Ann Helen Moen

Tiden flyr forbi meg

 • Publisert: 02.06.2012, 11:30
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • 02.06.2011

  Herregud, som tiden flyr!! Ser det er en evighet og mer siden jeg oppdaterte dere her inne. Det er konstant noe som skjer som gjør at bloggingen blir satt til side. 
  Jeg har noen krevende, men utrolig snille gutter. Alt har gått så utrolig fort. Tenk at de nå er 4 mnd og 12 dager siden verdens nydeligste gutter kom til verden. I dag er de korrigert 3 mnd. Det er merkelig! Merkelig at de egentlig bare skulle vært 3 mnd. Mens jeg er så heldig å har fått hatt noen nydelige friske gutter i nesten 4 og en halv mnd. Og enda lenger skal det bli. Jeg føler meg som verdens heldisgte. Jeg har noen utrolig gutter. Begge sover natten rundt. Legger seg samtidig, Våkner samtidig, er sulten samtidig og sover på dagen samtidig. De gjeisper samtidig noen ganger, de griner ofte samtidig, noe jeg ikke alltid syntes er så utrolig kjekt. Og de ler og smiler ganske på likt. Synkroniserte gutter dette her! Varmer mammahjertet. De er noen matvrak, og bare på den siste mnd har de lagt på seg over 1kg, begge to, hver! STOLT! :D 
  For et år siden på denne tiden, var jeg overbevist om at jeg var gravid. Alikevel hadde jeg aldri trodd jeg skulle sitte her den dag i dag, så lykkelig og fantastisk som jeg gjør nå. Aldri hadde jeg trodd kjærlighet for noen kunne være så sterk, eller at jeg skulle være så avhengig av noen. Det er helt fantastisk! 

  Da de kom til verden var de små nurk.
  Mathias: 2150gr og 43cm.
  Oliver: 2120gr og 43cm.   
  Mens nå er de mine klumper.
  Mathias: 6510gr og 62cm
  Oliver: 6200gr og 62cm

   

  Jeg ser på meg selv som verden heldigste. 

  Ellers skal jeg virkelig prøve å få i gang den videobloggen. Har rett å slett glemt det helt ut. Men den skal ut. Jeg lover!! 

 • Publisert: 02.06.2012, 11:30
 • Kategori: Mathias og Oliver
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits