Ann Helen Moen

Når ett par timer nesten blir døgning!

 • Publisert: 27.03.2016, 11:50
 • Kategori: Fristelser
 • Det er merkelig når du har planer om å ikke gjøre en drit, men ender opp med å gjøre det totalt motsatte!

  Det skjedde i går. Vi hadde plassert bort de to eldste for natten og skulle i grunnen bare sitte hjemme og slappe av med seriene våre spillende over tv-skjermen. Jeg var veldig sliten etter en lang dag og dårlig søvn, så når ei venninne sendte melding og spurte om jeg ville komme bort i løpet av kvelden, viste jeg at sjansene var små for at jeg i det hele tatt kom meg opp av sofaen.

  Så ble guttene hentet og vi koste oss litt ekstra med de to minste. Da det var tid for legging for de små og alenetid for mamsen og papsen fikk jeg plutselig ett lite snev av energi. Jeg bestemte meg dermed at jeg skulle ta en liten svipptur innom. De skulle ha litt godt i glasset, men bestemte meg fort for at denne gamle kroppen skulle holde seg edru. Jeg satte meg dermed bak rattet og kjørte utover. Jeg hadde så klart sagt til Per at jeg teolig bare ble borte ett par timer.

  Så fail kan man ha gitt!!

  Før vi viste ordet av det hadde klokkene stil seg frem og viste 03.30. Ja, så ble det litt mer enn ett par timer. Praten satt så løst og vi storkoste oss. Klokken var nærmere 04.15 før rompa mi hadde klart å planta seg i senga, og det var jo ikkje npe overraskelse at lillemor skulle våkne i det jeg la hodet på puta!

  Ikke bare var jeg sent i seng, men bare rett etter jeg endelig hadde fått lillemor til å sove og lukka øynene selv, var klokka plutselig 08.00 og det var morgen. Så da var det ikke annet enn å dra meg seg dyna inn i sofaen og slumre meg igjennom søndagen. Jeg hadde bestemt for at der skulle jeg ligge frem til langt ut på dagen.

  Så slo det meg. Jeg har treningsdag i dag..

  Som om det ikke var nok at jeg faktisk måtte opp tidlig, så skulle jeg liksom klare å få den trøtte ræva mi opp for å trene. Nei, da må man bare hive seg opp av sofaen før kroppen streiker i protest. You've got to outsmart youself.. Eller noe sånn.

  Men det gikk! I did it! 👏

  Ja, en ekstra klapp til meg.

  Etter treningen var det så klart på med søndagsklærne, og diske frem en god og frisk smoothie i dette grå-været!

  Den smoothien var dødsgod, så tenker å slenge med oppskrift

  OPPSKRIFT:

  • Litt hermetisk ananas med fruktjuice (hadde igjen etter pizzaen i går)

  • En appelsin

  • En liten kopp med ferdig smoothie-blanding fra Rema 1000 - banan/mango/ananas

  Take it for a spin!

  Nå skal du ikke gjøre annet enn å sette deg eolig ned i sofaen og NYTE det!

  Håper alle har en fantastisk dag videre ☀

 • Publisert: 27.03.2016, 11:50
 • Kategori: Fristelser
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Marte

  27.03.2016 kl.11:52

  åh det såg godt ut!

  Skriv en ny kommentar

  hits