Ann Helen Moen

Til deg som ikke kan fordra Anna - MammaTilMichelle

 • Publisert: 25.03.2016, 20:48
 • Kategori: Tanker
 • Kjære Anonym.

  Du peiser på hvor dårlig mor du syntes Anna er, og kan ikke få si nok stygge ord. Du slenger ut ufine kommentarer som ikke bør se dagslys. Du mener Anna feiler som mamma fordi hun falt på trynet og forelska seg i feil person, som atter en gang knuste hjerte hennes. Du lar ikke kommentarene ligge om hvor fæl du syntes hun er nå når hun endelig er lykkelig. For det fortjener hun ikke. Du trør over i andre sin personlige boble, og du stiller deg rett i trynet på folk, med maske så klart. For ingen må vite hvem du er. 

  Elendig mamma. Anna er en elendig mamma som burde vært fratatt sine barn.

  Jeg kan ikke komme over hvordan jeg selv får vondt i magen når jeg leser dette brevet. Du åpnet øynene mine, du kjære anonym. Du åpnet øynene mine for hvilke normer, moraler og verdier det tydeligvis er uhyre viktig at jeg lærer mine barn. Hvor streng jeg som mamma kommer til å være når det kommer til drit-slenging, mobbing og baksnakk. Om det å ødelegge noens dag for at du skal få ut en frustrasjon som tydeligvis sitter dypt inne hos deg. 

  Jeg har innsett her HVOR ufattelig viktig det er å lære sine små folkeskikk! 

  Jeg er kanskje litt vell streng, men du prøver å få frem poeng hvor du mener Anna har sviktet som mamma, når alt jeg ser i din tekst, er hvor jeg tydeligvis ikke må svikte som mamma til mine barn. Jeg håper så klart at dette kun er dårlig dømmekraft fra din side, og at du er lært opp til bedre, men prøv å husk at det er en helt virkelig person som sitter på andre siden av det brevet du nettopp skrev deg gjennom. 

  Kjære anonym. Vis verden og fremtidens barn at dette ikke er måten å samhandle med andre mennesker på. Uansett om du liker dem eller ikke. 

  Med vennlig hilsen
  Ann Helen Moen​
  Firebarnsmor med to forskjellige fedre

  Anna - MammaTilMichelle   

 • Publisert: 25.03.2016, 20:48
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  vetikkehvabloggenskalhete

  25.03.2016 kl.21:49

  Jeg er helt enig i hva du skriver! De som skriver slike ting om folk burde finne sæ noe bedre å gjøre. Jeg fatter ikke at folk kan være så stygg mot andre og at dem klarer å skrive slikt til Anna. Anna e ei kjempeflink mor ut i fra det jeg har lest og sett på tven!

  Skriv en ny kommentar

  hits