Ann Helen Moen

Sofia Moore, jeg er forelsket i deg!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • //sponset

  Tenk at jeg skulle dytte deg inderst i skapet, og ikke ta deg ut på lenge.
  Det var ikke meningen, men da du kom på døra mi passet det ikke. Du passet ikke.
  Nå, etter snart 4 måneder i hardkjør kunne vi begge stolte tre ut av skapet.
  Nå begynner det er nærme seg 6 måneder siden jeg fikk en nydelig ballkjole fra Sofia Moore. Valget falt på en nydelig midnatts-blå ballkjole fra den klassiske kolleksjonen. Spent satt jeg i sofaen hjemme og ventet på den flotte St. Lucia kjolen som jeg hadde store planer om å bruke i min bonusmamma's bryllup som skulle stå i Mai i år. Jeg tror jeg satt litt for mye i sofaen og ventet for da kjolen kom var det veldig trist at den ikke passet. 

  Jeg la den fint inn i skapet og gikk all in for å kunne passe den til bryllupet. Så med hardtrening i gang var det bare å gi alt for at den endelig skulle passe til den store dagen. Treningen gikk supert, men i dette tilfellet kanskje litt for godt! Da dagen plutselig var her, og kjolen skulle på oppdaget jeg dessverre at puppene hadde forsvunnet med mye annet, og til min store forskrekkelse var nå drømme-kjolen blitt litt stor i utringningen. Jeg hadde selvfølgelig ikke prøvd kjolen på før dagen før, og fikk dermed ikke fikset den til dagen. Shame on me!

   

  Så nok en gang måtte jeg bare la min kjære Sofia Moore ballkjole ligge igjen i skapet, mens jeg tok på meg en annen for å feire dagen til natts ende. Heldigvis har jeg nå fått fikset den, om det bare er midlertidig, så kan den nå brukes, og hva passet ikke bedre enn å ta den på for å vise dere. Hvem blir ikke forelsket i en slik kjole sier bare jeg. Den sitter perfekt på kroppen uten å skjære ubehagelig inn noen plass. Den strammer på de rette plassene og til min store glede er den "padded" i brystene, noe som gjør at selv jeg med "mamma-pupper" kan slenge fra meg bhen og la jentene hvile godt i kjolen. 

  En annen ting som får meg til å få stjerner i øynene er at det godt og tykt stoff, så ingen ufrivilling nipple-slip eller vising av undertøy bakfra. Den klumper seg dermed heller ikke rart over gode valker eller annet, og selve snittet på akkurat denne kjolen er helt fanatstisk. Det er sydd profesjonelt, og alle folder i stoffet er lagt perfekt for å få den rette silhuetten. 

  Det er vell ikke vanskelig å forstå at jeg smiler bredt nå når kjolen ENDELIG passer!! Åh, for en glede! 

   

  Noe som også er veldig viktig når jeg velger å bestille slike ballkjoler på nett er at nettsiden virker profesjonell og at oppsettet på nettsiden gir meg lyst til å handle. De har så uendelig mange fine ballkjoler, og det var vanskelig å velge ut bare en som favoritt. De har ett kjempe godt oppsett for å se hvilken størrelse du skal bestille og vær utrolig nøyaktig når du måler, slik at du ikke ender opp som meg.
  Å for å gjøre ting enda bedre så kan du også bestille skreddersydd etter dine størrelser. Det er vell ikke bare meg som ikke er en standard størrelse på hele kroppen, og ingenting er som å endelig ha en skikkelig kjole som passer perfekt både over bryst og hofter! 

  Nå som bryllupssesongen er i full blomst, hva er vell bedre enn å kunne få en skreddersydd ballkjole til begivenheten. Nå får du ved bruk av min rabattkode -15% ved kjøp av en skreddersydd ballkjole hos Sofia Moore

  Rabattkoden er gyldig frem til den 31/8-2016!


   

  Min kjole kan du finne HER!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • 2 kommentarer
 • Vi tok oss en liten mini-ferie.

 • Publisert: 06.06.2016, 21:11
 • Kategori: Hverdag
 • Hva er vel deiligere enn når sommerværet slår inn for fult og du tilfeldigvis har fire dager fri etter hverandre? 
  Nada, svada og ingenting. Hvertfall ikke når du plutselig kommer på at det sikkert er enda finere vær i Flekkefjord og at du kan pakke med deg både barn og voksne for å ta en liten mini-ferie. Vi er så heldige at barnas morfar har campingvogn nede i Flekkefjord, og siden feriedagene havner på ukedager så var campingvognen ledig. Så da kunne vi ikke annet enn å kaste oss rundt å komme oss av gårde. 

  Nå skal det sies at ting fort blir litt tungvindt for oss når vi skal pakke med oss alle barn og komme oss av gårde lenger enn 5 min kjøring. For vi er en familie på seks, med en helt vanlig Ford Mondeo med kun fem seter. Hvordan vi får ting til å gå rundt tenker du? 
  Jo, jeg bor med en slik spreking. Spreking tenker du vell vi allerede er med fire barn, men over gjennomsnittet sprek er han faktisk. Han er en slik spreking som sykler over alt. Over alt faktisk, for noe bilsertifikat har han faktisk ikke.

  Men det var ingen hinder at han måtte sette seg på sykkelen helt ned til Flekkefjord. Han gjorde det faktisk av fri vilje. Så noen timer før vi satte oss i bilen starten han å trø, og selv om vi var fremme først, var han overraskende rask med tanke på at han syklet den lange veien! Skikkelig flinking med andre ord. 
  Vi kom ned ganske sent, og det resulterte i sen middag og unger som ble lagt langt over leggetid! Men har man ferie, så har man ferie.

  Vi avslutet dagen med noe jeg vil påstå er den beste Margherita-pizzaen jeg har spist i Norge. Nede i Flekkefjord sentrum er den er svært sjarmerende liten pub helt nede med sjøen. Så mens vi ventet spent på Per bestilte vi mat.
  Etter en runde god mat, møtes vi ved campingvognen hvor både barn og mor la seg! Det skal sies at det var Per som syklet umenneskelige mange mil, men det var jeg som kjørte nærmere 2 timer med 4 barn.. Alene.. HELT ALENE! 

  haha. Neida, det gikk overraskende fint. Hvertfall til vi kom til Moi. Da var det som om noen putta penger på dem. Det er vell ikke helt utafor å si at jeg stengte ørene ett par ganger!? haha.

   

  I dag har vi faktisk ikke gjort så mye mer enn å sitte ute i sola og bare kost oss. Var en tur innom butikken, så vi har kost oss med både is og masse frisk frukt. Åhh, sola får frem godfølelsen. Guttene har små-badet litt, eller nå lyger jeg, det er mer vannkrig! Driver å fyller plastkopper med vann for å kaste på hverandre. Noe som gir en berg-og dalbane av følelser her. Noen ganger er det morsomt, andre ganger er det motsatt. HELT MOTSATT. Sånn verden-raser-sammen.
  Men vi overlever. Nå er det snart klart for god middag.

  Guttene gleder seg masse masse til å legge seg i dag, og når de er lovet at de skal få sove i telt i natt (rett utenfor) så kan en gjerne forstrå hvorfor. Men det skal også sies, at det blir nok sikkert nok en sen kveld på gutta-boys, for noe soving der inne har jeg lite tro på! 

  Ellers skal vi nyte tiden vi har her, og vurderer å ta turen ned til sørlandsbadet i morgen ettersom det er meldt litt lavere temperaturer og litt mer skyer i morgen. Blir nok supert for ungene å få badet fra seg litt. Det skal sies at hu mor gleder seg også litt!


   

  Følg oss på Snapchat: nelehnna
  Følg oss på Instagram: @mammamoen

 • Publisert: 06.06.2016, 21:11
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • hits