Ann Helen Moen

Sommeren 2014 - Testfamilie for Startour

 • Publisert: 16.06.2014, 20:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • //Reklame
  (Skrevet på helt egne meninger)

  Nå er det lenge siden sist jeg var her inne, og jeg har fremdeles ikke heelt funnet blogglysten igjen. Men når likenshare er på utskikk etter en testfamilie for Startour kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet med stjerner i øynene. 
  Mye av grunnen til at det i det siste har blitt lite blogging er rett å slett fordi tiden ikke lenger strekker helt til, og før jeg vet ordet av det er dagen overstått. Jeg har fått ny jobb, som sikkert en del av dere som følger meg på instagram har fått med dere. Jeg lsker den nye jobben og utfordringene som følger med. Tiden bare suser forbi, og dagene er utrolig hektiske. På en god måte.

  Men det skal absolutt ikke skyves under en stein at vi, hele gjengen, er veeldig klar for ferie. I år hadde vi planlagt en liten uke på Kvitsøy med ett vennepar av oss, og en uke opp til mamma og de på Gjøvik. En fantastisk sommer i møte, men jeg må ærlig si at vi sitter å smugskikker på restplasser. Cravingsen for litt sol på kroppen, varme badetemperaturer, ny og eksotisk mat og litt nytt liv bort hverdagens mas, mens vi nyter hverandre hadde vært som en drøm. Vi har jo absolutt ett fantastisk vær her hjemme, og vi kan absolutt ha det like kjekt her som i syden. Men, og det er ett lite men, bare det å kunne slappe av og vite at vi er borte fra hverdagsmaset. Bort fra middagsmad, dårlige oppfinnelse på aktiviteter for oss alle, og ikke minst dyre priser på morro.

  Det skal heller ikke stikkes under en stein at vi ikke lever ett luksusliv her, og økonomien kunne aldeles vært bedre. Så å selv bruke mangfoldige tusen på en drømmeferie, som jeg virkelig anser som fortjent, er ikke ett alternativ her. Så hva passer da ikke bedre enn å kunne fått reist på en drømmeferie med norges beste reiseselskap. Det er ingen tvil om at denne typen reise ikke er innen våre økonomiske-rammer, og kommer mest sannsynlig ikke være det på et par 5 år. 

  Bare se på dette fantastiske hotellet som er en av dem som er mulig å reise til: 


  Dette hadde jo bare vært drømmen. Tenk å fått sjansen til å ta ungene med på noe sånn som dette.
  Det er ikkje kver dag en kan ta kjæresteturen og familieturen i ein og samme tur. Så vær så snill, send oss ned :D

  Trykk liker om du kunne tenkt deg å vært testfamilie! <3

 • Publisert: 16.06.2014, 20:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • hits