Ann Helen Moen

Da braker det løs

 • Publisert: 30.01.2013, 09:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Våren begynner sakte men sikkert å snike seg på, og en av tingene som tilsier at våren snart kommer er den nye kolleksjonen til Me&I. 
  Det kommer ikke som ett sjokk for noen av dere vil jeg tro, at jeg elsker produktene til Me&I. Jeg har ved flere anledninger skrevet om den positive erfaringen jeg har med dem. Ikke bare liker jeg produktene deres, men ettersom at de kommer i slike deilige tekstiler og stilige farger og former, så er guttene også veldig glad i de. Vi har vært så heldig å blitt sponset med både T-skjorter og gensere.

  Er guttene skikkelig rampete en dag, og ikke vil kles på, drar jeg frem de stilige oransje genserene de fikk nå i høst, og de nærmest har kappløp om hvem som skal få på den kule genseren først.
  En annen dag her hadde de sovet med t-skjortene de fikk i fjor vår, ville de ikke gi slipp på dem. Så da vi hadde skiftet klær på dem, ente det med at begge gikk rundt med den i armen og koste på den. Nesten som et koseteppe, eller yndlingsbamse. Den skulle de absolutt ha med seg i bilen til barnehagen også. Bare for å kose med den. Har nok uendelig mye å gjøre med at de er kanon myke. 

   

  I dag braker det løs, og Me&I's vår kolleksjon kan du se på deres nettsider kl. 12.00 i dag. Jeg har vært så heldig å fått mulighet til å gi dere en smakbit på den flotte kolleksjonen. 
  Jeg vil absolutt anbefale produktene til Me&I på det sterkeste. Feast your eyes! :D 


  Her er noen filmsnutter med vårens kolleksjon: 

  video:140800428


  Me&I's vårkolleksjon

  video:140795265


  Me&I's vårkolleksjon

  Hva syntes du? 
  Har du noe fra tidligere kolleksjoner? 

 • Publisert: 30.01.2013, 09:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • 10 kommentarer
 • Svangerskapskontroll uke 36

 • Publisert: 29.01.2013, 21:03
 • Kategori: Svangerskap
 • I dag var jeg på svangerskapskontroll hos jordmor. Jeg er i dag 36 uker og én dag ut i svangerskapet. Jeg begynner sakte men sikkert å nærme meg fullbårent-grensen som er 37 uker. Det er min absolutte målstrek. Frem til des, så kniper jeg igjen. Jeg har et stort ønske om å føde i badekar, og for å få lov til det må ikke barnet være prematurt. Så da kniper vi igjen til mandag ihvertfall. Etter det må han komme når han måtte ønske. Han er ihvertfall svært etterlengtet, og vi gleder oss masse alle sammen til han melder sin ankomst. 

  Svangerskapskontroll uke 36+1:  

  Vekt: 65kg
  Blodtrykk: 105/60
  Urin: Negativ
  Ødem: 0
  Leie/Bevegelse: HF
  Fl./min: 141
  Sykemeldt: 100%
  Symfysemål: 32 cm

  (Grunnen til at kurven har gått ned er fordi luringen er nå godt nedi bekkenet!) 

  Merknader: Bekkensmerter, mye kynnere, strålinger i lysk/lår, ryggplager.

  For de av dere som ikke vet hva HF i leie/bevegelse betyr så står det for Hodeleie FAST! 
  Jeg fikk beskjed i dag om at Felix har allerede festet seg i hodeleie, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for det. Det endte nemlig i ks forrige gang med guttene da Tv1-Mathias festet seg med stumpen først. Jeg fikk konstantert på sykehuset under fødselen at jeg ikke har ett stort nok bekken for en setefødsel. Så selv om Felix alltid har liggi med hodet ned har jeg vært kjempe redd for at han også skulle snu seg, og jeg dermed ikke fikk føde vaginalt denne ganger heller. Så nå går jeg i en lykkerus her hjemme. Det er også svært sjeldent at barnet fester seg før fødsel når en er annengangsgravid. Så håper det er et godt tegn! Selv om jeg er lykkelig, så er lykkerusen pakket inn i nye smerter! Det gir seg ikke her skjønner du. Får man gode nyheter, så må man tåle smerter fra helvette. Unnskyld ordspråket, men nå har jeg begynt å få noen nye smerter, som til tider gjør det uutholdelig å gå eller i det hele tatt å holde seg på bena. Hver gang jeg får en kynner eller han bestemme seg for å ta et ninjaspark får jeg noen sinnsyke lyninger ned i lysken, som går videre ned lårene. Ikke noe behagelig i det hele tatt. Så en butikkrunde som i grunnen ville tatt 20 min på Madla Amfi i dag, tok oppimot over en time. Jeg går å vagger i 2 km/t føles det som. Nei, det er nok mange som kommer til å rynke på øyenbrynet, men på mandag så har han fult og holdent lov å komme ut! Jeg krysser fingrene for det faktisk. Herrefred, så godt det skal bli å få han ut. Få holde på ham, kysse på ham, kose på ham og ikke minst lukte på ham! Babylukt 


  Når festet barnet ditt seg?
  Er du flergangsgravid?


 • Publisert: 29.01.2013, 21:03
 • Kategori: Svangerskap
 • 14 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 36

 • Publisert: 28.01.2013, 12:59
 • Kategori: Statusrapporter
 • Det er så utrolig rart å tenke på. Jeg har aldri vært så gravid som jeg er nå. Mathias og Oliver kom i uke 34 + 4, og jeg kjenner på kroppen at det føles ut som om den går på overtid. For meg så gjør den det. Nå håper jeg bare at tiden skal gå fort til neste mandag, for da settes alle kjerringråd i gang. Jeg vil ha denne fantastiske gutten ut <3 Kroppen min er sliten, og vi er så spente på hav som gjemmer seg i magehulen <3  I dag er det også akkuratt 1 mnd til termin!! 

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 36 Uker
  - Igjen til termin: 4 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, det har det vært en stund.
  - Hodet festet: Nei, ikke som jeg har fått bekreftet enda.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Ja, veldig. Sitter bare å veenter på at uke 37 kan komme, og alle verdens kjerringråd kan prøves!
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 65kg (: 
  - Vann i kroppen: Smålig på kvelden. Men oppstår kun om jeg har vært mye på bena. Ellers holder det seg borte (: 
  - Søvn: Noen dager sover jeg bedre enn andre. 
  - Neste kontroll: Jordmor i morgen (: 
  - Barnerom: Felix skal sove inne hos oss. Sengen er satt opp, nå må den bare reies opp og gjøres klar :D
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen og vognen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, mye ubehagelige kynnere, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men måtte bukke for 100% sykemelding for en uke siden. Må ha den lille energien jeg har til å ta vare på mann og barn, og ikke minst lade opp til minsten kommer! 
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del ubehagelige kynnere til dagen.  
  - Tungt: Ja, begynner å bli en smule tungt nå. Mye av grunnen er nok bekken og ryggproblemer. 
  - Høygravid: JA :D 
  - Sykehusbaggen: Den er ikke pakket, men jeg har gått til innkjøp av forskjellige småting som skal oppi :D 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i dag:   Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 28.01.2013, 12:59
 • Kategori: Statusrapporter
 • 25 kommentarer
 • Jeg vil føde, nå!

 • Publisert: 26.01.2013, 13:22
 • Kategori: Svangerskap
 • Kan ikke bare 4. februar komme. Kan ikke jeg bare være 37 uker nå? 

  Jeg vet det er litt egoistisk å si det, men jeg kunne gjort så mangt for at ukene skulle gått litt fortere.
  Jeg vet at svangerskap ikke er en sykdom, men enkelte ganger føler jeg meg ikke god. Det er sant at det er verdt det til slutt, og at premien ikke er langt vekke.
  Det jeg ikke klarer å forstå, er hvorfor det må være så jæævla vondt!? 

  Jeg får kjempe dårlig samvittighet når jeg sier det, for det finnes gravide der ute som har det mye verre enn meg. Jeg har verken svangerskapskløe, ødem/vannansamling, svangerskapdiabetes, ekstrem svangerskapskvalme eller svangerskapsmigrene. Eller andre ting som jeg har glemt å nevne. Det jeg har er bekkenplager, utrolig vond rygg, stråling i ben og sist men ikke minst en veldig sterk gutt i magen. 

  Jeg sover ikke serlig godt på nettene lenger, for jeg finner aldri en sovestilling som er god. Jeg kan ikke gå lange turer på butikken eller på jobb lenger, da jeg ender opp med å vagge og gå som ringeren i Norte Dame. Jeg kan ikke ligge eller sitte for lenge på sofaen, da ryggen streiker totalt. Trenger ikke en gang å være på sofaen, det er fysisk vondt å sitte for lenge over alt. Ikke kan jeg stå for lenge da lillegutt ligger å presser på en nerve som gjør at jeg får strålinger ned i lusken og nedover lårene. Bekkenet kan også slå seg helt vrangt enkelte ganger om jeg står for lenge. Jeg kan ikke snu meg for fort, ligge på ryggen eller noenting for lenge om gangen. Dette gjør at det desverre går ut over verdens beste tvillinggutter som så gjerne vil ha masse oppmerksomhet av mamma. 

  Det å lage middag er dagens største utfordring. Etter at jeg har stått og kokkelert, har kroppen bare lyst å streike. Middagen er liksom min oppgave i hjemmet. Jeg liker å lage middag. Jeg elsker å bake og styre på med mitt på kjøkkenet. Nå derimot er det nærmest blitt en straff. Det verste er at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. For ikke kan jeg ligge for lenge på sofaen å slappe av før jeg får vondt. Ikke kan jeg sette med med spisebordet eller gå å legge meg i senga. Det virker noen minutter, men så er det ett eller annet som gir beskjed. 

  Ikke missforstå meg, jeg elsker å kjenne sparkene til lillegutt. Ville absolutt ikke vært foruten dem. Det er så deilig å kjenne at han lever der inne. Spesielt kjekt er det når han svarer deg med et lite dult når du koser med magen. 
  Men, og det er ett stort men, denne lille gutten, som på dette tidspunktet bare skal veie små 2700gr, har så utrolig mye styrke. Jeg har ved flerne anledninger måtte spille et par tapre tårer når han trør til. Vet ikke helt hva jeg skal sammenligne det med, men de fleste av dere husker vell når dere gikk på barneskolen og det var "superkult" å gå bak noen og sparke dem bak kneet slik at de fikk "svikt" i hele kroppen? 
  Uansett, slik har lillegutt klart å gjøre med meg ett par ganger. Han har en nerve eller noe som tydeligvis ligger veldig nær ham. Så når han treffer rett svikter hele bekkenet og jeg klarer ikke å holde kroppen min oppe lenger. Jeg får rett å slett svikt i hele nedre del av kroppen, og klarer ikke å holde meg på bena. I tillegg til at det er skremmende, gjør det utrolig vondt. Jeg får lyning i hele bekkenet, og det sprer seg ned bena før det gir slipp. Det hele ender med at jeg begynner å grine, ikke bare av at det det er vondt, men det er utrolig skremmende. Først er du et normalt fungerende menneske som står å lager deg en skive ved kjøkkenbenken mens du nynner på den nyeste James Arthur sangen mens lillegutt "danser" i magen, til å føle deg som verdens svakeste mennesker som ikke klarer å holde deg på bena, og ber lillegutt å holde seg i ro mens tårene triller og du hulker hysterisk.

  Lille Felix har også en tendens til å ha boksekamp i magen. Med ninjaspark og Ole Klementsen knock out-slag slar han meg gul og blå på innsiden. Jeg blir skikkelig øm i hele magen, og etter en boksekamp føles det ut som om et lite dult skal sprekke hele mageskinnet. Det har ved flerne anledninger vært vondt å ta på utsiden av magen etter han har holdt på. Som om jeg har blåmerker på hele magen. For de av dere som har sett Twilight - Breaking Dawn pt. 1, jeg føler meg SLIK! Per er verdens beste som prøver å trøste meg igjennom det verste. Stryker meg på magen og sier pent til lillegutt at han må være snill med mamman sin.

  Det verste oppi alt dette må nok være den dårlige samvittigheten min. At jeg vil frarøve lillegutt i magen den beste rugetiden frem til termin, til fordel for å få han ut tre uker før. At jeg ikke vil ha ham inni magen lenger, og strever meg til 37 uke, når jeg vet at han har bare godt av å være inni der så lenge som mulig. Det er ingen tvil om at barnet har det best i mors mage frem til termin. Jeg føler meg kjempe egoistisk som vil gjøre det bedre for meg selv og la det gå utover ham. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde blitt glad om han kom nå også, men nå er ALT for tidlig. Jeg SKAL klare til uke 37, da er han ikke lenger prematur. Det er det eneste jeg sier til meg selv om og om igjen. Jeg teller ned til jeg klarer å krysse uke 37. Mandag 04. februar er min milepæl. Det er jo helt fælt å si. Syntes du det er fælt å si av meg at jeg vil ha ham ut då? Er jeg virkelig så stygg som jeg føler meg?

  Så tenker jeg, hva om jeg må gå over termin? Jeg er en smule redd for at jeg skal ende opp med å bli deprimert om jeg må gå gravid i nærmere 5-6 uker til. Det er jo ihvertfall ikke bra for lillegutt i magen. På en måte vet jeg at jeg ikke kommer til å ende opp med depresjon, nettopp fordi jeg har så utrolig mye glede av mine fantastiske sønner, min bedre halvdel og ikke minst støttende venner. Jeg er redd for at jeg blir for sliten, tom for energi og ikke minst at jeg ved en evnt. sen fødsel, til slutt bare vil bli ferdig med fødselen og dermed ikke sette pris på hva den medfører seg. At når vår etterlengtet sønn endelig kommer, at jeg er mer takknemlig for at det hele er over, enn gleden av å endelig ha ham i armene mine. 

  Det er jo ikke slik det skal være? Enn skal fryde seg over å få være så heldig å bære frem et nytt liv. Jeg er helt satt ut over den oppgaven vi kvinner har fått utdelt. At vi er så heldige å få gå å bære på et annet liv som skal gjøre seg klar til å entre denne verdenen. Å føre familien videre. Den fantastiske egenskapen jeg som kvinne har fått. Å kunne vite at jeg har reprodusert, og skapt noe så nydelig. 
  Ingen glede er større enn når en får se sitt barn for første gang. Den emosjonelle tsunamien som velter seg over deg er så fantastisk, og ingen følelse er bedre. Ingen kjærlighet er sterkere eller renere. Jeg husker hvor fantastisk det var å få Mathias og Oliver i armene mine for første gang. Herrefred for en kjærlighet. Jeg vil ikke miste den følelsen til fordel for å føle meg ferdig. Vil ikke bytte den kjærlighetsfølelsen mot noe. Jeg vil ikke at gleden av å være ferdig med et svangerksap skal sluke gleden av å ha fått verdens største gave til verden.   Jeg er såå stolt over magen min, og det lille som ligger inni og skjuler seg <3
  Men jeg er sliten. Husk at jeg har aldri vært så gravid som jeg er nå. I mitt hode er jeg nå på overtid.

  Kjære Felix, vi gleder oss så masse til du velger å komme ut til oss 


 • Publisert: 26.01.2013, 13:22
 • Kategori: Svangerskap
 • 16 kommentarer
 • Inspirasjon til sykehusbagen

 • Publisert: 25.01.2013, 15:05
 • Kategori: Svangerskap
 • Jeg har enda ikke begynt på sykehusbagen. Mye av grunnen til det er at jeg mangler enn del nødvendigheter til meg selv. 
  Jeg har begynt å skrive ned hva jeg vil ha med, og planlegge hva jeg trenger. Så jeg har skrevet en liste over ting som skal pakkes. 
  Enkelte ting på denne listen er enda ikke i hus, men så fort det er på plass pakkes bagen, og ting gjrøs klar (:

   

  Bilder av min sykehusbag kommer så fort den er blitt pakket. 

  Er det noe du føler jeg har glemt?
  Har du pakket din sykehusbag?    

 • Publisert: 25.01.2013, 15:05
 • Kategori: Svangerskap
 • 8 kommentarer
 • Smallstuff stelleveske - Verdens nydeligste stelleveske

 • Publisert: 23.01.2013, 12:09
 • Kategori: Utstyr
 • Ettersom at jeg jobber på utstyrsbutikk er stellevesker et velkjent fenomen for meg. Dermed ble det lettere for meg å velge hvilken stelleveske jeg ville ha, og hvilke som ikke falt i smak. Når jeg ventet tvillingene var det viktig at stellevesken hadde stor plass inni, men at den ikke virket for massiv. Jeg ville at den skulle ha nok plass til skift, bleier, mat, gulpekluter og diverse til begge guttene, og i tillegg kunne ha plass til eget styr. Det er ikke bare babyen som skal ha med seg diverse ting. Som nybakt mamma er det diverse ting som er viktig å ha med seg. Bind, lommebok, nøkler, mobil, evnt. stelleprodukter og andre sære ting som damer generelt putter i veskene sine. 
  Så da jeg kom over Bugaboo's eksklusive stelleveske var jeg ikke lenger i tvil om at dette var stellevesken for meg. Ikke bare var den praktisk, men den var utrolig fin og stilren i tillegg.
  Jeg fikk plass til alt jeg trengte å ha med meg og enda mer. Den blir fremdeles flittig brukt om vi skal ut på noe. Planen var å bruke denne til Felix når han kommer. Den passer til vognen, og ettersom at jeg har vært så fornøyd, ville jeg ikke bytte den ut.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Den er avstivet slik at når enn skal ha noe i den må en ikke rote rundt i en "slafsen" stelleveske. Den har er ekstra "padded" under, slik at når det er vått ute, og en må sette stellevsken ned på bakken, så blir den ikke bløt igjennom. Den har mange praktiske rom til forskjellig utstyr, i tillegg til uttagbar stellematte. 
  Jeg er enda kjempe fornøyd med den, og soms agt bruker vi den flittig til guttene enda. 

  Meen. Et stort men. Plutselig dukket denne flotte stellevesken opp over alt. Flerne kjente mamma-bloggere dukket opp med denne superstilige stellevesken. 
  Smallstuff's stelleveske i skinn har printet seg inn i hodet mitt, og jeg klarer nå ikke legge fra meg tanken om at jeg en dag vil eie en slik fin stelleveske. 
  Jeg har som sagt ikke tatt på denne, kun stet bilder av den på nett. Men jeg tenker at i og med at "alle" har denne stellevesken må den være bra. 

  Bare se så nydelig den er:   Så nå har jeg smisket litt med mannen. Jeg har jo tross alt bursdag om 3 uker!! 

  Hvilken stelleveske har du?
  Er du også forelsket i smallstuff stellevesken?   

 • Publisert: 23.01.2013, 12:09
 • Kategori: Utstyr
 • 14 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 35

 • Publisert: 21.01.2013, 13:59
 • Kategori: Statusrapporter
 •  

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 35 Uker
  - Igjen til termin: 5 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, det har det vært en stund.
  - Hodet festet: Nei, ikke som jeg har fått bekreftet enda.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Både også. Vil ikke han skal komme før tidligst uke 37, men enkelte ganger skulle jeg ønske det var allerede i morgen! 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 64kg (: 
  - Vann i kroppen: Smålig på kvelden. Men oppstår kun om jeg har vært mye på bena. Ellers holder det seg borte (: 
  - Søvn: Når jeg første sovner, sover jeg som en stein. Men føler ikke jeg sover så spesielt godt, i tillegg tar det sin tid før jeg sovner. 
  - Neste kontroll: Jordmor neste tirsdag (: 
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen og vognen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, mye ubehagelige kynnere, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men måtte bukke for 100% sykemelding i dag. Må ha den lille energien jeg har til å ta vare på mann og barn, og ikke minst lade opp til minsten kommer! 
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del ubehagelige kynnere til dagen.  
  - Tungt: Ja, begynner å bli en smule tungt nå. Mye av grunnen er nok bekken og ryggproblemer. 
  - Høygravid: JA :D 
  - Sykehusbaggen: Den er ikke pakket, men jeg har gått til innkjøp av forskjellige småting som skal oppi :D 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i dag: 
  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 21.01.2013, 13:59
 • Kategori: Statusrapporter
 • 23 kommentarer
 • Magebilder VS Magebilder

 • Publisert: 15.01.2013, 13:00
 • Kategori: Magebilder
 •  

   

  Tenkte å dele magebilder med dere. Husker at jeg i uke 28 var livredd for at jeg skulle være like stor som jeg var med tvillingene. Jeg holdt lenge et jevnt tempo, og det skremte meg. Nå i uke 34 ser jeg at jeg ikke har noe å bekymre meg for, heldigvis. Så blir det spennende å se hvor stor jeg blir til slutt! (: 

     Men jeg skal ærlig innrømme at det skremmer meg at det skal være EN hel baby i forskjell her på de forskjellige svangerskapene.

  Hva syntes du?
  Ser du stor forskjell, eller er du like forrundret som meg? 

 • Publisert: 15.01.2013, 13:00
 • Kategori: Magebilder
 • 20 kommentarer
 • Ikke hver dag en får kos som dette!

 • Publisert: 14.01.2013, 22:06
 • Kategori: Kjærlighet
 •  

   

  Mathias har de siste dagene ikke vært helt i form, stakkars. Så i dag etter legetimen i dag valgte jeg å holde han hjemme da han ikke var helt seg selv. 
  Da han skulle ha hvilen sin rundt 12, sov han ikke lenge før han våknet igjen, så jeg tok han inn i stua. Før jeg viste ordet av det hadde han sovnet igjen på brystet mitt.
  Herrefred hvor deilig det var. Det var tungt, men godt. Det er ikke ofte disse viltre (snart!!) 2-åringene mine sovner på brystet mitt lenger, så når det første skjer, får de ligge så lenge de måtte ønske.
  Så her ble puddingen min liggende i nærmere 2 timer før han våknet av at jeg flyttet meg. Denne (snart!!) 2-åringen veier ikke lenger 2150gr, så armen min sovnet bort. Ikke særlig deilig, så dermed måtte jeg flytte meg. Ikke det at han ikke hadde sovet lenge nok, men han var så fredfull <3

  DE VOKSER OPP FOR FORT!!

  Oliver derimot har vært i storform, og hadde kost seg masse i barnehagen i dag. Selv uten broremann, men det smelter ett mammahjerte når du i bilen ser at de holder hender etter Oliver var hentet. Sikkert kjemperart for de å være fra hverandre over så "lang" tid. Bare se på puddingene mine da <3

  *SMELT*
   

 • Publisert: 14.01.2013, 22:06
 • Kategori: Kjærlighet
 • 22 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 34

 • Publisert: 14.01.2013, 20:39
 • Kategori: Statusrapporter
 •  

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 34 Uker
  - Igjen til termin: 6 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, hodet er nå nedover! 
  - Hodet festet: Nei, det er det ikke.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Både også. Vil ikke han skal komme før tidligst uke 37, men enkelte ganger skulle jeg ønske det var allerede i morgen! 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 64kg (: 
  - Vann i kroppen: Nope, ikke enda (: 
  - Søvn: Får sove hele netter, men tar en god stund før jeg klarer å sovne når det er full rulle! 
  - Neste kontroll: Jordmor i morgen (: 
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, mye ubehagelige kynnere, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men er 50% sykemeldt.
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del ubehagelige kynnere til dagen.  
  - Tungt: Både og. Vond rygg og bekken får meg til å føle som om jeg veier 100kg. Dager jeg er god, føler jeg meg lita og lett (: 
  - Høygravid: Nei. Gi meg 5 dager til ;) 
  - Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt på. Tenkte å begynne på den nå denne uka gjerne ;) 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i dag: 


  KULA! <3 

  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 14.01.2013, 20:39
 • Kategori: Statusrapporter
 • 10 kommentarer
 • Statusrapport og magebilde uke 33

 • Publisert: 07.01.2013, 14:54
 • Kategori: Statusrapporter
 • Da ble det nok et lite hopp, og jeg er dermed 33 uker i dag. 

  - UltralydTermin: 28. Februar 2013
  - Menstermin: 26. Februar 2013
  - På vei: 33 Uker
  - Igjen til termin: 7 + 3 Uker (Jordmoren min regner nå 40 + 3)
  - Kjønn: Gutt
  - Navn: Felix <3 
  - Hodet ned: Ja, hodet er nå nedover! 
  - Hodet festet: Nei, det er det ikke.
  - Aktivitet innenifra: Ja, her er det full rulle. Sterke spark som til tider kan være svært smertefulle faktisk "/
  - Babyens søvnmønster: Full rulle hele dagen. Er som regel kun rolig når mamma farter rundt! 
  - Utålmodig: Både også. Vil ikke han skal komme før tidligst uke 37, men enkelte ganger skulle jeg ønske det var allerede i morgen! 
  - Vektøkning: Vekt begynnelse: 61kg. Så ned til 57kg. Nå: 64kg (: 
  - Vann i kroppen: Nope, ikke enda (: 
  - Søvn: Får sove hele netter, men tar en god stund før jeg klarer å sovne når det er full rulle! 
  - Neste kontroll: Jordmor i morgen (: 
  - Barnerom: Babyen kommer til å sove inne med oss. Sengen er satt opp, og vi begynner å "forme" rommet! 
  - Utstyr: Har en del tilovers fra storebrødrene, men sengen er på plass i hus, og endelig slått opp 
  - Mangler av utstyr: Vogn, vognpose, ståbrett, stokke tripp trapp + newborn set og småting. 
  - Strekkmerker: Nei, og håper at jeg er like heldig denne graviditeten, å ikke får noe! 
  - Melk i brystene: Her er råmelken på plass (: 
  - Om fødselen: Gleder meg! Har så utrolig lyst til å føde normalt. 
  - Plager: Vond rygg, mye ubehagelige kynnere, bekkenløsning og bare utrolig sliten. 
  - Oppegående: Ja, men er 50% sykemeldt.
  - Sulten: Ikke mer en normalt (: 
  - Hekta på: Ikke noe spesielt. 
  - Kynnere: Ja, har en del ubehagelige kynnere til dagen.  
  - Tungt: Både og. Vond rygg og bekken får meg til å føle som om jeg veier 100kg. Dager jeg er god, føler jeg meg lita og lett (: 
  - Høygravid: Nei. Gi meg halvannen uke til ;) 
  - Sykehusbaggen: Den har jeg ikke begynt på. Tenkte å begynne på den rundt uke 34 ;) 
  - Humør: Veldig mye sliten og trøtt, men ellers normalt (: 

  Magebilde fra i dag: 


  KULA! <3 

  Hvor langt på vei er du?  
  Sliter du med plager?

 • Publisert: 07.01.2013, 14:54
 • Kategori: Statusrapporter
 • 11 kommentarer
 • hits