Ann Helen Moen

Mammaer så stolt

 • Publisert: 02.06.2012, 12:10
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • Sitter her med tårer i øynene. Jeg er så stolt samtidig som jeg er helt lamslått. Tenk at det er ett år siden verdens søteste keisergutter kom til verden. 1 ÅR! Det skulle ikke vært mulig. Det er 365 dager siden jeg lå på observasjon med mine to førstefødte i armene for første gang. De er blitt så uendelig flinke, og kunne ikke vært stoltere. De veier nærmere 11kg, kryper rundt i rekordfart og står oppreist i senga å smiler om morgenen klar for dagens utfordinger. 
  Tenk at de har vært små nurk på litt over 2kg, hvor dagen bestod av pupp, bæsj og soving. Hver gang jeg ser på bilder av dem fra barseltiden gjentar jeg bare meg selv om og om igjen; de har aldri vært så små. Jeg kan ikke huske at de var så stakkarslige og små. Helt merkelig. Jeg husker at på den tiden bare gledet jeg meg til at de skulle bli større og større, nå derimot håper jeg ting kan stoppe litt opp. Tiden går alt for fort for mammahjertet mitt. Vil jo at de skal være babyene mine litt lenger. Plutselig slo det meg at de ikke liker å ligge å kose på brystet mitt lenger, eller liker å sove i armen min, eller bare sitte på fanget å kose. Nå skal alt gå i 105, og de har ikke tid til kos, kun ved kveldsflasken. Ikke nok syntes denne mammaen. Jeg føler jeg skriver i gåter, ting går helt rundt for meg. 

  1 ÅR?! 

  Jeg er helt satt ut. Selv om jeg hadde baby mye lenger enn andre ettersom at de kom nesten 6 uker før tiden, er det for liten tid. De har jo så mange år å vokse opp på. Hvorfor må de vokse så masse nå?
  Nei, slutt å syt. Det er utrolig kjekt å se dem vokse, bli sterke og lære mer og mer. Jeg er utrolig stolt som har to så nydelige gutter. De er så flinke og gode. 
  Jeg er så uendelig lykkelig. To søte 1-åringer i hus som jeg elsker over alt i verden, og verdens beste samboer som er en så fantastisk stefar. 

  Her er et lite tilbakeblikk på det siste året:

  Siste magebilde - 34 uker på vei. 16.01.11  Første skikkelige møte og kos med guttene 20.01.11: 


  To små perfekte keisere 20.01.11:

  12 dager gamle <3 

  7 uker gamle

  21.April 2011 - 4 mnd <3 

  6 mnd - 30. Juli 

  Oktober 2011 - 9 mnd

  10 mnd - November 

  Desember - 11 mnd <3 

  I dag - 1 ÅR :D !!!! 


  :') 

  20.01.2012
 • Publisert: 02.06.2012, 12:10
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits