Ann Helen Moen

e a s y f o o d - enkelt og greit!

 • Publisert: 15.09.2016, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Du vet den følelsen når du ligger i sofaen en søndags ettermiddag. Kanskje det til og med er dagen derpå og lysten på mat er like stor som den ikke eksisterende lysten til å lage den selv. Eller kanskje du sitter i tidsklemma mellom jobb og henting av barn i barnehagen, og du glemte å handle middag. Da kjære, har jeg den mest geniale og enkle måten å bestille god mat på. 

  I hvertfall om du skulle befinne deg i Stavanger/Sandnes-området.
  E A S Y F O O D !    

  Si 'hei' til Mr. Food!

  Har du hørt om EasyFood.no før? Ikke? Nei, nå har du i hvertfall det, og tro meg, du glemmer det ikke. Dette må være trolig den letteste måten å bestille god mat på. For hvem liker ikke å få noen andre til å diske opp en fantastisk middag, uten at du må løfte en finger. Alle liker å bestille take-away en gang i ny og ne, om ikke oftere. Så nå skal jeg fortelle litt om en utrolig lettvint måte å gjøre det på. 

  WWW.EASYFOOD.NO

  For det første, hvor enkelt er det ikke å huske navnet. Enkelt navn, enkelt gjort, enkelt og greit! 
  Når du først kommer inn på siden får du opp restauranter nær deg når du skriver inn postnummeret ditt, eller til der du måtte befinne deg. På første side kan du også velge og om du vil hente maten selv eller helst vil ha maten levert på døren! 

  Vi bor på Tananger og da vi skrev inn vårt postnummer fikk vi kjapt opp restauranter rundt oss. Vi fikk forskjellige restauranter i alt i fra Ålgård til Bryne til Stavanger. En god gruppe med forskjellige alternativer rett og slett. En ting som både jeg og samboeren likte godt var at det også, heldigvis for oss, var restauranter som tilbyr vegetariske retter. Ett ekstra smil om munnen var det på samboeren da han så at det var mulig å bestille fra Zouq - en restaurant med ekte pakistansk smaksopplevelse. Så vi trykket oss inn på Zouq og der blir ting også veldig enkelt. For meg som personlig ikke er så glad i å ringe for å bestille var det en drøm å nå kunne sitte i fred og ro og bestemme meg. Alt uten å havne i pinlige situasjoner med misforståelse i forbindelse med hverken språk eller dekning! 


  Her velger du bare "Gå til meny" på den restauranten som appelerer deg mest. Valget for oss falt på Zouq.

  En enkel oversikt over hvor enkelt det er å velge de forskjellige rettene. 

  God oversikt over hva du har bestilt og samlet pris.

  Her er det rett å slett bare å trykke på rettene du ønsker, legg til forskjellige f.eks drikke eller dressinger. Noen av restaurantene legger også frem hvilke ingredienser du kan ta bort med tanke på allergier eller noe så enkelt å greit som preferanser. Her ser dere en enkel bestilling som faller i god smak her hjemme, og det tok meg få minutter på å få til.
  Nå skal det sies at ting fort kan ta litt tid når du finner så mye godt, det er ikke bare, bare å velge mellom så mye god mat heller.
  Enda en fordel, som er enkelt og ikke minst billig.
  Easyfood tar ikke betalt for å bestille igjennom dem. Maten du bestiller på easyfood sin nettside koster det samme som om du skulle ringt direkte inn til restauranten. Enklere og billigere blir det ikke! 

  Når du endelig har klart å slå deg til ro med halve restauranten på bestillingen ("hysj, hysj"), så er det bare å trykke bestill og du kan sette deg godt tilbake i sofaen og bare vente på maten når den er betalt. Er du ekstra lat, jeg mener heldig, får du maten levert på døra og dagen er reddet! 

  Du kan selv velge om du vil registrere deg før eller etter du har bestemt deg for restaurant og retter. Jeg syntes det var like så greit å gjør det før jeg bestilte, så var jeg allerede logget inn. Igjen, her også, utrolig enkelt å registrere seg, og før du vet det er det deilig mat på vei til deg! Så fort maten er bestilt får du en bekreftelse på melding om at maten er bestilt!

  Bestill god mat enkelt selv - E A S Y F O O D ! 

  Sjekk gjerne ut facebook-siden for oppdateringer og konkurranser. Akkuratt nå kjører de en konkurranse hvor du kan vinne en take-away og ett gavekort på netflix! Er ikke det oppskriften på en god søndag, så vet ikke jeg! 
  Trykk HER så kommer du direkte inn på facebook-siden. 

  #ad #reklame #mammamoen #minemeninger #enkeltoggreit #easyfoodno #easyfood #takeaway #søndagenreddet

 • Publisert: 15.09.2016, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • 0 kommentarer
 • Mamma Moen anbefaler: Emmaljunga City Cross

 • Publisert: 13.05.2013, 15:15
 • Kategori: Anbefalinger
 • For noen uker tilbake la jeg ut ett innlegg hvor jeg ramset opp diverse produkter jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å dele erfaringene mine med. Ett av disse produktene var Emmaljunga City Cross. 

  Som gjerne noen av dere har fått med seg, så vil jeg jo si at en av fordelen mine ved anbefalinger er at jeg ikke bare har personlige meninger bak mine barneutstyrs-anbefalinger. Jeg er næmlig også en smule profesjonell da jeg som yrke driver med salg av barneutstyr. Jeg jobber i en barneutstyrsbutikk ved navn Baby Miljø. Denne flotte butikken hvor jeg har vært ansatt i 7 år (!!) til sommeren, ligger i Hillevåg, Stavanger. Å dermed vil jeg si at når jeg anbefaler noe så er mye av anbefalingen vurdert utav fakta om produktet og dens produsent, og ikke bare hvor utrolig nydelig den er ;) hihi.

  Det er så klart mange som vil være uenig med meg, og jeg har kommet over flerne som ikke alltid er like fornøyd med produktet som jeg er. Nå er alle forskjellige, noe som er bare bra. Hva om vi alle sammen hadde gått rundt med den samme vogna, i den samme fargen. Tenk så mye mindre vi skravle-glade, nybake mødrene kunne snakket og diskutert om! hihi

  Nei, tilbake til den fantastiske vognen som jeg er stolt eier og selger av!  Siden jeg begynte å jobbe på Baby Miljø har jeg vært sikker i min sak når det kom til hvilken vogn jeg skulle ha når jeg en vakker dag skulle få en arving. Emmaljunga City Cross stod øverst på min liste. Jeg har gått i mellom de forskjellige modellene, men selve merke var fast bestemt. Så da jeg en vakker sommerdag i 2010 fant ut at jeg ventet stod jeg klar og trippet ved den vogna jeg skulle velge. Uhell i hell var at det gjemte seg to inni der og ikke bare en. Så på ny måtte jeg ta en avgjørelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg var såå på nippet til å gå for Easywalker Duo, men er så utrolig glad for at jeg gikk for Emmaljunga Twin City Cross. Altså bare den doble utgaven av Felix's vogn. Ikke ett sekund har jeg angret, og vognen var helt super. Det er faktisk nå nylig, 1-2 mnd siden vi bestemte oss for å bytte til noe enklere. Vi brukte Emmaljunga Twin City Cross til tvillingene i over 2 år. En fantastisk vogn, som har vært alt jeg trengte. Den holdt seg også helt supert, og vi fikk solgt den brukt. Så håper de får like mye glede og nytte av den vognen som vi. 

  Så når vi nå en vakker sommerdag i 2012 (Nesten nøyaktig 2 år etter første gang) fant ut at vi ventet en liten prins var jeg bombesikker i min sak, om hvilken vogn lillebror skulle ha. (Denne gangen var det "heldigvis" bare én, så jeg fikk endelig kjøpe min drømmevogn!). Bare 4-5 uker på vei viste jeg godt hvilken vogn og farge jeg ville gå for. Skal rlig si at jeg stod å vugget mellom mørkeblå og denne mørkegrå, men for at det skulle passe best med RisaRosa vognposen (Denne posen kommer det også en anbefaling på senere! Stay tuned) gikk vi (les: jeg. Mannen hadde vel i grunnen ikke så mye å si) for mørkegrå! ;)

  Ikke ett sekund har jeg angret på fargen nå når jeg ser hvor utrolig godt den passer med alt; vognposen, stellevesken og ikke minst lille prinsen som ligger oppi!

   

  Emmaljunga er et svensk merke, og det eneste nordiske merket som enda styrer sin egen produksjon. Fabrikken til Emmaljunga ligger i nettopp Emmaljunga i Sverige, og har ingen planer i fremtiden å masseprodusere de i Asia. De er veldig fokusert på kvalitet fremfor kvantitet. Emmaljunga er nå inne i sitt 88. år, og har dermed utrolig bra erfaring innen barnevogner. Mye av arbeidet på vognene blir enda faktisk gjort ved hånd, som montering av bagdeler, mens noe av det er litt mer av den moderne typen, automatisert. Hvert år (ca. auguat-september) har de "årsbytte", da trer de nye fargene og modellen inn, mens de gamle "ikke så populære", går ut. Så hvert år stiller de opp med nye, dristige og nydelige farger. 

  Jeg skal si meg enig i at Emmaljunga ikke er i den billigste prisklassen, men det er virkelig verdt pengene.
  Viste du at Emmaljunga er det mest populære søket i vognmerket på Finn.no?
  Det er også det merket hvor du får mest for ved å selge produkt. Folk er villig til å betale gode penger for brukte produkter, nettopp fordi de holder seg så bra at det holder til mer enn ett barn (om den blir ivaretatt rett, så klart). 

  Små fakta: 

  - Lett vogn
  - Liten plass i bil
  - Gode madrasser i bagen
  - Justerbar sele i sportsvognen
  - Punkteringsfrie hjul
  - Mynnett og solskjerm i kalesjen (klar til å rulles ut!)
  - Enkel av/på-klikk ved utbytting av bag/sportsdel, eller når du bare vil ha bagen av understellet
  - Lett å manuvrere både ute og inne
  - God plass i bagen (75cm liggelengde)
  - Sportsdelen kan du ta ryggen ned 100%, og dermed kan brukes ganske tidlig om ønskelig.
  -Thermobase i bunnen (Slik at du kan lufte ekstra eller tette ekstra med tanke på årstid)
  - Lufteluke for god sirkulasjon bak på kalesjen ved varme sommerdager.
  - Vuggefunksjon på bagen (Om du setter den på gulvet kan den vugge)

  Jeg kunne nok holdt på i evigheter, men holde rmeg til det emst basic! ;)

  Skulle i grunnen summere opp med en for/mot-liste, men kom ikke serlig langt på mot-lista, og dermed droppet hele greia ;)
  Så ikke bare ser vogna kjempe nydelig ut, den er også veldig funksjonell og superduper bra!  


  Så for å si det slik, så er jeg mer enn fornøyd med vår vogn! Så kommende mammaer; LØP OG KJØP!  

 • Publisert: 13.05.2013, 15:15
 • Kategori: Anbefalinger
 • 6 kommentarer
 • Hvilken anbefaling vil du ha?

 • Publisert: 09.04.2013, 14:26
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg har lenge tenkt over det å gi en anbefaling på diverse produkter jeg har til lillebror. Så jeg tenkte at dere kunne bestemme hva jeg skulle anbefale først og sist. 

  Kommenter gjerne i kommentarfeltet hva du kunne tenkt det å lest en produktomtale på! ;)

 • Publisert: 09.04.2013, 14:26
 • Kategori: Anbefalinger
 • 9 kommentarer
 • Da braker det løs

 • Publisert: 30.01.2013, 09:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Våren begynner sakte men sikkert å snike seg på, og en av tingene som tilsier at våren snart kommer er den nye kolleksjonen til Me&I. 
  Det kommer ikke som ett sjokk for noen av dere vil jeg tro, at jeg elsker produktene til Me&I. Jeg har ved flere anledninger skrevet om den positive erfaringen jeg har med dem. Ikke bare liker jeg produktene deres, men ettersom at de kommer i slike deilige tekstiler og stilige farger og former, så er guttene også veldig glad i de. Vi har vært så heldig å blitt sponset med både T-skjorter og gensere.

  Er guttene skikkelig rampete en dag, og ikke vil kles på, drar jeg frem de stilige oransje genserene de fikk nå i høst, og de nærmest har kappløp om hvem som skal få på den kule genseren først.
  En annen dag her hadde de sovet med t-skjortene de fikk i fjor vår, ville de ikke gi slipp på dem. Så da vi hadde skiftet klær på dem, ente det med at begge gikk rundt med den i armen og koste på den. Nesten som et koseteppe, eller yndlingsbamse. Den skulle de absolutt ha med seg i bilen til barnehagen også. Bare for å kose med den. Har nok uendelig mye å gjøre med at de er kanon myke. 

   

  I dag braker det løs, og Me&I's vår kolleksjon kan du se på deres nettsider kl. 12.00 i dag. Jeg har vært så heldig å fått mulighet til å gi dere en smakbit på den flotte kolleksjonen. 
  Jeg vil absolutt anbefale produktene til Me&I på det sterkeste. Feast your eyes! :D 


  Her er noen filmsnutter med vårens kolleksjon: 

  video:140800428


  Me&I's vårkolleksjon

  video:140795265


  Me&I's vårkolleksjon

  Hva syntes du? 
  Har du noe fra tidligere kolleksjoner? 

 • Publisert: 30.01.2013, 09:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • 10 kommentarer
 • Me&I <3

 • Publisert: 28.12.2012, 15:25
 • Kategori: Anbefalinger
 • Jeg tenkte å tipse deg om en bra og morsom måte å tjene litt ekstra penger på. Nemlig å bli en superselger for me&i som jeg har samarbeidet med.

   

  Me&i søker akkurat nå nye selgere runt om i landet, og for mine lesere, dvs for Deg, har de et unikt tilbud:

  Om du starter som selger når vårkolleksjonen slippes 30. januar får du velge 1 valfritt plagg av vårens fantastiske kolleksjon.

  Du kan leie kolleksjonen første sesongen for 1500 kr og du blir fulgt opp av et fantastisk team. Du kan velge mellom å selge hele me&i kolleksjonen eller kun dameklærne.

  En fantastisk måte å få en ekstra inntekt og ha det morsomt på en gang. Jeg kan absolutt anbefale det utifra min erfaring med me&i :-)

  Om du har spørsmål, send en mail til lisbeth.nilsen@meandi.no  eller gå inn på hjemmesiden www.meandi.no

  Hvis du vil benytte deg av tilbudet, skriv navnet på min blogg i søknaden.

     Fine guttene mine i Me&I-genserne sine :D 

 • Publisert: 28.12.2012, 15:25
 • Kategori: Anbefalinger
 • 2 kommentarer
 • Sliter du med tørr vinterhud som meg?

 • Publisert: 29.11.2012, 16:54
 • Kategori: Anbefalinger


 • Publisert: 29.11.2012, 16:54
 • Kategori: Anbefalinger
 • 5 kommentarer
 • Gravid på julebord

 • Publisert: 02.11.2012, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Photobucket

  Er du som meg, gravid nå i julebordsesongen, bør du virkelig sjekke ut asos.com.
  Selv har jeg noen av disse nydeligheten på vei til meg. Elsker å klæ opp fine magen, og nå er intet unntak!
  Jeg har snoket en stund rundt på nettet nå, og har virkelig ikke funnet noe serlig, før nå! Asos.com tok med med storm, og jeg bare måtte sende noen av disse fine kjolene hjem til meg, så nå sitter jeg her, klar som et egg, å venter på pakke i posten.  

  Alle disse flotte kjolene finner du HER! 

   

  Har du julebord/julaften-kjolen klar? 

   

 • Publisert: 02.11.2012, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • 6 kommentarer
 • Kakeresultat

 • Publisert: 02.09.2012, 14:41
 • Kategori: Anbefalinger
 • Da var kaken ferdig. Ikke lik som på bildet! For det første så har jeg kun 25cm kakeform, så det er ikke sjangs for at de er tykke nok til å deles i to. Dermed valgte jeg å bare bruke to lag og ikke fire. Så nevnte jeg at de ikke hadde bringebær på butikken, så det ble byttet ut med jordbær.
  Så når jeg skulle finne frem pynten var jeg selvfølgelig tom for de fine, myke, hvite pyntekulene. Så det ble et litt annet alternativ, altså det jeg fant gjemt i skapet. Også klarte jeg selvfølgelig å gjør noe jeg ikke tenkte på en gang. Jeg vispet sammen frostingen til en nydelig masse, hoppet i dysjen og tenkte jeg kunne pynte kaken når jeg hadde stelt meg. Tanken slo meg ikke at frostingen blir "fluffy" og mister glossen sin, og da jeg kom på at jeg kunne sikkert bare kjørt den en runde eller to til i mikseren, hadde jeg allerede tatt på frostin på halve kaken. MEN, så lenge kaken smaker godt, så kan den se litt mislykka ut. Her er ihvertfall kaken. Den ser fremdeles god ut, bare ikke like god som Manuela's! (;

 • Publisert: 02.09.2012, 14:41
 • Kategori: Anbefalinger
 • 6 kommentarer
 • ANBEFALING: En moderne klassiker

 • Publisert: 02.06.2012, 12:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Tripp Trapp®-stolen, som ble skapt i 1972 av designeren Peter Opsvik, er stadig like suveren. I 1972 var revolusjonen et faktum. På den tiden var det ingen som hadde sett noe tilsvarende som Tripp Trapp®, og nesten 40 år senere er den fortsatt unik: den eneste barnestolen som kan følge deg fra spedbarn til voksen, som er like trygg og komfortabel hele veien.

  Tripp Trapp-designeren ble inspirert av sin egen sønn, Tor, som strevde med å finne en god sittestilling ved familiens bord. Ettersom han hadde vokst ut av sin gammeldagse barnestol, men stadig var altfor liten til å sitte på en voksenstol, ble Tor sittende og dingle med føttene og streve for å nå opp til bordet.


  Ettersom at jeg utenfor permisjonen arbeider i en utstyrsbutikk, har jeg mine tanker og meninger ang. utstyr til baby. Barneutstyr er balndt det som oftest blir testet på forskjellige nettsider, eller den omtalte tv2-hjelper deg. Noen ganger må jeg ærlig si at de drar den litt langt. Noen ganger kan de formulere seg litt bedre, som gjør at foreldre som gjerne har kjøpt den "dårligste" ikke føler de prøver å ta livet av ungene sine. For er det noen der ute som er veldig påvirkelige så er det foreldre. Freldre vil det beste for barna sine. Jeg har hatt mine diskusjoner med bekymra foreldre, hvor de har kommet inn i butikken og nesten skjelt meg ut for å ville skade barnet deres. Så jeg synets det er viktig at disse anbefalingene blir formulert på en litt mer forsiktig måte. 

  Då var det sagt. Nå over til egen anbefaling: Tripp Trapp®-stolen, Stokke.

  Det finnes ganske mange forskjellige spisestoler der ute til barn. Noen som kan festes på bordet, på spisestolen. Noen kan justeres opp å ned bare med en knapp, mens andre der igjen kan gjøres om til "gå"-stol med bord. Det finnes utallig mange forskjellige merker, og vi har hatt utallig mange av dem inne i butikken. Selv har jeg alltid hatt en favoritt.

  Stokke Tripp Trapp

  Så når den store handelen etter spisestoler til guttene kom, var det ikke noe annet valg enn å punge ut med pengene og få de nydelige og praktiske stolene hjem. Jeg valgte stolene i fargen American Walnut, en litt dyrere Special Edition utgave. Til den valgte jeg å bryte opp fargen litt med hvite baby-set, altså forlengelse til ryggen og bøylen fremme. Puten jeg valgte er Tales Blue i premium-varianten som er vannavstøtende. 

  PLUSS: 
  Kan brukes hele livet, tåler vekten til en voksen person.
  Kan justeres i høyden. Både sitteplaten og fotstøtten. 
  Fotplaten flyttes opp og sitteplaten vekk om stolen skal brukes av eldre barn/ungdommer
  Stolen som går i arv.
  Kan kjøpe med new-born set som gjør at du kan bruke den fra fødselen av. (Begrenset bruk!!)
  7 års garanti om du registrerer produktet på nettet. Tar kun 2 min.
  Begge mine gutter sitter kjempe fint i dem.
  De er fine og se på, dermed trenger de ikke settes bort etter mating.
  Norsk produkt, gode matrialer som er brukt

  MINUS: 
  Kan være litt dyrt for enkelte. (Stokke har egne priser, så koster det samme overalt. Sett bort fra forhandler-tilbud!)
  Special-edition utgaven (KUN DENNE UTGAVEN) bør oljes vær 6 mnd (olje og redskaper følger med)!  
  Litt uhamslig å slå opp om du ikke har gjort det før. 
  Alt selges separat. Stolen, bøylen, puta, new-born settet, sele og table-top.

  Selv er jeg kjempe fornøyd, og syntes det er verdt hver en krone som er brukt. 

  6/6 poeng

 • Publisert: 02.06.2012, 12:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • 0 kommentarer
 • hits