Ann Helen Moen

Barnehagen

 • Publisert: 21.08.2012, 11:55
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • Da er andre innkjøringsdag i barnehagen over. I går var første dag og kunne absolutt gått litt bedre. Oliver er enda ikke helt 100% frisk. Han er enda litt slakk, og dermed skal det ikke mye til før krokkodilletårene er på plass. Så etter en liten time ble han helt forferdelig eiesyk på en myk ball han fant, og om han mistet den eller noen tok den satte han i å hylgrein. Mathias derimot var overalt og storkoste seg så det ut som. Mange nye kjekke leker som fanget oppmerksomheten. Men ettersom at Oliver var sutrette gikk vi etter halvannen-to timer. 

  I dag gikk det mye bedre. De sprang rundt begge to. Noen knall og fall, og ikke kjekt når de får beskjed om noe de ikke har lov til. Mathias har blitt en reser på å klatre opp på spisebordet, og var noen ganger så rask at vi ikke rakk å ta han før han stod oppå bordet kjempe stolt. Ettersom at det gikk bra, og ingen slitne, sure, eiesyke gutter, fikk vi foreldre trekke oss tilbake på pauserommet mens guttene fikk være alene litt. Det gikk supert. De verken sutret når vi gikk, og de kom inn å skrøytet over hvor bra det gikk med dem og hvor flinke de var. Ingenting varmer et mammahjerte mer enn skryt.
   Etter en timestid på pauserommet begynte vi smålig å bevege oss inn på avdelingen igjen, og det tok ikke lange tiden før de begynte å sutre. Er mye kjekkere å sutre når mamma og pappa er der. Så vi fant ut at vi i morgen starter første dagen hvor vi leverer og lar de være i barnehagen noen timer.
  Jeg gleder meg masse, det er så spennende å se hvordan det går. Barnehagen og de ansatte på guttenes avdeling er super, og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har full tillit til dem, og det virker virkelig som at guttene kommer til å storkose seg i barnehagen.

  Tenkt at babyene min er blitt store barnehage-gutter allerede! Jeg sier det om og om igjen fordi jeg klarer ennå ikke å forstå det! <3 

   

 • Publisert: 21.08.2012, 11:55
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  prinsemamma93

  21.08.2012 kl.13:29

  Store guttene :D ja tobias stor ksoer seg, han klatrer overat:)

  Mamma Moen

  21.08.2012 kl.13:41

  prinsemamma93: Så gøy! Kjekt når de koser seg sånn ;D

  Sandra Jeanette

  21.08.2012 kl.15:34

  Så bra at det går bra!

  bizzihelene

  26.08.2012 kl.18:14

  Kjempe fin blogg kor lager du headen din??

  Mamma Moen

  26.08.2012 kl.19:23

  bizzihelene: Takk (: Jeg bruker Photoshop som jeg har installert på macbooken min (:

  Skriv en ny kommentar

  hits