Ann Helen Moen

SUNDAY SUNSHINE

 • Publisert: 24.03.2016, 10:00
 • Kategori: Foodporn
 • Som de fleste av dere sikkert hatt fått med dere, så har vi her hjemme gjort en helomvending når det kommer til kosthold, i tillegg til at jeg har kommet meg opp av sofaen. 

  Hver dag begynner jeg dagen med en god smoothie, i dag inget unntak. Jeg følger ett tett treningsprogram, så 4 av 7 dager trør jeg til med en god og svett treningsøkt, og kan sette meg ned og slappe godt av med en smoothie. Hvilken smoothie jeg velger å gå for er helt opp til dagshumøret. Noen ganger vil jeg ha en frisk smoothie, mens andre ganger vil jeg ha en god og mettende. I dag fant jeg en mellomting. 

  Velger å kalle dagens smoothie for SUNDAY SUNSHINE, og på en grå søndag som i dag, var det godt med en sprakende og frisk smoothie. 

  INGREDIENSER:

  - 1 liten kopp vann
  - 1 liten kopp frosne bringebær
  - 1 banan
  - 1 kiwi
  - 1 appelsin
  - 1 ss chia frø
  - 1 ss hemp frø hjerter

  HOW TO:

  Smell sammen alt i en blender og mix sammen. Hemp frøene er ganske grove, og har en mektig og ru nøttesmak. Så om du vil ha minst mulig konsistens i smoothien, så mix gjerne over en lengre periode. Smak deg frem til hvordan du liker den. Du kan så klart trekke bort både chia og hemp frøene, men de gjør at smoothien er mer mettende og en tykkere konsistens. Jeg velger å bruke mest mulig fersk frukt, men det er så klart helt opp til deg hva du foretrekker. Det som er ekstra kjekt er at både chia og hemp frø inneholder store mengder omega. Godt for kroppen! 
  Jeg valgte også å ha i appelsin og kiwi, begge to stappfulle i vitamin C, som er veldig viktig for at kroppen skal ta opp mest mulig jern. For oss som spiser mye mindre kjøtt, er det da ekstra viktig at den jernen vi får i oss faktisk blir tatt opp av kroppen. Også er det jo så uendelig godt! :D

  ​Så sett deg ned og nyt en god og sunn smoothie! 

 • Publisert: 24.03.2016, 10:00
 • Kategori: Foodporn
 • 1 kommentarer
 • hits