Ann Helen Moen

Livets kvaler

 • Publisert: 02.06.2012, 12:01
 • Kategori: Tanker
 • 14.11.2011

  Planen har alltid vært å begynne å studere igjen, men når jeg aldri finner ut hva eller ofte skifter studier, gjør at det år på år blir utsatt. Plutselig var jeg gravid, og dermed gjorde det at jeg automatisk satte studiene på vent. Nå derimot er den store planen å begynne å studere igjen nå til høsten, altså høst 2012. 
  For omlag et år siden begynte jeg å leke med tanken om å bli fotograf. Jeg elsker å ta bilder, og koser meg bak kameraet, og dulle med bilder i photoshop. Jeg hadde store planer om å søke på NKF i Stavanger nå til høsten, og har holdt lenger på dette yrket enn noe annet.

  Etter å ha snakt litt rundt med folk har jeg igjen fått en ny oppfattning. Jeg er nå helt sikker på at jeg desverre ikke skal gå på NKF til høsten. MEN, jeg skal studere! Jeg har ikke gitt opp håpet om å begynne å studere. Jeg liker å gå på skole, og har ingen problemer med å begynne igjen. Eneste som stopper meg er at jeg er usikker på hva. Jeg vil ikke gå på skole for å gå på skole. Jeg vil gå et studie som intresserer meg, og som får meg til å ville oppnå gode resultater. Så etter å ha gått i tenkeboksen har jeg endelig (TROR JEG) funnet noe som intresserer meg, og som gir meg enda mer lyst til å gå på skole igjen. Problemet nå er at jeg står mellom to studier. Klarer ikke helt å bestemme meg. What to do?

  Jeg har lenge tenkt på sykepleien som "et studiet jeg tar om jeg ikke finner noe annet". Men plutselig hørtes det litt mer fristende ut. Helst vil jeg jobbe med barn. Gjerne på nyfødt, eller barsel. 
  Men plutselig kom jeg på eiendomsmegling. Jeg ser på megselv som en veldig utadvent og sosial dame (haha. høres gammelt ut. Kan ikke si jente heller. Er ikke 12 lenger). Og det ser så spennende ut å jobbe med. Møte nye mennesker hver dag, og i tillegg jobbe med mennesker og selvstendig på en måte.

  Ikke bare må en tenke på hva enn vil studere, men på hvor mye det koster å studere. Det blir fort kjempe, kjempe kjempe mye dyrere å studere eiendomsmegling på BI. Men igjen så er det en del utfordringer (som jeg helst vil unngå) når enn er i utplassering på sykepleien. Så for meg går det opp i opp. Nei, livets kvaler. What to do?   Nei, jeg kommer nok til å søke begge studier, for så å se hva som skjer der i fra. Før jeg vet ordet av det har jeg gjerne ombestemt meg. haha. 

  Hvilke studier går du? 
  Hva fikk deg til å velge det "rette" studiet? 

 • Publisert: 02.06.2012, 12:01
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits