Ann Helen Moen

e a s y f o o d - enkelt og greit!

 • Publisert: 15.09.2016, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Du vet den følelsen når du ligger i sofaen en søndags ettermiddag. Kanskje det til og med er dagen derpå og lysten på mat er like stor som den ikke eksisterende lysten til å lage den selv. Eller kanskje du sitter i tidsklemma mellom jobb og henting av barn i barnehagen, og du glemte å handle middag. Da kjære, har jeg den mest geniale og enkle måten å bestille god mat på. 

  I hvertfall om du skulle befinne deg i Stavanger/Sandnes-området.
  E A S Y F O O D !    

  Si 'hei' til Mr. Food!

  Har du hørt om EasyFood.no før? Ikke? Nei, nå har du i hvertfall det, og tro meg, du glemmer det ikke. Dette må være trolig den letteste måten å bestille god mat på. For hvem liker ikke å få noen andre til å diske opp en fantastisk middag, uten at du må løfte en finger. Alle liker å bestille take-away en gang i ny og ne, om ikke oftere. Så nå skal jeg fortelle litt om en utrolig lettvint måte å gjøre det på. 

  WWW.EASYFOOD.NO

  For det første, hvor enkelt er det ikke å huske navnet. Enkelt navn, enkelt gjort, enkelt og greit! 
  Når du først kommer inn på siden får du opp restauranter nær deg når du skriver inn postnummeret ditt, eller til der du måtte befinne deg. På første side kan du også velge og om du vil hente maten selv eller helst vil ha maten levert på døren! 

  Vi bor på Tananger og da vi skrev inn vårt postnummer fikk vi kjapt opp restauranter rundt oss. Vi fikk forskjellige restauranter i alt i fra Ålgård til Bryne til Stavanger. En god gruppe med forskjellige alternativer rett og slett. En ting som både jeg og samboeren likte godt var at det også, heldigvis for oss, var restauranter som tilbyr vegetariske retter. Ett ekstra smil om munnen var det på samboeren da han så at det var mulig å bestille fra Zouq - en restaurant med ekte pakistansk smaksopplevelse. Så vi trykket oss inn på Zouq og der blir ting også veldig enkelt. For meg som personlig ikke er så glad i å ringe for å bestille var det en drøm å nå kunne sitte i fred og ro og bestemme meg. Alt uten å havne i pinlige situasjoner med misforståelse i forbindelse med hverken språk eller dekning! 


  Her velger du bare "Gå til meny" på den restauranten som appelerer deg mest. Valget for oss falt på Zouq.

  En enkel oversikt over hvor enkelt det er å velge de forskjellige rettene. 

  God oversikt over hva du har bestilt og samlet pris.

  Her er det rett å slett bare å trykke på rettene du ønsker, legg til forskjellige f.eks drikke eller dressinger. Noen av restaurantene legger også frem hvilke ingredienser du kan ta bort med tanke på allergier eller noe så enkelt å greit som preferanser. Her ser dere en enkel bestilling som faller i god smak her hjemme, og det tok meg få minutter på å få til.
  Nå skal det sies at ting fort kan ta litt tid når du finner så mye godt, det er ikke bare, bare å velge mellom så mye god mat heller.
  Enda en fordel, som er enkelt og ikke minst billig.
  Easyfood tar ikke betalt for å bestille igjennom dem. Maten du bestiller på easyfood sin nettside koster det samme som om du skulle ringt direkte inn til restauranten. Enklere og billigere blir det ikke! 

  Når du endelig har klart å slå deg til ro med halve restauranten på bestillingen ("hysj, hysj"), så er det bare å trykke bestill og du kan sette deg godt tilbake i sofaen og bare vente på maten når den er betalt. Er du ekstra lat, jeg mener heldig, får du maten levert på døra og dagen er reddet! 

  Du kan selv velge om du vil registrere deg før eller etter du har bestemt deg for restaurant og retter. Jeg syntes det var like så greit å gjør det før jeg bestilte, så var jeg allerede logget inn. Igjen, her også, utrolig enkelt å registrere seg, og før du vet det er det deilig mat på vei til deg! Så fort maten er bestilt får du en bekreftelse på melding om at maten er bestilt!

  Bestill god mat enkelt selv - E A S Y F O O D ! 

  Sjekk gjerne ut facebook-siden for oppdateringer og konkurranser. Akkuratt nå kjører de en konkurranse hvor du kan vinne en take-away og ett gavekort på netflix! Er ikke det oppskriften på en god søndag, så vet ikke jeg! 
  Trykk HER så kommer du direkte inn på facebook-siden. 

  #ad #reklame #mammamoen #minemeninger #enkeltoggreit #easyfoodno #easyfood #takeaway #søndagenreddet

 • Publisert: 15.09.2016, 13:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits