Ann Helen Moen

Utslitt og syk

 • Publisert: 03.10.2012, 22:15
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • Jeg har vært dårlig til å blogge. Jeg er inne på bloggen hver dag, men hver dag velger jeg å ikke blogge. Jeg finner ikke krefter, uansett om jeg har uendelig masse å blogge om. 
  For tiden er jeg som overskriften sier; utslitt og syk. Jeg har to gutter som ikke er serlig snille med den syke, gravide mammaen sin.

  Den siste halvannen uken har Oliver slått seg totalt vrang på å legge seg. Det er et rabalder på kveldene, og kan ta opptil flerne timer før han endelig finner roen, å da som regel i mammas seng. Mathias har vært utrolig mye flinkere, men når han har en bror som blir helt febrilsk og hylgriner, er det vanskelig å sovne selv. Så opptil 3 ganger har vi hatt begge to sovende i sengen med oss. Noen ganger er vi heldig å klarer å flytte ungen(e) over i egen seng, men som oftes våkner de når vi bærer dem, også er det på den igjen.
  Jeg må bare si at jeg kan ikke forstå hvordan to gutter drøye meter kan ta så sinnsyk med plass i en stor dobbelseng. Jeg våkner opptil flerne ganger hvor jeg enten har en hel unge trødd inntil meg, et bein/kne som knar seg godt inn i ryggen, en rumpe i ansiktet eller ligger halveis over kanten da de ligger å presse meg ut. Jeg må ærlig innrømme at jeg trenger ikke store plassen, og liker meg som regel på kanten, men dette tar kaka. Når jeg sliter mye med dårlig rygg, og i tillegg har klart å bli syk, er det utrolig frustrerende å ikke få en hel nattssøvn. 

  I helgen derimot gikk leggingen kjempefint. Sovnet på et blunk. Trodde gjerne det hadde noe med at de ikke sov på dagen, ettersom Oliver slår seg like vrang på dagtid som kveldstid. Så i dag ba vi barnehagen om å drøye i å la dem sove på dagen i håp om at kvelden skulle bli like lett som i helgen. Den gang ei. De sovnet i bilen i 20 min på vei hjem fra barnehagen. Om det har noe å si eller ikke vet jeg ikke, men i kveld også slo de seg vrange begge to.

  Noen ganger hjelper det om mammen hiver seg oppi sengen med dem, men med en mage som begynner å ta litt mer plass, blir det relativt liten plass for en liten gutt å snu seg på. Så i dag tok vi av den ene siden på sengen, av med hjulene og satte oss ned begge to, meg og sambo, ved hver vår seng.
  Halvannen time tok det før sistemann endelig var sovnet. Og det var etter et par intense kamper fra begge to. Mye kjekkere å krype ut og inn av sengen enn å ligge der. Men igjen, så var det 100 ganger lettere å kunne ligge nær guttene uten å fysisk måtte presse seg ned i en sprinkelseng. Så det blir spennende å se om de sver rundt i natt for en gangsskyld, eller om jeg vpkner av en eller to fortvilte gutter som prøver å heise seg opp i vår seng.

  Nei, for å si det rett ut. Jeg er såå utslitt, og såå glad for at det er pappens helg denne helgen. Han hadde de ikke forrige helg som var hans ettersom at han var midt i flyttingene. Så det skal bli uendelig deilig å kunne pleie sin syke kropp i stedet for å slite den eksyra mye ut med to gutter i 20 måneders trassen, om det i det hele tatt finnes noe slik ;D

  Poenget med denne lange stilen var ihvertfall at jeg kommer sterke tilbake. Jeg må rett å slett bare finne styrken til å blogge. Det kommer litt forskjellige ting som jeg har planlagt fremover (:

  Så masse tusen takk til dere søte lesere som stadig er innom, selv om jeg ikke blogger! Dere er best <3   

 • Publisert: 03.10.2012, 22:15
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits