Ann Helen Moen

Travelt

 • Publisert: 30.06.2013, 07:34
 • Kategori: Hverdag
 • Beklager så mye for dårlig blogging. Vi er midt i flyttingen, og uten internett blir bloggen satt til side. Det samme med mail og hobbyen min, bloggdesign. Kjære, kjære lesere, jeg kommer sterke tilbake. Jeg har lest kommentarer og mail, og skal svare!
  Takk for at dere er så tålmodige! :D

  Gled dere masse. Har så mye kjekt å vise dere. Det blir såå fint i den nye leiligheten! (;

  En som sover godt i mamma's seng med nytt sengtøy! <3

 • Publisert: 30.06.2013, 07:34
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • En avslappende St.Hansaften for oss mødre

 • Publisert: 24.06.2013, 10:27
 • Kategori: Hverdag
 • I går kveld var St. Hansaften, men med småbarn blir ofte feiringen utelatt ettersom at båltenning ofte starter etter sengetid for de små. Så da Lisa foreslo at vi skulle ta oss en tur i jacuzzien etter barna var i seng, for å ha vår egen avslappende feiring av at sommeren endelig er her. Så med typisk Stavanger-sommer i bakgrunnen satt vi i den gode varme jacuzzien med regnet i bakgrunnen. Det var gjerne ikke drømmevær ute, men med varmt vann var det bare deilig at vi kunne kjøle oss ned med regnet utenfor. (Jacuzzien var under tak).
  Så der satt vi da, Lisa, Anna og jeg, å skravlet om alt mellom himmel og jord. Koste oss ganske så mye! haha   


  (hahaha. Dæver av ansiktsutrykket mitt her!! Ja, jeg er bare normalt såå lekker!)  Vi koste oss kjempe masse, og ble sittende til nærmere midnatt! Deilig å kunne slappe av sammen med venninner også! Så fikk min kjære lov å sitte hjemme med det nye spillet sitt ;) hehe

 • Publisert: 24.06.2013, 10:27
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Nytt design til min kjære Lisa

 • Publisert: 20.06.2013, 14:42
 • Kategori: Bloggdesign
 • Nok en gang hjelper jeg mer enn gjerne. Så da Lisa spurte om jeg kunne lage ny header til henne med de nye bildene hun hadde tatt, var det ikke vanskelig for meg å si nei. 
  Så nok en gang hev jeg meg bak tastaturet og fikset frem noe. Denne gangen ble det en smule mer avansert. For de av dere som har vært inne på bloggen hennes, så har dere sikkert sett at headeren skifter bilder. Det er første gang jeg har prøvd meg på noe slik, å må si meg mer enn fornøyd.

  Trykk HER for å komme inn på bloggen til Lisa. 

  Her ser dere stillbilde av det nye designet. For å få hele opplevelsen gå inn på bloggen hennes. 

  Så hva syntes du?

 • Publisert: 20.06.2013, 14:42
 • Kategori: Bloggdesign
 • 3 kommentarer
 • KAOS

 • Publisert: 19.06.2013, 23:32
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg kjenner det ikke så mye enda, men jeg vet at om en ukes tid kommer jeg til å stå opp til halsen med esker, flytting og alt som følger med det å flytte hjemmet sitt. 
  Vet faktisk ikke om jeg har nevnt det for dere, men neste uke flytter vi hele familien inn i en større leilighet nærmere jobb og barnehage. Det skal bli så deilig å få større stue, større uteplass, ett rom ekstra og ikke minst større lagringsrom. hehe.
  Den 30. juni skal vi være ute av denne leiligheten, og vi har vært så sene med å komme i gang. Det er halvannen uke til denne eiligheten skal stå tom og klar til neste leietaker og vi har ikke en gang vært å hentet esker til å pakke alt i. Å for å si det mildt, vi har masse som må pakkes.

  Jeg kjenner at jeg bare ler inni meg. Selv om jeg er en smule stresset får jeg meg ikke selv til å begynne. Herlighet for en lathet.
  Nei, så de neste dagene kan som de dagene før, bli ganske tomme her inne, men nå har dere ihvertfall en grunn. Jeg gleder meg ihvertfall noe helt utrolig.

  WOHO!!   

 • Publisert: 19.06.2013, 23:32
 • Kategori: Hverdag
 • 6 kommentarer
 • TIL SALGS

 • Publisert: 18.06.2013, 23:09
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • Ettersom at barna vokser er masse av utstyret som ikke lenger blir brukt av oss, men som er i kjempe stand. Det er dyrt å få barn, å vet selv hvor deilig det er å ha muligheten til å kjøpe brukt. Så jeg tenkte at det dermed gjerne er folk her inne som er intressert i å kjøpe fint brukt barneutstyr til en god pris. 

  Er du intressert i noe så send en mail med produkt til annhelen.moen@hotmail.com

  1. Caboo Close Bæresjal NÅ: 600,- NYPRIS: 899,- SOLGT

  Kun brukt 4-5 ganger i begynnelsen når Felix var bitteliten, så det er veldig fint brukt. Velger å selge dette fordi jeg sliter ganske mye med ryggen, og dermed var bæresele ett bedre alternativ for meg. 
  Felix satt kjempe godt i det, og sovnet fort. Noe som var kjempe ettersom at han slet en del med låsninger de første ukene. Så fikk armene slippe unna ;)

  2. Medela Calma flaske 2 stk NÅ: 100,- NYPRIS: 320,- SOLGT

  Redningen vår når det kom til flaskemating. Som noen av dere vet så slet jeg en del med ammingen, og da var denne flaska super. Den har en helt unik "flow" som gjør denne flaska nærmest tilnærmet brystet. Noe som gjør at barnet blir minst mulig forvirret om du delammer. Grunnen til at jeg skal selge disse er fordi de ikke tar mer en 150ml, og nå som Felix er 4 mnd drikker han en del mer en det pr. måltid. Kjempe flasker, og anbefaler dem til alle jeg treffer!

  3. Dr. Brown flasker (store og små) NÅ: 20,-/15,- pr. stk. NYPRIS: 120,-/100,- - KUN SMÅ IGJEN!

  Disse flaskene er fra når Mathias og Felix var små. De eneste flaskene vi brukte til guttene frem til de var 1 år. Har vært kjempe fornøyd med de, og det var disse flaskene vi brukte i begynnelsen med Felix, men byttet til Medela når jeg hadde planer om å delamme, for å "tulle" minst mulig med ammingen. Skulle over på disse igjen når jeg ikke lenger delammet, men ettersom at Felix var blitt så vandt med typen på smokken til Medela bare "ollet" han seg ved mating med disse igjen, så vi gikk over på Avent Natural sine flasker. Disse flaskene må ha nye smokker/tutt, så de selger uten smokk. Men disse får du kjøpt så å si på alle barneutstyrsbutikker. Fås med forseglingslokk og topplokk. Flasker utformet MOT kolikk! 15,- pr. flaske (SMÅ) og 20,- pr. flaske (STORE). 

  4. Cosyfix ammepute NÅ: 600,- NYPRIS: 975,- SOLGT!


  Ettersom at ammingen ikke gikk helt som jeg hadde ønsket og håpet, fikk jeg kun brukt denne ammeputen 3-4 ganger. Kjempe genial ammepute som sitter utrolig godt på kroppen. Hadde det ikke vært for ammeproblemer og at jeg for det meste lå å ammet hadde den blitt mer flittig. DRITDEILIG! Believe me. hehe

  5. Avent Elektrisk Brystpumpe NÅ: 400,- NYPRIS: 1298,- SOLGT

  Denne er blitt brukt flittig både denne gangen og når jeg fikk Mathias og Oliver. Kjempe brystpumpe som jeg uten problemer kan anbefale videre. Kjempe avlastning for såre bryster eller for å lage et lite lager i frys/kjølen. Kommer med manuell brystpumpe-del som gjør at du kan bruke den manuelt. Jeg har ikke brukt den med silikon-innlegget, så det er så godt som nytt. Kommer også med den lille flasken som jeg kun har brukt til lagring da Mathias og Oliver ikke drakk fra andre flasker enn Dr. Brown. Så den er veldig fint brukt. 

  6. Medela brystskjold NÅ: 50,- NYPRS: 130,- SOLGT


  Kjøpte dem når ammingen begynte å bli vond, men fikk kun muligheten til å prøve dem en gang før jeg ga opp alt. Oppbevaringsboks medfølger. Str. M. Brukte samme merket med tvillingene, og vil absolutt anbefale dem fremfor andre merker. Oppbevaringsboksen er også kjempe genial! 

  7. Stokke Sleepi Seng NÅ: 2000,- NYPRIS: 5399,-  SOLGT


  Nå som vi flytter har vi valgt å kjøpe nye juniorsenger til guttene, og sitter da med to fantastisk nydelige senger som skal selges. Har hatt disse sengene til alle guttene, og minsten skal snart i sin store seng ettersom at han begynner å bli så stor at han stanger i mini-utgaven. Dette er senger som varer fra 0-3 år, og om du kjøper junior-kitet, kan sengen brukes opp til 10 år. En skikkelig ivistering. Dette er senger som holder seg kjempe godt, og det er ingen skader på sengene. Den ene er brukt i 2,5 år, mens den andre er brukt i ca. 2 år. Det er ingen forskjell på de selv om den ene er brukt lenger. Kanon gode senger. Eneste grunnen til at jeg selger disse er fordi jeg er ett menneske med stort behov for forrandring. haha. Også vil jeg gi guttene noe nytt å glede seg til ved flytting. Beholder lillebror's stokke seng, ettersom at jeg er totalt forelsket i de. Igjen, kjempe geniale senger!! (Dette er inkl. hjul og madrass)

  8. DryKid Overmadrass Oval (Passer i Stokke-sengen) NÅ: 300,- NYPRIS: 849,- SOLGT

  Har en slik overmadrass ettersom jeg beholder den ene til Felix. Geniale overmadrassen som passer ypperlig i stokke sengene. Dette er en overmadrass kombinert med tisseunderlag, så slipper du det klamme tisselakene som gjør at barnet ligger i en dam. Denne overmadrassen har en fantastisk egenskap, og skal kjøpe nye til guttene som passer i de nye juniorsengene. Anbefales på det sterkeste! Har hatt så bruk for dem! Vi har enda ikke begynt med pottetrening her hjemme, så de er foreløbig ubrukt som tisselaken og kun som overmadrass! 

  Er det noe her du kunne tenkt deg? Kan sendes (utenom sengene så klart). Kjøper betaler frakt.
  Send en mail på annhelen.moen@hotmail.com om det er noe du lurer på.

 • Publisert: 18.06.2013, 23:09
 • Kategori: Mamma Moen selger
 • 0 kommentarer
 • (SUPER)MAMMA MOEN

 • Publisert: 18.06.2013, 15:02
 • Kategori: Bloggdesign
 • Som gjerne alle dere som har vært her inne tidligere ser, så har jeg byttet header. 
  En en stund nå har det vært mye tull på bloggen om at jeg blir kalt supermamma/supermom, noe som jeg syntes er bare så hyggelig. Ihvertfall når det er ment positivt.
  Så med den selvironien og humoren jeg er født med fant jeg dette ganske så passende å ha på bloggen.

  Jeg er så klart ingen supermamma, og har flerne ganger gått på en "smell" når det kommer til vurdering av situasjoner som oppstår som mamma. Alt er ikke rosenrødt i denne heimen og vi har som alle andre familier, veldig dårlige dager. Jeg beveger meg absolutt ikke i supermann-hastighet og klarer å "slide" meg under unger som tar sats fra sofakanten og hopper. Jeg har barn som dere, som tror de kan fly, eller som er sikker på at jo høyere i luften du kommer, jo mykere blir gulvet. Jeg har heller ikke øyer i nakken som ser når barna tar på en varm gryte akkuratt i det jeg heller vann i glasset til broremann. Ikke har jeg 5 hender heller. Så å mate minsten mens jeg lager smoothie til tvillingene, koker sammen middag til mannen kommer hjem og i tillegg sminker meg er ikke oppnåelig å gjøre samtidig her i hus.

