Ann Helen Moen

En ny treningsdag

 • Publisert: 14.01.2014, 23:00
 • Kategori: Trening
 • Tirsdagskveld er min treningsdag, å i dag var inget unntak. Da barna var lagt, å klokken nærmet seg 19.00, satte jeg snuten mot Forus. Bagen var pakket og klar, å jeg hadde hoppet i treningstøyet. 
  I dag hadde vi en helt sinnsyk økt. Med min kondisjon (som er på bånn) i tillegg til astmaen (anstrengelsesastma), gikk altså dagens økt, PÅ RÆVA! Meen, det var like kjekt i dag som alle andre dager. Så nå er nok en treningsøkt gjennomført, å jeg kjenner at kroppen har veldig godt av det. Deilig!

  Gameface - ON 

  Dagens økt:

  Begynte med å varme opp;

  300m row
  10 lungees
  10 sit-ups
  10 air squats
  300m row
  10 air squats
  10 jumping jacks
  10 burpees

  Så hadde vi oppvarming når timen begynte:

  lungees
  air squats

  Del A:

  5 Sets of back-squats 5 reps
  2-3 min. break

  Rep 1 - 20kg (stang)
  Rep 2 - 30kg
  Rep 3 - 35kg
  Rep 4 - 40kg
  Rep 5 - 43kg
  Rep 6 - 45kg

  Del B: 

  3 sets on time -

  30 walking lungees
  30 ab matt sit-ups
  400m run (500m row for me)

  Fullførte på ca. 17 min! Å ja, jeg skylder desidert den dårlige tiden på astma og dritdårlig kondis! haha
  Enest esom er skikkelig kjipt med astma. Tar så mye lengre tid å trene opp kondisjonen! Lucky me ;)

  Etter dagens økt strakk vi godt ut, jeg spiste en deilig proteinbar, satte meg i bilen hjem og tok musikken på FULL GUFFE! Åh, deilig ;)


  Har DU fått trent i dag? 

   

 • Publisert: 14.01.2014, 23:00
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • Felix Vilhelm går selv

 • Publisert: 13.01.2014, 20:28
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Lille fine Felix'en vår bikker straks 11 måneder gammel. Tenk at det kun er én måned til han fyller ett år. Ett år siden han ble født. Hvor ble tiden av? #borte

  Nå går han hver dag. Reiser seg opp over alt å bare går for seg selv. Tidligere har det vært i respons til oss, at han kommer gående mot oss fordi vi roper på ham. Nå valser han rundt her for seg selv. Enda en smule ustø på bena, så det er en del knall og fall, men han er såå flink. Også blir han så uendelig stolt av seg selv, å setter i ett kjempe glis med en gang han innser at han har klart det! 
  Lille hjerteknuseren vår <3
  Hvor gammelt hvar ditt barn når han/hun begynte å gå? (:


   

 • Publisert: 13.01.2014, 20:28
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 5 kommentarer
 • It's simple, because I love you

 • Publisert: 12.01.2014, 00:15
 • Kategori: Lillebror Felix
 •  

 • Publisert: 12.01.2014, 00:15
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 3 kommentarer
 • This sh*t sucks.. What time tomorrow?

 • Publisert: 10.01.2014, 11:15
 • Kategori: Trening
 • I går hadde jeg tidenes tungste workout på Crossfit Centrum. Den svakeste delen av meg er uten tvil armene mine, å i løpet av mine 23 (snart 24) år, har jeg nærmest ALDRI trent armer. Jeg har alltid syntes at det ser så "mannlig" og "kroppsbygger-aktig. I tillegg at jeg alltid har vært veldig svak i armene, å syntes det så dødsteit ut å løfte på et halvt kilo på hver arm, mens jeg puster og peser som en illsint okse. 
  Jeg kom litt tidlig i går, så jeg hadde en god oppvarming, noe som virkelig trengtes etter tirsdagens treningsøkt, å dermed gårsdagens massive gangsperr.

  For de av dere som ikke vet hva crossfit er, så kan jeg skrive litt om hva som er spesielt med det. (info hentet fra crossfitcentrum.no)

  Med konstant variert mener vi at en treningsøkt sjelden er lik. Kropp og sjel utfordres på hver økt, og dette gjør at kroppen alltid får nye utfordringer og vil fortsette å skape resultater, isteden for at man faller inn i en rutine hvor man ikke får den progresjonen man forventer. Dette gir en sterk og allsidig veltrent kropp.

  Vi bruker kun funksjonelle øvelser. Dette betyr at vi gjør øvelser og bevegelser som faller naturlig for kroppen, eller forbedrer naturlige bevegelser som f.eks. å sette seg ned, å løfte noe opp fra bakken, å skyve, å trekke osv. Alle er bevegelser vi som mennesker gjør hele tiden. Det å bli sterkere og mer utholden innen disse naturlige bevegelsene vil gjøre hverdagslige ting lettere, og det vil enkelt kunne føre til økt prestasjon innen alle typer idrett.

  Høy intensitet betyr mer arbeid utført på kortere tid, og øker dermed effekten av treningen. Høy intensitet er veldig positivt for produksjonen av de hormonene i kroppen vår som styrer alt fra forbrenning til muskelvekst, og økning av styrke.

  I går hadde jeg som sagt en ganske lang og god oppvarming. Jeg var der en stund før timen begynte, så da var det bare hive seg i treningstøyet, (ta et sporty bilde og legge ut på instagram,) og begynne å varme opp. Oppvarmingen bestod av: 

  ♥ 500m. row
  ♥ 10 armswings x 4
  ♥ 10 sit-ups 
  ♥ 10 back ext. 
  ♥ 400m. row
  ♥ 10 lunges
  ♥ 10 burpees 
  ♥ 10 push-ups 
  300m. row 

  Så fortsatte jeg selv med: 

  ♥ 50 KB swings (12kg)
  ♥ 200m. run 

  Så hadde vi også oppvarming når timen begynte. Da gjorde vi forskjellige øvelser i grupper som treneren ropte ut. Alt fra sprang, rabbit-jumps, air-squats etc.
  Selve workouten bestod av to oppgaver. Først hadde vi 20-25 min hvor vi skulle:

  ♥ Bench-press 4-6 reps
  ♥ 60 sec break


  ♥ Side-plank 60 sec on each side
  ♥ 60 sec break

  Dette skulle gjøres 4 ganger. Vi var en gruppe på 3 stk, så vi fikk kun gjort det 3 ganger før tiden var gått ut, men veldig god trening. 
  På benkpressen hadde jeg på det meste 30 kg. Ikke serlig mye armmuskler å gå på her desverre! Når minuttene var over var det bare å gjøre seg klar til økten med høy intensitet. 

  12 min AMRAP* (*as many rounds as possible)
  ♥ 10 Dips
  ♥ 10 Burpees
  ♥ 10 Push-ups with arm-release

  Poenger er som dere sikkert ser, å gjøre denne runden, så mange ganger du klarer på 12 min. Å får å si det mildt, så har jeg en del å forbedre meg på. Stakkars armene mine klarte bare 3 runder. Så skal det sies at jeg er i grunnen ganske fornøyd med det for denne gang. For jeg hadde rett å slett ikke mer krefter igjen tilslutt, å endte med å skjelve etter hver enkelte ting jeg gjorde.

  Noen av dere tenker sikkert at dette må være enkelt. Tro om igjen, det er mye vanskeligere enn du tror. Å de av dere som tenker at det ser jævlig ut, så har du rett, men fy for en mestringsfølelse du sitter igjen med. Helt magisk, å for en god trening. Jeg enbefaler ihvertfall crossfit på det sterkeste til alle jeg kjenner. Jeg er ihvertfall sjeleglad for at min kjære tvang meg til å prøve det ut! 

  Spør gjerne om det er noe du lurer på, så svarer jeg så godt jeg kan! (:

 • Publisert: 10.01.2014, 11:15
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • Train like you've been picked for the hunger games

 • Publisert: 09.01.2014, 19:01
 • Kategori: Trening
 • Da er det dags for trening. Hver tirsdag og torsdag er det min tur til å trene. Å når Mamma Moen skal trene, jo da gjøres det riktig; CrossFit! ;)
  Jeg er ferdig på jobb, så nå er det bare å kaste seg i bilen å sette snuten mot Forus. Selve timen begynner kl. 20.00. Jeg kjenner jeg har mye gangsperr etter tirsdagstimen, så det skal bli godt å få varmet musklene opp igjen. 

  Jeg må innrømme at jeg har hatt en litt laang juleferie uten trening, så det var godt å få begynt igjen. Selv med lite søvn på øyenlokkene den siste tiden er det godt å få beveget kroppen litt også. Ihvertfall når det blir mye innetider med Felix nå når været ikke er på topp. (Jeg er anti-ute mennesk, desverre).

  Get it trained!

   

  Trener du?
  Har du prøvd crossfit? 

 • Publisert: 09.01.2014, 19:01
 • Kategori: Trening
 • 2 kommentarer
 • Sulla meg litt

 • Publisert: 09.01.2014, 15:19
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Med Mathias og Oliver var jeg utrolig heldig. Allerede da de var 3,5 måneder gamle sov de rundt. De var også veldig bedagelige, å sov mer en gjerne til klokken ble 08.30, noen ganger helt til 10.00. Da pleide de å legge seg rundt 19.00. Vi hadde en utrolig fin rutine på dem, hvor de badet, fikk på seg pysj og ny bleie, å avsluttet kvelden med en god flaske velling i sengen. På det tidspunktet jeg begynte med velling ammet jeg kun få ganger til dagen. Før de var 4 måneder ville de ikke lenger ha puppen, å vendte seg til flaske selv. 



  Mathias og Oliver var gutter med stort matvett. De drakk mye melk og spiste bortimot alt de ble servert. Allerede ved 3 måneder hadde de for lengst tatt igjen de andre i barselgruppen mtp vekt og lengde. Å tvillingene ble født nesten 6 uker før tiden. Ved 11 måneder var de over 11kg, å guttene hadde mer en nok ekstra å ta i (som aldeles ikke er galt på spedbarn). ;)
  De har jo hatt sine sykdomsperioder de også med våkenetter, men det kan jo ikke helt tas med i betraktning når du tenker over det store og det hele. Nå i senere alder, når jeg gikk gravid med Felix hadde de en del våkennetter, men tror dette kommer av at de drømte en del. Å enda kan de fremdeles komme inn til oss i løpet av natten, men er nokså flinke å legge seg igjen. Vi må bare sitte med dem til de har sovnet. Så går det som regel fint. 

  Som jeg også nevnte, så var Mathias og Oliver storspisere, å spiste som regel ALT de kom over som var mat. Velling fikk de til de var godt over året, det var vår rutine. En god flaske med velling før sengen, som gjorde underverker for god søvn. 

  Så har du Felix Vilhelm

  På sykehuset fant vi en god teknikk på ammingen, men allerede en av de første dagene hjemme ble jeg utrolig sår. Etter veldig mye opp å ned med ammingen, diverse ammestillinger, kremer og ammeinnlegg senere ga jeg opp med blødende brystvorter og elendig form. Heldigvis var overgangen til flaske og mme ikke stor, å lille Felix så ut til å stortrives så lenge han fikk mat. 
  Etterhvert la vi merke til at han ikke drakk noe særlig mye. Drakk han lite generelt eller drakk han bare lite i forhold til tvillingene? For om han drakk lite i forhold til Mathias og Oliver, så var det jo ikke noe å henge seg opp i, ettersom at de spiste for den store gullmedaljen. 

  Etterhvert viste det seg på vekt og størrelse at lille prinsen vår får i seg litt lite mat. Igjen så kan det bare vær at Felix er liten, men det er også stor sannsynlighet at det har en del å gjøre med matvanene hans. Han drikke morsmelkerstatning med glede, men han var over 9 måneder før han klarte å spise en liten skål med grøt uten å brekke seg å få det opp igjen. Han elsket å tygge på en brødskive, men her er det vanskelig å si om han fikk noe i seg, å at han ikke bare tygget på den. Middagsglass var ikke vits å prøve, ALT kom i retur. Vi prøvde etterhvert velling, men ingen respons (mtp søvn). Tror faktisk det endte opp med at han våknet oftere. Heller ikke vekten hadde økt noe særlig. 


  (Her har han fått smakt på ett middagsglass. Hvor mye som faktisk havnet i magen er et annet spørsmål, men blid som en sol er han fordi om)

  På 9 måneders kontrollen kom vi frem til at siden det kun var melk vi fikk i ham (og vann så klart. alt som kunne serveres på flaske), så skulle vi bare øke antall vellingflasker på dagen og tilsette noen spiseskjeer rapsolje i melka for å gjøre den fetere. Vi bestemte oss også da å bare fortsette på Hipp 1, siden dette fremdeles var hovedmaten hans i løpet av en hel dag. 

  Nå er Felix snart 11 måneder, å han er fremdeles en smule kresen i matveien. Vi får i han grøt nå, men det er omtrent det eneste. Han suger også på brødskiver, men med en gang det kommer en litt for stor bit i halsen kommer den opp igjen, å han vil dermed ikke ha mer. Han spiser noe av middagen vi har, men dette er heller ingen selvfølge. Så nå får han ca. 3 skåler med grøt til dagen, frokost, lunsj og middag. Å i mellom grøtporsjonene får han melk og frukt/smoothie/brødskive. Hver kveld får han en stor flaske med melk. Ettersom at vi følte han våknet ofterer med velling, får han nå bare melk. 
  Enda vil han også ha melk på natten. Alt fra 1-3 flasker hver natt. Ja, vi har prøvd å bare gi smokken og/eller vann, men da får vi bare en megasint gutt i retur -> "no sleep for you evil guys who won't give me my milk". Det var en periode på ca. 2 mnd (fra han var ca. 4-6 mnd) hvor han sov igjennom hele natten. Hva som forrandre seg, aner jeg virkleig ikke. 

  I dag var jeg på helsestasjonen bare på eget initiativ for å veie og måle lille tappen vår, å det var ikke ett særlig bra tall som møtte oss. Igjen var stigningskurven ganske lav, å selv om han så klart skal legge på seg mindre nå pga aktivitetsnivået hans, så virket det litt vell lite. Så vi fikk faktisk beskjed om å ringe helsesøster opp på mandag for å snakke med henne ang. mating. 

  Nå skal det sies at han på dagtid er en superfornøyd gutt, som svært sjeldent klager. Han går allerede, og er bare en stor solstråle. Han sover godt på dagtid, å krever en del oppmerksomhet fra alle kanter. En skikkelig storsjarmør uten like. 


  Så kommer vi til det største "problemet" i hus. Felix er IKKE fan av å sove på nettene. Som jeg nevnte over våkner han illsint, å nærmest forlanger melk. Å det er ikke alltid det er svaret på gåten heller. Noen ganger våkner han, får melk og sovner igjen, men i det siste så har det ihvertfall ikke vært noe kjære mor. I går, som mange andre dager, våkner han akkuratt i det vi går i seng (ca. rundt 23.00), å holder det gående i nærmere 2 timer før han sovner. Så går det gjerne halvannen time så vakner han igjen, og igjen, og igjen. Tilslutt ender det med at jeg eller Per (meg i går) går å legger oss på sofaen med ham. Han vil ikke lenger sove i vår seng, så da er det bare et alternativ igjen, stua. Tilslutt er du så søvndeprivert at du nærmest ville gjort hva som helst for å få den ungen til å sovne. 
  Ja, jeg vet at det å få barn innebærer søvnløse netter og en person som er totalt avhengig av meg. Men det er noe annet når du bare føler på deg at det er en grunn til alt dette, at det faktisk kan være et svar på hvordan å få ham til å sovne igjen. Jeg personlig tror at det har mye med vekten/maten å gjøre at han ikke finner roen på nattestid. 
  Uansett hva det viser seg å være så tror jeg vi her hjemme går inn i en tilværelse hvor vi prøver ALLE triksene i boken. Ikke bare for vår del, men også for hans, han som er såå trøtt på natten at han nærmest besvimer, men alikevell noe som holder han oppe. 

  Vi har prøvd alt tror jeg. Samsoving, bussing, sove i vogna (fordi det er dette han gjør på dagtid), synging, kosing, stryking, ja rett å slett alt utenom skrikekur. Det er ikke relevant her. 
  Så om du har noen tips å komme med så tar vi i mot med åpne armer. ALT for å få hverdagen litt tilbake. For akkuratt nå går både Per og meg i våre egne trøtte bobbler. 



  Har du noen tips? 

  Har du barn som har vært slik som Felix?


   

 • Publisert: 09.01.2014, 15:19
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 5 kommentarer
 • You're my shining star

 • Publisert: 08.01.2014, 20:38
 • Kategori: Lillebror Felix
 • Nå er som sagt skolen over for min del, men selv om skolen er ferdig er ikke bekymringene over for denne gang. 
  Nå som vi har tredd inn i nytt år har også min kjære tredd ut av sin permisjon og ut i arbeidslivet igjen. Vi har også desverre fått beskjed at vi ikke får barnehageplass før til høsten, så du kan si at vi springer rundt her hjemme å prøver å finne en annen mulighet.

  Hadde det vært opp til meg så kunne jeg nok gått hjemme med Felix i ett halvt år til, men pengene strekker ikke til, å med en familie på fem har vi en del utgifter som krever en stabil lønning. Jeg går igjennom alle grupper som overhode mulig for å se om det finnes en dagmamma som vil passe vår nydelige Felix Vilhelm. Foreløbig så lar ting seg ordne, men om ikke lenge går vi på reserver vi ikke har. Jeg har også en jobb jeg må tilbake til. Hverdagen går videre. 

  For nå skal jeg bare NYTE tiden sammen med min kjære Felix Vilhelm ♥ 

   

 • Publisert: 08.01.2014, 20:38
 • Kategori: Lillebror Felix
 • 4 kommentarer
 • Dere er fantastiske!

 • Publisert: 07.01.2014, 15:30
 • Kategori: Ann Helen
 • Herlighet for en respons på forrige innlegg! Tusen, tusen takk alle sammen for flotte kommentarer både på bloggen, instagram og facebook. 
  Det hjelper så utrolig mye for et litt tungt hjerte å høre alle disse flotte ordene dere sa om meg og valget mitt. Det gjorde valget mitt så mye enklere å håndtere.

  En veldig stor takk skal så klart gå til verdens beste kjæreste, som nok en gang har vært eksemplarisk på å gi støtte og la meg ta et valg på egenhånd.
  Tusen takk kjære <3 Du er fantastisk!




   

 • Publisert: 07.01.2014, 15:30
 • Kategori: Ann Helen
 • 3 kommentarer
 • Et nytt år, en ny hverdag

 • Publisert: 06.01.2014, 21:12
 • Kategori: Studentlivet
 • Julen dette året har ikke vært som andre år. Dette året har tårene trillet, hjernen knaket og motet mistet. 
  Det kommer nok ikke som ett sjokk for noen at det siste halve året har vært ganske hardt for meg. Jeg som til vanlig er en ganske skoleglad jente med relativt gode karakterer, opplevde å føle at skolen var grunnen til at huset stod på hodet, forholdet slo sprekker og ungene var trassige. Jeg kavet meg gjennom de obligatoriske innleveringene med nebb og klør, å kom meg akkuratt over målstreken etter MYE hjelp fra gode klassevenninner/kamerater. Alt ble ett stort ork, å det slet på alle andre aspekter i livet. Jeg sov dårligere, var mer gretten, jeg kjeftet fortere på barna, kranglet og diskuterte unødvendig med kjæresten, og sist men ikke minst, slet med MYE dårlig samvittighet.



  Ikke fikk jeg ryddet så mye som jeg skulle gjort, ikke fikk jeg kost med familien like mye som jeg ønsket, ikke fikk jeg i meg riktig mat, å jeg gjorde hva som helst for å komme unna alt som kunne forbinnes med skolen. Jeg begynte å jobbe i barnepassen på crossfit centrum Forus i slutten av oktober, å dette medførte noen ganske harde treningsøkter. Sakte men sikkert kom jeg meg litt oppå igjen i forhold til søvn, tålmodighet og jeg hadde ihvertfall en liten håndneve med positivitet igjen i kroppen.

  Derifra jobbet jeg mindre og mindre med skolen, så når innleveringer kom jobbet jeg nærmest 24/7 for å bli ferdig. Helt og holdent min egen feil, men også derifra gikk det gradvis bare nedover.
  Så når eksamenstiden sakte men sikkert nærmet seg med stormskritt oppdaget jeg verdens største tabbe; Å ikke ha dobbelsjekka eksamenstidspunktene siden skolestart i august. For plutselig en uke før første eksamen skulle leveres inn, innså jeg at eksamen nummer to var satt ett par dager tilbake, å dermed endte de to eksamene opp på samme dag. Første eksamen var i Ex.Phil - hjemmeeksamen med innlevering. Eksamen nummer to, Bedriftsøkonomi. I full panikk tok jeg ett valg som garantert ødela alt. Jeg tenkte jeg hadde størst sjangse på Ex.Philen, å dermed droppet å øve på bedriftsøkonomien, fult viten om at den da måtte tas opp i februar. Hver dag i en uke satt jeg å ikke gjorde annet enn å skrive side opp på side ned. Innleveringsdatoen kom å jeg leverte oppgaven inn med lettet hjerte. Aldeles ikke en god stil, men hei, strøket har jeg ihvertfall ikke. Å selv om jeg ikke hadde fått øvet noe som helst på eksamen to, trappet jeg opp på eksamen, å krysset fingrene for at vi fikk tidenes letteste oppgave. 

  Jeg tror ikke jeg har gått fra en eksamen noen gang med såå dårlig følelse. Jeg hadde strøket, noe jeg viste, men alikevell ingen god følelse å kjenne på. Så jeg kom meg fort hjem å begynte å øve på tredje og siste eksamen, matematikk for bedriftselever. Jeg kavet og kjempet, å hadde ihverfall en liten peiling på hva jeg holdt på med. Så en uke etter de to først eksamene, trappet jeg nok en gang sliten og trøtt opp på eksamen. Heldigvis siste, å denne er jeg ihvertfall ikke blåst på. 

  TRODDE JEG! Bare dager før jul hadde jeg fått svar på alle. STRYK, STRYK, E..


  HVA F*EN? Jeg viste GODT at jeg ikke var særlig god på noen, men at jeg skulle stryke på den ene eksamenen som jeg jobbet RÆVA mi av på, å ofret en annen eksamen for, strøk jeg på. At jeg strøk på eksamen nummer to kom ikke som en overraskelse, men så kom siste eksamenssvar: E. Takk for den liksom. Nei, den dagen forlot den lille snevet av håp og motivasjon jeg hadde igjen. Først virket det ikke helt ekte. Jeg spøkte om det, å kunne ikke helt forstå hva som hadde skjedd egentlig. Det var før jeg ringte mamma. Da knakk jeg sammen og nærmest hylgråt i telefonen i håp om at mamma kunne gjøre ALT godt igjen. (For det er jo det mamma'er er til for!). Uheldigvis kunne hun desverre ikke trylle og gi meg bestått på alle tre eksamen, men hun forsikret meg om at hva en jeg bestemte meg for å gjøre så var hun stolt.

  Jeg kom omsider hjem til mann og barn, å det tok ikke lange stunden før min kjære så at noe ikke stemte.
  I ettertid har vi hatt noen gode og lange samtaler om hva som er best for oss akkuratt nå. Resultatene mine er ikke noe å være stolt over, så valget jeg stod over var ikke serlig vanskelig å ta.

  Jeg slutter på skolen.

  I første omgang var jeg flau over å si at jeg strøk. Å gruet meg til å si i fra til de nærmeste. Det var vondt, å min egen dårlige skyldfølelse tok overhånd til tider. Å gå ut av første semester med så dårlige karakterer er ikke noe å være stolt over. Det er absolutt ingen bragd for ei som i grunnen alltid har likt å gått på skolen, å har komt hjem med både 5'ere og 6'ere på eksamen og i snitt.

  MEN, jeg er stolt over å ha gått et helt semester på skolen med TRE "bleie"-barn under TRE år!  Det er en bragd å ha holdt ut enn så lenge i den situasjonen jeg sitter i. Jeg er ikke lenger opphengt i hva folk tenker når de hører at jeg strøk, fordi det har ingen betydning. Jeg prøvd, å jeg ga alt som hodet og kroppen min hadde kapasitet til å trø til med. 

  2013 for meg var ett blandingsår uten like. Det er året Felix Vilhelm ble født, å jeg kunne ikke ha vært stoltere av hele familien min. Men det var også det året hvor vi har slitt mer enn noen gang. Det har vært tøft økonomisk. Vi har gått igjennom prøvelser oss som ett par, jeg hadde håpt bi aldri måtte gjennom. Å jeg har innsett at det også er tøft med to trassige "snart treåringer" i hus sammen med liten som er OVER ALT.
  Meen, vi har kommet oss igjennom det sammen. Sammen har vi feilet, sammen har vi triumfert.

  2014 - Jeg er klar! 

 • Publisert: 06.01.2014, 21:12
 • Kategori: Studentlivet
 • 9 kommentarer
 • hits