Ann Helen Moen

S p ø r s m å l s r u n d e ♥

 • Publisert: 29.05.2015, 21:42
 • Kategori: Q&A
 • Tenkte at jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde. Det er jo år og dag siden sist, og dette gir dere sjansen til å spørre om hva dere måtte lure på. Dere kan spørre her i kommentarfeltet, på min facebook-side som du finner HER eller hvor enn du måtte finne meg. Svarene vil bli publisert på bloggen så fort det er kommet inn nok spørsmål! 

  Så spør i vei ♥

 • Publisert: 29.05.2015, 21:42
 • Kategori: Q&A
 • 4 kommentarer
 • B a b y b u m p # 3 4 ♥

 • Publisert: 29.05.2015, 19:17
 • Kategori: Statusrapporter
 • Ultralydtermin: 13. Juli 2015
  Menstermin: 10. Juli 2015
  På vei: 34 fullgåtte uker
  Igjen til termin: 6+3 uker
  Kjønn: JENTE 
  Navn:  (Foreløbig hemmelig!)
  Hodet ned: Ja og nei. Hun har enda litt stor plass, og romstrerer veldig enda. 
  Hodet festet: Nei, blir nok heller ikke å feste seg.
  Aktivitet innenifra: Ja, helt i hundre!
  Babyens søvnmønster: Sover som regel når jeg holder meg aktiv.
  Utålmodig: Ja, uendelig utålmodig!
  Vektøkning: Vekt begynnelse: ca 61kg. Så ned til 54kg. Nå: ca. 65kg
  Vann i kroppen: Nei, eller svært lite.
  Søvn: Sover helt greit. Nå er det begynt å ta lenger tid å sovne, siden hun som regel er helt i hundre.
  Neste kontroll: Vekstestimering 2 juni.
  Barnerom: Lillespire sitt rom begynner sakte men sikkert å nærme seg, men hun blir nok sovende inne hos oss i begynnelsen  
  Utstyr: Har vært heldig å fått uendelig mye. Tenkte å komme med eget innlegg om hva vi har og hva vi trenger 
  Mangler av utstyr: Nå mangler vi å få vognen i hus, lekegrind, bilstol og ikke minst ny bil!
  Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  Melk i brystene: Neh, litt råmelk.
  Om fødselen: Gleder meg litt faktisk. Er veldig bestemt på hvordan jeg vil ting skal gå denne gang ift. forrige gang. Spennende 
  Plager: Hei 100% sykemelding! Mye bekkenplager.
  Oppegående: Ja, er jo oppegående, men er nå 100% sykemeld. Sliter mye med bekken.
  Sulten: Ikke mer en normalt, men er veldig godtesyk! 
  Hekta på: Ikke noe spesielt pga graviditeten, men syntes ting med bringebærsmak er godt (vann, farris, godteri osv)
  Kynnere: Ja mye, tar litt i så kommer det en med en gang.
  Tungt: Ja. Nå begynner jeg å kjenne det godt. Det er litt skremmende mtp at det er over 6 uker til termin.
  Høygravid: Nei, 4 dager til :D
  Sykehusbaggen: Tenker at jeg sakte men sikkert må tenke på den etterhvert nå.
  Humør: Veldig opp og ned. De fleste dagene er jeg bare trøtt, mens andre dager er jeg svært hormonell! MYE sliten.

  Magebildet fra i dag (34 uker):  Det er rart å tenke på at om 4 dager er jeg ikke bare offisielt høygravid, men da er jeg også like langt på vei som jeg var da tvillingene bestemte seg for å forlate sin lille hule, og hilse på verden. Jeg trer dermed inn i uke 35 med så mye positivitet jeg overhode klarer. Jeg vet med sikkerhet at skulle hun plutselig bestemme seg for at magen ikke lenger er plassen å være, så kommer det til å gå kjempe fint. Helst vil mamma'n at hun skal vokse seg litt sterkere og større før hun entrer denne verden. Kan være greit å få alt på plass før hun kommer. Selv om jeg i grunnen skulle ønsket at jeg hadde hatt termin for uker siden, og heller hatt deg i armene mine, så skal jeg klare å holde ut noen uker til ;)

  Åh, lille jenta mi som jeg lengter etter å ha deg ut av magen og i armene mine 

 • Publisert: 29.05.2015, 19:17
 • Kategori: Statusrapporter
 • 0 kommentarer
 • B a b y s h o w e r ♥

 • Publisert: 21.05.2015, 12:46
 • Kategori: Svangerskap
 • Gårsdagen begynte som en helt vanlig dag. Vi stod opp og fikk levert guttene i barnehagen. I dag var guttene litt ekstra glade da de hadde fått lov å ha med seg en kompis hjem etter barnehagen. Leveringen gikk fint, og jeg gikk så hjem for å se noen episoder med 'Jane the Virgin'. Jeg hadde time til foreldresamtale i barnehagen 09.40, så jeg fikk i meg en god frokost før jeg kom meg av gårde. Det jeg hadde håpt skulle bli en helt vanlig kjøretur ned til barnahagen endte selvfølgelig i flatt dekk og en litt overemosjonell gravid mamma. Jeg klarte så klart å punktere det ene dekket helt flatt! Jeg fikk tak i Per som var en engel som gikk opp å skiftet til reservedekket mens jeg tuslet meg ned til barnehagen. Heldigvis jobber Per 3 min fra der jeg punkterte, og barnhagen er en 10-12 min gåavstand (ihvertfall for en gravid) fra "ulykkesplassen". Så fikk a mor seg litt frisk luft og mosjon også, ikke at bekkenet satte så utrolig stor pris på det. Men dte viktigste er at jeg kom meg helskinnet til barnehagen og foreldresamtalen ble gjennomført med bare gode tilbakemeldinger. 

  Det begynte jo så klart å regne i det jeg gikk i fra barnehagen, og med ikke annet enn en tynn cardigan satte jeg meg på det lille senteret vi har her imens jeg ventet på svar om pappa kunne komme å kjøre meg opp til bilen. Ja, jeg hadde nok klart å gått opp, men det fristet lite med bekken som ikke helt er samarbeidsvillig og det lå til at det skulle regne. Heldigvis kom en bekjent forbi som var en engel å tilbydde seg å kjøre meg opp. Pappa var opptatt med medarbeidersamtaler, så jeg var veldig heldig som traff på Silje. 

  Så jeg kom meg helskinnet hjem. Per hadde fått satt på reservedekket, så det var godt. Da jeg endelig kom hjem fikk jeg slappet litt av før jeg bestemte meg for å hive en deig til heving, og sette pannekakerøra til svelling. Jeg hadde lovet guttaboys at de skulle få pannekaker siden kompisen skulle bli med hjem. Det er en slager hos alle, og da viste vi at de kom til å spise godt. 

  Når klokka nærmet seg 16.00 hentet jeg alle 4, og vi satte snuten hjem. Pannekakene ble slukt, rommet bombadert med leker og de fikk også komt seg litt ut på trampolinen. I mellomtiden fikk jeg lagt noen pizzahorn, som også falt i smak. De spiste mer enn nok alle 4 guttene, og det er så godt å se at maten jeg lager blir spist. Heldigvis hadde jeg laget så pass masse at de stolt fikk med seg i matpakken i dag tidlig. 

  Senere på kvelden var planen at jeg og Cassandra skulle på kino og se 'The Longest Ride'. Lite viste jeg at det ikke var helt det Cassandra hadde sett for seg!
  For da jeg kom inn i huset, litt fortumlet og helt opptatt av andre ting enn å legge merke til både ballonger, bleiekake, pynt og gode kaker, spurte hun om jeg ville komme å holde lille Helle (som stakkars hadde slått seg, så hun gråt stakkars). Da jeg rundet hjørnet i stua hoppet det en hel gjeng frem og ropte "SURPRISE!". Herrefred så overrasket jeg ble. Jeg som nesten ALLTID klarer å plukke opp ett hint eller to om slike ting, og ødelegge hele overraskelsen for meg selv, var helt i blinde. Jeg elsker å bli overrasket, men blir passe flau. Så da kommer det alltid slike fine utsagn som "dokk er så teide", eller lignende. Surprised much? YES!

  Vi hadde en fantastisk kveld, og jeg er så utrolig overveldet av alle disse fantastiske menneskene som kom ♥ Vi koste oss med kaker, cupcakes, moreller, jordbær og smågodt før det var tid for gaveoppakning. Herrefred sier jeg bare. For noen fantastiske venner og familie jeg har. Hver eneste ting jeg fikk var over all forventning og plukket rett ut av ønskelista mi. Noen kjenner meg ALT for godt! hehe. 

  Her er bilde av tingene jeg fikk. Jeg er så evig takknæmlig 

  Leander-vugge ♥ Caboo bæresjal i lilla ♥ Easygrow Grandma vognpose i gammelrosa ♥ Bleiekake med stæsj ♥ En nydelig oppbevaringsboks ♥ Newbie-klær ♥ Lilleba-klær/koseklut ♥ Smokker ♥ Hjemmelaget smokkelenker ♥ Et nydelig TheRubz armbånd ♥ Hjemmesydde dynetrekk ♥ Bamser/Rangler ♥ Babysko ♥ Ammesalve ♥ Økologiske babyprodukter ♥ Roser ♥ og ikke minst; den nye bringebær-kick 


  Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på dette ♥ Jeg er helt overveldet av kjærligheten og støtten jeg mottar av denne fine gjengen hver dag ♥ Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at de skulle planlegge og gjennomføre denne babyshoweren så perfekt ♥ Jeg skylder dere såå masse! 

  Igjen, tusen takk for en fantastisk kveld  I'm blessed! 

 • Publisert: 21.05.2015, 12:46
 • Kategori: Svangerskap
 • 5 kommentarer
 • L i l l e s p i r e ♥

 • Publisert: 19.05.2015, 11:21
 • Kategori: Lillesøster
 • Det er mye som må bestemmes når det settes nytt liv til verden. De fleste tenker fort over hvilken bilstol som er sikrest, hvilken vogn som er finest og om bilen er stor nok for et nytt familiemedlem. Det har ihvertfall vært noen av våre tanker nå når lille kommer. 

  Det kanskje mest spennende valget vi har hatt denne gangen er NAVN

  Når vi fikk vite at vi ventet en liten denne gangen var det ikke like enkelt å komme frem til ett navn. Vi skrev lister opp og ned med navn vi likte, for så å stryke ut de vi ikke likte på hverandres lister. Vi kom til en viss enighet om hvilke navn vi likte. Nok eg gang var ikke guttenavn vanskelig å bli enige om, mens jentenavnet var veldig vanskelig. Jeg hadde helt forelsket meg i ett jentenavn, men Per var i begynnelsen, ikke helt enig. Det var ikke før vi fikk vite at vi ventet ei lita jente at vi ble enige om navn (mitt forslag ofcourse). hehe. Vi valgte å ikke dele det med alle i begynnelsen.

  Grunnen til at vi valgte å holde det hemmelig for de fleste var en blanding av at det var kjekt at folk var nysjerrige, og at jeg denne gangen ikke helt klarte å slå meg til ro med navnet. Selv om vi hadde ett navn gikk jeg rundt å tenkte på andre navn. 
  Det har vært kjempe vanskelig å slå seg til ro med navnet. Så før jeg viste ordet av det hadde vi plutselig funnet nytt navn.

  Denne gangen er det ingen andre enn meg og Per som vet hva det er. Det har vært så spennende å velge å holde det for andre. Å de fleste tror nok at den eneste grunnen vi holder det hemmelig er for å irritere de nysjerrige. Jeg skal ærlig si at det er ganske kjekt å se våre nære snu seg i nysjerrighet, men jeg skal ærlig innrømme at jeg er livredd for at navnet vi har valgt ikke passer henne.

  VI har dermed valgt å holde navnet hemmelig, og kommer nok til å holde det hemmelig frem til hun er her, og vi faktisk kan se hvilket navn som passer henne. Foreløbig har vi funnet et kjempefint navn som vi begge liker godt! 

  Syntes du det var lett å finne navn til den lille?
  Har du noen fine jentenavn på lur? 

 • Publisert: 19.05.2015, 11:21
 • Kategori: Lillesøster
 • 1 kommentarer
 • G r a v i d f o t o g r a f e r i n g ♥

 • Publisert: 18.05.2015, 21:15
 • Kategori: Fotografi
 • Det har blitt populært å ta bilder i løpet av svangerskapet. Selv er jeg svært aktiv på instagram, men de fleste bildene er tatt med iPhonen. Jeg pleier av å til å rigge til kamera med stativ og selvutløser, men det er ikke det samme som å få noen til å ta bilder av deg. I svangerskapet med Mathias og Oliver fikk jeg en venninne av meg som på den tiden var hobbyfotograf til å ta noen bilder. Det er utrolig kjekt å se tilbake på, og se hvor stor jeg var på det tidspunktet. Det er helt fantastisk at denne kroppen har klart å bært fram to friske gutter samtidig. 

  Her er jeg omtrent 28 uker på vei med Mathias og Oliver ♥

  Når jeg gikk gravid med Felix fikk jeg ingen til å ta bilder av meg og magen, men var mye flinkere å ta 'skikkelige' bilder selv. Jeg riggte til kameraet og prøvde å bruke mest mulig naturlig lys. Jeg er faktisk ganske fornøyd med bildene, og flerne av dem er flittig brukt både på ramme og som bakgrunn på datamaskinen i ganske lang tid. De som jeg er mest fornøyd med, er uten tvil tatt i uke 28 og 35. Har samlet ett lite knippe med bilder jeg er veldig fornøyde med. 

  De øverste 2 bildene er fra uke 35, og de tre andre er fra uke 28  ♥

  Det er uten tvil en stor drøm å få tatt skikkelige gravid-bilder. Spesielt med tanke på at dette er siste gang jeg går gravid. Hadde jeg tenkt på dette litt snarere og begynt å spare, hadde vi nok hatt råd til det. Men uheldigvis har det vært andre utgifter + mye nytt som lillemor trenger, så det har ikke blitt prioritert. Har søkt litt rundt på nettet og innsett at det blir i dyreste laget for oss, men jeg håper at jeg gjerne får tatt noen gode bilder her hjemme med eget kamera. Jeg har jo vært så heldig med bildene i svangerskapet med Felix, og håper jeg får tatt noen skikkelige blinkskudd av magen med lille  ♥

  Men skulle DU være en fotograf på utskikk etter noen å ta gravidbilder av, for free, så stiller jeg mer en gjerne opp! Jeg kan stille med en falske vin, som jeg selv, forklarlig nok, ikke kan drikke! ;) 
   

 • Publisert: 18.05.2015, 21:15
 • Kategori: Fotografi
 • 13 kommentarer
 • Gratulerer med dagen Norge ♥

 • Publisert: 17.05.2015, 21:09
 • Kategori: Hverdag
 • For i dag feirer vi Norge i rødt, hvit og blått 

  Det er ikke hver dag en klarer å få tatt ett familiebilde med disse tre apekattene. Dette er nok det nærmeste vi kommer ett perfekt familiebilde. Alle ansiktene er vendt noenlunde mot kameraet, og det er veldig lite bevegelse i bildet. Ett pluss er at mora (meg) ikke ser helt dopa ut mtp stresset med å få tre små til å se på kameraet! haha. 

  I år hadde vi ikke særlig store planer om å gjøre noe stort ut av 17. Det var meldt skikkelig drittvær, Per var meldt opp til å overse sekkeløpet etter toget og jeg føler jeg er på størrelse med ei ku, samtidig som bevegeligheten er mer som en strandet hval. Ikke særlig party-form. 
  Det var dermed veldig usikkert om vi i det hele tatt skulle stille i toget, og hva som skulle skje utover ettermiddagen.
  Heldigvis for oss sto vi opp til opphold, og jeg følte meg litt mindre som en strandet hval. Vi spiste frokost, kledde opp barna og oss selv, og hev oss i bilen. Klar for å ta 17.mai med storm. Det gikk veldig fint frem til toget begynte å nå sin endestasjon. Da begynte bekkenet å knirke, og jeg kjente at det skulle bli godt å komme oss hjem. Vi ble enige om at når vi kom til endes så skulle jeg ta med barna, hente bilen og kjøpe litt is imens Per overså sekkeløpet.
   Mathias og Oliver var kjempeflinke og gikk hele togturen selv, og det er dermed veldig forståelig at de var ganske slitne etterpå. Så du kan si resten av dagen egentlig gikk i berg-og dalbaner for oss alle. Ene sekundet lo vi alle sammen, mens i det andre var det skriking og gnåling mellos oss alle. haha. En veldig vanlig hverdag for familien Moen-Bårholm ♥

  Nå er ungene i seng, vi voksne har spist en bedre middag og jeg har plantet meg forran tv'n med de to siste episodene med Vampire Diaries. Kroppen og hodet verker, og lille har bestemt seg for å gnu seg ned i understellet. Det ender med mye strålinger og jeg ser ut som en 90 år gammel "kjerring". Jeg holder dermed sengen resten av kvelden. Litt godt at vi har tv på rommet når kroppen sier stopp. Så med et fornøyd men slitent sinn sier vi takk for denne gangen. ♥

  Håper alle har hatt en fantastisk 17. Mai feiring sammen med familie og venner ♥

 • Publisert: 17.05.2015, 21:09
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Baby Bump #32 - Soon you'll be here ♥

 • Publisert: 15.05.2015, 19:03
 • Kategori: Statusrapporter
 • Nå trer jeg inn i uke 33, og det føles endelig som om vi nærmer oss. I dag har det vært planleggingsdag i barnehagen, så jeg og Felix har vært på en liten shoppingrunde. Vi fikk handlet inn litt til prinsessas rom, og ikke minst fikk vi kjøpt oss solskjerming til stua. Vi fikk også røsket med oss litt klær til alle sammen. Mamsen må begynne å tenke litt på brukervennlige klær til etter fødselen, og de tre prinsene, Mathias og Oliver spesielt, trengte litt nytt i garderoben. Fikk også tatt med oss noen nydelige bodyer til lille i magen. Åh, som jeg gleder meg til å gjøre klar klærne  Å Nå er det bare rett over 8 uker til termin, og om hun bestemmer seg for å komme når storebroren gjorde (som mamman helst ser at hun gjør), er det ca 6 uker. Det blir spennende å se når hun bestemme seg for å komme! 

  Ultralydtermin: 13. Juli 2015
  Menstermin: 10. Juli 2015
  På vei: 32 Uker
  Igjen til termin: 8+3 uker
  Kjønn: JENTE
  Navn:  (Foreløbig hemmelig!)
  Hodet ned: Ja og nei. Hun har enda litt stor plass, og romstrerer veldig enda. 
  Hodet festet: Nei.
  Aktivitet innenifra: Ja, helt i hundre!
  Babyens søvnmønster: Sover som regel når jeg holder meg aktiv.
  Utålmodig: Ja, uendelig utålmodig!
  Vektøkning: Vekt begynnelse: ca 61kg. Så ned til 54kg. Nå: ca. 63kg
  Vann i kroppen: Nei, ingenting enda.
  Søvn: Sover helt greit. Nå er det begynt å ta lenger tid å sovne, siden hun som regel er helt i hundre.
  Neste kontroll: Jordmor i slutten av mai.
  Barnerom: Lillesøster skal i begynnelsen sove inne hos oss  
  Utstyr: Har sprinkelseng, stellebord og vippestol fra før. Fått arvet uendelig masse fint av venner, og får vogn av mamma 
  Mangler av utstyr: Nå mangler vi å få vognen i hus, lekegrind, bilstol og ikke minst ny bil!
  Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  Melk i brystene: Neh, litt råmelk.
  Om fødselen: Gleder meg litt faktisk. Er veldig bestemt på hvordan jeg vil ting skal gå denne gang ift. forrige gang. Spennende 
  Plager: Hei 100% sykemelding! Mye bekkenplager.
  Oppegående: Ja, er jo oppegående, men er nå 100% sykemeld. Sliter mye med bekken.
  Sulten: Ikke mer en normalt, men er veldig godtesyk! 
  Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  Kynnere: Ja mye, tar litt i så kommer det en med en gang.
  Tungt: NJa, merkelig hvor tung jeg føler meg til å være relativt liten. Føler meg så mye mindre bevegelig nå enn i slutten med tvillingene.
  Høygravid: Nei, 2 uker til :D
  Sykehusbaggen: Den kan jeg begynne å tenke på om ca. 3 ukers tid omtrent!
  Humør: Veldig opp og ned. De fleste dagene er jeg bare trøtt, mens andre dager er jeg svært hormonell! 

  Magebildet fra i dag (32 uker):
 • Publisert: 15.05.2015, 19:03
 • Kategori: Statusrapporter
 • 2 kommentarer
 • I love it, I want it, I N E E D I T ♥

 • Publisert: 13.05.2015, 20:28
 • Kategori: Interiør
 • Har så uendelig lyst å lage slike til snuppas rom ♥ (bilde: her!)

  Nå kjenner jeg at jeg er kommet inn i "nesting"-fasen av svangerskapet. Tiden hvor jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn at ting skal komme i orden til lille. Typisk at det skal komme rett FØR lønningen, slik at du nærmest bare sitter å tripper etter å få startet, mens du tar deg selv i å bite tenner og rive deg i håret av frustrasjon. woops!
  Heldigvis gir dette meg litt tid til å tenke over hva jeg ønsker, og trenger til hun kommer. Vi har jo vært over all forventning, heldige, også denne gangen. Mamma har sagt at hun mer en gjerne også denne gangen vil kjøpe vogna vi ønsker oss, noe som var helt fantastisk. Jeg har faktisk siklet over Stokke Trailz siden den kom ut. Å ettersom at vi hadde bare fantastiske ting å si om Stokke Crusi (som nesten er den samme), var det ikke tvil om hvilken vogn vi ville ha til lille.

   Det er ingen tvil om at lille kom litt uventet, og i og med at vi hadde solgt nesten ALT etter Felix, så er det mye som må på plass denne gangen. Vi har også, som nevnt tidligere, vært så uendelig heldige å fått (låne) masse av venner og bekjente. Vi trenger ikke å bekymre oss for hverken klær, sengtøy, babynest eller bilstol. Det har vært helt fantastisk å ha slike personer rundt meg som hjelper nå når vi trenger det. Kan ikke beskrive hvor takknæmlige vi er for alt i sammen.  

   Nå derimot er det jo litt småting som må på plass. Noen ting er litt viktigere enn andre. Det er ingen tvil om at kanskje det viktigste er ny bil. Men om vi ser bort i fra det er det en del som også er greit å få på plass, og ikke minst byttet ut. 
  I dag har jeg tatt meg gleden til å bestille sengehimmel. HELDIGVIS hadde de over natten fått ny leveringsdato, 20 juni, og jeg var rask med å gripe sjansen. Fikk også med meg ett nydelig gulvteppe til lille frøkna. Jeg har bestemt meg for at rommet skal gå i duse farger som hvit, dus rosa, grå og kanskje litt dus lilla. Dermed er det jo greit å bli kvitt det blå som henger igjen etter Felix. Det betyr at det trengs ny stellematte, nytt trekk på sengekanten og sebrahyllene som nå er blå skal spraylakkes i nevnte farger.
  Det betyr også at den knall turkise stelleveske vi har til Felix, etter mitt ønske, skal byttes ut med noe som passer ei frøken. Ikke minst må den jo også gå til vognen. Valget har ikke falt på annet enn Lässig's babybag i fargen black melange. Eneste er at den er jo ikke akkuratt av den billige typen, så uheldigvis er det nok ikke det første som blir byttet ut, men det er lov å drømme om at det finnes noen snille sjeler der ute som vil bidra litt.. :D

   Hadde heldigvis en rabattkode som jeg fikk brukt på teppet og sengehimmelen. Åh, det blir så fint 

  Ellers er vi virkelig nødt å skaffe oss lekegrind. De kommende storebrødrene er av den absolutt ville typen, og dermed ha ei lita som ligger på gulvet er ikke ett alternativ her hjemme. Heldigvis finnes Finn.no. Noen ting er jo bare så greit å få kjøpt brukt. Har også veldig lyst på Leander-vuggen med stativ, noe som også ligger til utrolig greie priser brukt på Finn.no. Det er mye kjekt som kan kjøpes der, uten tvil. Leander-vuggen er så klart heller ikke særlig prioritert, men håper at vi kanskje kan få brukt noe av restskatten på å kjøpe en slik. De er nå aldeles nydelige!  
  Har også lagt min elsk på Easygrow sin Grandma vognpose i fargen pink melange, men ettersom lille er en sommerbaby er det ikke fullstendig nødvendig med dette til å begynne med. Dette kan kjøpes inn etterhvert.

  Det er så kjekt og så frustrerende å planlegge innkjøp til lille. Alt vi har lyst på, og det vi har råd til. Enn så lenge vi har det vi MÅ ha, så skal alt ordne seg ♥ 

  Leander-vuggen jeg har såå lyst på ♥ *ønskeønske*

  Hva følte du at du MÅTTE ha til den lille? 
  Var det noe du kjøpte bare fordi du ville? 


  // alle produktene er linket. Dette er kun for deres skyld, og ingenting er sponset!

   

 • Publisert: 13.05.2015, 20:28
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Høyt oppe på ønskelisten ♥

 • Publisert: 11.05.2015, 15:11
 • Kategori: Interiør
 • For noen uker siden kom jeg over en instagrammen til ei svensk mor som jeg følger. Hun har ett samarbeid med Ellos, og delte en link til en  N Y D E L I G  sengehimmel som jeg raskt forelsket meg i. Sammen med linken delte hun en rabattkode som ville gitt hele 30% på ordren, men rett etter ferie og bare et par uker før neste lønning tenkte jeg det beste var å heller vente. 

  Det skulle jeg jo ikke gjort! Nå er den i rosa, som jeg helst ville hatt ikke lenger å få tak i, og den hvite (som forsovit er en god 2.plass) utsolgt og har ikke estimert leveringstid før i slutten av juli. Jeg kan ikke vente så lenge. Lille Spire er kommet før den tid, og jeg har såå lyst på den! Har prøvd å søke meg litt rundt for å se om det finnes noen tilsvarende, men ingen kan selvfølgelig måle seg meg den. Så nå klarer jeg ikke å bestemme meg om jeg skal gi opp hele greia eller om jeg skal ta sjansen nå og bestille i hvit og bare vente. Jeg er jo redd det plutselig skal stå august på leveringstid. 

  Åhh, den som var såå nydelig! Nå får jeg igjen for å ha drøyd jente-rommet så lenge! 

  Sengehimmel Crystal - Ellos Home

  Skulle det vise seg at noen av dere fine sjeler der ute har en slik og ikke lenger trenger den, eller vet om en plass hvor det er mulig å få tak i en slik, vær IKKE redd for å skrike ut! Denne MÅ vi bare ha til tulla vår ♥ 


   

 • Publisert: 11.05.2015, 15:11
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • Når kroppen sier stopp

 • Publisert: 11.05.2015, 09:52
 • Kategori: Svangerskap
 • Klokken begynner allerede å nærme seg 10.00. På en helt vanlig dag ville jeg stått på jobb, med mer en nok å gjøre før dørene skulle åpne. I dag er ikke en slik dag. Forrige uke ble jeg og manuellterapauten enig om at det ikke lenger var godt for meg å jobbe. Bekkenet har tatt helt ferie, og det var ikke lenger mulighet å fungere som normalt på jobb. Jeg liker veldig godt det jeg driver med, å det var dermed ganske tungt å måtte slå seg til ro med at jeg ikke lenger var fungerende nok til å jobbe. Å ha en jobb hvor du konstant står på bena er ikke det ideelle når bekkenet streiker, og det ender med fryktelige smerter. Det var tungt å føle at når jeg ga en innsats på jobb, så fikk jeg svi når jeg kom hjem. Eller når jeg ga en innsats hjemme, så fungerte jeg ikke på jobb. Da er det ikke lenger ett valg. 

  Å velge jobben forran familien var aldri ett alternativ for meg, selv om det var tungt at det gikk utover jobben min. For en perfeksjonist som meg var det kanskje litt ekstra hardt å slippe alt på jobb.
   Selv om det var tungt tviler jeg ikke på at det var den rette avgjørelsen. Nå skal jeg konsentrere meg om å slappe av og samle krefter til lille snuppa bestemmer seg for å komme.  

  I mellomtiden får jeg kose litt ekstra med disse tre prinsene 

  Ble du sykemeldt i svangerskapet?

 • Publisert: 11.05.2015, 09:52
 • Kategori: Svangerskap
 • 4 kommentarer
 • Fjerde barnet - Å ta seg god tid ♥

 • Publisert: 10.05.2015, 21:43
 • Kategori: Lillesøster
 • Det er uten tvil rett som de fleste sier at for hver gang en får ett nytt barn, blir utsettelses-perioden lenger. Når jeg ventet Mathias og Oliver var alt kjøpt inn før jeg var 25 uker. Jeg flyttet ikke for meg selv før jeg var nærmere 31 uker, men alt var klart i forhold til innkjøp og planlegging. Det første jeg gjorde etter jeg flyttet for meg selv var å klargjøre alt som var kjøpt inn. Jeg vasket maskin på maskin med klær, og brettet klart. 
   Da jeg gikk gravid med Felix tøyde jeg den litt lenger. Alt var noenlunde kjøpt inn ganske tidlig ettersom at jeg jobbet i barneutstyrsbutikk, men jeg var litt senere med å planlegge og sette opp ting. Jeg hadde liksom så mye bedre tid, og jeg viste jo på en måte hva jeg gikk til.

  Denne gangen derimot går ikke bare graviditeten i slowmotion, men vi har heller ikke mye som er klart for den lille som kommer. Vi har stellekommode, men det er fremdeles en ganske guttete og sliten stellematte på. Vi har sprinkelseng, men sprinkelsengbeskytteren er enda trukket i blått. Babydynen har på ett trekk på hvor ordet "prince" i blått, står på. Sebra-hyllene som står på rommet hennes er også enda blå, og det er ingenting som tilsier at rommet snart skal tilhøre en jente annet enn ett nystrikket teppe i rosafarger, som ligger over dyna i senga.
   Det jeg derimot sitter med nå er uendelige mange planer om hvordan ting skal bli seende ut til slutt. Vi har også bestilt vogn, men kommer nok ikke i hus før om 3 ukers tid. Vi er så utrolig heldige at den kommende prinsesse-mormoren nok en gang kjøper vogna. Setter så uendelig stor pris på det, og gleder meg noe så sinnsykt til vi får den råflotte vogna i hus <3 

  Det er litt skremmende å tenke på alt som må fikses på noe som plutselig virker som kort tid, når enn tenker på at disse tingene krever penger. 
  Nå gleder jeg meg bare til å begynne. 31 uker på vei begynner jeg endelig å tenke på alt som må ordnes og skaffes. Føler at jeg denne gangen ligger langt bak.
  Blir så spennende å endelig få lov å ta i bruk jentefarger. Det blir en helomvending! 

  (Bilder hentet fra pinterest)

  Har du flere?
  Hvordan følte du "nestingen" var i de forskjellige svangerskapene?

   

 • Publisert: 10.05.2015, 21:43
 • Kategori: Lillesøster
 • 4 kommentarer
 • Lille Spire - Baby bump #31 ♥

 • Publisert: 08.05.2015, 14:12
 • Kategori: Statusrapporter • Ultralydtermin: 13. Juli 2015
  Menstermin: 10. Juli 2015
  På vei: 31 Uker
  Igjen til termin: 10+3 uker
  Kjønn: JENTE
  Navn:  (Lille baby bøllefrø!)
  Hodet ned: Ja, på kontroll i går lå hun med hodet ned.
  Hodet festet: Nei.
  Aktivitet innenifra: Ja, helt i hundre!
  Babyens søvnmønster: Sover som regel når jeg holder meg aktiv.
  Utålmodig: Ja, uendelig utålmodig!
  Vektøkning: Vekt begynnelse: ca 61kg. Så ned til 54kg. Nå: ca. 63kg
  Vann i kroppen: Nei, ingenting enda.
  Søvn: Sover helt greit. Nå er det begynt å ta lenger tid å sovne, siden hun som regel er helt i hundre.
  Neste kontroll: Jordmor i slutten av mai.
  Barnerom: Lillesøster skal i begynnelsen sove inne hos oss  
  Utstyr: Har sprinkelseng, stellebord og vippestol fra før. Fått arvet uendelig masse fint av venner, og får vogn av mamma 
  Mangler av utstyr: Nå mangler vi å få vognen i hus, lekegrind, bilstol og ikke minst ny bil!
  Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  Melk i brystene: Neh, litt råmelk.
  Om fødselen: Gleder meg litt faktisk. Er veldig bestemt på hvordan jeg vil ting skal gå denne gang ift. forrige gang. Spennende 
  Plager: Hei 50% sykemelding! Mye bekkenvondt!
  Oppegående: Ja, er jo oppegående, men er nå 50% sykemeldt, og det ligger vell snart en 100% SM i vente. Sliter mye med bekken.
  Sulten: Ikke mer en normalt, men er veldig godtesyk! 
  Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  Kynnere: Ja mye, tar litt i så kommer det en med en gang.
  Tungt: Nei, eller siden plagene er såpass store allerede er det tungt.
  Høygravid: Nei.
  Sykehusbaggen: Den kan jeg begynne å tenke på om ca. 4 ukers tid omtrent!
  Humør: Veldig opp og ned. De fleste dagene er jeg bare trøtt, mens andre dager er jeg svært hormonell! 

  Magebildet fra i dag (31 uker):


  I går var jeg på kontroll hos jordmor og hadde dermed min andre symfyse-måling. Til nå ligger jeg fint midt på streken, noe som er kjekt å se. Ser at når jeg gikk gravid med Felix lå jeg på denne tiden rundt det samme. Målte ikke i uke 30/31 med ham, men rundt uke 28, da var jeg ett lite hakk under den rød linjen. Men plutselig lå jeg litt over med han igjen på neste kontroll. Så det blir spennende å se fremover hvordan hun vokser <3
  Jeg er også så heldig å har svangerskapspapirene fra begge mine andre svangerskap, og det er kjekt å se tilbake på både mål og kommentarer opp igjennom graviditetene. Tenkte jeg skulle dele ett bilde av symfysemålene mine fra alle tre svangerskapene. Keep in mind at første var med tvillinger. 

  Er du gravid? Hvordan ligger du ann på symfysemålene? (:

  #gravid #31uker #magebilde #svangerskapsrapport #lillespire #mammamoenbaby

 • Publisert: 08.05.2015, 14:12
 • Kategori: Statusrapporter
 • 4 kommentarer
 • En stor takk til Star Tour og Likenshare

 • Publisert: 06.05.2015, 20:49
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • Nå er det allerede gått fire dager siden vi kom hjem fra Mallorca. Som jeg nevnte i første innlegget om turen, så var det til tider ganske utfordrene, og kommer ikke til å pynte på sannheten bare fordi vi vant denne turen. Det er krevende å reise med tre små barn når du ikke bare er gravid, men vugger fra side til side pga vondt bekken. Jeg føler jeg er på størrelse med en hval, selv om jeg fint klarer å se at jeg er gjennomsnittet stor for ei som er 30 uker på vei. 
  Felix er også kommet i "bestemme alt selv eller starte 3. verdenskrig"-stadiet, og det hjelper ikke akkuratt på. Mathias og Oliver er som alle andre 4-åringer. Utrolig utspekkulerte og skylder og bisler på hverandre i hytt og pine. Hver gang noen gråter og jeg spørr HVA som skjedde, er det alltid det samme svaret; "Det var ikke meg!". Så du kan si at en sliten mammakropp ikke akkuratt hjelper situasjonen. På ferien var det intet unntak. Det ble gjerne hakket værre i og med at vi var en hel uke OPPI hverandre. ikke hverdagskost her i hus. Vi er stolte foreldre av barnahagebarn! haha.

  Men nå handlet ikke denne ferien om å teste min tålmodighet på utenlandsferie. Denne turen var for at vi som familie skulle teste hvordan det er på Star Tours Blue Village hotell. For at ting skulle gå opp i opp med graviditeten så falt valget på Blue Village Alcudia Pins
  Jeg skrev en oppsummering på førsteinntrykket i forrige innlegg, og det inntrykket holdt seg vedlike hele turen. Rommene var store og gode, noe vi var kjempe fornøyde med. Så når været ikke var vår beste venn, var det greit å oppholde seg på rommet. Buffeen skuffet litt etterhvert, men vi fant alltid noe vi likte, noe som var utrolig greit med tre små. Jeg er så glad for at det var buffe-restaurant på hotellet. Å slippe å måtte vente på maten med tre utålmodige var verdt hele all inclusive'n. Det skal sies at det gikk mye i pannekaker til frokost, hamburger og pomfri til lunsj og helst hamburger og pomfri til middag. Is var de så stolte over å få lov å springe å hente selv flere ganger i løpet av bare en time. hehe. 

  Skal det være noe som var en smule negativt så var det først å fremst at de så tidlig i sesongen ikke hadde varmet basseng. Det var veldig frustrerende for tre små som hadde gruelig lyst å bade, men som fikk blå lepper med en gang tåa ble dyppet oppi. Det ble mye skriking og kaving når de ikke helt forstod hvorfor de ikke kunne bade.
  Ikke hadde alle restaurantene på hotell-området åpnet enda, siden det var så tidlig i sesongen. Det var kun buffe-restauranten som var åpen + tapas-restauranten som ikke falt helt i smak (se gjerne forrige innlegg for oppsummering). Dagen vi reiste åpnet alle restaurantene på området, været var helt fantastisk og det var oppimot 30 varmegarder i skyggen. 

  Alt i alt kan vi vell i grunnen ikke si annet enn at vi har vært veldig fornøyde med hotellet og oppholdet generelt. Noen ting støtte vi på, men kort oppsumert sitter vi med en følelse av at det var kjekt å reise, og skulle vi noen gang finne på å reise med barn via Star Tour igjen vil det uten tvil være på ett Blue Village hotell med all inclusive. Det var uten tvil verdt det, og oppi alt familiekaoset koste vi oss også. 

  Avslutter med ett klissete bilde av meg og min kjære <3  #likenshare #startour #testfamilie #mammamoenreiser #alcudiapins

  LES GJERNE OM FØRSTEINNTRYKKET HER!!

   

 • Publisert: 06.05.2015, 20:49
 • Kategori: Star Tour testfamilie - Alcudia Pins
 • 1 kommentarer
 • hits