Ann Helen Moen

#TeamKristinaAndersen

 • Publisert: 07.04.2013, 14:37
 • Kategori: Trening
 • Ja, da har jeg som veldig mange andre hevet med på Kristina Andersens 30 day's challenge. Nå kommer jeg til å ta dette i mitt eget tempo, men det er en utrolig motivasjon å gjøre det offentlig. Det får ihvertfall meg til å ville gjøre mer av det, for å vise at jeg ikke gir meg. Så blir det spennende å se om jeg faktisk fullfører, eller om jeg, som jeg som regel gjør, gir opp til slutt. haha. Jeg vet at Kristina har noen "regler" å gå etter, men jeg har valgt å gå etter mine egne.   I dag var min første dag. Så da Per tok med seg Mathias og Oliver ut på sykkeltur tok jeg på meg treningsko, frem med camelbak'en og satte på Jillian Michaels 30 day's shred. Allerede da det var gått ca. 184 sekunder var kroppen nær bristepunktet og jeg var så klar for å gi opp. Så så jeg bare på de tre flotte damene som trente i sports-bh og six-pack, for så å se ned på min egen slafsete mage (hud, hud, hud!!), og fant mer en nok motivasjon til å fortsette. De neste 1616 sekundene virket som en hel evighet, men når de endelig var over og jeg bannet høyt, var så utrolig fornøyd med meg selv. Satte meg ned i sofaen i 3 minutter for å få pusten tilbake mens jeg gulpet under på vann. Så kom tiden jeg skulle reise meg stolt opp av sofaen for å ta en velfortjent dysj. For å si det slik, så følte jeg meg ikke 20kg lettere etter en god treningsøkt. Kroppen hadde plutselig lagt på seg 20kg, og bena mine kunne ikke lenger bære meg. Geleben sier du? Det er nå jeg innser at det begynner å nærme seg 10 måneder siden sist jeg hadde på meg treningsko, og svettet som en gris. Kjente jeg angret et lite sekund, meen så hadde jeg glemt å skru av tv'n, og jeg så bort på den flotte magen til Jillian Michaels atter en gang. 

  I CAN DO IT!!

  Så blir det spennende å se når jeg kommer meg opp av denne sofaen igjen. Jeg har mine tvil om et jeg klarer å bevege meg mer i dag. GO ANN HELEN! haha

   Bærre lekker

  Så da hiver jeg meg på treningsbølgen. Må komme i form etter fødselen, godt å få kroppen i gang igjen! Nå har jeg vært hjemme i 7 uker, og bare godtet meg. Her har det ikke vært noe forskjell på lørdag og tirsdag, og jeg har spist akkuratt det som har passet meg. 
  Nå har sambo vært utrolig flink, og sykler hver dag til jobb, leverer og henter guttene i barnehagen. Han har begynt på Crossfit og har vært kjempeflink og ikke spist snop på flerne uker. Så nå måtte bare jeg også finne motivasjonen som gjemte seg godt inni denne skrotten å få treningen i gang! Bikinikroppen 2013 - Here I come!! :D

  Har du begynt å trene for å få sommerkroppen på plass?
  Følger du #teamkristinaandersen på instagram? 

   

 • Publisert: 07.04.2013, 14:37
 • Kategori: Trening
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  07.04.2013 kl.21:37

  Sommerkroppen ja, den kan denne snuppa se laaaaangt etter.hehe. blir nok heller 2014. Jeg som sagt skal ha nok å jobbe med etter fødselen ( mrs.big mama ) sist svangerskap la jeg på meg 34 kg men jobba knall hardt og fikk alt av meg igjen. Og ska jammen meg klare det igjen. Ha ståpå vilje og motivasjon så klarer du dette med glanz :) EG HEIE PÅ DEG!!!

  Skriv en ny kommentar

  hits