Ann Helen Moen

♥ Ønskeliste Naomi's dåp ♥

 • Publisert: 03.09.2015, 15:36
 • Kategori: Dåp
 • Øverst på lista er uten tvil personlig fødselstavle, den kan bestilles her.


  Stokke tripp trapp stol - grå (her) ? Stokke tripp trapp pute - soft stripes (her) ? Design Letter bestikk/grøtskål/tallerken i melamin (her) ? Bordbrikke fra KG Design -grå (her)


  Hjertesmykke i sølv ? Sommerfuglsmykke i sølv ? Dåpsarmbånd i sølv ? Dåpsattestholder i krom ? Album med sølvfigur ? Dåpsnål


  Sengesett fra Sne Design (her) ? Treleker fra Sebra (her, her, her) ? Draleke fra Sebra (her) ? Lekematte fra Sebra (her

  Ellers elsker jeg alt annet fra Sne Design og Sebra, så alt faller i god jord her hjemme!

  Nå blir det så spennende å planlegge dåp i en annen farge enn blå! :D

 • Publisert: 03.09.2015, 15:36
 • Kategori: Dåp
 • 1 kommentarer
 • Dåpen til Felix Vilhelm

 • Publisert: 21.05.2013, 21:48
 • Kategori: Dåp
 • Da var dagen endelig overstått! Misforstå meg rett, dagen var fantastisk, men stresset som fulgte med var "over the top". Jeg sprang rundt som en gal de siste 2-3 dagene før dåpen skulle stå. Alt stod på hodet og stressnivået mitt skjøt igjennom taket. "Heldigvis" var det bf til tvillingenes tur til å kose seg på 17.mai, og dermed ble dagene litt lettere. Nå hadde jeg kun minsten å dra rundt på. 16. mai ble brukt på Kvadrat og da jeg endelig kom hjem måtte jeg bare sette meg ned å gjøre ting klart. Navnelapper ble laget, middagsglass renset, jeg hentet den fantastiske pakken fra partydesign på posten, og smålig begynte ting å falle på plass. 17. mai ble feiret, men på slutten av dagen kjente jeg godt hva kroppen hadde gått igjennom dagen før, og gjorde at jeg gruet meg mer til lørdagen med mer klargjøring og selve dåpsdagen, søndag. Lørdagen kom og nok en dag ble full med stresshandling av siste rest, klargjøring av lokalene og baking. Jeg var ikke i seng før klokken nærmet seg 02.00, og jeg var ikke da en gang ferdig og klar for dåpsdagen. Heldigvis(!!) har jeg en superfantastisk venninne (og mann så klart) som hjalp meg kjempe masse. Hun var med hele lørdagen, og da hun til slutt måtte hjem for å spise litt tok hun med seg resten av serviettene hjem og laget ca. 20 pom-pom's til. Hun satte mammen sin og søsteren i arbeid, og jeg kunne ikke vært mer takknæmlig for hjelpen de har ytet. Selv ikke de var i seng før 02.00. Tenk det! Ei venninne er oppe halve natten, holder familien oppe sammen med henne, for å hjelpe en smule stresset trebarnsmamma med dåpen!

  Om du leser dette Ida: DU ER FANTASTISK!!

  Aldri har jeg vært i tvil om at du er den perfekte gudmoren for vår lille Felix Vilhelm. Det er en ære for oss at du er innbalndet i livet vårt, og du er den mest fantastiske, omtenksomme og snilleste personen jeg kjenner. Jeg er heldig som får ha deg i livet mitt, livet vårt! 

  Søndagen kom, og jeg var oppe allerede klokken 07:00. Jeg måtte stå på spreng hele morgenen for å få alt i orden. Fikk tatt på meg en kjole (les: superfæl-jegangrer-utroliguflatterende-kjole), satt opp håret og tatt på masken. Lillebror ble kledd på, matet og kost meg. Vi fikk tilogmed pappen opp av sengen, og i finstasen! Kjekke mannen min <3 
  Så var det rett ned til lokalet å få i orden siste rest. Min kjære var ute å samlet grener til oppsatsene og jeg fikk satt opp gavebord og kakebort klart. Serviettene ble satt på plassene og alt var på plass. Nå ventet vi bare på Ida med pom-pom'sene. Ida var litt sen, så dermed fikk jeg ikke tatt bildet av bordet ferdig pyntet fordi vi måtte komme oss bort i kirken.

  Her er bilder fra lokalet:   Da vi kom bort i kirken hadde Felix allerede sovnet, og slik holdt han seg frem til han skulle døpes. Alikevel var han ikke annet enn eksemplarisk. Ikke et eneste pip, bare smil som kom på rekke og rad. En skikkelig storsjarmør. Verre med storebrødrene som absolutt ikke skulle sitte i ro. Helst skulle de stå opp med prekestolen og presten, mens de danset etter "Fader vår i himmelen". haha. 
  De er noen storsjarmører de også. Selv om de fikk noen raseri-anfall når de ikke får springe rundt. Godt det er lekerom i kirken, så morfar tok dem med ut. Det er også en kristen bhg i samme bygg som kirken, så i det nydelige sommerværet vi fikk på dåpsdagen, lekte de ute på lekeplassen.

  Selve festen var helt fantastisk. Når vi kom oss bort til lokalet igjen kunne jeg endelig slappe helt av. Jeg dreit rett å slett i alt som skjedde. Kunne ikke brydd meg mindre om alle ungene sprang å sølte sjokolade på gulvet, tipte over en brusflaske over hele bordet eller helte maten i fanget sitt! Alle fikk styre på som de ville, og det var deilig å gi blanke F! Jeg storkoste meg i dåpen, og ting gikk i grunnen kjempe fint! Hadde regnet litt feil på hvor lang tid vi brukte på maten, så vi gikk over halvannen time før kakegjestene kom. Heldigvis holdt de fleste ut, så det var ekstra godt med kakene når de endelig fikk lov å spise! hehe. Gavene Felix fikk var kjempe fine, og det er minimalt av det som blir byttet, eneste vi ikke "trenger" er 4 forskjellige sparebørser, så vi kommer til å se om vi finner noe annet kjekt! (: 

  Dagen var til slutt kjempe vellykket, og alt var helt perfekt (uten om kjolevalget mitt)! haha
  Felix var også kjempe nydelig i dåpskjolen som har gått i arv, og som jeg selv har brukt! 

  Når gjestene gikk ville vi ikke kaste bort dyrebar tid, så vi begynte å rydde/vaske allerede da. Her får vi ting unna. Så du kan godt si at på kvelden når vi kom hjem var jeg ødelagt. totalt delagt! Jeg var lykkelig ødelagt! Dagen var over, den var vellykket og det var verdt stresset! Tenk at nå er lille Felix Vilhelm døpt! Lille store gutten min 

  Har du døpt ditt barn? 
  Var dåpsdagen vellykket?   

 • Publisert: 21.05.2013, 21:48
 • Kategori: Dåp
 • 6 kommentarer
 • hits