Ann Helen Moen

"..I'm nothing if I set you free"

 • Publisert: 28.05.2013, 13:01
 • Kategori: Musikk
 • For en liten tid tilbake la jeg ut en video hvor jeg sang. Det begynner å bli en stund siden, og tenkte det var på tide men en ny liten sang. Jeg skrev for et par uker siden på facebook siden min om folk var intresserte i å høre nok en gang hvor fantastisk* jeg synger, og det var dere. Så here it goes.

  *fantastisk som i, jeg tror ihvertfall jeg kan synge. Men viktigst av alt, jeg liker å synge! hihi

  Denne gangen valgte jeg å covre den nydelige låten til den norske/islandske gruppen Ask:Embla; Father's Eyes. Jeg valgte å covre den versjonen de spilte i studioet med Thomas og Harald i Senkveld. Det finnes desverre ingen instrumentale versjoner av denne sangen enda, og ettersom at jeg verken kan spille gitar, piano eller noe som helst annet, så valgte jeg å synge"over" i stedet. Jeg føler meg ikke såå pass trygg at jeg kunne sunget den akustisk, så får jeg heller bruke stemmen hennes til å "gjemme" meg litt bak heller ;) hehe. 

  Hope you enjoy, 'cus I'm about to piss my pants!

   

   

  Så håper jeg dere klarte å sitte igjennom hele UTEN å dekke til dere øyra og banne høyt om at noen skal slå videoen av for dere! ;)
  Det er så klart lov å være ærlig, men hadde blitt veldig glad om det kunne holdes på et  konstruktivt nivå (: 

 • Publisert: 28.05.2013, 13:01
 • Kategori: Musikk
 • 9 kommentarer
 • Oh sweetheart, I'm in love

 • Publisert: 26.05.2013, 20:41
 • Kategori: Lillebror Felix • Publisert: 26.05.2013, 20:41
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 3 kommentarer
 • Dåpen til Felix Vilhelm

 • Publisert: 21.05.2013, 21:48
 • Kategori: Dåp
 • Da var dagen endelig overstått! Misforstå meg rett, dagen var fantastisk, men stresset som fulgte med var "over the top". Jeg sprang rundt som en gal de siste 2-3 dagene før dåpen skulle stå. Alt stod på hodet og stressnivået mitt skjøt igjennom taket. "Heldigvis" var det bf til tvillingenes tur til å kose seg på 17.mai, og dermed ble dagene litt lettere. Nå hadde jeg kun minsten å dra rundt på. 16. mai ble brukt på Kvadrat og da jeg endelig kom hjem måtte jeg bare sette meg ned å gjøre ting klart. Navnelapper ble laget, middagsglass renset, jeg hentet den fantastiske pakken fra partydesign på posten, og smålig begynte ting å falle på plass. 17. mai ble feiret, men på slutten av dagen kjente jeg godt hva kroppen hadde gått igjennom dagen før, og gjorde at jeg gruet meg mer til lørdagen med mer klargjøring og selve dåpsdagen, søndag. Lørdagen kom og nok en dag ble full med stresshandling av siste rest, klargjøring av lokalene og baking. Jeg var ikke i seng før klokken nærmet seg 02.00, og jeg var ikke da en gang ferdig og klar for dåpsdagen. Heldigvis(!!) har jeg en superfantastisk venninne (og mann så klart) som hjalp meg kjempe masse. Hun var med hele lørdagen, og da hun til slutt måtte hjem for å spise litt tok hun med seg resten av serviettene hjem og laget ca. 20 pom-pom's til. Hun satte mammen sin og søsteren i arbeid, og jeg kunne ikke vært mer takknæmlig for hjelpen de har ytet. Selv ikke de var i seng før 02.00. Tenk det! Ei venninne er oppe halve natten, holder familien oppe sammen med henne, for å hjelpe en smule stresset trebarnsmamma med dåpen!

  Om du leser dette Ida: DU ER FANTASTISK!!

  Aldri har jeg vært i tvil om at du er den perfekte gudmoren for vår lille Felix Vilhelm. Det er en ære for oss at du er innbalndet i livet vårt, og du er den mest fantastiske, omtenksomme og snilleste personen jeg kjenner. Jeg er heldig som får ha deg i livet mitt, livet vårt! 

  Søndagen kom, og jeg var oppe allerede klokken 07:00. Jeg måtte stå på spreng hele morgenen for å få alt i orden. Fikk tatt på meg en kjole (les: superfæl-jegangrer-utroliguflatterende-kjole), satt opp håret og tatt på masken. Lillebror ble kledd på, matet og kost meg. Vi fikk tilogmed pappen opp av sengen, og i finstasen! Kjekke mannen min <3 
  Så var det rett ned til lokalet å få i orden siste rest. Min kjære var ute å samlet grener til oppsatsene og jeg fikk satt opp gavebord og kakebort klart. Serviettene ble satt på plassene og alt var på plass. Nå ventet vi bare på Ida med pom-pom'sene. Ida var litt sen, så dermed fikk jeg ikke tatt bildet av bordet ferdig pyntet fordi vi måtte komme oss bort i kirken.

  Her er bilder fra lokalet:   Da vi kom bort i kirken hadde Felix allerede sovnet, og slik holdt han seg frem til han skulle døpes. Alikevel var han ikke annet enn eksemplarisk. Ikke et eneste pip, bare smil som kom på rekke og rad. En skikkelig storsjarmør. Verre med storebrødrene som absolutt ikke skulle sitte i ro. Helst skulle de stå opp med prekestolen og presten, mens de danset etter "Fader vår i himmelen". haha. 
  De er noen storsjarmører de også. Selv om de fikk noen raseri-anfall når de ikke får springe rundt. Godt det er lekerom i kirken, så morfar tok dem med ut. Det er også en kristen bhg i samme bygg som kirken, så i det nydelige sommerværet vi fikk på dåpsdagen, lekte de ute på lekeplassen.

  Selve festen var helt fantastisk. Når vi kom oss bort til lokalet igjen kunne jeg endelig slappe helt av. Jeg dreit rett å slett i alt som skjedde. Kunne ikke brydd meg mindre om alle ungene sprang å sølte sjokolade på gulvet, tipte over en brusflaske over hele bordet eller helte maten i fanget sitt! Alle fikk styre på som de ville, og det var deilig å gi blanke F! Jeg storkoste meg i dåpen, og ting gikk i grunnen kjempe fint! Hadde regnet litt feil på hvor lang tid vi brukte på maten, så vi gikk over halvannen time før kakegjestene kom. Heldigvis holdt de fleste ut, så det var ekstra godt med kakene når de endelig fikk lov å spise! hehe. Gavene Felix fikk var kjempe fine, og det er minimalt av det som blir byttet, eneste vi ikke "trenger" er 4 forskjellige sparebørser, så vi kommer til å se om vi finner noe annet kjekt! (: 

  Dagen var til slutt kjempe vellykket, og alt var helt perfekt (uten om kjolevalget mitt)! haha
  Felix var også kjempe nydelig i dåpskjolen som har gått i arv, og som jeg selv har brukt! 

  Når gjestene gikk ville vi ikke kaste bort dyrebar tid, så vi begynte å rydde/vaske allerede da. Her får vi ting unna. Så du kan godt si at på kvelden når vi kom hjem var jeg ødelagt. totalt delagt! Jeg var lykkelig ødelagt! Dagen var over, den var vellykket og det var verdt stresset! Tenk at nå er lille Felix Vilhelm døpt! Lille store gutten min 

  Har du døpt ditt barn? 
  Var dåpsdagen vellykket?   

 • Publisert: 21.05.2013, 21:48
 • Kategori: Dåp
 • 6 kommentarer
 • Nytt design til Lisa

 • Publisert: 21.05.2013, 18:05
 • Kategori: Bloggdesign
 • Da har jeg nok en gang fått lekt meg i photoshop, og denne gangen var det min søte venninne Lisa som trengte nytt design! Så etter ett par timer tilsammen bak dataen er designet endelig oppe å går. 
  HER kan dere selv gå innom bloggen hennes!  

   

  Hva syntes du? (: 

 • Publisert: 21.05.2013, 18:05
 • Kategori: Bloggdesign
 • 3 kommentarer
 • Felix Vilhelm er 3 måneder

 • Publisert: 16.05.2013, 13:48
 • Kategori: Lillebror Felix •  

  Tenk i dag så er Felix blitt hele 3 måneder gammel. Han har vært på utsiden i snart 13 uker, altså 89 dager. Alle som har barn sier det, og jeg har sikkert sagt det flerne ganger enn jeg er klar over, men tiden går for fort. Dagene suser forbi, og ungene blir bare større og større. Felix er nå veldig oppmerksom på ting. Han følger blikket, hermer og har den nydeligste babylatteren på jord! 
  Ellers er han kjempe flink å "prate", pludrer masse! Han vett allerede, og har vist nå en stund, hvordan han selv kan vugge på vippestolen. En liten smarting!

  Ellers spiser han godt, legger godt på seg, og er rett å slett en drømmebaby. Han får kveldstell og siste flaske rundt 22.00. Da legges han i senga rett etter raping. Her sovner han som regel ganske fort. Så sover han til rundt 05.00-06.00 hvor han får den første flasken for dagen, og sovner igjen like etter. Rundt kl. 08.00-09.00 våkner han og han får en ny flaske. På dagtid varierer det veldig på hvor lemnge han sover og når på dagen han sover, men han har alltid et par våken timer hvor han prater og koser seg. 

  Vi har enda ikke vært på 3-månederskontrollen, men er satt opp til time den 21.mai. Gleder meg masse til å se hvor mye han har lagt på seg, og ikke minst strekt seg siden fødselen. Ikke fullt så kult at han skal ta sin første vaksine også da, men må man så må man (: 
  På søndag er det duket for Felix Vilhelms dåp. Så ting er totalt på hodet her hjemme. Tvillingene skal feire sin første 17. mai sammen med bare pappan sin, så da kan mamma stresse litt med dåpen i stedet. Det blir nok helt supert for dem å tilbringe den dagen med pappan sin også. De to tidligere årene har jeg/vi hatt dem.
  Jeg skal ihvertfall ærlig si at det er en smule stress med dåp. All planleggingen og alt som skal skje. I dag skal jeg og sambo ut på handle runde av siste innkjøp. Blir spennende å se om vi blir ferdige, eller om vi må ut i siste liten på lørdag. Kryss fingrene for oss! Nå skal ihvertfall jeg nyte helgen som innebærer 17. mai, dåpsplanlegging og masse kos med minsten og sambo <3  
  Ha en riktig fin 17. mai folkens!

 • Publisert: 16.05.2013, 13:48
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 1 kommentarer
 • Mamma Moen anbefaler: Emmaljunga City Cross

 • Publisert: 13.05.2013, 15:15
 • Kategori: Anbefalinger
 • For noen uker tilbake la jeg ut ett innlegg hvor jeg ramset opp diverse produkter jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å dele erfaringene mine med. Ett av disse produktene var Emmaljunga City Cross. 

  Som gjerne noen av dere har fått med seg, så vil jeg jo si at en av fordelen mine ved anbefalinger er at jeg ikke bare har personlige meninger bak mine barneutstyrs-anbefalinger. Jeg er næmlig også en smule profesjonell da jeg som yrke driver med salg av barneutstyr. Jeg jobber i en barneutstyrsbutikk ved navn Baby Miljø. Denne flotte butikken hvor jeg har vært ansatt i 7 år (!!) til sommeren, ligger i Hillevåg, Stavanger. Å dermed vil jeg si at når jeg anbefaler noe så er mye av anbefalingen vurdert utav fakta om produktet og dens produsent, og ikke bare hvor utrolig nydelig den er ;) hihi.

  Det er så klart mange som vil være uenig med meg, og jeg har kommet over flerne som ikke alltid er like fornøyd med produktet som jeg er. Nå er alle forskjellige, noe som er bare bra. Hva om vi alle sammen hadde gått rundt med den samme vogna, i den samme fargen. Tenk så mye mindre vi skravle-glade, nybake mødrene kunne snakket og diskutert om! hihi

  Nei, tilbake til den fantastiske vognen som jeg er stolt eier og selger av!  Siden jeg begynte å jobbe på Baby Miljø har jeg vært sikker i min sak når det kom til hvilken vogn jeg skulle ha når jeg en vakker dag skulle få en arving. Emmaljunga City Cross stod øverst på min liste. Jeg har gått i mellom de forskjellige modellene, men selve merke var fast bestemt. Så da jeg en vakker sommerdag i 2010 fant ut at jeg ventet stod jeg klar og trippet ved den vogna jeg skulle velge. Uhell i hell var at det gjemte seg to inni der og ikke bare en. Så på ny måtte jeg ta en avgjørelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg var såå på nippet til å gå for Easywalker Duo, men er så utrolig glad for at jeg gikk for Emmaljunga Twin City Cross. Altså bare den doble utgaven av Felix's vogn. Ikke ett sekund har jeg angret, og vognen var helt super. Det er faktisk nå nylig, 1-2 mnd siden vi bestemte oss for å bytte til noe enklere. Vi brukte Emmaljunga Twin City Cross til tvillingene i over 2 år. En fantastisk vogn, som har vært alt jeg trengte. Den holdt seg også helt supert, og vi fikk solgt den brukt. Så håper de får like mye glede og nytte av den vognen som vi. 

  Så når vi nå en vakker sommerdag i 2012 (Nesten nøyaktig 2 år etter første gang) fant ut at vi ventet en liten prins var jeg bombesikker i min sak, om hvilken vogn lillebror skulle ha. (Denne gangen var det "heldigvis" bare én, så jeg fikk endelig kjøpe min drømmevogn!). Bare 4-5 uker på vei viste jeg godt hvilken vogn og farge jeg ville gå for. Skal rlig si at jeg stod å vugget mellom mørkeblå og denne mørkegrå, men for at det skulle passe best med RisaRosa vognposen (Denne posen kommer det også en anbefaling på senere! Stay tuned) gikk vi (les: jeg. Mannen hadde vel i grunnen ikke så mye å si) for mørkegrå! ;)

  Ikke ett sekund har jeg angret på fargen nå når jeg ser hvor utrolig godt den passer med alt; vognposen, stellevesken og ikke minst lille prinsen som ligger oppi!

   

  Emmaljunga er et svensk merke, og det eneste nordiske merket som enda styrer sin egen produksjon. Fabrikken til Emmaljunga ligger i nettopp Emmaljunga i Sverige, og har ingen planer i fremtiden å masseprodusere de i Asia. De er veldig fokusert på kvalitet fremfor kvantitet. Emmaljunga er nå inne i sitt 88. år, og har dermed utrolig bra erfaring innen barnevogner. Mye av arbeidet på vognene blir enda faktisk gjort ved hånd, som montering av bagdeler, mens noe av det er litt mer av den moderne typen, automatisert. Hvert år (ca. auguat-september) har de "årsbytte", da trer de nye fargene og modellen inn, mens de gamle "ikke så populære", går ut. Så hvert år stiller de opp med nye, dristige og nydelige farger. 

  Jeg skal si meg enig i at Emmaljunga ikke er i den billigste prisklassen, men det er virkelig verdt pengene.
  Viste du at Emmaljunga er det mest populære søket i vognmerket på Finn.no?
  Det er også det merket hvor du får mest for ved å selge produkt. Folk er villig til å betale gode penger for brukte produkter, nettopp fordi de holder seg så bra at det holder til mer enn ett barn (om den blir ivaretatt rett, så klart). 

