! ;)

  Er du spent? :D

   

 • Publisert: 21.08.2013, 19:04
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Da var jeg tilbake på skolebenken!

 • Publisert: 20.08.2013, 19:36
 • Kategori: Studentlivet
 • Da var fadderuken over, og skolen har dermed startet for fult. 
   Allerede i går var første dag på skolebenken, og der var det ingen kjære mor. Her var det bare å friske opp minnet fra videregående, og begynne å notere hva som ble sagt i forelesningene. Jeg kjente at jeg ble en smule stressa. Kjenner godt på kroppen og ikke minst hodet, at det er 4 (!!!) år siden jeg sist hadde matematikk. Potenser, 2.grads likninger, vanlige likninger, det har ikke vært noe hverdagskost her i hjemmet, så at hjernen var en smule rustet på det område var ikke vanskelig å forstå. 
   Bortsett fra at matematikken ble fort veldig tung og vanskelig, var de andre fagene nokså lette å sette seg inn i. Det blir utrolig spennende å se om jeg klarer å henge meg på i år! Jeg skal ihvertfall gi en innsats, og har uendelig lyst å stå dette året med gode karakterer. Så får vi bare krysse fingrene og håpe at det gamle ordtaket "alt ordner seg for snille jenter", virkelig er sant! (;

  Som sagt så var fadderuken forrige uke, å at jeg er trebarnsmamma stoppet ikke meg. Nei, jeg tok den så klart ikke fult ut, men var med på det meste, og storkoste meg. Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å være med. Jeg havnet i en helt super faddergruppe, og kommer godt overens med alle (:
  Det var så klart noen som meldte seg litt ut, men det var ingen problem for oss som ville bruke denne uken på å bli litt bedre kjent.

  På mandag etter selve samlingen og gruppe-inndelingen på skolen, samlet vi oss på vorspiel hos den ene fadder-lederen. Jeg kom litt senere enn de andre ettersom at jeg ble hjemme til alle barna var lagt for kvelden. Ikke at det hadde spesielt å si, ettersom at jeg fort kom inn i gjengen. Her ble jeg sittende til klokken tikket 11:00. Da var det på tide å komme meg hjem. Så snill som han er hentet Cato meg, samboeren til Lisa! Noe som jeg satt utrolig pris på (: Så slapp den kvelden å bli så sen. Jeg hadde jo planer om å holde ut hele uken, å dermed begrenset meg til tid og alkohol-inntak (:

  Tirsdagen møttes vi igjen på skolen på dagen for å ha litt mer bli-kjent leker og for de som ville, drikke litt i fadderlandsbyen på campus. Jeg hadde med meg Felix den dagen, som forøvrig sjarmerte de fleste i senk så klart, så når de andre beveget seg ned til tappetårnet, gikk vi hjem og laget middag til de andre. Når kvelden nærmet seg var det tid for pub-crawl/bar-til-bar. Dette var en helt fantastisk opplevelse. Herlighet så gøy vi hadde det. Vi fikk samlet inn en hel haug poeng også. Litt hjelp av meg fikk de også ;) haha. 
  Også denne dagen valgte vi (jeg og ei søt ei som jeg har truffet) å gi oss når selve runden var over. Vi var etter maange øl/cider/vin-glass begynt å bli sultne. Så vi slo oss rett å slett ned på Burger King for en saftig og velfortjent burger før min kjære Ida kom for å hente oss. 

  Onsdag valgte jeg rett å slett ha en slapp-av dag. Det var tross alt den siste permisjonsuken min, og valgte å bare være hjemme med min kjære Felix hele dagen. Kveldne gikk til kjæreste-kos (:

  Torsdag var det nok en gang dukket for litt festing. Først på skolen med fotball-turnering (vi vant ikke, desverre!), før de fleste gikk videre til fadderlandsbyen. Selv valgte jeg å gå en tur hjemmom for å stelle meg og spise litt før kveldens begivenhet, beach-party.
  Selve beach-partyet ble holdt på Actionball på Lura, i sammarbeid med Nordea. Her hadde vi volleyball-turnering (som vi SELVFØLGELIG VANT!!!!!), og koste oss med god musikk, god grillmat og enda mer godt i glasset. Da klokken nærmet seg halv 12, var det på tide å komme seg hjem.

  Fredagen tror jeg de fleste valgte å ikke gå på skolen. Det var bare litt infomøter ang. it's learning og Ex.Phil. Så siste (hver)dagen min hjemme med  Felix Vilhelm med brukt på mye kos og enda mer kos. Da kvelden kom var det bare å hive på seg finstasen og komme seg avgårde på galla-middag. Her ble det servert god mat, og god (DYR!!) drikke. Hovedpoenget med akkuratt denne kvelden var å utdele de forskjellige prisene som folk hadde vunnet i løpet av fadderuken. Priser som de forskjellige faddergruppene fikk var: Mest poeng ved pub-crawl'en, mest poeng ved rebusløpet, de som vant fotballturneringe og de som vant volleyball-turneringen. Så var det til slutt å dele ut: årets fadderbarn (en for en økonomi-bachelor studiet, en for økonomi-master og en for *jegharglemthvilketstudie*) og årets fadder (samme kategoriene som fadderbarn). 

  Du kan godt si at jeg ble en smule (KJEMPE) overrasket da de ropte opp mitt navn som årets fadderbarn (bachelor i økonomi og administrasjon)!!!!! Jeg er sikker på at jeg var helt tomat i trynet når jeg flau og skjelven måtte dra meg selv opp på scenen!! DRITFLAUT, men herregud så deilig! Å være trebarnsmor stopper ikke opp livet som student og venninne. Nå skal det sies at jeg har en helt fantastisk mann som stiller mer en gjerne opp, og som i grunnen har pest på meg om at jeg må delta på fadderuken. Hadde det ikke vært for min kjære, så hadde jeg nok ikke deltatt på halvparten. Så all ære til min fantastiske samboer <3

  Så vi vant volleyball-turneringen, også fikk jeg årets fadderbarn! Herlighet, så kjekt det var!! :D

  Har du deltatt på fadderuken på din skole?

   

 • Publisert: 20.08.2013, 19:36
 • Kategori: Studentlivet
 • 2 kommentarer
 • Dagene her hjemme går i..

 • Publisert: 09.08.2013, 12:39
 • Kategori: Studentlivet
 • KOS, KOS og atter KOS!

  Her hjemme raser dagene forbi, raskere enn noen gang. Nå er det næmlig bare en liten helg som skiller permisjonslivet og studentlivet. PÅ mandag barker fadderuken løs, og ikke minst smålig innkjøring på skolen. Dermed kommer det vell ikke som en overraskelse på noen at dagene her hjemme går i kosing og nussing på lillebror. Det er helt uvirkelig at jeg snart skal bytte ut de slitne mamma-joggebuksene og null sminke med sosialt aksepterte hverdagsklær og et påmalt ansikt (for å virke noenlunde normal)! haha.

  Litt bilder fra dagene i det siste:


   Andre mødre her inne som begynner på skolen nå?

 • Publisert: 09.08.2013, 12:39
 • Kategori: Studentlivet
 • 5 kommentarer
 • Fine familien min

 • Publisert: 07.08.2013, 21:10
 • Kategori: Kjærlighet
 • Som dere sikkert har sett på ny header og profilbilde, så har vi vært i studio. Denne gangen ville jeg fokusere mest på å få tatt bilder av meg og min kjære. Jeg hadde selvfølgelig håpet på å få noen fine av alle tre guttene sammen også, men ettersom at Mathias og Oliver er i "gjør-motsatt-av-hva-mamma-sier"-fasen, og absolut ikke skal sitte i ro, så ble det ikke så mange å velge mellom i forhold til bilder av barna. Nå har jeg så utrolig mange fine bilder av minstemann alene, at vi prøvde å ikke bruke for mye tid på bare han. Vi hadde minimalt med tid og masse å ta bilder av. Jeg var så heldig å få henge meg (og hele familien min) på med Lisa og hennes familie, så dermed ble det moderat med tid fordelt på alle foto-oppdragene vi hadde. hehe. 

  Fikk tatt noen av Mathias og Oliver alene, men på det tidspunktet var de så dritleie hele opplegget at vi måtte bestikke dem med bolle (bad mum!). haha! Så jeg skal ærlig si at det ble ikke akkuratt kjempe fantastiske bilder ut av de. De er jo verdens nydeligste gutter, meen kjenner at det frister lite å henge opp et bilde i stua med to bollespisende trollunger på ;D hehe
  God guttene til mamma!

  Så tenkte å dele ett lite knippe med bilder med dere:
  Fine, flotte familien min, som jeg er så uendelig stolt over <3
  Hva syntes du? :D

   

 • Publisert: 07.08.2013, 21:10
 • Kategori: Kjærlighet
 • 7 kommentarer
 • Hi there new me

 • Publisert: 04.08.2013, 00:15
 • Kategori: Hverdag
 • Som du sikkert har lagt merke til, så er det nok en gang forrandringer på bloggen. Det virker som det er oftere jeg skifter design enn jeg blogger "ekte" innlegg for tiden. Sånn er det å være oppslukt i å arbeide med design. Jeg blir så fornøyd med jobben jeg gjør for andre, en klarer selv aldri helt å lage ett jeg vil slå meg til ro med. Så i mellomtiden blir alt bare en "mellomting". haha. Så skal det ærlig sies at det er nok pga design-jobben at jeg blogger så lite. Dette fordi mesteparten av tiden jeg bruker på datamaskinen sitter jeg som klistret på skjermen, og photoshop er så å si det eneste aktive programmet som går på dataen for tiden. 

  Det skal sies at jeg elsker å hjelpe dere med å lage design, og det er så utrolig deilig å få de gode tilbakemeldingene.  Så du er mer en velkommen til å ta kontakt når du måtte trenge en forrandring. Jeg stiller mer en gjerne. 

  Ellers går dagene i det samme for tiden. Kosing, kosing og atter kosing med lilletroll som jeg kun har halvanne uke igjen med før fulltidsstudiene begynner fult. Universitetet venter på meg, og jeg går med en god blanding gode og vonde følelser rundt det hele. Jeg gleder meg masse til å begynne på skolen, og sommerfuglene spreller i magen. Det tar ikke lange tiden før magen vrenger seg og det føler som om det har skjedd en massaker i magen. Jeg gruer meg nok kun fordi jeg vet at når skolen begynner, så er det ikke noe mer Mamma-Felix tid. Joda, så klart kan jeg fremdeles kose meg med ham, jeg skal jo ikke flytte, men alt blir annerledes. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er livredd for at Felix skal bli pappadalt. Misforstå meg rett! Det er ingenting som gleder en mamma mer enn når ens barn bare vil til mamma (mesteparten av tiden så klart. Lite kult om du setter deg i sofaen med nylakert neglelak og varm latte i hånden og tuppen av et lite lykketroll baare vil til mamsen. Long gone fin neglelakk og hei pisselunka sjokoladekaffe)! Per er en fantastisk pappa, og stefar, og han fortjener en pappadalt, men det blir hardt å måtte være den som ikke er der lenger da de store tingene skjer. Første ord, første åling, kryping. Første gang han reiser seg, første gang han går. Alt dette vil jeg mest sannsynlig gå glipp av, og det skjærer i mammahjertet. Nei, kjenner det knytter seg godt i magen. 

  Heldigvis vil denne utdanning ha utrolig mye å si på fremtiden vår. Jeg er villig til å gå glipp av noen "første-gang" for å sikre familien min de trygge rammene og ikke minst en god fremtid for oss som familie. Det finnes mange andre "første-gang" som jeg kommer til å oppleve, og jeg må huske at vi har en hel fremtid sammen. Jeg har 3 år på skolen. Det virker uendelig lenge, men sammenlignet med resten av livet vårt er det kun en liten brøkdel som har mer en stor verdi.

  Så nå skal jeg bare nyte tiden som er igjen med lille rumpetrollet mitt. Snart er det hardkjør, så nå skal jeg nyte "friheten" av å kunne gjøre akkuratt hva jeg vil. Noe som vil si, egentlig ikke noe annet enn kosing! Så jeg lover at jeg skal prøve å komme sterke tilbake når skolen begynner og livet byr på flere utfordinger. Før du vet ordet av det blir bloggen litt mer spennende. Jeg er sikker på at noen av dere er dritlei av å høre på all baby-snakket! haha. Neida, ingen blir vel lei babysnakk og en grundig forklaring av lillebrors middags-gulp?! ;)

  Familien Moen-Bårholm har en spennende tid i møte. Håper du fortsetter å henge med! <3

  Skal du begynne å studere til høsten?
  Kommer jeg til å se deg på UiS?

   

 • Publisert: 04.08.2013, 00:15
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • hits