Ann Helen Moen

Vi tok oss en liten mini-ferie.

 • Publisert: 06.06.2016, 21:11
 • Kategori: Hverdag
 • Hva er vel deiligere enn når sommerværet slår inn for fult og du tilfeldigvis har fire dager fri etter hverandre? 
  Nada, svada og ingenting. Hvertfall ikke når du plutselig kommer på at det sikkert er enda finere vær i Flekkefjord og at du kan pakke med deg både barn og voksne for å ta en liten mini-ferie. Vi er så heldige at barnas morfar har campingvogn nede i Flekkefjord, og siden feriedagene havner på ukedager så var campingvognen ledig. Så da kunne vi ikke annet enn å kaste oss rundt å komme oss av gårde. 

  Nå skal det sies at ting fort blir litt tungvindt for oss når vi skal pakke med oss alle barn og komme oss av gårde lenger enn 5 min kjøring. For vi er en familie på seks, med en helt vanlig Ford Mondeo med kun fem seter. Hvordan vi får ting til å gå rundt tenker du? 
  Jo, jeg bor med en slik spreking. Spreking tenker du vell vi allerede er med fire barn, men over gjennomsnittet sprek er han faktisk. Han er en slik spreking som sykler over alt. Over alt faktisk, for noe bilsertifikat har han faktisk ikke.

  Men det var ingen hinder at han måtte sette seg på sykkelen helt ned til Flekkefjord. Han gjorde det faktisk av fri vilje. Så noen timer før vi satte oss i bilen starten han å trø, og selv om vi var fremme først, var han overraskende rask med tanke på at han syklet den lange veien! Skikkelig flinking med andre ord. 
  Vi kom ned ganske sent, og det resulterte i sen middag og unger som ble lagt langt over leggetid! Men har man ferie, så har man ferie.

  Vi avslutet dagen med noe jeg vil påstå er den beste Margherita-pizzaen jeg har spist i Norge. Nede i Flekkefjord sentrum er den er svært sjarmerende liten pub helt nede med sjøen. Så mens vi ventet spent på Per bestilte vi mat.
  Etter en runde god mat, møtes vi ved campingvognen hvor både barn og mor la seg! Det skal sies at det var Per som syklet umenneskelige mange mil, men det var jeg som kjørte nærmere 2 timer med 4 barn.. Alene.. HELT ALENE! 

  haha. Neida, det gikk overraskende fint. Hvertfall til vi kom til Moi. Da var det som om noen putta penger på dem. Det er vell ikke helt utafor å si at jeg stengte ørene ett par ganger!? haha.

   

  I dag har vi faktisk ikke gjort så mye mer enn å sitte ute i sola og bare kost oss. Var en tur innom butikken, så vi har kost oss med både is og masse frisk frukt. Åhh, sola får frem godfølelsen. Guttene har små-badet litt, eller nå lyger jeg, det er mer vannkrig! Driver å fyller plastkopper med vann for å kaste på hverandre. Noe som gir en berg-og dalbane av følelser her. Noen ganger er det morsomt, andre ganger er det motsatt. HELT MOTSATT. Sånn verden-raser-sammen.
  Men vi overlever. Nå er det snart klart for god middag.

  Guttene gleder seg masse masse til å legge seg i dag, og når de er lovet at de skal få sove i telt i natt (rett utenfor) så kan en gjerne forstrå hvorfor. Men det skal også sies, at det blir nok sikkert nok en sen kveld på gutta-boys, for noe soving der inne har jeg lite tro på! 

  Ellers skal vi nyte tiden vi har her, og vurderer å ta turen ned til sørlandsbadet i morgen ettersom det er meldt litt lavere temperaturer og litt mer skyer i morgen. Blir nok supert for ungene å få badet fra seg litt. Det skal sies at hu mor gleder seg også litt!


   

  Følg oss på Snapchat: nelehnna
  Følg oss på Instagram: @mammamoen

 • Publisert: 06.06.2016, 21:11
 • Kategori: Hverdag
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Pernille

  06.06.2016 kl.22:15

  Koselig at alt står bra til med alle mann på ferien deres :) Kos dere masse videre, og nyt de fine dagene dere har sammen.

  Skriv en ny kommentar

  hits