Ann Helen Moen

En ny favoritt, også til deg! (Rabattkode)

 • Publisert: 11.01.2017, 11:00
 • Kategori: Sponset
 • Wow, nå er det en stund siden jeg har skrevet her inne. Jeg er ikke 100% tilbake på bloggen, men noen tilbud er for gode til ikke å dele. Så da sprer man gleder hvor enn man kan. 

  I går var jeg ekstra spent da jeg trappet ned på postkontoret, spent på Naomi's vegne. På postkontoret ventet nettopp en pakke fra Twistshake

  " WITH PASSION FOR BABIES"

  video:img0013  video:img0012

   

  Det er jo uten tvil at du har hørt navnet før, og det er fordi de vet hva de driver med. 

  Første gang jeg hørte om dem, en god stund tilbake, var jeg skeptisk, men etter all den positive anmeldelsen de har fått har jeg blitt mer og mer nysgjerrig. Så da de tok kontakt var jeg ikke vanskelig å spørre. 

  Det som har gjort meg mest nysgjerrig er uten tvil denne flasken geniale konsept for å hindre klumper i flasken. Nå når Naomi er så stor og hun får velling før legging, er det utrolig vanskelig å få ristet andre typer flasker godt nok for å slippe klumper. 

  Så når jeg så den fantastiske løsningen som twistshake har på sine flasker ble jeg fort fan, uten å en gang ha prøvd.   Jeg må nok ærlig si at det var mammaen i hus som var mest spent, men lillemor smilte fra øre til øre da hun så hva som lå på bordet til henne. Ikke bare fordi fargen var nydelig, men det var rett før leggetid og øynene hennes lyste opp da hun innså at det var en ny flaske. 

  Etter en bruk er vi solgt, og kjenner jeg meg selv rett blir de flaskene vi har fra før aldri brukt igjen. Jeg er helt solgt, og jeg elsker at med flasken følger alt som trenger med. Flaske, flaske-smokk tilegnet alder på barnet og egen boks til oppbevaring av morsmelkerstatning, grøt-pulver eller annen småsnacks du ønsker å ha med deg. 

  Flasken kommer i tre forskjellige størrelser, med fire forskjellige smokk-størrelser, i 10 forskjellige farger. Om du ikke finner akkurat du leter etter her, så finner du det ingen plass. Flaskene er så klart anti-kolikk, og er ufattelig lett og vaske ettersom det ikke er mye krinker og kroker. Dette gjør også at flasken er lettere å holde, både for den voksne og den lille. 

  Nå har de også kommet ut med et nytt produkt, nemlig smokk og smokkeholder, og for å spare penger kan du kjøpe slike pakker hvor du får flere flasker i en pakke, alt etter eget ønske, både størrelse og farge. 

  Å for å spare enda mer, har jeg fått gleden av å dele en rabattkode med mine lesere.

  Nå får du nemlig -20% på hele sortimentet til Twistshake . 
   


  (trykk på bildet for å komme til nettsiden)

   

  @twistshake @mammamoen #twistshake">#twistshake #mammamoen #rabattkode #wildlittlecubs

 • Publisert: 11.01.2017, 11:00
 • Kategori: Sponset
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  11.01.2017 kl.13:20

  Herlige bilder <3 Jeg håper du får en fin onsdag :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits