Ann Helen Moen

Et lite tilbud

 • Publisert: 28.08.2013, 20:43
 • Kategori: Eqology
 • Som enkelte av dere sikkert har fått med dere, har jeg de siste dagene anbefalt Eqology sine produkter, både som kunde og som distributør. Enkelte av dere har gjerne hatt noen spørsmål ang. priser. Jeg ser at noen reagerer over at prisen er litt høy. Det er fult forståelig, men enkelte har gjerne ikke forstått hva prisen betyr.

  Er det noe vi alle kan skrive under på, så det er at helse er viktig. Aldri før har helsen vært dårlige, både med tanke på sykdommer og overvekt. Mange av grunnene til at enkelte problemer kan oppstå er rett å slett fordi vi har for lite vitaminer, mineraler og essensielle oljer i kroppen. Enten ved at kroppen ikke klarer å produsere nok selv, eller at vi rett å slett er for dårlige til å ta vare på kroppen vår ved glemme å tilføye nettopp disse byggestenene. 

  Aldri har fokuset på kropp, trening og helse vært større. Noe av det som ofte blir tatt opp i media er estetisk, mens det viktigste er kroppens helse. Nylig er det kommet en reklame på tv hvor de nevner: "selv om hjertet slår i takt, er ikke alltid kroppen i balanse". Dette var riktig nok en reklame om diabetes, men alikevel så sentral i det å måtte ta vare på helsen sin. Enkelte mangler har ikke tydelige og spesifikke symptomer, og det er dermed ofte vanskelig å vite hvor mye en mangler av alt. Det er bevist at vi ikke klarer å produsere nok av noen av de viktigste mineraler, vitaminer og essensielle oljer (som Omega-3), og det er dermed viktig at vi tilføyer dette igjennom kosten/kosttilskudd. Det er nettopp det EQ everyday plus er. Det er en 100% naturlig sammensetning av de vitaminene, mineralene og essensielle oljene kroppen ikke klarer å produsere nok av. Hva skal du da gjøre. Svært få av oss spiser fisk 3 ganger i uken, eller har makrell på skiva hver dag hele året. Vi bor også i Norge, og har dermed for få soldager (og fridager i året til å nyte de vi har til maksimum!) til å kunne produsere nok D-vitamin. Det er dermed utrolig viktig å få i seg denne, og andre vitaminer i seg. En annen viktig vitamin er vitamin K2. Svært få vet at det er en av kroppens viktigste byggestener. Det er nettopp en av de vitaminene som har mest å si på skjelettet vårt. Vitamin K2 reduserer avleiringer av Kalium i blodårene våre og hjelper kaliumet å finne veien til skjellettet, noe som er utrolig viktig i kroppens kamp mot benkjørhet. 
  Tenkte også å nevne noe om EQ's produkter som definitivt gjør produktene bedre enn andre: 

  "Produktene våre innen helsekost, nutricosmetics og hudpleie er utviklet i samarbeid med ledende naturmedisinere, homeopater og biokjemikere. Utvikling og produksjon foregår i Norge og EU, og følger GMP-standard (Good Manufacturing Practice)."

  Jeg kan snakke i evigheter om effekten disse produktene har på kroppen i lange baner, men det vil alikevl ikke gi dere den "wow"-effekten som jeg så veldig gjerne vil at dere også skal oppleve av å gå på disse produktene. Jeg vil dermed gi de 3 første av dere et lite tilbud om du kjøper EQ Everyday Plus 3 mnds abonnoment i dag til 599,- pr. måned FÅR du et EQ Everyday Kit av meg GRATIS! Pakken er verdt 399,- Du sparer dermed 699,- de 3 månedene. Det blir ikke bedre enn dette!!

  Så ta ett steg for helsen din. Ingen andre kan ta vare på din helse, den er du alene om. For ikke å snakke om å stå frem som et forbilde for dine barn eller andre familiemedlemmer! 

  Når du bestiller HER og trykker neste for å fullføre bestillingen vil det komme opp en rute hvor du må sjekke av at du er ny kunde og fylle inn min sponsor ID.
  Dette  er veldig viktig for at jeg skal kunne se hvem du er og om du var en av de tre første! ;)

  Det vil da se slik ut. Der fyller du ut denne koden: 1187546

  DO IT! :D   //annonse

 • Publisert: 28.08.2013, 20:43
 • Kategori: Eqology
 • 0 kommentarer
 • hits