Ann Helen Moen

Jeg har så utrolig vondt

 • Publisert: 08.04.2013, 19:45
 • Kategori: Trening
 • .. men til slutt så er denne smerten så verdt det. 

  Dag to av den forferdelig tunge "Jillian Michaels 30 day's shred" er over, og jeg overlevde enda en dag. I går etter treningen var jeg som jeg nevnte, helt utrolig støl, og det var ikke ett hakk bedre i dag. Jeg vil faktisk påstå å si at det var verre. Gangsperren likte seg godt i kroppen min rett å slett. Så da jeg innså at det var kommet nok en dag, og at denne dagen også skulle bestå av trening, angret jeg på kunngjøringen i går. Ja, jeg skal helt ærlig innrømme at jeg angret på at jeg gjorde hele dette "en sunnere Ann Helen" offentlig på bloggen.

  Så tok jeg meg sammen å så det positive i det. Det får denne støle og litt vell sløve kroppen til å reise seg opp av sofaen. For ja, jeg fikk rumpa opp av sofaen og i treningsklærne.
  Aldri har jeg vært så støl og stolt noen gang. Nå gruer jeg me bare til morgendagen, for jeg sitter nå 2 timer etterpå, stølere enn jeg var i går.
  Jeg har også siden i går klart å holde meg borte fra brødmat, selv om det var utrolig hardt å stå i mot da Per og guttene kom hjem med boller. BOLLER!!

  HALLELUJAH! Ann Helen klarte si nei til boller. Boller er virkelig mitt kryptonitt. Jeg er såå svak for boller. Bare å skrive det nå får meg til å få en syk cravings på boller atm.
  slutt.

  Men jeg kom meg igjennom det. Både bolle-cravingsen og dag to av treningsprogrammet. Det var utrolig tungt, og jeg har en helt utrolig gangsperr, men det er så verdt det. For en dag blir jeg fin, flott, sunn og spenstig! haha. Få det trent og frem med musklene. Blir spennende å se hvordan jeg ser ut om 28 dager! Skal faktisk bite det i meg og dele med dere et bilde fra i dag, og dermed ett "før"-bilde. Nei, jeg er ikke tykk, men vil veldig gjerne få mer markerte muskler, også er hovedfokuset for meg å bli sunn. Jeg har ikke vært flink tidligere og har latt meg selv nermest bo i snopeskålen. Nå er det slutt, for denne kroppen skal klare å springe etter 3 viltre gutter og en vilter mann ;) 

  Trener du?
  Spiser du sunt? 


   

 • Publisert: 08.04.2013, 19:45
 • Kategori: Trening
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  turbosmurf

  08.04.2013 kl.19:58

  den har jeg fått meg også,men så kom mamma på besøk :P hehe så tenkte med en gang hun reiser så skal jeg sette skikkelig i gang...trente etter den 1 dag før hun kom og jeg var helt ødelagt :P haha

  nå menst hun er her,så driver jeg bare å går/jogger turer i stedefor ;)

  må holde oss oppdatert på åssen det går da :D

  iana.blogg.no

  08.04.2013 kl.19:58

  Så fin du er:) ja trener og spiser sunt, skal ned masse masse:)

  Marita-Lynn

  08.04.2013 kl.20:51

  Den filmen har eg og, men har faktisk ikje sett an ennå eingang :P LOL! Du e flinke og du ser bra ut!

  Anbjørg

  08.04.2013 kl.22:20

  Trente 4 ganger i uke gjennom hele svangerskapet, siste økt dagen før lillegutt kom :)!!

  Nå er lillegutt 16 dager, og jeg klør etter å komme i gang igjen, men føler at kroppen fortsatt er litt herpa etter fødsel og ikke helt klar enda for å sette igang igjen så får nok drøye det noen uker til :)!! Men Gud som jeg gleder meg til å kunne løpe igjen :)

  Skriv en ny kommentar

  hits