Ann Helen Moen

Når du blir satt litt tilbake

 • Publisert: 05.04.2016, 11:44
 • Kategori: Trening


 • I går var jeg så uheldig å kutte meg ganske alvorlig på lillefingeren mens jeg var på jobb. 
  Vi holdt på med å gjøre klart til stenging, med å vaske alt utstyr. Uheldigvis imens jeg stod med oppvasken, så klarte jeg å spyle sjokolade sirup over hele veggen, og skulle bare vaske av veggen for å få det gjort med en gang. Jeg er opptatt av å få gjort mest mulig ting på en gang, slik at jeg blir fortere ferdig. Jeg liker å holde ett visst tempo igjennom min arbeidsdag, og i går var intet unntak. På den veggen jeg skulle vaske har vi slike tunge stål-hyller, hvor selve opphenget til hyllene er hule, slik at du kan justere hyllene etter ønsket høyde. Så mens jeg så flittig vasket meg bortover veggen har ikke tanken slått meg at jeg burde være mer forsiktig. Så før jeg viste ordet av det hadde jeg klart å kjøre lillefingeren opp i det hule opphenget. Jeg skal ærlig si at jeg ikke syntes det var så utrolig vondt, jeg tenkte at jeg muligens hadde trengt ett lite plaster fordi jeg hadde skrapet meg opp litt, men det viste seg fort å være en del verre enn ett overflate-skrubbsår. Det gikk ganske tydelig dypt inn mot benet og det silblødde. Jeg listet meg bort til hun ene og spurte pent om et litt stort plaster, men vi innså vell ganske fort at det muligens måtte sys. 

  Det hele var faktisk ganske komisk. Her kommer jeg etter bare en liten uke i ny jobb, og det hele ender med en liten "arbeidsulykke".
  Jeg dæver.
  Det er så min flaks å få til noe slik. Heldigvis så så det 100ganger verre ut en det var, men for sikkerhetsskyld satte jeg meg i bilen for å sjekke om det måtte sys. Det er jeg glad for at jeg gjorde for det endte med 4-5 sting. Ikke akkurat dødskult å sy, men det gikk fort for seg.

  Så hjem kom jeg i går kveld fem sting rikere. Så i dag blir nok opplæringen tilpasset slik at jeg slipper å bruke lillefingeren mest mulig. Det er rart hvor utrolig mye du bruker den lille fingeren der uten å være klar over det. Prøv å tegn på den øyenbryn uten å bruke den.   Så når jeg våknet i dag og innså at jeg hadde treningsdag på planen begynte jeg å tenke om jeg heller burde ta med treningsfri ett par dager, ihvertfall til fingen har fått roet seg litt ned. Den er faktisk nesten dobbel størrelse (okey, jeg overdriver litt, men den er tykk), og for å kunne beskrive det mest mulig, så er den i en konstant "Britisk te-fing"-vinkel. 
  Men så innså jeg at jeg skulle dra på meg treningsklærne og bare hive meg i det. Jeg kunne heller ta det rolig, og bytte ut de trinnene som ikke var forenelig med en "ødelagt" fing. Armhevinger gikk overraskende bra, men når det ble mye hopping og slik så tilpasset jeg det til andre trinn som ikke gjorde at fingen pulserte i takt med hjertet! haha. Så isteden for jumping-jacks gjorde jeg heller calf-rise, og byttet ut hele dead mans burpees med armhevinger med stopp. Altså armhevinger hvor du tar hendene av gulvet når du er nede på matten. Mye hopping og veiving med armene er ikke en god idé innså jeg kjapt. Å når jeg følte at fingeren pulserte litt ekstra, tok jeg det heller roligere og lot fingen "bestemme" tempoet. 

  Det er utrolig viktig å høre på kroppen. Enten det er hodet, hele kroppen eller bare en liten finger som verker. Jeg vil tross alt kunne bruke fingeren normalt etterpå, og vil helst ikke se at jeg må sy såret på nytt eller får infeksjon pga overbelastning!   Så ellers vil dagen forløpe som vanlig! Akkurat slik jeg liker det!

  Ha en fantastisk tirsdag videre <3 

 • Publisert: 05.04.2016, 11:44
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Jenny Raquelle

  05.04.2016 kl.13:10

  Ha en fantastisk dag selv! Stå på <3

  Frøydis

  14.04.2016 kl.00:37

  Hvor er t-skjorta fra?? Så stilig :-D

  Mamma Moen

  14.04.2016 kl.21:08

  Frøydis: Takk! <3 Den er fra H&M - Divided (:

  Skriv en ny kommentar

  hits