Ann Helen Moen

Kreative Kids - KreaKid

 • Publisert: 21.09.2016, 20:00
 • Kategori: Sponset
 • //Sponset

  WOW! Endelig litt etterlengtet tid bak tastaturet. For de av dere som følger meg på instagram, har muligens fått med dere at jeg har lovt dere ett flott innlegg om pakken Felix Vilhelm fikk i postkassen for noen uker siden.  Som dere sikkert klarer å se på bildet, var det en ganske ivrig Felix som var å hentet pakken sin i postkassen, for før jeg viste ordet av det hadde han, sammen med spente storebrødre, klart å røske opp hele pakken. FØR mamma hadde fått tatt bilde av den! Jeg tar det som ett godt tegn, å iveren la seg ikke etter en smugtitt i pakken. Jeg prøvde å poengtere at vi måtte vente til etter middag, men hu mor forstod vel godt at det var det ingen sjans for at skjedde. 

  Så sammen satte vi oss ned på gulvet, alle mann alle, og fikk sett hva som gjemte seg. Felix var selvfølgelig stoltest, for det var veldig viktig for alle å vite at denne pakken var hans. Han kunne dele, men det var han som bestemte! 


  KreaKid

  Først av alt kan jeg gjerne fortelle litt hva KreaKid er. Mange har tidligere vært borti eller hørt om slike bokser som vi kan bestille hjem hver gang i måneden. Det finnes så mye der ute; bokser med sminkeprodukter, bokser for de med kjæledyr og ikke minst mat-kassene som kommer en gang i uken. Denne boksen derimot er skreddersydd til barnets alder, og er en boks med to aktiviteter og ett eksperiment. Den er for å fremme barnas selvtillit, motorisk utvikling og gir deg og barnet mulighet til å ha litt god kvalitetstid sammen. Boksen kan reguleres etter alderen på barnet ditt, og går i fra 3-8 år. 
  Det følger med alt du trenger til alle tre oppgavene, og bruksanvisningen er lett og følge. 

  Det skal sies at vi fikk en litt utfordrende start da guttaboys her i hus klarte å rive ut alt blande både bruksanvisningene og alle delene som var i de tre posene. Så ikke bare ble det en aktivitet for Felix, men litt av en aktivitet for hu mor når hun måtte prøve å legge de rette tingene oppi hver pose igjen! 

  KreKid posen kommer i slutten av måneden, og det jeg liker godt med KreaKid er at det er ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap. Her hjemme har vi noen måneder hvor økonomien er trangere enn andre, og det er ikke alltid så kjekt å binde seg over lengre tid. Dermed syntes jeg at denne passer for de fleste. I tillegg er prisen svært overkommelig, og du får mye kjekt for pengene. 

  Å det er ikke til å legge under en stol at gjengen bak KreaKid gjør en fantastisk jobb. For hver boks noen kjøper GIR de en KreKid-boks til ett asylbarn i samarbeid med Redd Barna. Ett motto som de lever etter er; Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe! 

  Ett avsnitt tatt ut av nettsiden til KreaKid som omfatter nettopp dette arbeidet de har med Redd Barna, har jeg valgt å ta med: 

  Kreativitet er viktig for barns utvikling. Det bygger selvtillit, glede, stolthet og ikke minst, det er gøy. Og er det noen som trenger litt av dette så er det alle asylbarna som sitter på mottak rundt om i landet vårt. Vi ønsker å gi tilbake til samfunnet fra dag en. Derfor har vi inngått et samarbeid med Redd Barna. For hver boks vi selger gir vi ett kreativt prosjekt til asylbarna. Prosjektene overleveres sammen med Redd Barna til asylmottakene en gang i måneden. 

  Den første leveringen ble gjort 12. februar 2016. En stor eske full av lysende snømannprosjekter ble overlevert en glad og stolt barneansvarlig på et asylmottak her i Oslo. Vi gleder oss allerede til neste overlevering!

  Vi håper det gjør dere glade at dere er med på å gjøre en forskjell.

  Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Kjøp en, gi en!


  Temaet for August: Insekter

  Her hjemme har den interessen for insekter vært det store i hele sommer, så når de åpnet posene med de forskjellige aktivitetene lyste alle tre guttene opp. Marihøner, edderkopp, bier, sommerfugl og andre insekter over alt. Helst ville de alle tre gjøre alt på en gang, men vi måtte spre aktivitetene litt ut, og har per dags dato noe igjen. Først ut var det å få testet ut undersøkelses-beholdere med forstørrelsesglass. Felix falt helt for dette, og allerede dagen etterpå hadde han det med seg i barnehagen. Om jeg ikke tar helt feil, har de også den siste måneden hatt stor fokus på insekter, så det passet perfekt. 

  Det tok heller ikke så lang tid før han så marihøne tatoveringen, og du kan si at det var noen litt sjalu storebrødre som ikke forstod helt hvorfor bare Felix fikk! Men de forstod vell egentlig at de bare måtte gi seg da jeg poengterte nok en gang at det var Felix som fikk pakke denne gangen. 
  Så den dagen ble det litt sen middag til guttenes glede. Vi satte oss ned og fikk klippet og limet, undersøkt og kost oss. God kvalitetstid! 


  Her har vi laget egne memory-kort hvor han har fått limt på insekter og tegnet litt. I tillegg så viser han stolt frem tatoveringen sin. Akkurat lik pappa sier han! 

  Stolt kar som viser frem de skumle insektene til mamma!

   


  En glad og fornøyd gutt som storkoste seg. Mamman var også veldig fornøyd med hvordan hele oppsettet ved boksen var, og alt i alt er vi mer en fornøyd alle mann. Vi har enda en aktivitet igjen, lage bie. Dette sparer vi til en litt regntung dag, som vi ikke har sett på en tid her i Stavanger. Som mamma i hus ser frem til, jeg elsker høsten, og skal si at jeg syntes det er deilig å se at høstmørket er på vei igjen!

  Nettsiden til KreaKid finner dere HER!
  Instagram-siden til KreaKid finner dere HER!
   

  For å følge oss på instagram, trykk HER!   

 • Publisert: 21.09.2016, 20:00
 • Kategori: Sponset
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Henriette Celin

  21.09.2016 kl.21:57

  Så gøy med noe sånt! så ut som mye kjekt også ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits