Ann Helen Moen

Thumbs up for those sweet childhood memories

 • Publisert: 02.06.2012, 11:42
 • Kategori: Tanker
 • 21.06.2011

  Those sweet, screwed up childhood memories!

  Om alle bare var like søte som Backstreet boys, A1 og armbånd laget av gummien inni bruskorker. 
  Nå når jeg har fått guttene, og er på ferie hos mamma hvor jeg også har ei lillesøster på 3 år, blir det en del Disney filmer som snurrer på skjermen her i huset. Filmen er på pågrunn av dem, men det ender opp med at det er jeg som sitter konsentrert i fantasiverdene og drømmer meg bort i osen av nostalgi. 
  Tenker tilbake på første gang jeg så den filmen. Hva som var det viktigste og de største bekymringene som omringet meg. Som foreksempel blemmene en alltid fikk på fingrene etter all tøyingen av gummiringen i bruskorkene. Men så fort jeg fikk på noe "I want it that way - Backstreet boys" klaget jeg ikke så mye lenger!
  Nå når jeg ser tilbake på den tiden, så er det en del jeg savner. Jeg savner den tiden hvor den største beskymringen var hvilket tre vi skulle klatre i, hvilke gutter vi var forelsket i den uka, når akkurat jeg skulle få kjøpe min første bh og ikke minst hvilken kjendis jeg skulle gifte meg med når jeg ble "gammel". (For han stakkars kjendisen hadde ikke noe han skulle sagt, slik var det bare).
  Så plutselig begynner Mathias og grine, og jeg blir brutalt dratt ut av den nostalgiske følelsene, samtidig som at filmen som står i bakgrunnen blir betydelig mindre lagt merke til. 
  Jeg er ikke lenger 5 år, 8 år, 11 år eller 13 år. Jeg er 21 år. Jeg er mamma. Ansvaret er betydelig mye større og jeg har ikke lenger den avslappa troen på at jeg en dag skal gifte meg med en stakkars kjendis som aldri har møtt meg. Jeg tenker heller på realiteten, hvilken stakkar som en dag kommer til å våkne opp til mitt forferdelige "morratryne", og ikke minst, hvem som må tåle mine rabiate diskusjoner som jeg selvfølgelig alltid vinner. haha. 
  Nei, nå handler livet om det å skape en god barndom for guttene, la dem etterhvert drømme seg bort i Playmates og robotstyrte leketøy. Jeg håper jeg klarer å skape en så avslappet og bekymringsfri barndom som jeg hadde. Det er det som nå betyr noe. 
  Soo, thumbs up for those sweet childhood memories <3
  (BTW, Aaron Carter var han jeg SKULLE gifte meg med + Leonardo DiCaprio i helgene!)  Jaja, jeg har ihvertfall mye bedre klessmak nå enn for 13 år siden. 
  Men å skape meg forran kamera er en uvane som jeg nekter å legge fra meg!
 • Publisert: 02.06.2012, 11:42
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits