Ann Helen Moen

34 dager til avreise

 • Publisert: 21.03.2015, 20:04
 • Kategori: Ann Helen
 • //Sponset

  Noen av dere husker kanskje at jeg nevnte at vi i fjor sommer stakk av med gavekort fra Startour i forbinnelse med Likenshare. Jeg blogget først om å få være med i konkurransen, og lite hadde jeg trodd at nettopp jeg skulle få telefonen som sa at vår flott familie skulle få lov å være testfamilie for Likenshare og Startour. Noen uker senere fikk vi tilsendt gavekort og var kjappe med å bestille reisen. Vi hadde bestemt oss allerede ved påmeldelse at vi ville reise til Atlantica Aegean Park, som er ett 4+ stjerners Blue Village, all inclusive hotell, som ligger på fineste kolymbiastranden i Hellas. 

  Vi var i ekstase og bestilte noe som føltes som drømmeferien over alle drømmeferier til den 30 juni. Lite viste vi da at bare ett par måneder senere satte det seg ett lite frø i magen, som plutselig viste seg å ville komme i midten av juli.

  Ja, ikke akkuratt en drømme situasjon. Så etter mye om og men, bestemte vi oss for å endre ferien, og siden vi da måtte fremskynde hele ferien for at det skulle gå opp i opp med graviditeten og dens forløp (mtp godkjent reising av gravid) måtte vi senke de økonomiske utgiftene. Vi falt da på enda ett  fantastisk spennende Blue Village hotell med all inclusiv. Hotellet er sentrert ved stranden med stort bassengområde, bamseklubben til de to eldste og ikke minst kjekke barnebasseng for alle tre. 

  Den 25 april reiser vi sammen med guttaboys til fineste Alcudia Pins! Åh, som vi gleder oss alle sammen! (Se på de fine bildene)
  Nå blir det veldig spennende å se om ferien faktisk måler seg opp til forventningene. Det er jo tross alt grunnen til at vi reiser, for å gi en ærlig tilbakemelding av turen vår. Dere får selvfølgelig høre alt om hele ferien både på blogg, facebooksiden og ikke minst instagram. 

  Følg oss gjerne på Instagram for oppdatering på familielivet og når tiden kommer, ferieturen vår <3

  Håper dere har hatt en fantastisk lørdag! Ha en fortsatt nydelig kveld <3


   

 • Publisert: 21.03.2015, 20:04
 • Kategori: Ann Helen
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Så spennende! God tur når tiden kommer, håper ferien lever opp til forventningene :)

  Iselin Renée

  22.03.2015 kl.15:04

  fantastiske bilder, god tur :)

  Skriv en ny kommentar

  hits