Ann Helen Moen

ANBEFALING: En moderne klassiker

 • Publisert: 02.06.2012, 12:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Tripp Trapp®-stolen, som ble skapt i 1972 av designeren Peter Opsvik, er stadig like suveren. I 1972 var revolusjonen et faktum. På den tiden var det ingen som hadde sett noe tilsvarende som Tripp Trapp®, og nesten 40 år senere er den fortsatt unik: den eneste barnestolen som kan følge deg fra spedbarn til voksen, som er like trygg og komfortabel hele veien.

  Tripp Trapp-designeren ble inspirert av sin egen sønn, Tor, som strevde med å finne en god sittestilling ved familiens bord. Ettersom han hadde vokst ut av sin gammeldagse barnestol, men stadig var altfor liten til å sitte på en voksenstol, ble Tor sittende og dingle med føttene og streve for å nå opp til bordet.


  Ettersom at jeg utenfor permisjonen arbeider i en utstyrsbutikk, har jeg mine tanker og meninger ang. utstyr til baby. Barneutstyr er balndt det som oftest blir testet på forskjellige nettsider, eller den omtalte tv2-hjelper deg. Noen ganger må jeg ærlig si at de drar den litt langt. Noen ganger kan de formulere seg litt bedre, som gjør at foreldre som gjerne har kjøpt den "dårligste" ikke føler de prøver å ta livet av ungene sine. For er det noen der ute som er veldig påvirkelige så er det foreldre. Freldre vil det beste for barna sine. Jeg har hatt mine diskusjoner med bekymra foreldre, hvor de har kommet inn i butikken og nesten skjelt meg ut for å ville skade barnet deres. Så jeg synets det er viktig at disse anbefalingene blir formulert på en litt mer forsiktig måte. 

  Då var det sagt. Nå over til egen anbefaling: Tripp Trapp®-stolen, Stokke.

  Det finnes ganske mange forskjellige spisestoler der ute til barn. Noen som kan festes på bordet, på spisestolen. Noen kan justeres opp å ned bare med en knapp, mens andre der igjen kan gjøres om til "gå"-stol med bord. Det finnes utallig mange forskjellige merker, og vi har hatt utallig mange av dem inne i butikken. Selv har jeg alltid hatt en favoritt.

  Stokke Tripp Trapp

  Så når den store handelen etter spisestoler til guttene kom, var det ikke noe annet valg enn å punge ut med pengene og få de nydelige og praktiske stolene hjem. Jeg valgte stolene i fargen American Walnut, en litt dyrere Special Edition utgave. Til den valgte jeg å bryte opp fargen litt med hvite baby-set, altså forlengelse til ryggen og bøylen fremme. Puten jeg valgte er Tales Blue i premium-varianten som er vannavstøtende. 

  PLUSS: 
  Kan brukes hele livet, tåler vekten til en voksen person.
  Kan justeres i høyden. Både sitteplaten og fotstøtten. 
  Fotplaten flyttes opp og sitteplaten vekk om stolen skal brukes av eldre barn/ungdommer
  Stolen som går i arv.
  Kan kjøpe med new-born set som gjør at du kan bruke den fra fødselen av. (Begrenset bruk!!)
  7 års garanti om du registrerer produktet på nettet. Tar kun 2 min.
  Begge mine gutter sitter kjempe fint i dem.
  De er fine og se på, dermed trenger de ikke settes bort etter mating.
  Norsk produkt, gode matrialer som er brukt

  MINUS: 
  Kan være litt dyrt for enkelte. (Stokke har egne priser, så koster det samme overalt. Sett bort fra forhandler-tilbud!)
  Special-edition utgaven (KUN DENNE UTGAVEN) bør oljes vær 6 mnd (olje og redskaper følger med)!  
  Litt uhamslig å slå opp om du ikke har gjort det før. 
  Alt selges separat. Stolen, bøylen, puta, new-born settet, sele og table-top.

  Selv er jeg kjempe fornøyd, og syntes det er verdt hver en krone som er brukt. 

  6/6 poeng

 • Publisert: 02.06.2012, 12:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits