Ann Helen Moen

Ikke glem at dere er kjærester !

 • Publisert: 30.09.2015, 17:46
 • Kategori: Kjærlighet

 • (Per og meg 27.06.11 - Første date'n)

  Som nybakte foreldre er det fort gjort og glemme seg selv i alt, og enda kjappere gjort å glemme å være kjærester. 
  Når den lille endelig har kommet, er det ingenting i hele verden som betyr mer, å det er ingenting annet som blir prioritert.
  Du glemmer å spise, glemmer å dusje, glemmer å sove, og før du vet ordet av det sitter du å skal bytte tv-kanal med kaviar-tuben mens fjernkontrollen ligger i kjøleskapet.

  Du går bestandig å tenker på om den lille har fått nok mat, eller trenger h*n ny bleie. Kanskje er h*n for varm eller for kald. Det kan jo være lille får vondt i magen om jeg spiser løk på pizzaen, kanskje jeg bare skal drite i hele pizzaen. Jeg tror ikke at noe annet stod i hodet på meg de første ukene etter lille ble født. Hele verden dreiet seg rundt lille, og det slo meg aldri at det kunne være sunt å også tenke på seg selv av og til også ;)

  Selvfølgelig dusjet jeg, og jeg fikk også i meg mat, men når jeg først dusjet så var det fordi lille enten hadde gulpet meg nedover hele kløfta/ryggen eller når jeg hadde glemt å legge i nytt ammeinnlegg og nærmest dusja meg selv i morsmelk. Også må vi for all del ikke glemme noe som kan minne om massemord i trusa - Ja, nemlig renselsen. Fort gjort å glemme hele driten! Dusje må man faktisk, men ikke lenger for å ta seg en velfortjent, lang og varm dusj mens man peeler ansiktet og barberer beina. Nei, det er snakk om 2 minutt og 48 sekunders-dusj hvor du kommer ut før all balsamen er vasket ut og du innser at du har glemt å barbere deg fort under arma. 

  Også var det maten da. For det første er døgnet helt på halv åtte, så det er nærmest blitt sent utpå dagen før du innser at det er på tide å bevege seg ut i fra soverommet. Noe du har prøvd å utsette så lenge så mulig ettersom nurket ligger festa til puppen, og endelig sover. For du vet godt at så fort du tar puppen ut er plutselig lille sulten igjen. Vemodig må du nesten prøve å kanskje lirke den såre nippelen ut og prøve å lure lille med å dytte smokken inn (for de som bruker det).

  Etter litt arbeid og du klapper deg selv fornøyd på skulderen for å ha klart å komme deg ut av senga uten å vekke den lille, eller kanskje du har klart å legge lille fra deg i enten vugge/vogn, og setter kursen inn mot kjøkkenet, innser du at klokka er blitt så mye at du kan like så greit begynne på middagen. Du føler deg kjempe heldig når du har klart å mekke spagetti og kjøttdeig før mann (og de av dere som har andre barn, som meg, i tillegg) kommer inn døra, uten at lille har våkna. Du innser fort at du muligens pusha grensene litt når du faktisk trodde du kunne sette deg ned å spise sammen med de andre også. For før du vet ordet av det våkner lille for mat, og det ender enten med at du prøver å hive i deg en liten tallerken mens du ammer, eller må sette maten til sides for at lille skal få mat først. Blir det siste alternativet skal du se at lille er ekstra sulten og når h*n er ferdig å spise er maten for lengst kald, eller så var en av de andre så sultne at de klarte å krangle til seg din del av middagen. 

  Men det er når du sitter å ser ned på den lille at du innser at du kunne levd på denne lykkerusen for alltid. Det er da du innser at du bruker ikke liten tid i dusjen fordi du ikke har tid, men fordi det er ikke noen ting annet enn å sitte å beundre det lille livet, som du plutselig helt og holdent er ansvarlig for, som du har lyst til. Du innser fort at du er livredd for å gå glipp av noe, å en ti minutters dusj med kroppspeeling er virkelig ikke verdt det. Du blir helt og holdent oppslukt i den lille.


  Er det mulig å ikke bli oppslukt i noe slik?!

  Du har muligens sittet å nikket igjennom hele teksten mens du smålig ler av deg selv fordi du kjenner deg igjen. Å det er helt greit! No one is ever going to judge you! 

  Men du innser også at det fort har blitt litt lite "pappa" i denne nyfødt-boblen som omfavner deg og babyen. Ting er nytt, og du lærer og kjenne både deg selv og din kjære på et helt nytt nivå. Det gjør at det fort kan oppstå litt friksjon på godt og vondt. Det er ikke alle fedre som lever i samme boble som mammaen, og jeg har FULL forståelse for at de fort kan føle seg litt glemt. Det er absolutt ingen konkurranse, men for par hvor de gjerne kun har vært de to, for så å bli tre er stor overgang. Pappaen er plutselig ikke lenger "center of attention" og selv han forstår at babyen har tatt den plassen er det litt sårt å stå på utsiden. Puppe-barn eller flaske-barn uansett er fra begynnelsen svært knyttet til mor, og selv om far også er head-over-heels forelsket i lille og vil holde/kose/mate mest mulig, er det uten tvil ett bånd mellom mor-barn som ikke kan beskrives. 

  Det er nok mange fedre der ute som har følt på følelsen av å bli satt til side, eller kanskje de engang ikke har kunnet sette fingen på det. Kjenner jeg også de fleste fedre rett så har de gitt fra seg 1. plassen med glede, og har full forståelse for at den lille så klart skal være midtpunktet. Det betyr dermed ikke at det er sårt. 
  Jeg ønsker veldig å dele ett klipp som jeg snublet over på youtube her for noen uker siden. Her møter du ett par som skal bli foreldre for første gang, hvor far forteller ærlig hvordan han tenker på dette om hvordan det blir å bli satt i andre rekke: 

  (Jeg råder alle til å se hele klippet, men spørsmålet jeg refererer til kommer rundt 4:25)

  Jeg kan umulig være den eneste som kjenner at tårene presser på når jeg ser dette klippet. Å jeg kan heller ikke være den eneste som syntes det stikker litt ekstra i hjertet å vite at denne muligens er slik min kjære tenker. 
  Nå er ikke lenger Naomi og jeg i den berømte barseltiden, vi er nå over 6 ukers-kneiken, og allerede i morgen er lille faktisk blitt 12 uker. Vi er godt inne i rutiner og orden, og jeg får ikke lenger dårlig samvittighet for at jeg unner meg selv en 10 minutters dusj. Det er nå hodet begynner å tenke praktisk, og dagene nå bli nøye planlagt i forhold til mating og soving. Jeg tar meg mer en gjerne en lang og varm dusj, og jeg får barbert både armhulen og bena. Jeg har til og med tid til å holde busken i orden. Jeg har for lenge siden sluttet å blø ut både det ene og det andre, og underlivet er erklært friskt og fint av lege. (HURRA!) 


  Men det betyr ikke at jeg har sluttet å finne gleden i å bare se på lille mens hun sover, eller bruker hvert eneste minutt til å kose med henne. Jeg har bare funnet tid og krefter til å lage plass til min kjære igjen. Vi bruker tid til å ligge i armkroken til hverandre, kose med hverandre mens ungene sitter å ser barne-tv. Vi tuller og tøyser med hverandre, rett og slett flørter slik vi pleide å gjøre i begynnelsen av forholdet. 

  Ikke alt handler om sex, men i et forhold er det viktig også å finne igjen til denne delen. Det er ikke alltid like enkelt å finne tilbake til akkurat dette, og vet at det er flerne som syntes det er vanskelig å kunne se på seg selv som noe annet enn ei "melke-ku". Det er heller ingen hemmelighet at det ofte er vanskelighet for å finne lysten. Mange mødre finner nok nærhet i kosen som vi får av den lille. Selv om det er forskjell på seksuell-nærhet og nærheten en får av den lille blir ofte begeret til mor fylt opp, og det er ikke lenger nødvendig å strekke seg til sex. Men det er nødvendig med sex for å holde ett forhold gående! Det kan kanskje føles rart ut, og kanskje til og med vanskelig å ha sex etter fødselen, men våg å gjøre det. Det er helt fantastisk når du først begynner igjen. Sex er IKKE svaret på alle problemene som kan oppstå, men det hjelper mye å være så sårbare mot hverandre igjen. Før du vet ordet av det har du innsett hva du har savnet, uten at du egentlig har vært klar over det selv. 

  Jeg er så klart ingen sex-ekspert, samlivs-ekspert eller foreldre-ekspert. Jeg snakker kun av egen erfaring og hva jeg har plukket opp rundt meg fra venner, bekjente og så klart forum. Det er mye som så klart skal spille inn. En skal ikke føle seg presset til noe som helst! Det er heller ingen fasit på når det er den rette tiden å finne tilbake til sex, men det er aldri for tidlig å finne tilbake til kjærligheten. 

  Ikke slutt å fortelle hverandre hvordan dere har det, hvordan dere føler eller hva som føles rett og galt. Ta vare på hverandre i hverdagen. Ros hverandre for jobben dere gjør og sett pris på hverandre. Ingen kan få høre for mange ganger hvor bra de er eller hvor mye de betyr. Hver dag er en gave så nyt den, både med liten og stor!


  (Per og meg 20.09.15 - 4 år og 2 barn etter)

   

  // Lik og del gjerne innlegget om dere kjenner dere igjen (: 

 • Publisert: 30.09.2015, 17:46
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • • cuddlemonster •

 • Publisert: 22.09.2015, 09:08
 • Kategori: Kjærlighet
 • Det er tirsdagsmorgen, regnet faller tungt utenfor mens lille og jeg ligger varmt og godt inntyllet i dobbeldyna ☁

  En helt perfekt måte å starte dagen på. Bare Naomi og mamma, hun stirrende ut vinduet og lyset, mens jeg beundrer henne.

  Dette er kjærlighet.

 • Publisert: 22.09.2015, 09:08
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • • K J Æ R L E I K •

 • Publisert: 13.08.2015, 09:38
 • Kategori: Kjærlighet
 • Publisert: 13.08.2015, 09:38
 • Kategori: Kjærlighet
 • 3 kommentarer
 • Sommeren 2014 - Testfamilie for Startour

 • Publisert: 16.06.2014, 20:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • //Reklame
  (Skrevet på helt egne meninger)

  Nå er det lenge siden sist jeg var her inne, og jeg har fremdeles ikke heelt funnet blogglysten igjen. Men når likenshare er på utskikk etter en testfamilie for Startour kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet med stjerner i øynene. 
  Mye av grunnen til at det i det siste har blitt lite blogging er rett å slett fordi tiden ikke lenger strekker helt til, og før jeg vet ordet av det er dagen overstått. Jeg har fått ny jobb, som sikkert en del av dere som følger meg på instagram har fått med dere. Jeg lsker den nye jobben og utfordringene som følger med. Tiden bare suser forbi, og dagene er utrolig hektiske. På en god måte.

  Men det skal absolutt ikke skyves under en stein at vi, hele gjengen, er veeldig klar for ferie. I år hadde vi planlagt en liten uke på Kvitsøy med ett vennepar av oss, og en uke opp til mamma og de på Gjøvik. En fantastisk sommer i møte, men jeg må ærlig si at vi sitter å smugskikker på restplasser. Cravingsen for litt sol på kroppen, varme badetemperaturer, ny og eksotisk mat og litt nytt liv bort hverdagens mas, mens vi nyter hverandre hadde vært som en drøm. Vi har jo absolutt ett fantastisk vær her hjemme, og vi kan absolutt ha det like kjekt her som i syden. Men, og det er ett lite men, bare det å kunne slappe av og vite at vi er borte fra hverdagsmaset. Bort fra middagsmad, dårlige oppfinnelse på aktiviteter for oss alle, og ikke minst dyre priser på morro.

  Det skal heller ikke stikkes under en stein at vi ikke lever ett luksusliv her, og økonomien kunne aldeles vært bedre. Så å selv bruke mangfoldige tusen på en drømmeferie, som jeg virkelig anser som fortjent, er ikke ett alternativ her. Så hva passer da ikke bedre enn å kunne fått reist på en drømmeferie med norges beste reiseselskap. Det er ingen tvil om at denne typen reise ikke er innen våre økonomiske-rammer, og kommer mest sannsynlig ikke være det på et par 5 år. 

  Bare se på dette fantastiske hotellet som er en av dem som er mulig å reise til: 


  Dette hadde jo bare vært drømmen. Tenk å fått sjansen til å ta ungene med på noe sånn som dette.
  Det er ikkje kver dag en kan ta kjæresteturen og familieturen i ein og samme tur. Så vær så snill, send oss ned :D

  Trykk liker om du kunne tenkt deg å vært testfamilie! <3

 • Publisert: 16.06.2014, 20:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Because after all, it all comes down to love

 • Publisert: 10.12.2013, 21:41
 • Kategori: Kjærlighet
 • Dagene suser forbi, å før jeg vet ordet av det er en ny uke begynt.
  Dagene er spekket med oppgaver, noe som gjør at de bare går enda fortere. Bare i dag har jeg vært på posten å hentet nye parkdresser til puddingene, levert barna i barnehage, hatt barnepassen på Crossfit Centrum - Forus, gjennomført en hard WOD, hatt litt egentrening, tatt 1-årsbilder av en venninnes sønn, hentet i barnehagen, laget middag, lekt og kost med barna, flørta og hatt matkrig med mannen, gjort klar til sengen og pusset tennene til guttene, laget kveldsflaske og lagt Felix, sunget for puddingene og nå ligger jeg hengslengt i sofaen med verdens beste mann, utrolig godtesyk og 16 gangsperr rikere! Endelig er det litt ro i huset, å vi nyter tiden sammen i sofaen med The Mentalist på tv-skjermen.

  Tror jeg jinxa det litt, for nå våkna minsten. Forhåpentligvis vil han bare ha smokken igjen.

  Håper dere har hatt en like kjekk og stapfull dag som meg! ??

 • Publisert: 10.12.2013, 21:41
 • Kategori: Kjærlighet
 • 4 kommentarer
 • syskenkjærleik

 • Publisert: 09.12.2013, 09:46
 • Kategori: Kjærlighet
 • Action speaks louder than words  

  Lillebror ser opp til storebror   
  Et nydelig bilde av Oliver og Felix Vilhelm  

   

 • Publisert: 09.12.2013, 09:46
 • Kategori: Kjærlighet
 • 6 kommentarer
 • Simply because I love you

 • Publisert: 08.12.2013, 17:42
 • Kategori: Kjærlighet


 • Det har i den siste tiden vært veldig mye photoshop og design som er bestilt. Jeg elsker det. Å få lov til å lage design til andre, får kreativiteten på mine egne bilder til å blomstre. 
  Så når jeg plutselig innså at jeg fremdeles gikk med nobemver-bakgrunnen på skrivebordet, tok jeg photoshopen fast å lagte en fin desember bakgrunn til meg selv. Desverre har jeg ikke fått laget en til dere, men om dette er av interesse, så hyl ut, så kan jeg mer en gjerne mekke sammen noe ;)

  Hva syntes dere?
  Skal jeg lage, og legge ut en til dere også?

 • Publisert: 08.12.2013, 17:42
 • Kategori: Kjærlighet
 • 4 kommentarer
 • Den kjærlighet som ikke er galskap, er ingen kjærlighet.

 • Publisert: 28.10.2013, 12:18
 • Kategori: Kjærlighet
 • Til Per

  Tusen takk!
  Takk for at du ikke ga opp.
  Takk for at du elsker mine barn.
  Takk for at du holder rundt meg når jeg står å lager middag.
  Takk for at du kysser meg i nakken.
  Takk for at du holder meg på låret når vi kjører bil.
  Takk for at du gir meg komplimenter.
  Takk for at du er så flink å rydde hjemme.
  Takk for at du lar meg bestemme hva vi skal se på tv.
  Takk for at du lar meg studere.
  Takk for at du aktiviserer barna når jeg trenger litt ro.
  Takk for at du lar meg sove ut noen dager.
  Takk for at du fremdeles får meg til å føle meg som en 14 år gammel jente.
  Takk for at du fremdeles får frem sommerfuglene i magen min.
  Takk for at du bretter klær.
  Takk for at du er en så fantastisk pappa.
  Takk for at du tar ste-far rollen med glede.
  Takk for at du elsker meg.

  Tusen takk for at du elsker meg høyere en livet ❤ 

  Takk for at du utfordrer meg.
  Takk for at du får meg til å nå høyere i livet.
  Takk for at du diskuterer med meg.
  Takk for at du får meg til å ville slå deg av å til.
  Takk for at du får meg til å innse hvor fantastisk godt jeg har det.
  Takk for at du får meg til å leve.

  Takk for at du er min, vår  

   
  Vi er ikke udødelige, og alt er ikke rosenrødt hele tiden. Vi har vært på randen til ødelagt, å det har til tiden vært krevende og tøft. 
  Men ikke noen gang har jeg vært så takknæmlig over noen som jeg er for deg. Du kommer som ungkar rett inn i familielivet. Du tok i mot guttene som om de skulle vært dine egne. Fra dag en har du vært så god mot dem, å det å elske dem har aldri vært ett problem for deg. 
  Vi fikk aldri levd sammen bare du og jeg. Vi var aldri bare oss. Vi hadde annenhver helg hvor vi kunne være kjærester, bare du å jeg, men alltid i bakhodet om at søndag ettermiddag var vi igjen en familie på fire.
  Det har siden første daten vår vært veldig alvorlig, å jeg bukker meg i støvet for hva du har måtte gi opp for oss. Å igjennom alt dette har du ALDRI latt det påvirke oss. Aldri har du noen gang klaget eller sagt du har angret på avgjørelsen. Nok en gang gjør du meg "speech-less" av all den kjærligheten du gir oss. Jeg vet at det inderst inne er en smule tøft for deg, det er det for meg også. Plutselig kan det gå opp ett par lys hvor jeg innser at for "bare" fire år siden kunne jeg gjøre hva jeg ville, reise hvor jeg ville og bare bruke penger på meg selv. "Bare" fire år er gått alikevell er det fire år siden jeg var alene, det føles ut som en hel evighet. Jeg ville aldri ha gått tilbake. Dette er livet mitt, og jeg elsker det. Jeg elsker deg. Igjennom de tøffe og tunge tidene på samme måte som de gode. 

  Jeg elsker deg så utrolig masse! ❤ 

  Takk for at du gjør meg til en bedre person, mamma og kjæreste. 


   

 • Publisert: 28.10.2013, 12:18
 • Kategori: Kjærlighet
 • 9 kommentarer
 • SHOEGASM!

 • Publisert: 12.09.2013, 21:50
 • Kategori: Kjærlighet
 • Sko-orgamse (punktum) *sikle-sikle*

  her!

  ...

  ♡♡

   

 • Publisert: 12.09.2013, 21:50
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Fine familien min

 • Publisert: 07.08.2013, 21:10
 • Kategori: Kjærlighet
 • Som dere sikkert har sett på ny header og profilbilde, så har vi vært i studio. Denne gangen ville jeg fokusere mest på å få tatt bilder av meg og min kjære. Jeg hadde selvfølgelig håpet på å få noen fine av alle tre guttene sammen også, men ettersom at Mathias og Oliver er i "gjør-motsatt-av-hva-mamma-sier"-fasen, og absolut ikke skal sitte i ro, så ble det ikke så mange å velge mellom i forhold til bilder av barna. Nå har jeg så utrolig mange fine bilder av minstemann alene, at vi prøvde å ikke bruke for mye tid på bare han. Vi hadde minimalt med tid og masse å ta bilder av. Jeg var så heldig å få henge meg (og hele familien min) på med Lisa og hennes familie, så dermed ble det moderat med tid fordelt på alle foto-oppdragene vi hadde. hehe. 

  Fikk tatt noen av Mathias og Oliver alene, men på det tidspunktet var de så dritleie hele opplegget at vi måtte bestikke dem med bolle (bad mum!). haha! Så jeg skal ærlig si at det ble ikke akkuratt kjempe fantastiske bilder ut av de. De er jo verdens nydeligste gutter, meen kjenner at det frister lite å henge opp et bilde i stua med to bollespisende trollunger på ;D hehe
  God guttene til mamma!

  Så tenkte å dele ett lite knippe med bilder med dere:
  Fine, flotte familien min, som jeg er så uendelig stolt over <3
  Hva syntes du? :D

   

 • Publisert: 07.08.2013, 21:10
 • Kategori: Kjærlighet
 • 7 kommentarer
 • Bryllup

 • Publisert: 16.06.2013, 20:35
 • Kategori: Kjærlighet
 • I går var jeg som sagt hos frisøren. Fikk klippet vekk de slitte tuppene og ordnet det til bryllupet. Min kjære tante Bodil skulle endelig få lov å bli gift med mannen i sitt liv. 
  Etter en del stress med frisørtime til både meg og Per, kom vi oss endelig hjem igjen og gjorde oss klar for dagens store begivenhet.
  Jeg klarte ikke å finne noen ny kjole, så jeg gikk for den fine blå maxi kjolen min. Per har gått ned en del i vekt, så han måtte låne sin bort-gitte dress. For ca. to måneder siden ga Per bort sin gamle litt for liten dress, til lillebroren sin. Før vi viste ordet av det var han gått ned over 15kg, og den nye dressen han kjøpte var for stor. Så da fikk han låne den tilbake for kvelden, og den satt som ett skudd. #Forbannastolt


  Vi kom oss hjem og satt pyntet og fint å ventet på at pappa skulle komme å hente oss for å kjøre oss til kirken. Vi klarte faktisk å ordne oss i god tid. Jeg fikk til og med lagt fine negler på! Når pappa kom satte vi oss fint i i bilen og kjørte av gårde. Vi var 2 min fra kirken da Per fant ut at den ene jobben han hadde, glemte han. Næmlig posen hvor gaven og kamerate lå. JIPPI! Eller ikke. HEldigvis har jeg verdens snilleste pappa (Ja, jeg er en pappa-jente, to the bone!), som kjørte tilbake å hentet den for oss. Fikk dermed ikke noen bilder i fra innsiden av kirken. Mobilen tok så dårlige bilder, at jeg ga opp det også. 10 min før vielsen var ferdig kom pappa med gave og kamera, så vi fikk fine bilder av brudeparet utenfor kirken. 

    

  Bryllupet var helt nydelig. Ble helt slått ut av Bodil hvor fantastisk pen hun var i den nydelige brudekjolen. Klarte så vidt å holde tårene tilbake da hun kom opp midtgangen i kirken. Lokalet var også kjempe fint dekorert. Det var på en nydelig gård som var gjort om til utleie lokal. De hadde runde bord plassert i hele lokalet dekorert med oppsatser og nydelig dekorering. Falt veldig i smak her. Har fått et mye klarere bilde av hvordan jeg selv vil ha det! 

  Det var en helt fantastisk dag, og vi koste oss masse i bryllupet. Helt utrolig å få lov til å være med å delta på denne flotte dagen til brudeparet! (:  

 • Publisert: 16.06.2013, 20:35
 • Kategori: Kjærlighet
 • 1 kommentarer
 • Gratulerer med dagen tante Julia

 • Publisert: 25.04.2013, 12:28
 • Kategori: Kjærlighet
 •  

  Verdens søteste lillesøster er blitt hele 5 år i dag. Er helt rart å tenke på at denne lille prinsessa allerede er blitt 5 år!!
  Allerede som 3-åring ble denne jenta tante til to viltre gutter, og nå er du tante til 3 gutter.
  Selv om du bor langt borte, og ikke får mulighet til å leke med dem ofte, er du en super tante når du/vi er på besøk. Nevøene dine ser sånn opp til deg, og dilter mer en gjerne etter deg hvor enn du går.
  Du er fantastisk <3

  Vi sender deg ihvertfall mange gode bursdagsklemmer fra Stavanger.
  Håper du får en helt fantastisk dag, og at du år alt du peker på (Vet jeg rett, så får du mer enn det!)

  Nyt din første dag som 5-åring! 

  Masse, masse glad i deg "Julius" 

 • Publisert: 25.04.2013, 12:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • 1 kommentarer
 • Kjærleik

 • Publisert: 25.04.2013, 09:54
 • Kategori: Kjærlighet
 •  

 • Publisert: 25.04.2013, 09:54
 • Kategori: Kjærlighet
 • 1 kommentarer
 • BIG BROTHER

 • Publisert: 30.03.2013, 23:03
 • Kategori: Kjærlighet


 • Publisert: 30.03.2013, 23:03
 • Kategori: Kjærlighet
 • 5 kommentarer
 • Jeg elsker deg

 • Publisert: 14.02.2013, 13:53
 • Kategori: Kjærlighet
 • Advarsel! Et realt klisse-innlegg om kjærlighet.

  Datoen i dag tilsier at dette er dagen å hylle kjærligheten. Å det er nettopp det jeg skal gjøre. Jeg vil bruke denne muligheten til å hylle min kjærlighet, min valentine.   Jeg kan ikke få satt ord på hvor mye jeg elsker, og setter pris på denne mannen. Aldri har jeg vært så lykkelig som jeg er nå. En smule utmattet av svangerskapet, men veldig lykkelig. 
  Hadde det ikke vært for denne fantastisk sta mannen, hadde jeg nok enda vært alenemor til mine fantastiske små. Jeg hadde ikke vært gravid med min tredje prins. Jeg kan garantere deg at jeg hadde ikke en gang sikkert tenkt tanken på ett nytt barn. Jeg hadde måttet ta oppvasken selv. Ingen som kunne leke med guttene når jeg var sliten, eller en handyman som kunne tatt seg av annet manne-arbeid.
  På den andre siden hadde jeg sluppet under alle fotballkampene på tv, spillkonsollene som ligger overalt, datauttrykk slengt i hytt og pine, skitne sokker liggende på rare plasser og ikke minst ha en her som ikke leser tankene mine. haha. Vi har som alle andre par, hatt våre utfordringer, både sammen som par og ting som kunne ha splittet oss. Det beste er at vi har kjempet oss igjennom det, og våre kriger har gjort at jeg elsker denne mannen enda mer. Vi har våre uenigheter, men vi er enige om at vi ikke er, eller kommer til å bli enige.

  Vi inngår kompromisser (som oftest han!), og vi setter pris på hverandre i hverdagen. Vi tar oss tid til å ta vare på hverandre. Pleie hverandre. Når guttene er i seng er det som regel kjæreste-tid. Vi setter oss i sofaen, sette på den nyeste episoden av en av de 100 seriene vi ser på. Nå når jeg er gravid har han vært den som tar mest vare på meg. Han overrøser meg med fotmassasjer. Stryker meg der jeg har vondt, og er rask med å hente varmeputen om ryggen slår seg vrang. Han er ikke vanskelig å be om en massasje. Vi kan fort glemme hverandre litt balnt nåtidens teknologi. Vi kan fort bli sittende på dataen i hver vår ende i sofaen, men vi skal alltids ha et lite avbrekk bare oss før vi går å legger oss. Vi prøver å ikke la facebook, instagram og mailen oppta oss alt for masse, og vi er flinke å minne hverandre på det. 

  Ting virker gjerne veldig klisjé, og det er sikkert flerne der som tenker at vi ikke kan ha det så godt som jeg fremstår forholdet vårt til å være. Jeg skal ærlig innrømme at det er ingen mann som irriterer meg mer enn denne. Ingen mann som kan gjøre meg så forbanna hissig. Han kan til tider sikkert irritere enn grussten, og jeg har ved flerne anledninger hatt lyst å slå han i hodet med en stekepanne. Han synger på sanger han ikke kan. Han uttaler "th" i engelsk-uttale som "f" (Ja, det irriterer meg, selv om han har en legit grunn da han er engelskmann og det er hans dialekt!), han slår i ting i takt med musikken og han ser på skive med 3 lag syltetøy som hverdags-frokost (NEI, det er ikke frokost. Det er sukker på brød! Spis en "skikkelig" skive først!). Vi har ulike meninger om ting, og vi kan krangle. 

  Men, vi bærer ikke nag. Vi tilgir hverandre, og vi legger ting bak oss. We don't hover!  Svaret mitt var ganske klart da denne mannen gikk ned på ett kne og fridde. Jeg elsker denne mannen beyond words, og kan ikke se meg selv med noen andre. Han gjør så mye for meg, og jobber hardt for at jeg skal få ting akkuratt slik jeg vil. Han skjemmer meg bort, ikke bare med gaver i fleng, men med kjærlighet. Kjærlighet for meg, og ikke minst for guttene mine. Han er en helt fantastisk stefar for Mathias og Oliver, og de virkelig forguder han. Han tar seg tid til å leke med dem, hjelpe dem og han er en reser på å stå opp på natten om de våkner. I natt lå han over en halvtime inne på gulvet hos guttene for at Oliver skulle roe seg etter noe som hørtes veldig ut som ett mareritt. Han har såå lyst å gi dem alt de måtte trenge, ønske seg og enda mer. Han har ikke bare tatt på seg oppgaven som den store snille stefaren som overrøser dem, men han har tredd inn i rollen som en rollefigur. Han er en fantastisk stefar, og kommer til å bli en helt fantastisk pappa for lille Felix ♥ 

  Dette er mannen jeg skal dele resten av livet mitt med! 
  Siden vi møttes i Oslo sommeren 2011 har jeg aldri vært i tvil om at dette er mitt livs kjærlighet!

  Tusen, tusen takk Per-Christian for at du gir livet mitt så mye irritasjon, men så utrolig mye mer kjærlighet 

  Ja, jeg sa dette ville være ett klisse-innlegg! You were warned ;)   

 • Publisert: 14.02.2013, 13:53
 • Kategori: Kjærlighet
 • 4 kommentarer
 • Lisa har blitt mamma

 • Publisert: 08.02.2013, 20:06
 • Kategori: Kjærlighet
 • Min kjære venninne Lisa fikk sin etterlengtet sønn, Dennis, kl. 05.12 i dag tidlig. Lisa hadde egentlig termin etter meg, men lille Dennis hadde det litt travelt, og kom til verden i uke 37. 
  Dennis veide 3105gr, var 46cm og hadde et hodemål på 35cm. En liten perfekt gutt. Så jeg vil bare si masse, masse gratulerer til både Lisa, Cato og Tobias. Tenk at "lille" Tobias nå er blitt storebror!!
  Nå gleder jeg meg bare masse til å få treffe lille Dennis, og ikke minst til vi kan begynne å trille turer sammen. Nå må bare Felix bestemme seg for å komme også! haha :D  

  HER finner dere bloggen til Lisa! (: 


  Igjen, gratulerer så masse med lille Dennis <3 

   

 • Publisert: 08.02.2013, 20:06
 • Kategori: Kjærlighet
 • 2 kommentarer
 • Ikke hver dag en får kos som dette!

 • Publisert: 14.01.2013, 22:06
 • Kategori: Kjærlighet
 •  

   

  Mathias har de siste dagene ikke vært helt i form, stakkars. Så i dag etter legetimen i dag valgte jeg å holde han hjemme da han ikke var helt seg selv. 
  Da han skulle ha hvilen sin rundt 12, sov han ikke lenge før han våknet igjen, så jeg tok han inn i stua. Før jeg viste ordet av det hadde han sovnet igjen på brystet mitt.
  Herrefred hvor deilig det var. Det var tungt, men godt. Det er ikke ofte disse viltre (snart!!) 2-åringene mine sovner på brystet mitt lenger, så når det første skjer, får de ligge så lenge de måtte ønske.
  Så her ble puddingen min liggende i nærmere 2 timer før han våknet av at jeg flyttet meg. Denne (snart!!) 2-åringen veier ikke lenger 2150gr, så armen min sovnet bort. Ikke særlig deilig, så dermed måtte jeg flytte meg. Ikke det at han ikke hadde sovet lenge nok, men han var så fredfull <3

  DE VOKSER OPP FOR FORT!!

  Oliver derimot har vært i storform, og hadde kost seg masse i barnehagen i dag. Selv uten broremann, men det smelter ett mammahjerte når du i bilen ser at de holder hender etter Oliver var hentet. Sikkert kjemperart for de å være fra hverandre over så "lang" tid. Bare se på puddingene mine da <3

  *SMELT*
   

 • Publisert: 14.01.2013, 22:06
 • Kategori: Kjærlighet
 • 22 kommentarer
 • I finalen

 • Publisert: 10.10.2012, 21:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • For noen uker siden meldte jeg meg og min kjære på en konkurranse som holdes gående på facebook, "Rogalands flotteste kjærestepar". Fotograf Nina Mæland på Bryne har en konkurranse gående hvor vi la ut et bilde av oss, skrev litt om hvordan vi traff hverandre, og hvilken fantastisk person jeg syntes min kjære er. Plutselig i dag trakk hun de tre som hadde fått flest stemmer (likes) på sitt bilde, og vi var så heldige å være finalist nr. 3. Så nå konkurrere 3 par om en fotoshoot. Det er så utrolig spennende, og ville virkelig satt pris på om dere ville stemt på oss. Det hadde vært så koselig å få en fotoshoot sammen med mine kjære. Ihvertfall nå når vi venter en liten til. 

  Her er bilde vi deltar med: 

  "Her er meg og min fantastiske samboer og forloved ♥ Han var en bestemt person som skulle ha meg. Sjøl om eg satt gravid med tvillinger med en annen som eg ikkje var sammen med. Etter eg fikk tvillingguttene minem og noen mnd med flørting tok me endelig steget og traff kverandre for fyste gang siden eg blei gravid/mamma (blei kjent med kverandre rett før eg blei gravid). Aldri har eg blitt så "tatt på sengå" av forelskelse. Allerede fyste dagen viste eg at dette er mannen for meg. Nå halvannet år ittepå er han en heilt fantastisk stefar for tvillingguttene mine, og komme til å bli en utrolig pappa for den lille som me vente sammen i februar 2013 ♥ Eg kunne ikkje funne en bedre mann for meg! Elske han utrolig masse, og vil gjør det for resten av livet vårt ♥"

  Dere stemmer ved å like bildet. Bare trykk lik, og vi er en stemme rikere! :D 

  Trykk HER for å stemme på oss! VENNLIGST! :D 
  Det hadde betydd så utrolig masse!  

 • Publisert: 10.10.2012, 21:28
 • Kategori: Kjærlighet
 • 8 kommentarer
 • DaddyLove

 • Publisert: 27.09.2012, 22:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • En stolt pappa som ikke vil gi slipp <3 Etter et par gangers prøvelse på å kjenne spark, ble lille Felix fast bestemt på at pappan skulle kjenne hvilken sterk gutt han er. Felix tok helt av inni magen og pappa fikk for første gang kjenne et helt sett med ninjaspark! Når han først fikk kjenne ville han ikke gi slipp. Ikke at det gjorde lillebror noe, han er enda helt i hundre <3

  Pappa kosered magehuset hvor Felix er helt i hundre over at pappa endelig kan kjenne ham <3!
  Kjekt å vite at også pappa kan kjenne hvilken sterk gutt vi får :D

 • Publisert: 27.09.2012, 22:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • 4 kommentarer
 • Jeg er forlovet

 • Publisert: 11.08.2012, 13:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • En av de store nyhetene jeg har til dere, jeg er blitt forlovet med verdens beste. 
  Den 30 juni 2012 gikk min kjære samboer ned på knærne og spurte meg et av verdens nydeligste spørsmål.
  Jeg var kjempe nervøs, og klarte ikke la være å skjule ansiktet mitt, men aldri var jeg i tvil på hva mitt svar skulle være. Jeg føler meg utrolig beæret av å være forlovet med denne fantastiske mannen som har tatt både meg og guttene og hele familien min i mot med åpne armer. Han er en helt fantastisk person som hjelper meg med alt. Jeg kunne ikke bedt om en mer omsorgsfull og kjærlig mann i mitt liv. Han fyller livet med glede og latter. Jeg må ærlig si at jeg aldri har vært lykkeligere enn jeg er akkurat i dette sekundet. 

  Må klype meg selv i armen hver dag for å bevise for meg selv at dette ikke er en drøm.

  Jeg kom sliten og ekkel hjem fra jobb samme dag som vi skulle snu snuten mot Flekkefjord og Danmark. Lite viste jeg at rett inn på soverommet hadde kjæresten stelt i stand roseblader og en ring stilt på senga. Jeg la merke til at Per var en smule nærvøs når jeg kom inn, men tenkte ikke mer på det, før han sa at jeg måtte gå inn på soverommet. Der inne lå det noe på sengen til meg. Det for 13456 tusen tanker gjennom hodet mitt. Men aldri har jeg blitt tatt så på senga som jeg gjorde den siste lørdag i juni. Med en gang jeg så det tok jeg hendene opp i ansiktet, jeg rødmet så utrolig masse. I mens gikk verdens kjekkeste mann ned på kne, og tok den ene hånden min. Jeg kunne ikke annet enn å si, nei nei nei nei. Ikke som i nei, jeg vil ikkje gifte meg med deg, men som i nei, herrefred så flau jeg er.
  Etter han spurte presterte jeg i mitt flaue-øyenblikk å sprute ut "Jeg skal se ringen først". hahhahaha. Jeg hentet meg utrolig fort inn igjen, å sa så klart JA før jeg hoppet på han og ga han verdens største klem og kyss. Jeg smilte fra øre til øre da han satte ringen på. Tenk at jeg er kommende MRS Bårholm <3 

  JEG ER HEADOVERHEELS LYKKELIG :D 
   
 • Publisert: 11.08.2012, 13:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • 14 kommentarer
 • MY MOMMY IS BEAUTIFUL

 • Publisert: 18.06.2012, 11:42
 • Kategori: Kjærlighet
 • Elsker diss guttene mer en ord kan beskrive <3 

 • Publisert: 18.06.2012, 11:42
 • Kategori: Kjærlighet
 • 2 kommentarer
 • Se min kjole

 • Publisert: 02.06.2012, 12:18
 • Kategori: Kjærlighet
 • Jeg må bare inn å skrøyte litt! Se den nydelige kjolen jeg kjøpte i dag. Den passet perfekt og jeg elsker den!

 • Publisert: 02.06.2012, 12:18
 • Kategori: Kjærlighet
 • 2 kommentarer
 • Gratulerer med dagen hele Norge <3

 • Publisert: 02.06.2012, 12:17
 • Kategori: Kjærlighet
 • 17.05.2012

  Ville bare innom å si gratulere med dagen til dere alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk dag. Vi har kost oss masse og er ganske utkjørte alle mann! Godt det er et år til neste gang!
  Ha en fortsatt fin kveld videre :D

 • Publisert: 02.06.2012, 12:17
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er

 • Publisert: 02.06.2012, 12:13
 • Kategori: Kjærlighet
 • 22.02.2012

  Jeg fikk MacBook Pro av verdens beste samboer til bursdagen min!!! 

  Har faktisk ikke mer å si en det. Ingen ord kan beskrive hvor takknæmlig og overrasket jeg faktisk ble. Jeg har brukt en uke på å finne ut hvordan jeg skulle ordlegge meg her på bloggen. Jeg vet han leser, og ville dermed skrive dype ord om hvor fantastisk han er og hvor mye jeg elsker ham. Alikevl føler jeg ikke ord strekker til, og jeg har utsatt og utsatt blogginnlegget. 

  Jeg føler meg som om jeg er fjorten igjen. Jeg har lyst å skrike og vaie med armene over hodet. Jeg er sikker på at jeg hadde sett helt rar ut. SÅ jeg gjemmer meg heller bak bloggen, å håper ordene som ligger her kommer litt frem ihvertfall.  

  TUSEN, TUSEN TAKK PER! Du har bevist igjen at du virkelig er verdens beste, og at jeg er verden heldigste som har deg i livet mitt! (: 

 • Publisert: 02.06.2012, 12:13
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Act like a lady, think like a boss

 • Publisert: 02.06.2012, 12:07
 • Kategori: Kjærlighet
 • 02.01.2012

  Da var guttenes første jul over, og jeg føler meg ti kilo lettere med stress og noen kilo tungere med minner. En helt fin utbytting. Denne julen, som nevnt tidligere, var fylt med stress, bekymringer og tårer. Følte på et tidspunkt at verden skulle rase sammen. Jeg var frustrert, sinna og trist. Heldigvis kunne enkelte ting rette seg opp. 
   En stor byrde var at da jeg fikk pengene mine fra NAV fikk jeg mye mindre enn hva vi hadde sett for oss, i tillegg til feil informasjon fra samboerens jobb, ble vi sittende med utrolig mye mindre penger enn vi hadde sett for oss. Det vi hadde tilsammen var akkuratt nok til å dekke husleie, regninger og mat. Hvor skulle vi få penger til julegaver?  
   Vi hadde så å si ikke kjøpt noen, og de få vi faktisk hadde kjøpt var ikke mulige å returnere, og ikke akkuratt kjøpt på lavbudsjett, eller i vårt tilfelle, mikrobudsjett. Jeg hadde ikke annet valg enn å begynne å tenke, hardt! 

  Jeg tok frem alle papirene mine fra NAV i håp om å finne en feil. Jeg regnet opp å ned på uker jeg hadde krav på i permisjon, og ringte folk i hytt å pine om hjelp med tanke på akkuratt dette. 
   Heldigvis fant jeg et svar der som jeg lette etter. Etter mye om å men, fant jeg ut at jeg skulle ha 2 uker ekstra med permisjon i forhold til det som var skrevet i mine papirer, og dermed mer penger å "rytte" med. 

  Jeg følte et helt tonn med byrder løftet seg fra brystet mitt. Nå var det bare å starte julegaveshoppingen. Bare dager før vi skulle reise opp til mamma, og bare dager før jul. 
  Det ble noen hjemmelaget julegaver, Norgesglass fylt med hjemmelaga sjokolade i alle slags sorter. Resten ble kjøpt på mikrobudsjett, eller nesten ihvertfall. Jeg er alt for snill. 

  Viktigst av alt var at guttene fikk en kjempe første jul. De storkoste seg, og de fikk mange fine julepresanger. Det de likte best innpakningspapiret, noe som var forventet. Alle klærne, lekene og utstyret som de fikk er blitt flittig brukt, og vi alle er kjempe fornøyd. TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Både for guttenes julepresanger og våres. Vi er evig takknemlig.  • Publisert: 02.06.2012, 12:07
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Nostalgia

 • Publisert: 02.06.2012, 12:04
 • Kategori: Kjærlighet
 • Publisert: 30. nov 2011 @ 09:47

  Nostalgia n.
  A bittersweet longing for things, persons, or situations of the past.

  Du våkner nesten hoppende i senga. Endelig er dagen her! I det du reiser deg opp av senga får du øye på den. Wow! Er det første du tenker da du ser den. Du kan ikke tro dine egne øyne, så du gnir det litt ekstra i dem. Hendene føres forsiktig bort fra ansiktet, redd for at det bare er en drøm, at du egentlig bare ligger å sover enda. Drømmer om morgendagen fordi du gleder deg slik. Nei, det er sant. Morgendagen er kommet, allerede. Du griper etter den, tar et godt tak, trekker den fort til deg. Vil ikke miste den, eller risikere at noen tar den fra deg. Du hopper i tøfflene og morgenkåpen og springer inn i stuen. Du tar springfart opp i sofaen, lykkelig for at du finner fjernkontrollen der. Du sitter å smiler fra øre til øre, for endelig er dagen du har ventet slik på her. Sakte men sikkert går tv'n på, så du trykker raskt på 1, for NRK. Du nesten hopper i glede i sofaen når tre nøtter til askepott akkurat har begynt.

  Tre nøtter til askepott

  Følelsen av å være ung, bekymringsløs, mens du sitter å spiser fra julestrømpen din med tre nøtter til askepott på NRK1.

  Det er nostalgi. Det er jul.

  Det er slik jeg vil at jul skal bli for mine barn også. Selv om de "kun" er 11 mnd på julaften vil jeg at de skal pakke opp store, kjekke presanger. De husker nok ikke sin første jul særlig lenge, og ikke forstår de konseptet heller. Men jeg vil at de skal lære å sette pris på julen slik jeg gjorde, kose seg i bøtter og spann. En dag hvor all bekymring er satt til side og vi nyter en hel dag sammen. Jeg vil at øynene skal lyse opp like mye som mine gjorde da jeg var liten. Håpe på å få det de ønsker seg, men lære dem å ikke ta det for gitt.

  Jeg gleder meg!  

 • Publisert: 02.06.2012, 12:04
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • En utilstrekkelig overskrift

 • Publisert: 02.06.2012, 12:02
 • Kategori: Kjærlighet
 • De siste dagene har jeg vært inne på "skriv nytt innlegg" hver dag. Jeg vet akkurat hva jeg skal skrive om, jeg klarer bare ikke formulere ordene skikkelig. Å kunne skrive om dette temaet uten å virke som en fjorten år gammel forelsket jente som ikke klarer å snakke igjennom fliringen. Jeg er tross alt en 21 år gammel tobarnsmor, jeg bor sammen med kjæresten min som jeg elsker uendelig høyt. Jeg vil kunne skrive om dette på en måte som kommer til å fenge dere, som kommer til å få dere til å måpe, gjerne få dere som ikke bryr dere serlig om det, til å skifte mening. 

  Men slike store, tilstrekkelige ord klarer jeg ikke formulere skikkelig i denne sammenhengen. Nettopp fordi når jeg tenker på det jeg skal skrive om så blir jeg som en fjorten år gammel jente som er forelsket, og som i tillegg nesten ikke klarer å snakke igjennom fliringen. Jeg smiler fra øre til øre, og jeg kjenner faktisk sommerfuglene brer seg i magen når jeg tenker på det. HERREGUD! At det skal gå an. 

  Ja, jeg snakker om inget ringere enn Twilight: Breaking Dawn pt. 1. 

  Jeg har som mange andre sett alle filmene (opptil flerne ganger). Å jeg skal ærlig innrømme at eneste grunnen til at jeg ser dem er faktisk fordi jeg elsker bøkene. Jeg syntes ikke filmene er noe særlig. 
  De er verken bra spilt inn eller filmatiserer bøkene på en måte jeg ville gjort (nei, skal ikke si at jeg hadde gjort det bedre, men jeg hadde forventet mer. Mye mer!). 
  Jeg hadde ikke en gang tenkt å gå på kino for å se enen. Jeg hadde ikke begynt å lese bøkene da den kom ut på kino. Å da den kom ut å jeg tilfeldigvis leste referatet bestemte jeg meg fort for at dette må være en drittfilm. 

  Bare noen dager etter premieren på Twilight: Evighetens kyss (Forresten! Hvor i helvette kom evighetens kyss i fra? Kan ikke bare oversette, med å putte på en egen tittel. haha) kom jeg over en venninne av meg sittende i kantinen på skolen mens hun leste en bok. Og etter mye overtalelse (fra hennes side, vel og merke) lovte jeg at jeg skulle gi boken en sjanse. Jeg fikk låne boka hennes, og vi inngikk en deal om at om jeg fremdeles ikke likte boka etter 20-30 sider, så skulle jeg legge den fra meg.

  For å si det sånn, så skjedde ikke det. Jeg leste ut Twilight på tre dager. New Moon brukte jeg en dag på, og aldri før jeg har grenet så masse. Eclipse var lest ut på fem dager. Breaking Dawn brukte jeg omtrent en uke på. Hele vinterferien min gikk i twilight. Jeg var helt oppslukt, å har vært det siden. Jeg har gått igjennom bøkene 5 ganger, og har smålig begynt for en 6. gang! Jeg har to utgaver av bøkene, svart pocket og hvit pocket. Jeg har Twilight: Eclipse (GAVE!) spillet, og er en stolt Twilight-fan. 

  Men som sagt, hver gang jeg snakker om filmene til folk, så kan jeg ikke annet enn å uttrykke min misnøy. Jo, jeg ser dem gang på gang, men grunnen til det er fordi jeg elsker selve fortellingen, handlingen. Det er også mye lettere å se filmene gang på gang enn å lese, ihvertfall nå med barn i hus. Plutselig er det ikke så masse tid å lese på, andre ting som må gjørs ;)

  Men som ekte fan jeg er, tok jeg med meg en god venninne på TwiDay 16.11. Rett å slett Twilight maraton. De viste de tre første filmene før midnattspremieren på del 1 av Breaking Dawn, film nummer fire. Jeg var utrolig spent, og for første gang på tre år, var jeg storfornøyd! 

  Jeg gikk ut av den kinosalen nyforelsket. Sommerfulger i magen, rosa flyvende elefanter, smile fra øre til øre - forelsket! Filmen var akkurat det jeg hadde forventet, og enda mer faktisk. Etter tre middelmådige filmer hadde jeg slått meg til ro med tanken om at de aldri kommer til å kunne måles opp mot bøkene (Ingen filmer som helt klarer det uansett synets jeg). Men jeg håpet at jeg for en gangs skyld skulle kunne gå ut av kinosalen å like filmen. Å skuffet ble jeg ikke. Den var fantastisk, grotesk, spennende, og helt suveren. Jeg gikk ut av kinosalen og gledet meg til neste gang jeg skulle få legge livet til sides, og forsvinne inn i filmen. Å jeg må ærlig innrømme, det er ikke lenge jeg klarer å vente. Jeg har allerede planer om å se den igjen på kino denne uka. Er ingen måte jeg klarer å vente til den kommer ut på dvd. 

  Nei, dette er rett å slett årets film for meg. Jeg elsker den.
  Nå håper jeg bare at del 2 blir like bra, om ikke bedre.

  NB! Jeg sier ikke at dette er en film for alle. Haters will be haters. Jeg sammenligner den heller ikke med fantastiske filmer som Ringenes Herre eller de legendariske Harry Potter filmene. Jeg syntes heller ikke at Twilight er toppen av kransekaka, og må ærlig innrømme at de etter min mening ikke fortjener alle de prisene de har fått når de har vært i konkurranse med store filmer som nettopp Harry Potter. Jeg forstår også veldig godt at folk syntes film 1-3 er drit, for jeg syntes ikke selv filmene er noe bra. Nei, ta fatt brillene (om du har) og sett deg ned å les. For Stephenie Meyer er mye bedre å fortelle historien mellom Bella og Edward enn regissør Catherine Hardwicke noen gang vil bli. Men som sagt, Breaking Dawn gjorde meg målløs. Den var virkelig en film jeg setter høyt opp på lista over favorittfilmer. 

  Så ta bena fatt, popcorn i hånda og sett deg ned å nyt en bedre film. Jeg vet jeg skal (en gang til) ihvertfall! 

  Har du sett den? Hva synest du?

 • Publisert: 02.06.2012, 12:02
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Familielivet er virkelig startet

 • Publisert: 02.06.2012, 11:59
 • Kategori: Kjærlighet
 • 03.11.2011

  Når jeg bodde alene med guttene, var det sjeldent jeg orket å gjøre så mye mer enn det som guttene krevde. Det verste var vell at jeg nesten aldri orket å lage middag til meg selv. Jeg levde på det verste igjennomsnitt på 3-5 knekkebrød til dagen og hadde alltid noe snop liggende som jeg knasket på. Når jeg laget middag var det regel alltid noe enkelt som pølse og potetstappe. Jeg tok virkelig ikke vare på meg selv. Den treningen jeg fikk var turer med guttene. Så lenge de fikk de de skulle, tok jeg meg ikke til nødvendigheter som skikkelig mat eller trening. 

  Nå derimot er det nye rutiner på plass, og ting går virkelig fremover. Et skritt om gangen. 
  Vi har blitt kjempeflinke å smålig begynt å utvikle et budsjett, som gjør at vi har begynt med storhandel en gang i uka. Vi blir enige om hva vi skal ha til middager, også skriver jeg ned hva vi skal ha til hver dag, og finner ut hva som må handles inn og hva vi allerede har. Vi handler sjeldent, sjeldent noe som ikke står på listen. Dermed er snop fy fy. Vi reiser en kort tur innom butikken i helgen og kjøper litt vi kan kose oss med, men snop i ukedagene er noe vi har sagt oss enige i at ikke er nødvendig. 

  Mer mat, sier jo høyere tall på vekta. Så nå siden jeg lever til en viss grad sunt, vil jeg også ha kroppen tilbake, men på en sunn måte. Dermed gjenstår det å brenne litt kalorier, som tilsier trening. Jeg har begynt (vil si en gang!!), og må bare komme meg ut i det og begynne å trene faste dager. Komme meg igang! Ting faller bare bedre og bedre på plass. Storkoser meg som mamma og kjæreste.  
 • Publisert: 02.06.2012, 11:59
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Lykkelig <3

 • Publisert: 02.06.2012, 11:57
 • Kategori: Kjærlighet
 • Jeg er verdens heldigste jente som har 2 fantastiske sønner og en fantastisk mann i livet mitt 

 • Publisert: 02.06.2012, 11:57
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • A new home-base

 • Publisert: 02.06.2012, 11:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • 31.08.2011

  Da er det klart. Vi flytter! 
  Jeg gleder meg så inderlig masse. Den nye leiligheten er nydelig, og jeg klør i fingrene etter å få begynne å møblere og styre på med interiøret. Leieavtalen er signert, denne leiligheten er sagt opp og deler av depositumet er allerede satt inn. Endelig skal jeg komme meg opp av bakken og ut i lyset. I tillegg er det også en utrolig kjekk kar som tilfeldigvis skal bo med oss i den leiligheten. Det jeg gleder meg mest til. Lurer på om han er søt ;) hihi 
  Må 1. Oktober komme i en brenning :D 

  Vil dere se nydeligheten? :D


  Master bedroom

  Stua

  Badet

  Kjøkkenet

  En liten sniktitt. 

  Soo, what do you think? :D 

 • Publisert: 02.06.2012, 11:55
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Kjærestekos i Dublin

 • Publisert: 02.06.2012, 11:51
 • Kategori: Kjærlighet
 • 24.07.2011

  Da var jeg kommet meg hjem fra Dublin. På fredag reiste jeg bort til kjæresten min som for tiden er bosatt i Dublin. Det var utrolig deilig å se ham igjen, og bare være kjærester. Det tar på å ha kjæresten boende i et helt annet land. Ikke bare på meg som person, men også telefonregninger. Hardt å bare se kjæresten på Skype de siste 4 ukene. 

  Så fredagsmorgen klokken 07.30 tok jeg flyet til Dublin. Da jeg endelig kom frem, etter en liten mellomlanding i Oslo, stod  kjæresten min der med verdens fineste bukett. Jeg husker jeg stod å ventet på bagasjen og bare skalv, så jeg gledet meg til å se ham igjen. Det var helt utrolig deilig når jeg kom ut døren og jeg kunne gi ham et stor kyss. 
   Hele helgen har vi kost oss med restauranter, shopping, kjærestekos, fest og litt lett sightseeing.

  Bildedryss av helgen: 


  Vi er kjekke vi <3

  Fine, fine kjæresten min <3   Farget også håret rødt på torsdag, og har aldri vært så fornøyd før ! 


  Shoppinggatene

  Vurderte å kjøpe meg et par Christian Louboutin sko, men velger heller å IKKE sulte de enste 3 årene! (dyre sko)  Ingenting er som kjærestekos i en park i Dublin på en solskinnsdag <3 

  Fine buketten han stod med på flyplassen <3 

  De nye Kurt Geiger skoa mine :D <3 
  Ikke nok med stor bukett på flyplassen, masse god mat og drikke på restauranter, men verdens beste hadde faktisk kjøpt en Casio-klokke til meg! Jeg må være verdens heldigste <3 Det var en helt fantastisk helg, og jeg storkoste meg. Alikevel var det veldig godt å komme hjem til guttene mine! 
  

  En uke og han kommer hjem på en 3 ukers ferie. Det skal bli deilig! Da har jeg alle guttene mine her 

 • Publisert: 02.06.2012, 11:51
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Oh, sweet July

 • Publisert: 02.06.2012, 11:46
 • Kategori: Kjærlighet
 • 01.07.2011

  Jeg har så utrolig masse spennende i vente i Juli. føler at nesten hver dag er fult opp med avtaler, og de dagene jeg ikke har planer, blir det godt å bare slappe av. 
  I morgen skal jeg en tur inn til Oslo for å delta på bakgårdsfesten til søte Hanne og søstera. Mamma tar seg gledelig av guttaboys den siste dagen vi er her borte. Det gleder jeg meg masse til. 
  På søndag reiser vi hjem. Det skal bli litt deilig å komme hjem til eget også etter 3 uker på østlandet. 
  Så vi får masse besøk når vi kommer hjem.

  Ellers drar jeg til Sverige på tirsdag. En liten roadtrip med Ida. Vi skal på festival i Karlskoga, Putte i parken. Endelig skal jeg få se Paramore live! Herregud, som jeg gleder meg. Ke$ha skal også opptre, samt Pendulum, for de som vet hvem de er. Det er også mange andre band som skal spille/opptre de andre dagene også, men siden jeg har to små knupper hjemme blir vi bare værende på festivalområde den ene dagen, altså onsdag. Så kjører vi hjem igjen på torsdagen :D

  Så blir det rolig en ukes tid før vi reiser på hyttetur til Vatlandsvåg sammen med pappa og familien. Da blir Maren med den første helgen, også kommer gjerne Annette og Veronica innom en gang i uken. Kjekt med ferie. hehe. 

  Ellers må jeg innrømme at det er helgen den 22-24 jeg gleder meg mest til. Da skal jeg nemlig en liten tur til Dublin. Guttene skal være hjemme i Stavanger sammen med pappen sin, mens jeg reiser over vannet for å dyrke kjærligheten. Skal bli magisk å bare gå rundt i en helt ny by, nyforelska og masse sommerfugler i magen. Bare gå hånd i hånd og være kjærester. Gleder meg sånn! Også reiser jeg hjem på søndagen, men bare halvannen uke eller noe slik kommer kjæresten hjem på sommerferie i ca. 3 uker. 

  En ganske grei sommerferie i år. Opplever mer nå som mamma enn hva jeg har gjort før jeg fikk gullklumpene. 
  Tidligere har det bare vert Tyrkia og jobbing. Men ingen sydentur i år. Gjerne litt utpå høsten om økonomien tillater det (:

  Åh, herlige JULI ♥

 • Publisert: 02.06.2012, 11:46
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Hard to say Goodbye

 • Publisert: 02.06.2012, 11:45
 • Kategori: Kjærlighet
 • 28.06.2011

  Jeg er så "super heldig" å har en kjæreste boende i Dublin. Ja, Dublin, Irland. Som i Irland over havet. 
  Så dagen i dag var ikke spesielt kjekk når jeg måtte gi slipp på han på flyplassen. Nå er det fire uker til neste gang jeg ser ham. Fire lange uker. Da tar jeg turen over vannet og opplever Dublin sammen med kjæresten min. 
  Gud, som jeg gleder meg!   ♥

 • Publisert: 02.06.2012, 11:45
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • This is why I smile

 • Publisert: 02.06.2012, 11:44
 • Kategori: Kjærlighet
 • 25.06.2011

 • Publisert: 02.06.2012, 11:44
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • Fantastisk

 • Publisert: 02.06.2012, 11:43
 • Kategori: Kjærlighet
 • 22.06.2011

  Jeg har hatt to fantastiske dager. Bare så dere vet det :D   

 • Publisert: 02.06.2012, 11:43
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • .. Right next to you

 • Publisert: 02.06.2012, 11:40
 • Kategori: Kjærlighet
 • 19.06.2011

  Mange inntrykk. Mange følelser. Et ord. 

  LYKKELIG!   

  

 • Publisert: 02.06.2012, 11:40
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • If life blows you kisses, catch them.

 • Publisert: 02.06.2012, 11:39
 • Kategori: Kjærlighet
 • 16.06.2011

  Det skjer så mye hele tiden. Ser at bloggen sakte men sikkert blir brukt mindre og mindre. Er inne på blogg.no nesten hver dag en liten tur for å holde meg oppdatert på bloggene jeg følger, og er også ofte inne på "nytt innlegg", men kommer aldri så langt at jeg skriver noe. Å de gangene jeg faktisk klarer å skrive ned noen setninger blir det aldri publisert fordi jeg ikke fler det er nok. haha. 
  Som sagt så skjer det så masse, men aldri noe som får meg til å tenke; å dette MÅ jeg blogge om lenger. Det er mye som dere sikkert syntes er kjekt å lese om, men kommer bare ikke på det lenger. Skjerpings. 
  Vil ikke slette/avslutte bloggen heller. Er så kjekt å se tilbake på. 

  Så nå har jeg da, som gjerne noen av dere har fått med dere, lagt ut noen tekster jeg skrev ca. 2 år tilbake. Det er sikkert grammatikkfeil, og det er sikkert skrivefeil over alt, men alt i alt er jeg kjempe fornøyd med de tekstene, og dermed vil jeg dele dem med dere. Så del gjerne tankene deres rundt dem med meg. Alltid kjekt med tilbakemelding på ting som er selvlaget.

  Så må jeg jo gjerne nevne noe om de små som dere sikkert er litt nysjerrige på hvordan har det. 
  De har de supert. De ler, smiler, pludrer, lage koselyder og klager som babyer kan. hehe. 
  De er helt nydelige, og jeg kunne ikke vært stoltere. Har funne en god rutine i hverdagen, og dagene flyr forbi. Om 4 dager er de 5 mnd. Tenk det! 5 mnd siden de kom til verden, og snart 1 år siden jeg stod inne på toalettet på jobb med pinnen som skulle forandre livet mitt. hehe. 
  De elsker grøt og grønnsakspuré, rett å slett noen matvrak!  

  Jeg er lykkelig! Det skjer så masse bra med meg om dagen at jeg går konstant rundt i en "rosa flygende elefanter og såpeboble-verden" og bare smiler. Bare krysser fingrene for at det holder seg slik. 
  Feriepengene har kommet, kjoler og sko fra Nelly.com er på vei, bikinier fra Victorias Secret er på vei, jeg er på ferie hos mamma på Gjøvik, jeg har blitt noen nyanser brunere, jeg har to klumper jeg kan kysse og kose på så masse jeg bare orker og jeg har mange gode dager i vente. 
  Virkelig fornøyd med livet! Det er slik det skal være.

  Har du en bra sommer?  

 • Publisert: 02.06.2012, 11:39
 • Kategori: Kjærlighet
 • 0 kommentarer
 • hits