  MEN, jeg gjør alltid så godt jeg kan for mine barn. Jeg prøver å mate lillebror etter tvillingene har fått hver sitt glass med nylaget smoothie, i god stund før middagen skal lages til mannen kommer hjem, og sminken.. hvem faen prøver jeg å lure? Hvem gidder å sminke seg når enn går hjemme dekka i gulpeflekker, smothiesøl og dagens spaghettisaus? Nei, sminke meg gjør jeg bare om jeg skal bevege spøkelsesansiktet utenfor dørene og ut i verden hvor det befinner seg andre mennesker. Å da gjør jeg det når (forhåpentligvis) alle barna sover formiddagsluren sin.

  Barn vil alltid være barn, og jeg vil at mine barn skal vokse opp slik jeg gjorde, UTE!
  Så om det betyr at de smålig begynner som basehoppere i fra sofakanten, så skal de lære å utfolde seg. Jeg klatret i trær, sprang å gjemte meg i gresset ute på jordet, og vi hoppet paradis og strikk i gatene. For å mestre disse aktivitetene må barn prøve seg, og dermed noen ganger, feile. Selvfølgelig betyr ikke det at jeg lar dem skade seg med vilje. Jeg oppfordrer heller aldri til at de skal hoppe fra sofa kanten, men jeg våker heller aldri over dem som en hauk (lenger!). På et tidspunkt må de lære å styre seg etter egne begrensninger. Jeg vil de selv skal kunne pushe seg selv så langt som mulig, med viten om at ting kan gå galt, og dermed heller spørre om hjelp når de trenger det, enn å være redd for å spørre om hjelp fordi de er redde for kjeft. Barn er barn, og de ser ikke alltid det vi ser. Det er så klart at jeg prøver å veilede dem, og fortelle at jeg ikke liker at de gjør diverse ting pga utfall som betyr at de kan skade seg. 

  WOW! Nå sporet jeg av her. haha. Uansett, for de av dere som forstår at dette er for moro, så har jeg altså fått ny header. 

  Hva syntes du?

 • Publisert: 18.06.2013, 15:02
 • Kategori: Bloggdesign
 • 4 kommentarer
 • Fremdeles ikke i form

 • Publisert: 18.06.2013, 13:31
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Nok en dag tar vi fatt på en feberrik dag med mye såre gommer og mye bleier. 

  Lille Felix ser ikke ut som om han blir bedre med det første. Heldigvis er det en opptur, og det er at bleieutslettet sakte men sikkert ser ut til at bukker under og forsvinner. Vi har byttet ut all tørking, enten med våtservietter eller kompress med vann, til å bare løfte hele ungen under vasken og vaske over med rennende vann. Er nok kjempe deilig for han, for han smiler fra øre til øret, og ser ut som om han nyter det. hehe. Søtingen vår. Ellers er bleiene like hyppige og han er frantisk over å alltid måtte ha noe i munnen. Han har også blitt helt hes etter all gråtingen. Høres ikke serlig godt ut, nei. Vi får bare krysse fingrene for at feberen forsvinner i løpet av dagen/kvelden, og at bleieutslettet bukker under helt, samt at bleie ikke lenger er såå hyppige. 

  Ellers har Felix ligget i vognen å kost seg. Godt å få kunne ligge å slappe litt av mellom slagene også.   I dag skal vi ihvertfall til innkjøp av frukt til minsten, så han kan tygge på. Han er ihvertfall veldig glad i vannmelon. Tror nesten vi må prøve å gi han litt mer fast mat også. Han blir så fort lei av å ligge å drikke melken. Så får vi se. Det er ihvertfall utrolig deilig med sommer, selv om minsten er syk.

  Liker deres små å ligge å leke/kose seg alene?

 • Publisert: 18.06.2013, 13:31
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 4 kommentarer
 • Stakkars liten

 • Publisert: 17.06.2013, 14:47
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Verste følelsen jeg får som mamma er nå barna mine har vondt og jeg ikke kan gjøre noe for å gjøre ting godt igjen. Jeg kan alltids lindre litt og gjøre det jeg kan, men jeg klarer ikke å fikse det 100%. 
  Det begynte i går da Felix fikk feber. Sammen med feber kom også bleiene. Det er ingen tvil om at det er tenner som er på vei, for hendene spises nærmest opp flerne ganger til dagen. han har dermed vært veldi sutrette i dag, og det ble mye mindre søvn enn vanlig i natt. Han skal helst bare være i armene mine, noe som gjorde at jeg ikke fikk laget meg frokost før klokken var 12.30. Da roet han seg plutselig. Han satt fornøyd i vippestolen sin og bare smilte. I det jeg tok siste biten satte han i et hyl. Jeg klarte ikke å få ham til å stoppe å gråte. Dette var ikke lenger sutring, og det skar i mammahjertet. Først trodde jeg det var magen som gjerne begynte å tulle seg. Tok han med meg inn på stellebordet for å skifte bleie på han, da var det ganske tydelig hva som plaget ham. Stakkarsen var blitt kjempe sår. Selv om jeg har smurt ham med sinksalve var det bare blitt verre ettersom han har så mange bleier til dagen. Jeg fikk fylt lunka vann i vasken, og i det rumpa traff vannet sluttet han å gråte. Kan tenke meg det var helt fantastisk behagelig for ham å ikke ha en varm bleie som lamrer seg til en sår stump. 

  Eneste som var problemet er at så fort han kom ut av vasken satte han i et hyl igjen. Det er så vondt å se at han har det så vondt. Tok ikke lang tid før jeg satte han tilbake i vasken. Alt for å lindre.
  Etter nok en stund i vasken fikk jeg tørket han fort og smørt han med en ny sinksalve. Alt for å se hvilken som passer best for ham. Han begynte å skrike igjen, men heldigvis denne gangen var det ikke like sårt, og jeg så et lys i enden va tunnelen. Tok på han en tørr bleie, og fikk lagt han inn i sengå vår. Det tok ikke 2 min en gang før han endelig sovnet. Han var helt slått ut. Så håper at han får sove en stund, for han trenger det virkelig. Stakkars lille kroppen. Om jeg bare kunne tatt det vonde selv.

  Nå håper jeg bare at det roer seg, og at han blir bedre!

  Stakkars liten 

   

 • Publisert: 17.06.2013, 14:47
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 10 kommentarer
 • Bryllup

 • Publisert: 16.06.2013, 20:35
 • Kategori: Kjærlighet
 • I går var jeg som sagt hos frisøren. Fikk klippet vekk de slitte tuppene og ordnet det til bryllupet. Min kjære tante Bodil skulle endelig få lov å bli gift med mannen i sitt liv. 
  Etter en del stress med frisørtime til både meg og Per, kom vi oss endelig hjem igjen og gjorde oss klar for dagens store begivenhet.
  Jeg klarte ikke å finne noen ny kjole, så jeg gikk for den fine blå maxi kjolen min. Per har gått ned en del i vekt, så han måtte låne sin bort-gitte dress. For ca. to måneder siden ga Per bort sin gamle litt for liten dress, til lillebroren sin. Før vi viste ordet av det var han gått ned over 15kg, og den nye dressen han kjøpte var for stor. Så da fikk han låne den tilbake for kvelden, og den satt som ett skudd. #Forbannastolt


  Vi kom oss hjem og satt pyntet og fint å ventet på at pappa skulle komme å hente oss for å kjøre oss til kirken. Vi klarte faktisk å ordne oss i god tid. Jeg fikk til og med lagt fine negler på! Når pappa kom satte vi oss fint i i bilen og kjørte av gårde. Vi var 2 min fra kirken da Per fant ut at den ene jobben han hadde, glemte han. Næmlig posen hvor gaven og kamerate lå. JIPPI! Eller ikke. HEldigvis har jeg verdens snilleste pappa (Ja, jeg er en pappa-jente, to the bone!), som kjørte tilbake å hentet den for oss. Fikk dermed ikke noen bilder i fra innsiden av kirken. Mobilen tok så dårlige bilder, at jeg ga opp det også. 10 min før vielsen var ferdig kom pappa med gave og kamera, så vi fikk fine bilder av brudeparet utenfor kirken. 

    

  Bryllupet var helt nydelig. Ble helt slått ut av Bodil hvor fantastisk pen hun var i den nydelige brudekjolen. Klarte så vidt å holde tårene tilbake da hun kom opp midtgangen i kirken. Lokalet var også kjempe fint dekorert. Det var på en nydelig gård som var gjort om til utleie lokal. De hadde runde bord plassert i hele lokalet dekorert med oppsatser og nydelig dekorering. Falt veldig i smak her. Har fått et mye klarere bilde av hvordan jeg selv vil ha det! 

  Det var en helt fantastisk dag, og vi koste oss masse i bryllupet. Helt utrolig å få lov til å være med å delta på denne flotte dagen til brudeparet! (:  

 • Publisert: 16.06.2013, 20:35
 • Kategori: Kjærlighet
 • 1 kommentarer
 • Frisøren neste

 • Publisert: 15.06.2013, 09:49
 • Kategori: Hverdag
 • Da sitter jeg klar som ett egg på at Kvadrat skal åpne. Jeg har frisørtime klokken 10.00 og holder på å sprekke av glede. Det skal bli så uendelig godt å få orden i kråkereiret.
  Som de fleste mødre vet, så har hormonene som følger med et svangerskap og en fødsel mye dritt å dra med seg. Som å miste halve håret som var så nydelig og tykt hele graviditeten. Så jeg tar med meg de lange, tørre og pistrette håret mitt og får det "fikset".

  Så her sitter jeg å tripper da! Åh, det skal bli så godt :D

 • Publisert: 15.06.2013, 09:49
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Mamma's koseklump

 • Publisert: 06.06.2013, 11:37
 • Kategori: Lillebror Felix
 •  

  Å sånn går nu dagan!

  Jeg har fått en slik nydelig mammadalt som helst bare skal kose og sove i mamma's armer på dagtid. Herlighet så deilig det er. Det er ikke tvil om at alle mine gutter er mammadalter, men det blir aldri for mye. Ingenting er som når verdens herligste gutter kommer skrikende mot meg med åpne armer; "mammaa" ♥ Jeg smelter helt! 
   Så når minstemann bare vil kose, så får han selvfølgelig det. Det er så deilig 

  Var ditt barn mammadalt? 

 • Publisert: 06.06.2013, 11:37
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 4 kommentarer
 • Endelig! Dagen dere har ventet på

 • Publisert: 04.06.2013, 10:14
 • Kategori: Q&A
 • Etter mye styr, feilfilming og dårlig tid, er endelig svarene på spørsmålsrunden for denne gang, oppe å går. Jeg har altså laget videoblogg til dere, da det var dette dere ønsket. 
  Det kom inn en del spørsmål, og dermed ble videoen ganske lang. Dermed tar filmingen tid, redigeringen tar tid, og ikke minst opplastningen tid. Nå er det altså deres tur til å bruke tid på å se svarene ;)
  Så håper jeg at dere fikk svar det dere lurte på. Gi mer en gjerne en tilbakemelding på videoen. Masse gode tilbakemeldinger gjør at det er større sannsynlighet for at gjerne det blir en ny videblogg en gang i fremtiden. Så folkens, enjoy yourself:

   

  Hva syntes du?

 • Publisert: 04.06.2013, 10:14
 • Kategori: Q&A
 • 8 kommentarer
 • Koselig dag med en annen prinsemamma

 • Publisert: 01.06.2013, 10:03
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Dagene går her hjemme i ett bankene kjør, og før jeg vet ordet av det er den begynt en ny uke, og jeg får litt panikk over at ting går så fort. Lillebror er nå blitt hele 15 (!!) uker og sakte men sikkert begynner han å nærme seg 4 måneder gammel. Jeg sier det igjen; hvor blir tiden av? At lillebror nærmer seg 4 måneder får meg til å innse at det kun er små uker til jeg skal sette meg på skolebenken. Det er med bitter smak i munnen at jeg innser at jeg kun har litt over to måneder igjen, hjemme med lillebror, før pappan tar over den store oppgaven å få være hjemme med verdens nydeligste lillebror. 
   På en måte prøver jeg ikke å tenke for mye på det, og bare nyte de siste ukene jeg har igjen med hverdagskosen, men når tiden raser forbi i den farten den gjør nå, så kjenner jeg panikken tar meg, og jeg har nesten vanseligheter med å puste. Dette er veldig uvant for meg. Med Mathias og Oliver gikk jeg hjemme i ett år. Ett år dere. Nå får jeg 6 måneder med lillebror, bare halvparten så lite. Hjelpes!!

  Misforså meg rett, jeg er ikke redd for å gi lillebror til pappan. Han er helt fantastisk, og er ingen tvil om at han kommer til å gjøre en like god jobb som meg. Det er redselen av å gå glipp av de store tingene som gjør at jeg gruer meg. Første ordet, første krypingen, første steget, det er en hel del "første"-ting jeg kommer til å gå glipp av, og det gjør meg trist. Får sette opp kamera hjemme så jeg kan se Live fra skolebenken når jeg savner de mest. haha. Neida, men jeg regner med det er flerne mammaer der ute som forstår akkuratt hva jeg mener.

  Når det er sagt, så gleder jeg meg utrolig mye til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg har siden videregående vist at jeg ikke var ferdig på skolen, men ikke helt vist hva jeg vil utdanne meg som. 4 år tok det. Fra jeg var ferdig med videregående til jeg endelig returnerer til skolebenken og forelesninger. Jeg er nå overbevist om at jeg tar den rette besluttningen, og at jeg kommer til å trives med det studievalget jeg har tatt. Jeg har en spennende fremtid i møte, det er ingen tvil! (:  Tilbake til overskriften! 
  I går var jeg og Felix så heldig at vi ble spurt om å henge med Lisa og Dennis. Så rundt kl. 14.30 var vi godt plantet i sofaen på Madla. Stakkars Dennis var syk, hadde feber og det var tydelig at det var tennene som plaget ham. Men det var nok godt for både mor og barn å få litt besøk. Dennis og Felix koste seg sammen i lekegrinden en stund mens mødrene snakket om alt mellom himmel og jord. Vi storkoste oss rett å slett. Satt å gomlet litt smågodt (det var jo tross alt helg!). Før vi viste ordet va det var klokken blitt 17.00 og Tobias trampet inn dørene, stolt som en hane der han kom med nyinnkjøpte varer til middagen (Les: agurken), sammen med pappan sin. Vi fikk også kost litt med Tobias flr det var på tide for meg og Felix å komme oss hjem. Hjem og lage god taco til vår kjære til han kom hjem fra crossfit (Oh, yes! Jeg har en super sprek mann i hus. STOLT!).   For de av dere som sikkert ikke vet det, så ble jeg kjent med Lisa da Mathias og Oliver var rundt 11 måneder gammel. Ettersom guttene var født i januar hadde de ikke rett på barnehage, og siden Lisa da gikk hjemme med Tobias, var hun en engel, som stilte opp som dagmamma for mine puddinger. Etter at de begynte i barnehagen holdt vi fremdeles kontakt, og vi var så heldige å få gå gravide samtidig med Dennis og Felix. Det er kun 8 dager som skiller de små lillebrødrene våre, og vi ser nå hvor stor utbytte vi får av det. Så vi prøver å finne på ting i lag inni mellom dagene som barer suser forbi! hehe.
  Trykk HER for å komme til Lisa's blogg - prinsemamma93.    Ellers har Felix garantert funnet sin favoritt leke. I gratis-pakken til Libero følger det med en liten bie-leke, oprinnelig Lamaze leke. Så du kan tro at hu mor skal ta seg en liten shoppingsrunde på Ebay når feriepengene kommer. Da skal vi kjøpe inn litt flerne Lamaze leker, da det ser ut som det er fargene som gjør leken så spennende! ;)

  For de av dere som venter på spørsmålsrunden, den kommer! Den er ferdig spilt inn, må bare redigere filmen skikkelig å få sleng den ut til dere! ;D Så jeg har ikke glemt den ut!

  Har ditt barn en favoritt leke? 

 • Publisert: 01.06.2013, 10:03
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 3 kommentarer
 • hits