Ann Helen Moen

34 dager til avreise

 • Publisert: 21.03.2015, 20:04
 • Kategori: Ann Helen
 • //Sponset

  Noen av dere husker kanskje at jeg nevnte at vi i fjor sommer stakk av med gavekort fra Startour i forbinnelse med Likenshare. Jeg blogget først om å få være med i konkurransen, og lite hadde jeg trodd at nettopp jeg skulle få telefonen som sa at vår flott familie skulle få lov å være testfamilie for Likenshare og Startour. Noen uker senere fikk vi tilsendt gavekort og var kjappe med å bestille reisen. Vi hadde bestemt oss allerede ved påmeldelse at vi ville reise til Atlantica Aegean Park, som er ett 4+ stjerners Blue Village, all inclusive hotell, som ligger på fineste kolymbiastranden i Hellas. 

  Vi var i ekstase og bestilte noe som føltes som drømmeferien over alle drømmeferier til den 30 juni. Lite viste vi da at bare ett par måneder senere satte det seg ett lite frø i magen, som plutselig viste seg å ville komme i midten av juli.

  Ja, ikke akkuratt en drømme situasjon. Så etter mye om og men, bestemte vi oss for å endre ferien, og siden vi da måtte fremskynde hele ferien for at det skulle gå opp i opp med graviditeten og dens forløp (mtp godkjent reising av gravid) måtte vi senke de økonomiske utgiftene. Vi falt da på enda ett  fantastisk spennende Blue Village hotell med all inclusiv. Hotellet er sentrert ved stranden med stort bassengområde, bamseklubben til de to eldste og ikke minst kjekke barnebasseng for alle tre. 

  Den 25 april reiser vi sammen med guttaboys til fineste Alcudia Pins! Åh, som vi gleder oss alle sammen! (Se på de fine bildene)
  Nå blir det veldig spennende å se om ferien faktisk måler seg opp til forventningene. Det er jo tross alt grunnen til at vi reiser, for å gi en ærlig tilbakemelding av turen vår. Dere får selvfølgelig høre alt om hele ferien både på blogg, facebooksiden og ikke minst instagram. 

  Følg oss gjerne på Instagram for oppdatering på familielivet og når tiden kommer, ferieturen vår <3

  Håper dere har hatt en fantastisk lørdag! Ha en fortsatt nydelig kveld <3


   

 • Publisert: 21.03.2015, 20:04
 • Kategori: Ann Helen
 • 2 kommentarer
 • // Tanker om 3. svangerskap

 • Publisert: 17.03.2015, 14:02
 • Kategori: Lillesøster
 • Tenk at allerede sitter jeg her å venter mitt fjerde barn. Hadde du spurt meg for 6 måneder siden når vi skulle få vårt neste barn hadde jeg sagt om 4-5 år. De fleste ville nok trodd jeg var ferdig, men med ett stort ønske om å prøve på ei lita tulle, ville vi ha en (forhåpentligvis ei lita) attpåklatt når "alt annet er på plass". Men her tar vi ting i motsatt rekkefølge. Først barn, så hus, for så å ta giftemål sist.   Det er veldig merkelig å sitte å tenke på at jeg skal bli firebarnsmor i en alder av kun 25 år. Hadde du spurt meg for 5 år siden hvordan jeg så på livet 5 år frem i tid vet jeg ikke en gang om unger ville vært i planene mine en gang. Jeg viste at jeg skulle ha barn, og helst før jeg var 30, men at jeg skulle være FERDIG innen jeg er 26 år hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd. Nå er jeg så heldig å ha møtt mannen i mitt liv som jeg gleder meg til å dele resten av livet mitt med. (klisskliss.) Å hele ideen om å være firebarnsmor i en alder av 25 år skremmer meg ikke like mye. Nei, vi er langt i fra ett perfekt par som bare har alt på stell, men vi er en gal familie som i all kaoset elsker hverandre mer enn noe annet ;)

  Plutselig satt vi her da, halveis ut i uke 24 og venter (ENDELIG) ei lita jente. Med tre små pøbelgutter pringene rundt bena våre, skulle en nesten tro at dette svangerskapet bare rant av gårde. Her er det helt omvendt. Aldri noen gang har ett svangerskap gått så utrolig sent. Kanskje det er ett tegn på at jeg bør nyte det. Dette blir jo tross alt mitt siste svangerskap. Cherish it, som de sier. Screw that, sier jeg. Jeg kan nyte svangerskapet når det går fort også. Vil bare ha henne her.. Nå! ;)

  Det er en rar følelse å tenke at jeg nå skal bort fra alt det blå, og inn i den rosa verdenen. En verden bestående av hårbånd, kjoler og skjørt. Åh, som jeg gleder meg! Hele familien blir komplett! 

  Det er så klart ikke bare bare å sette nok ett lite nurk til verden. Vi hadde jo ikke planer om å få neste med det første, så alt av babyting er solgt/gitt videre til andre. Felix bruker enda vogna i barnehagen. Vi har stellekommode, vippestol og sprinkelseng. Alt annet må kjøpes inn. Også her er jeg veldig heldig. Mamma og de har sagt de også denne gangen kan kjøpe vognen, noe som er helt fantastisk. Også har vi ett fantastisk vennepar som kom innom med både klær, flasker, dyner og babynest. Vi er veldig heldige som har slike fantastiske mennesker rundt oss. Nå er det de store tingene som står på oss, som ny bil og bilstol osv. 

  Det er absolutt ikke bare flyvende elefanter å få en liten til, men som vi gleder oss. Alle sammen <3

  Hvor gammel er du? Har du barn? :)


   

 • Publisert: 17.03.2015, 14:02
 • Kategori: Lillesøster
 • 1 kommentarer
 • // Tuesday morning

 • Publisert: 17.03.2015, 09:20
 • Kategori: Hverdag
 • Det er merkelig hvor våken du er klokken 8 på morgenen når du har mulighet til å sove til 11.00. Ikke bare var jeg våken, men lille trille i magen turnet rundt i hele hulen sin, og dette sammenlagt med en veldig fylt blære, ble det vanskelig å ligge å dra seg i senga. 
  Så da var det bare å ta den halvtunge kroppen fatt og velte seg ut av senga. Så da startet jeg dagen med en god frokost sammenkrøllet i en av samboerens store, gode t-skjorte med pelsteppet rundt meg.

   

  Nå skal jeg bare sitte her å nyte solskinnet som kommer inn vinduet og se fødeavdeling før jeg skal en runde på (vindus)shopping før jobb. Tror det blir en deilig tirsdag i dag.

  Ha en fin tirsdag :)

 • Publisert: 17.03.2015, 09:20
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Babybump #22

 • Publisert: 06.03.2015, 19:38
 • Kategori: Statusrapporter
 • UltralydTermin: 13. Juli 2015
  Menstermin: 10. Juli 2015 
  På vei: 22 uker
  Igjen til termin: 18 + 3 uker
  Kjønn: JENTE
  Navn:  
  Hodet ned: Nei.
  Hodet festet: Nei.
  Aktivitet innenifra: Ja, nå gir hun fra seg liv ganske ofte, men liker seg fremdeles godt inntil morkaka. 
  Babyens søvnmønster: På kveldstid er hun som regel våken og ett par timer på dagen. 
  Utålmodig: Ja, faktisk! haha. Treigeste svangerskapet av alle!
  Vektøkning: 61 kg -> 55kg -> 59kg 
  Vann i kroppen: Nei, ingenting enda.
  Søvn: Sover i grunnen helt grusomt for tiden. haha.
  Neste kontroll: Legen i slutten av mars.
  Barnerom: Lillesøster skal i begynnelsen sove inne hos oss  
  Utstyr: Har sprinkelseng etter Felix, ellers er det mye som må på plass 
  Mangler av utstyr: Nesten alt! 
  Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  Melk i brystene: Njaa.
  Om fødselen: Gleder meg litt faktisk. Er veldig bestemt på hvordan jeg vil ting skal gå denne gang ift. forrige gang. Spennende 
  Plager: Ikke mange nå lenger, men kan etter en travel dag på jobb kjenne det i bekkenet og ryggen. Inne å "knekker" regelmessig.
  Oppegående: Ja, er fremdeles veldig oppegående.
  Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  Kynnere: Ja, litt på kveldstid.
  Tungt: Nei, ikke enda.
  Høygravid: Nei.
  Sykehusbaggen: Den kan jeg begynne å tenke på om ca. 16 ukers tid omtrent!
  Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebildet fra idag (22 uker):


   

  Hadde det ikke vært for full rulle i magen hadde jeg nesten blitt bekymret, magen ser nesten mindre ut nå enn forrige uke. Godt at prinsessa gir fra seg liv 💕 Det er også veldig merkelig hvor fort rumpa mi bare punkterer så fort det viser to streker på graviditetstesten. Etterhvert som ukene raser forbi blir rumpa bare flatere og flatere 🙈🙊 haha. Tenk det, bare 18 små uker igjen så har vi henne forhåpentligvis her 🌸👶

 • Publisert: 06.03.2015, 19:38
 • Kategori: Statusrapporter
 • 1 kommentarer
 • hits