  Små fakta: 

  - Lett vogn
  - Liten plass i bil
  - Gode madrasser i bagen
  - Justerbar sele i sportsvognen
  - Punkteringsfrie hjul
  - Mynnett og solskjerm i kalesjen (klar til å rulles ut!)
  - Enkel av/på-klikk ved utbytting av bag/sportsdel, eller når du bare vil ha bagen av understellet
  - Lett å manuvrere både ute og inne
  - God plass i bagen (75cm liggelengde)
  - Sportsdelen kan du ta ryggen ned 100%, og dermed kan brukes ganske tidlig om ønskelig.
  -Thermobase i bunnen (Slik at du kan lufte ekstra eller tette ekstra med tanke på årstid)
  - Lufteluke for god sirkulasjon bak på kalesjen ved varme sommerdager.
  - Vuggefunksjon på bagen (Om du setter den på gulvet kan den vugge)

  Jeg kunne nok holdt på i evigheter, men holde rmeg til det emst basic! ;)

  Skulle i grunnen summere opp med en for/mot-liste, men kom ikke serlig langt på mot-lista, og dermed droppet hele greia ;)
  Så ikke bare ser vogna kjempe nydelig ut, den er også veldig funksjonell og superduper bra!  


  Så for å si det slik, så er jeg mer enn fornøyd med vår vogn! Så kommende mammaer; LØP OG KJØP!  

 • Publisert: 13.05.2013, 15:15
 • Kategori: Anbefalinger
 • 6 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunden kommer

 • Publisert: 12.05.2013, 20:45
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg vet at jeg er superduper treig. Dagene har gått i ett den siste tiden, så hele videobloggen er blitt satt til side. Om bare en uke skal lille Felix døpes, og alt skal stelles i stand og kjøpes inn før den store dagen kommer. Dermed vil det nok gå en liten stund før svarene kommer på plass. Meen, så fort jeg får tid så skal jeg få den ut her. Regner med dere er litt spente. Ble ihvertfall en hel del spørsmål, og jeg glede rmeg til å svare på det dere lurer på. 

  I mellomtiden får dere ha en super søndagskveld videre! :D 

 • Publisert: 12.05.2013, 20:45
 • Kategori: Hverdag
 • 2 kommentarer
 • NYTT DESIGN

 • Publisert: 10.05.2013, 15:09
 • Kategori: Bloggdesign
 • Som dere sikkert ser har jeg også fått meg nytt design, og ny header. Når jeg først var komt godt i gang, klarte jeg ikke å slutte. Når en kommer inn i det, så blir det relativt "enkelt". Det kommer alltid noen utfordringer, men en enkel mal er nokså greit å få opp. Blir min nye hobby dette, for dette var kjempe kjekt!

  Vil også nevne at jeg har laget en design-blogg på siden. Her kommer jeg til å laste opp gratis design, og du har mulighet til å bestille et eget om du ønske spesial-laget design kun for deg. 
  Husk at jeg er ganske ny, så jeg kan aldees ikke måle meg med de store bloggdesignerene enda, men ønsker du et enkelt og fint design til en billig penge, så må du mer en gjerne ta kontakt!

  Designbloggen finner du HER! 

  Her ser du bilde av mitt første gratis-design.  

 • Publisert: 10.05.2013, 15:09
 • Kategori: Bloggdesign
 • 12 kommentarer
 • Design og header til Andrea

 • Publisert: 10.05.2013, 12:02
 • Kategori: Bloggdesign
 • I forrigår bega jeg meg ut på helt nye eventyr. Jeg har lenge vært veldig intressert i photoshop, og som dere sikkert har fått med dere, så lager jeg en del headere. 
  Så i går hev jeg meg på dataen og satte bena på ukjent land. For første gang skulle jeg prøve å lage og kode mitt eget design. Ved hjelp av Foto og webdesign - Cecce og hennes step by step-video på youtube, kom jeg godt i gang. Nå er plutselig koding en smule mer forstående, og jeg rett å slett elsker den måten å utfolde meg på. Så da jeg oppdaget at Andrea var på utskikk etter ett mer vårlig design på bloggen, samt ny header, så hev jeg meg i det, og designet det første designet mitt til henne. Heldigvis likte hun det like godt som meg! 

  Så her er mitt første design på bloggen til Andrea:

   

  Nå er det bare noe småplukk igjen som skal fikses på designet hennes, så er vi i havn. 

  Hva syntes dere?

 • Publisert: 10.05.2013, 12:02
 • Kategori: Bloggdesign
 • 4 kommentarer
 • Cassandra - Ukens Blogg

 • Publisert: 08.05.2013, 10:00
 • Kategori: Ukens Blogg
 •  

  Denne ukens blogg ble:   Leser du denne bloggen? (:

 • Publisert: 08.05.2013, 10:00
 • Kategori: Ukens Blogg
 • 1 kommentarer
 • Hjemmelaget focaccia

 • Publisert: 07.05.2013, 20:00
 • Kategori: Baking
 •  

  OMNOM 

  Falt i smak her hjemme ihvertfall!

 • Publisert: 07.05.2013, 20:00
 • Kategori: Baking
 • 0 kommentarer
 • Diy: Dåpsinvitasjoner

 • Publisert: 07.05.2013, 13:57
 • Kategori: DIY
 •  

  For en ukes tid tilbake begynte jeg (veeldig sent) på dåpsinvitasjonene. Jeg ville gjøre noe litt utenom den vanlige bestilte invitasjonen, og "dåpskjolen" som ofte går igjen. 
  Heldig var jeg da ei som jeg er på termingruppe med på facebook viste noe litt utenom det vanlige. Jeg spurte fint om jeg kunne får "herme", og det fikk jeg. Jeg postet bilder underveis på instagram, å så det var flerne som veldig gjerne ville ha en oppskrift på hvordan de ble laget. Så her kommer oppskriften på de nydelige dåpsinvitasjonene vi laget for dåpen til Felix Vilhelm!

  Det du trenger til 15 invitasjoner: 

  - 5 ark kartong i ensfarget farge (gjerne hvit. Jeg brukte lyseblå)
  - 1 ark kartong med mønster etter eget ønske til innsiden(Jeg brukte ett i blå og brune nyanser med ekorn)
  - 1 ark kartong med mønster etter eget ønske til utsiden (Jeg brukte  ett i lyseblått med hvite hjerter)
  - Limstifter (Jeg hadde bruk for nærmere 3 stk!!)
  - 10 m med silkebånd (Her brukte jeg hvit ettersom invitasjonene gikk mye i lyseblå)
  - 15 bilder (Utskrift) av dåpsbarnet med navn
  - 15 utskrifter av dikt eller ordtak
  - 15 utskrifter av selve infoen om dåpen 
  - Labelmaker fra Chlas Ohlson

  (Jeg kjøpte kartong ark på Panduro, normal str. er 305mmx305mm)

  Begynn med å linje opp det ensfargede kartongarket.    Rute 1: Mål opp 9 først på langs, så på bredden. Mellom hver linje skal det være ca. 102mm. Så hver kvadrat er ca. 102x102mm. 
   Rute 2: Klipp på langs for så å lage brettekant på de to infelte kvadratene igjen på arket.
   Rute 3: Lag en strek på de to ytterste "klaffene", slik at de skråner fra øverste-inderste hjørne til nederste-ytters.
   Rute 4: Klipp av de ytterste trekantene.


  Rute 1: Mål opp på baksiden av de mønstrede kartongarkene for å slippe merker på fremsiden. Bruk de samme målene som sist 102mmx102mm. 
  Rute 2: Trekk også en linje i mellom kvadratene som gjør dem om til to trekanter. Klipp så langs alle linjene, slik at du sitter igjen med 18 trekanter.
  Rute 3: Lim så fast en trekant på hver ukant av den ensfargede, ferdigklipte kartongen
  Rute 4: Her ser du hvordan de er limt!   Rute 1: Gjør det samme bak på mønstret kartong ark nr. 2
  Rute 2: klipp opp i samme mønster som ved farget kartong ark nr. 1
  Rute 3: Lim trekantene opp på yttersidene av fremsiden på dåpskortet. 
  Rute 4: Her ser du hvordan kortet ser ut på fremsiden når hver utkant av kortet har fått pålimt mønstret kartongark. 
   Rute 1: Ta så å mål opp 204mmx102mm på den ensfarga kartongen. og print ut nok eksemplarer av tekst/bilde, og klipp ut.
   Rute 2: Brett den ensfarga ferdig utklipte kartongen, og lim den på baksiden av innbydelsen, slik at du får en slags brett ut-ting på kortet. (3x hurra for dritgod forklaring!!)
   Rute 3: Lim på info og dikt/ordtak på innsiden av innbydelsen.
   Rute 4: Lim på bilde med navn på utsiden av innbydelsen. (HUSK!! Å lime bildet på rett vei i forhold til innbydelsen!)

  Tilslutt skriver du ut labels med labelmaker'en og limer på fremsiden samt knytter bånd rundt innbydelsen! 
  Da er du ferdig, og innbydelsene er ferdig til utdeling 

  Disse innbydelsene kan også brukes til bryllup, konfirmasjoner og ikke minst bursdager!

  Hva syntes du om denne DIY'en?
  Laget du dine egne dåpsinvitasjoner?

   

 • Publisert: 07.05.2013, 13:57
 • Kategori: DIY
 • 9 kommentarer
 • BUZZADOR: VEET

 • Publisert: 07.05.2013, 10:47
 • Kategori: Produktomtale
 • I dag fikk jeg mail at jeg var med i den nyeste kampanjen som Buzzador er ute med nå. Nemlig å prøve ut diverse Veet produkter. 
  Så nå sitter jeg spent å venter på produktene i posten.
  Har tidligere prøvd Veet, og hatt blandede følelser. Elsker virkelig å vokse øyenbryna, men har vært litt skeptisk til bruk på andre steder på kroppen, men nå skal jeg virkelig ta sats å prøve å se. Tidligere har jeg kun brukt hårfjerningskremene, mens denne gangen er jeg så heldig å få prøve Veet Easy Wax Electric Roll-on. Helt i ekstase. I tillegg til Veet Precision Wax and Care, som er for ansiktshår. Dette blir spennende!
  Jeg vet at flerne av mine bekjente har prøvd andre Veet produkter, både i samarbeid med Buzzador og privat, som har vært kjempe fornøyd. Så nå får vi se om det er noe for meg. Gjerne jeg hiver hele høvelen ut etter dette! ;)  Er du en buzzador?
  Har du vært med i kampanjen med Veet?
  Legg gjerne igjen mailadressen din om du vil bli en Buzzador, så skal jeg invitere deg!  

 • Publisert: 07.05.2013, 10:47
 • Kategori: Produktomtale
 • 0 kommentarer
 • Instalately

 • Publisert: 06.05.2013, 13:38
 • Kategori: Instagram
 •  

  For å gjøre ting litt lettere har jeg byttet navn på Instagram og går under samme navn som bloggen, MammaMoen. 

 • Publisert: 06.05.2013, 13:38
 • Kategori: Instagram
 • 1 kommentarer
 • Meld deg på ukens blogg

 • Publisert: 06.05.2013, 11:14
 • Kategori: Ukens Blogg
 •   

  Bli med 

 • Publisert: 06.05.2013, 11:14
 • Kategori: Ukens Blogg
 • 9 kommentarer
 • hits