Ann Helen Moen

Ut av den verdenskjente baby-bobla

 • Publisert: 31.03.2016, 09:18
 • Kategori: Ann Helen
 • WOW! 

  Jeg hadde aldri trodd at tiden skulle gå så fort. Eller jo, en liten ide og tanke, men før jeg viste ordet av det var disse fire nye ukene borte. POF!
  Hva gjør jeg nå liksom? Hva er å arbeide? Husker jeg hvordan jeg skal oppføre meg i sosiale sammenkomster med mennesker som IKKE vil snakke om baby-bæsj og hvilke utfordringer som dukker opp med nye tenner på gang? 

  hahaha. Oh yes. Plutselig skal lilletrille være hjemme med pappa, mens mamma skal ut i den store vide verden og tjene penger til livets opphold! Herregud, jeg ler av meg selv. Hvordan er det mulig å miste så masse av de sosiale antennene på mindre enn ett år. Nå skal det sies at jeg ikke er tilbake i den fine og flotte jobben jeg hadde før jeg gikk ut i permisjon, men noe helt nytt og spennende. Du kan fremdeles treffe meg bak kassen, men i stedet for å spørre meg om vi har mer igjen i str. 36 i den blå skjorta i A-området, så kan jeg nå skrive forkortelsene til en Mocha Frappuccino på en fin gjennomsiktig kopp med en grønn logo av en Siren. Oh yes, jeg jobber (dessverre) ikke lenger på flotte H&M, men har forflyttet meg til Starbucks! 

  Jeg er nå dermed å finne bak et grønt forkle hvor jeg skal prøve å forstå hvordan jeg lager en "dobbel caramel macchiato med soya-melk". Det skal sies at jeg kun har jobbet der i 2 fulle dager, så du kan si at jeg sliter en liten smule med å forstå alt. Det er utrolig kjekt, og spennende å prøve noe nytt, så det er bare å kaste seg i det :D 

  Denne uken jobber jeg bare dag, så skiftene mine begynner kl. 07.00 eller 06.30. Så du kan si at det er rart å måtte stå opp og begynne å jobbe FØR hverken mann eller barn har stått opp. Har vært en liten utfordring for Queen B(-menneske) her, but I did it. Klarte til og med å kle på meg treningstøyet etter ungene var i seng og hoppet i gang! Full i kaffe var jeg duracel-kanin på gulvet her!   Så da var man tilbake i den store vide verden. Det er kjekt, men samtidig veldig rart å atter en gang tré ut av den verdenskjente baby-bobla! 

 • Publisert: 31.03.2016, 09:18
 • Kategori: Ann Helen
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits