Ann Helen Moen

Jeg er stolt av å bo i denne kroppen

 • Publisert: 27.05.2016, 00:08
 • Kategori: Trening
 • Så var det gått enda nye 6 uker. 

  Da jeg skrev forrige blogginnlegg virket det som enden av visa var så ufattelig langt borte. Da jeg startet dette treningsprogrammet så jeg for meg hvor sent tiden kom til å gå. Jeg var jo så spent på hvordan det skulle gå. Ville jeg holde ut? Ville jeg se noe forandring? Ville jeg holde treningsguiden? 

  Ett lite øyeblikk så det mørkt ut da jeg begynte i jobb igjen, og ikke minst fingeren fikk seg en real omgang. På ett tidspunkt var jeg konstant sliten, og jeg orket ikke stort mer en arbeid og trening. Dagene endte med at jeg la meg i 21-tiden, og min kjære ble sittende igjen for seg selv i stuen. Ikke at han ble så veldig lei seg for at han kunne se og spille hva han ville, men vi mistet tid sammen som vi tidligere hadde. I tillegg så har jeg en ganske sporty kar som sykler mye, og som annen hver dag setter seg på sykkelsetet og blir bort i mange timer enkelte dager. 
  Heldigvis ble arbeidstidene mine bedre, og sakte men sikkert kom jeg inn i en grei rutine. Gjennom alt er jeg veldig glad for at jeg klarte å holde meg til treningen. Det var tider jeg bare ville drite i det, og andre dager hvor jeg ærlig skal si at det ble halvhjerta gjennomført. Men, det er bedre at det er gjort i 50% gass enn ikke gjort i det hele tatt. 

  Heldigvis ble ting bedre, og jeg hadde mer energi og overskudd til både barn og kjæreste. Det ble også lettere og trene, og faktisk yte mer en bare 50%.   Så før jeg viste ordet av det hadde jeg faktisk gjennomført min siste økt i det 12 uker lange treningsprogrammet til Sophie Gray. Det var veldig rart å være ferdig, men likevel var det spennende å se at jeg ikke bare hadde klart å gjennomføre det, men det viste seg også at det var en del forandring. Når du gir så mye for å forbedre helsen din, så er det uten tvil utrolig kjekt å se forskjell. Min hovedgrunn for å begynne og gjennomføre dette var for å bli sunnere, ta mer bevisste valg og ikke minst oppnå en sunn og sterk kropp. Hvilket tall som viste seg på vekten hadde aldri noe betydning, selv om jeg skal si at det var kjekt å se ett godt og gammelt (pre-pregnancy) tall lyse opp mot meg. For å understreke så har jeg ikke gått ned mange kiloene, men igjen, det var aldri poenget heller. Jeg ville se forandring i fysikk, utholdenhet, styrke, kosthold og centimeter. Det var viktigere for meg å se at det forsvant centimetere på de rette plassene enn at vekten viste ett tall jeg kun hadde hatt før graviditeten med Naomi. 

  Å det er så FORBANNA kjekt å se at det funker! 

  Jeg kan ikke annet enn å si at jeg er så forbanna stolt over at jeg har vært så streng med meg selv når det kommer til treningen, og at jeg har gjennomført programmet når det skulle være ferdig. Også er jeg så sinnsykt stolt over hva min kropp kan. Ikke kan den bare lage og bære nydelige barn, men den kan gjøre dette. Jeg er så stolt av å bo i akkurat denne kroppen! 

  All ære til kroppen min for å være den forbanna gode maskinen den er, men også mye av æren skal gå til Sophie Gray for ett fantastisk treningsprogram som ikke koster skjorta, som ikke krever masse dyrt utstyr og som er gjennomførbart for en travel firebarnsmor i en litt krevende jobb!  

  FØR bilder finner dere i tidligere innlegg som du kan lese HER!

  Jeg tenker å komme tilbake med litt info om hvordan kostholdet har vært, og hvordan jeg har klart å motivere meg selv til å fortsette.
  FØLG MED! :)

 • Publisert: 27.05.2016, 00:08
 • Kategori: Trening
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits