Ann Helen Moen

Intervjuet av lokalavisa

 • Publisert: 13.04.2015, 13:56
 • Kategori: Ann Helen
 • For en stund tilbake ble jeg kontaktet av en hyggelig dame. Det viste seg at hun var fra den lokale avisa, og var veldig interessert i å intervjue meg. Det viser seg at jeg ligger på bloggtoppen i min kommune. Nå er ikke kommunen jeg bor i særlig stor, og lesertallet mitt har (helt og holdent min egen feil) droppet det siste året. Alikevll er det noen sjeler der ute som syntes at jeg og mitt liv som kommende firebarnsmor veldig spennende. Dette var noe også hun syntes var veldig interessant. Det er ikke til å legge under en stein at jeg er i relativt ung alder til å få mitt fjerde barn på fjerde året. 
   Vi satte opp en dato som passet for alle, og ett par uker etter første mail hadde vi intervjuet. 

  Det var en veldig søt dame som kom med godt mot og stort kamera, noe som ungene var veldig opptatt av. Vi satte oss ned i sofaen først, hvor vi svarte på noen spørsmål. Som jeg også har vært veldig for på denne bloggen, var det veldig viktig å snakke om at dette ikke er en blogg hvor jeg kun ytrer det gode, perfekte familielivet. Å dette var da viktig å få frem under intervjuet. Vi snakket også om bloggen generelt. Hvorfor jeg blogget og når jeg begynte. Noe som nå er en hel evighet siden. hehe. 
  Også snakket vi så klart om at familien nok en gang i sommer utvides med et familiemedlem. Det er veldig sentrert i intervjuet at jeg i en alder av 25 får mitt fjerde (og siste!) barn, før gjennomsnittet i kommunen har fått sitt første.

  Etter at spørsmålene var stilt fikk hun gå litt rundt å ta bilder. Det var kjempe merkelig. Som regel tar jeg ALLTID bildene selv, og syntes det var helt forferdelig å stå forran kameraet uten å ha kontroll over hvordan de så ut! *perfeksjonistenkommerfrem*
  Det hele gikk kjempefint, og guttene oppførte seg nesten mistenkelig godt. Det varte ikke lenge, for bare 10 sekunder etter hun var ute av døren endte det så klart med at dene ene ungen ble sinna pga en leke. #heltnormalt

  Intervjuet ligger så klart på nettet for de av dere som syntes det er interessant å få med dere, trykk her! 
 • Publisert: 13.04.2015, 13:56
 • Kategori: Ann Helen
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  mediakaos

  13.04.2015 kl.14:00

  Så artig og fin artikkel! Gratulerer som avisstjerne! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits