Ann Helen Moen

Da blir jeg student

 • Publisert: 02.06.2012, 12:19
 • Kategori: Tanker
 • Jeg har lenge vist at jeg skulle på skolebenken igjen. Jeg er relativt glad i skole, og ser på meg selv som en flink skoleelev. 
  Etter videregående har jeg vært usikker på hva jeg ville gjøre. Planen var å ta et friår med arbeid før jeg skulle reise, oppleve ting. 
  Så plutselig ble jeg gravid med verdens herligste tvillinger. Når jeg ble gravid og de kom tenkte jeg mye på skole, men kom aldri så langt at jeg valgte å faktisk søke. Jeg vurderte lenge å gå på Norges Kreative Fagskole, fotolinjen. Men plutselig forsvant permisjonshverdagen og jeg ble mye slakkere på hobbyfotograferingen min. Dermed begynte jeg på scratch igjen. 
  Etter videregående hadde jeg alltid planer om å gå sykepleien om jeg ikke fant noe annet. En reserveløsning hvor arbeidsmulighetene er mange.

  Plutselig. Plutselig slo det meg at eiendomsmegler må være det perfektet yrket for meg. Så nå i vår søkte jeg endelig på fremtiden min. Satset på noe jeg alltid har ønsket å få ferdig. 
  Jeg har nå endelig blitt tildelt et studie som jeg ser frem til. Så til høsten blir jeg endelig student igjen. Ja, endelig. Jeg kommer nok til å angre på disse ordene etterhvert, men akkuratt nå elsker jeg følelsen av å vite at det en dag blir noe va meg også. Så frem med blyanten, nå skal det studeres.

  BI Stavanger - Here I come! :D

  Alt for å gi verdens beste gutter en god oppvekst <3 
   

 • Publisert: 02.06.2012, 12:19
 • Kategori: Tanker
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Kamilla Elise

  03.06.2012 kl.15:05

  Så flott! Og gøy. Ønske deg masse lykke t! :D

  Nina

  03.06.2012 kl.15:40

  woohoo!!! Dette gleder jeg meg til :D Lykke til <3

  Emilie Randeberg.

  03.06.2012 kl.18:29

  Åhh, det var kjekt å høre! :) Er tilbake på skolebenken til høsten jeg også! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits