Ann Helen Moen

Sofia Moore, jeg er forelsket i deg!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • //sponset

  Tenk at jeg skulle dytte deg inderst i skapet, og ikke ta deg ut på lenge.
  Det var ikke meningen, men da du kom på døra mi passet det ikke. Du passet ikke.
  Nå, etter snart 4 måneder i hardkjør kunne vi begge stolte tre ut av skapet.
  Nå begynner det er nærme seg 6 måneder siden jeg fikk en nydelig ballkjole fra Sofia Moore. Valget falt på en nydelig midnatts-blå ballkjole fra den klassiske kolleksjonen. Spent satt jeg i sofaen hjemme og ventet på den flotte St. Lucia kjolen som jeg hadde store planer om å bruke i min bonusmamma's bryllup som skulle stå i Mai i år. Jeg tror jeg satt litt for mye i sofaen og ventet for da kjolen kom var det veldig trist at den ikke passet. 

  Jeg la den fint inn i skapet og gikk all in for å kunne passe den til bryllupet. Så med hardtrening i gang var det bare å gi alt for at den endelig skulle passe til den store dagen. Treningen gikk supert, men i dette tilfellet kanskje litt for godt! Da dagen plutselig var her, og kjolen skulle på oppdaget jeg dessverre at puppene hadde forsvunnet med mye annet, og til min store forskrekkelse var nå drømme-kjolen blitt litt stor i utringningen. Jeg hadde selvfølgelig ikke prøvd kjolen på før dagen før, og fikk dermed ikke fikset den til dagen. Shame on me!

   

  Så nok en gang måtte jeg bare la min kjære Sofia Moore ballkjole ligge igjen i skapet, mens jeg tok på meg en annen for å feire dagen til natts ende. Heldigvis har jeg nå fått fikset den, om det bare er midlertidig, så kan den nå brukes, og hva passet ikke bedre enn å ta den på for å vise dere. Hvem blir ikke forelsket i en slik kjole sier bare jeg. Den sitter perfekt på kroppen uten å skjære ubehagelig inn noen plass. Den strammer på de rette plassene og til min store glede er den "padded" i brystene, noe som gjør at selv jeg med "mamma-pupper" kan slenge fra meg bhen og la jentene hvile godt i kjolen. 

  En annen ting som får meg til å få stjerner i øynene er at det godt og tykt stoff, så ingen ufrivilling nipple-slip eller vising av undertøy bakfra. Den klumper seg dermed heller ikke rart over gode valker eller annet, og selve snittet på akkurat denne kjolen er helt fanatstisk. Det er sydd profesjonelt, og alle folder i stoffet er lagt perfekt for å få den rette silhuetten. 

  Det er vell ikke vanskelig å forstå at jeg smiler bredt nå når kjolen ENDELIG passer!! Åh, for en glede! 

   

  Noe som også er veldig viktig når jeg velger å bestille slike ballkjoler på nett er at nettsiden virker profesjonell og at oppsettet på nettsiden gir meg lyst til å handle. De har så uendelig mange fine ballkjoler, og det var vanskelig å velge ut bare en som favoritt. De har ett kjempe godt oppsett for å se hvilken størrelse du skal bestille og vær utrolig nøyaktig når du måler, slik at du ikke ender opp som meg.
  Å for å gjøre ting enda bedre så kan du også bestille skreddersydd etter dine størrelser. Det er vell ikke bare meg som ikke er en standard størrelse på hele kroppen, og ingenting er som å endelig ha en skikkelig kjole som passer perfekt både over bryst og hofter! 

  Nå som bryllupssesongen er i full blomst, hva er vell bedre enn å kunne få en skreddersydd ballkjole til begivenheten. Nå får du ved bruk av min rabattkode -15% ved kjøp av en skreddersydd ballkjole hos Sofia Moore

  Rabattkoden er gyldig frem til den 31/8-2016!


   

  Min kjole kan du finne HER!

 • Publisert: 27.06.2016, 09:43
 • Kategori: Sponset
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Kine

  27.06.2016 kl.10:38

  Wow du ser så bra ut nydelig kjole😍

  Kan du skrive om dietten du har gått på og hva du spiser??:)

  Mamma Moen

  27.06.2016 kl.13:45

  Kine: Hei Kine <3 Takk for gode ord :D
  Jeg følger ikke en spesiell diet i så forstand, men vi har tatt bort kjøtt/fisk i fra vårt kosthold og spiser mer plantebasert + jeg prøver å få i meg mest mulig frukt og grønt <3
  Ellers er jeg avhengig av litt sjokolade og andre godter <3 :D

  Skriv en ny kommentar

  hits